|
|
#1441 |
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar II
Ale nie po włosach. ![]() To znaczy po włosach działa, ale mężom zwykle nie chodzi o to, żeby ich żony zaczynały ziać ogniem i pluć jadem.
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Sabaciku rozkręcasz ty nam się
![]() Ja tam mam wrazliwy kark i strefe lopatkowa i dolną tuż nad pupą
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie Junior przy tatuowaniu dotyka to mam chyba wszystko wrażliwe...
|
#1444 |
|
czyli Endżi
|
Neonko, Słońce Ty moje... Ty się chyba z powołaniem minęłaś. Harlequiny powinnaś pisać
Strachulcu, Junior to ksywa tatuatora ?Hehe... A kolana ma ktoś uwrażliwione
|
#1445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz z rosyjskim nie mam kompletnie nic wspólnego, ale w swoim czasie zdawałam go na maturze (daaaaawno bardzo Jakaś smętnawo mi, choć miło pogadałam z psiapsiółą... również na tematy, które są związane z moim chandryczeniem Trudno, idę po drugi kieliszek wina. I może włączę kawałek "Zapomnianego diabła"... Edit: Neonko, bosssskie!
|
|
|
|
|
#1446 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ale tak jak piszesz: przestrzeń zwana pleckami i jej najbliższe okolice... ![]() Odlatuję... Cytat:
Znam to.
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Si
Cytat:
![]() Oj, zależy
|
|
#1449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja hulałam po allegro , kolorówkę nabywałam. Zachciało mi sie na stare lata makijażować na rózowo, a co
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja taki fajny masazyk od karku w dóół ...zaliczyłam w Indiach, jako atrakcję ..tybetańską
|
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
oooh, masaże to jedna z najwspanialszych form spędzania czasu
mój absolutny czuły punkt - uwielbiam być masowana, zwłaszcza plecy! i to nie jakieś takie delikatne smyranie, tylko najlepiej oburącz i konkretnie [tak, wiem jak to brzmi ]TŻ ZAWSZE wie, kiedy mam ochotę na masaż, już się nauczył odczytywać to po moim wzroku ![]() a w dodatku [pochwalę się, a co] na Walentynki dostałam od niego karnet do Spa - na masaż z bajerami, do wyboru teraz się zastanawiam, co wybrać - Wyszczuplający z kamieniami, Energetyzujący z Niebiańskimi Kulkami, czy może Relaksujący z bambusem królewskim... ![]() rozmarzyłam się
|
#1451 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Są ... czuję się pominięta ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1452 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Odnośnie masaży i takich tam
to ja mam baaardzo wrażliwy kark. Muskanie, gryzienie, wszystko poprostu - boskie ![]() W sumie zawsze zależy od sposobu głaskania - każde miejsce da się tak dotknąć, żeby było miło I każde miejsce da się tak dotknąć, żeby zebrać w ryło.Zaspałam sobie, nie mogłam się wydostać z ciepłej kołderki. Nie chce mi się nigdzie iść. Sabbath - zazdroszczę Ci umiejętności "niespania". |
|
|
|
#1453 |
|
Rozeznanie
|
ja tam mam wrazliwe wszystko, generalnie nie lubie jak mnie ktos dotyka
a włosy to juz masakra, mam wtedy cos na kształ odruchów Pawłowa, po prostu wale na oślep do fryzjera chodze na takiej zasadzie jak do dentysty: pocierpie, ale warto i dzien dobry
|
|
|
|
#1454 |
|
Wiedźma
|
Nie zazdrość. To idiotyzm. Zupełnie serio mówię.
![]() Nie pójdę dziś spać. Mam jeszcze robotę, a w nocy zamiast pisać oglądałam "Triumph des Willens".
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od kilku dni sypiam po dwie, trzy godziny - odbiło mi i wzięłam robotę do domu - mam tylko nadzieję, że mi za nią zapłacą - tak jak zapowiedzieli .... Dziś też mnie czeka nie przespana nocka - trzeba się zaopatrzyć w zapasik redbulków co dodają skrzydełek ![]() Potrzbuję pilnie zdolności niespania - bo rano chodzę po omacku .... dopiero po trzech - czterech kawach zaczynam łapać ososierozchozi |
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to pominięta? A nie uważasz że moje "załóżmy że nie ma" oznaczało że wiem doskonale że są?
|
#1457 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja ciągnę na tabletkach z guaraną zapijanych kawą. Zwykle dwie - trzy godziny mi wystarczają, żeby jakoś działać. Problem zaczynam mieć po drugiej nocce całkowicie na okrętkę. Nie chce mi się już... A najgorsze jest to, że ze zmęczenia pracować nie mogę, a ze stresu spać. Jeszcze do tego poległam w walce o kumpelę. Chleje znowu. Nawet jej kurczę kasę dałam. Jak idiotka.
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wogóle czuję sentyment do nocnych stworzeń, czarnych aniołów i innych takich - w których zupełnie niezrozumiale doszukuję się dobra - sa dla mnie postaciami pozytywnymi i chętnie się z nimi utożsamiam - odbierając je jako indywidualistów, dusze artystyczne, cierpiace i pociagające .... pełne miłości. Dletego tak lubię noc .... a do tego jest jeszcze tak cicho - bo przecież wszyscy "normalni" ludzie śpią ![]() Musze sobie coś kupić, ale chyba Red Bull najlepiej działa - tyle, że to świństwo jest cholernie niezdrowe ..... Moze jeszcze nie wszystko stracone ? Przechodziliśmy akcję alkohol - z moja Ciocią ... wszyscy myśleli, że nie da się nic zrobić, reagowała agresywnie. Na trzeźwo była jeszcze gorsza niż wstawiona. Generalnie było źle, bardzo źle, ale wyszła z tego. Była pół roku w szpitalu, odtrucie, terapia ... udało się. Już jest normalnie ![]() ps. Sabb ... wysłałam Ci zproszenie na n-k |
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam Z UP- było bardzo ok
Zero kolejek, miła pani, załatwiłam wszystko w ciągu 10 minut I wiałam stamtąd![]() Jutro jadę do Wrocławia- dostałam zaproszenie z byłej pracy- likiwdują interes i rozsyłają ekipę po całym mieście w inne odziały. Tak więc jutro będziemy imprezować na "zgliszczach"- coś jak upadek Cesarstwa Rzymskiego: Przy okazji pochodzę po perfumeriach i nawącham czego się da![]() Teraz mniej miła rzecz- dwa dni temu kupiłam sobie antyperspirant z Adidasa- i dostałam uczulenia Wczoraj jeszcze myślałam, że to zwykłe przesuszenie naksórka i potraktowałam pachy kremem. Dziś przyjeżdżam, rozbieram się- a tu w okolicach pach obrzęk i pokrzywka. Dodatkowo całą drogę w autobusie zastanwiałam się czemu mam sztywny język, spuchnięte wargi i policzki I teraz to już mnie wszystko swędzi i wyglądam jak chomiczek
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sie o tych masazach rozpisalyscie, mrrrr uwielbiam kiedys sie wybralam do Spa i mnie tam masowali 60 minut, ach pieknie bylo
|
|||
|
|
|
#1461 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
no coment...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biedactwo, mam nadzieję, że szybko przejdzie. Dopiero od kilku minut mam dostęp do netu, antena na dachu się trzęsie bo piździ niemiłosiernie. Chciałam na śniadanie ugotować jaja na miękko, gotowałam 3 min i były rzadkie jeszcze, a jak kiedyś gotowałam 4 były prawie twarde. W końcu sie wkurzyłam i nadjadłam sie wafli ryżowych. |
|||||
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono- ja właśnie jakoś nie za bardzo dobrze wspominam sephorę w Pasażu Grunwaldzkim, wolę tę w GD. Ale tak właściwie to mi wszystko jedno- zobaczę gdzie mnie zaniesie i gdzie będę miała bliżej
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego mycie u fryzjera - boskie, cała reszta - okropnaCytat:
Za to mam jedna niewrażliwą część ciała i tam nie lubię być dotykana |
||
|
|
|
#1464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eri - bratnia duszyczko - to dobrze, bo już myślałam , ze nienormlana jestem bo irracjonalnie "zakochuję" się w wszelkiego rodzaju stworzeniach - wampirach, wilkołakach, smokach, mrocznych elfach .... co jednak nie znaczy, że dzienne są be ... wrezcz przeciwnie ...
|
|
|
|
|
#1466 |
|
BAN stały
|
Właśnie zadzwoniła moja mama ze umówiła mnie do kosmetyczki dzisiaj na 18, wreszcie zrobię kwasy i mam nadzieje ze buźką mi sie potem poprawi i oczyści. Tylko trzeba by coś z filtrem zakupić. Jak myślicie, podkład wystarczy?
Annmarie jak dostaniesz przesyłkę daj znać ![]() |
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj oglądałam po raz trzeci "Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street" i nie rozumiem dlaczego Johnny nie dostał statuetki
To niesprawiedliwe !
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1469 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem bardzo zadowolona.Dziś tylko odbębnię korki z chemii a potem jutro cały dzień wolny.Zrezygnowałam ostatecznie ze szkolnej pielgrzymki do Częstochowy wolnym dniem!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

Ale... może kiedyś 

jak dla mnie super przystojny, a jaki wygimnastykowany