Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-27, 21:52   #1921
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Dzięki
Do muzeum techniki wybiorę się musowo, słyszałam o ich wystawach i bardzo chcę je zobaczyć, tylko muszę poszperać po necie, co teraz mają, że tak powiem, w ofercie.
Koniecznie, a może przede wszystkim, odwiedzę Musse d'Orsay. Chcę wreszcie na żywo zobaczyć "Śniadanie na trawie" . Generalnie wystawy Moneta, Maneta, Renoira i Toulouse-Lautreca

Ah! i zapomniałam, oczywiście Muzeum Lat Trzydziestych z ukochaną Łempicką
Jeśli zamierzasz biegać po muzeach, to może kup sobie kartę "do zwiedzania", polecam tą - http://www.gotoparis.net/musee.html
Ja mialam będąc po raz pierwszy wcześniejszą edycję - 3 dniową i jak policzylam, to ja bylam do przodu 50%, z TŻ ponad 100 (ja mialam studencką zniżkę w muzeach, a on już byl "na normalnym wejściu"
Można ją kupić w Tourist Office, albo w wielu muzeach (na pewno w d'Orsayu można).

Cytat:
Napisane przez geonia Pokaż wiadomość
Ann jak jeszcze kiedyś pojedziesz np. bez TŻ to zabierz mnie ze sobą. Chetnie bym pojechała z kims obeznanym w terenie, bo sama nie mam odwagi
A nie ma sprawy. Jak pojadę z TŻ też (mój TŻ jest bardzo przydatny w Paryżu, bo calkiem nieźle wlada francuskim ). I zna go chyba jeszcze lepiej niż ja

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
HI mnie również źle się zmywa, muszę wręcz szorować oko. I mój pierwszy zachwyt trochę minął - żeby zrobić duże rzęsy muszę sobie ubabrać całą powiekę. A efekt końcowy coś za bardzo mi Telescopa przypomina. Czy Wasze opakowania HI też są takie brzydkozielone?
Też taki... Ja myślalam, że on czarny, a on taki no... Nienajladniejszy

A do zmywania oczek uwielbiam dwufazówki i tą z YR schodzi bezproblemowo - nic nie wlazi do oka, nic się nie kruszy
Stary 2008-02-27, 22:28   #1922
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Ice ja miałam dwie próbki jego i obie tak się zachowywały- były z różnych perfumerii. Widziałam, że np. inny kolor też się rozwarstwiał. Pędzel bez problemu można zdjąć
Cytat:
Napisane przez Krissie Pokaż wiadomość
Ice, jeśli chodzi o podkład YSL masz na myśli Perfect Touch, jak rozumiem - muszę przyznać, że Sisleys ma w pełni rację i Tobie też się dobrze zdaje, że on się będzie dalej rozwartwiać, nawet jak będziesz mieć co raz to nowe próbki.
Przez dosyć długi czas go testowałam- miałam kilka sporych próbek (łącznie myślę, że używałam go ponad dwa tygodnie z tych próbek) i każda próbka się rozwarstwiała- w sklepie było w porządku, a po przyjściu do domu - próbka rozwarstwiona.
Nie zdecydowałam się w końcu na niego, m.in. z tego względu, ale i przez zapach. Nie wiem, jak dla Ciebie, ale dla mnie ten podkład ma dość nieprzyjemną woń, wręcz śmierdzi - i, co gorsza, po nałożeniu go na twarz, dalej ten zapach czułam.
(Aha, a propos rozwarstwiania się, zapomniałam dodać, że mam mieszaną w kierunku suchej, ale wrażliwą cerę i jakichś przykrych niespodzianek nie było- poza rozwarstwianiem się i "smrodkiem" podkładu )
Co do pędzla też przeprowadzałam wywiad- faktycznie da się go zdjąć.
Mam już 3 próbki tego podkładu, to może faktycznie zaryzykuje i użyję, skoro on tak po prostu ma z tym wytrącaniem?

Powąchałam i nie odbieram tego zapachu jako szczególnie nieprzyjemny, myślę, że mogłabym go używać, o ile dobrze będzie wyglądał na twarzy, współpracował z filtrem i nie właził w pory. Nie wiem, czy wytrącanie przeszkadzałoby mi przy pełnowymiarowym opakowaniu stojącym stabilnie w mojej łazience. Ma 2 bardzo ładne odcienie.

Nabieram odwagi i może jutro będę testować te wytrąconą próbkę.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Laptopy, telefony i bony na 300 zł do Sephory.
Też gram, ale tylko jak ktoś w moim otoczeniu je Kinder Bueno i ma zamiar wyrzucić opakowanie - ja staram się trzymać diety.
A ja ostatnio wcale nie mam ochoty na słodycze. Ale będę się dzielnie zmuszać, jak tylko gdzieś wypatrzę znowu promocyjne opakowania, bo akurat pech chce, że w sklepach, w których bywam najczęściej jeszcze ich nie było.
Mogłabym zainkasować wszystkie nagrody - fajne są.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ice jak przetestujesz paczule to zdaj relacje
Zdam. Podjęłam decyzję - zaryzykuję z nosem i brodą. No i dekolt i plecy, tak jak planowałam. Ale dzisiaj mi się nie chce.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 07:31   #1923
isa666
Zakorzenienie

Przyszłam się poskarżyć na tusz 2000 Calorie Wczoraj poszłam na plotki z koleżankami no i wracam sobie do domu a pod oczami podkowy Połowa tuszu mi się osypała z górnych rzęs(dolnych nie malowałam)
Wrrr...co jak co, ale po takiej firmie jak Max factor się nie spodziewałam takich jaj, tymbardziej, że do tej pory byłam z tego tuszu zadowolona(no chyba, że już jego termin przydatności minął, bo mam go jakieś 3 miesiące, ale do tej pory mi się nie osypywał nawet po całym dniu np. na uczelni).
No i wychodzi na to, że muszę nowy tusz kupić jakiś
Stary 2008-02-28, 07:53   #1924
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Jeśli zamierzasz biegać po muzeach, to może kup sobie kartę "do zwiedzania", polecam tą - http://www.gotoparis.net/musee.html
Ja mialam będąc po raz pierwszy wcześniejszą edycję - 3 dniową i jak policzylam, to ja bylam do przodu 50%, z TŻ ponad 100 (ja mialam studencką zniżkę w muzeach, a on już byl "na normalnym wejściu"
Można ją kupić w Tourist Office, albo w wielu muzeach (na pewno w d'Orsayu można).

A nie ma sprawy. Jak pojadę z TŻ też (mój TŻ jest bardzo przydatny w Paryżu, bo calkiem nieźle wlada francuskim ). I zna go chyba jeszcze lepiej niż ja
Dzięki za informację o karcie . Zamierzam dużo biegać po muzeach, dlatego pewnie się przyda. Generalnie planuję 2 dni na zwiedzanie, 1 na włóczenie i jeden na zakupy.
Wczoraj na stronie int. wypatrzyłam prześliczne czułenka z kolekcji Miss Dior , dostępne w ich butiku. Kosztują "jedynie" 310 euro. Zamierzam też poszperać po ichnich second handach. Ostatnio wygrzebałam sobie torebkę LV i 3 jedwabne apaszki, jedną również Diora .

Francuskiego niestety nie znam (jakoś w ogólniaku miałam bardzo seksualny stosunek do tego języka, na rzecz niemieckiego), ale moja przyjaciółka jeszcze z podstawówki, do której jadę mieszka od 4 lat w Paryżu, więc mam nadzieję, że mi pomoże .

Wrcając do tematu wątkowego. Oswoiłam Fatale . Daje bardzo teatralny efekt na rzęsach no i grzebyczek już mi tak strasznie nie przeszkadza.

W temacie tuszów, niestety po niespełna dwóch miesiącach wysechł mój ukochany Eye Fly. Kupowałam go we wrocławskiej S i zastanawiam się, jak długo musiał tam leżeć, bo wszystkie poprzednie (kupowane głównie przez net) wytrzymywały mi około 4-5 m-cy .

Dziś w nocy przysniło mi się (a z Waszych kosmetycznych snów niedawno się śmiałam), że zaczęłam malować usta na krwisto czerwony kolor . Mam jedną pomadkę Art Deco w takim kolorze, ale używałam dotąd jedynie na wielkie wyjścia. Muszę sobie jeszcze jakieś 2 dokupić, najchętniej w lekko malinowym odcieniu .
Przy okazji planowanego odświeżania garderoby postanowiłam sobie kupić jakiś czerowny kostium i sukienkę . Bardzo lubię ten kolor, jest mi w nim do twarzy, więc sobie pofolguję. Tym bardziej, ze moja szafa jest bardzo monochromatyczna, tylko czysta biel, głęboka czerń i różne odcienie szaro-grafitowego. Kolega z biura, jak mnie kiedyś zobaczył w żywych kolorach - nie poznał . Ciekawe zatem jak będą ludzie reagować na moją zmianę wizerunku

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 09:02   #1925
tomama
Witchdoctor

Są na all. zestawy 5 superbalmów za 73 zł (wydaje mi się, że ktoś szukał )
Stary 2008-02-28, 09:08   #1926
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomama Pokaż wiadomość
Są na all. zestawy 5 superbalmów za 73 zł (wydaje mi się, że ktoś szukał )
mam trzy z pieciu kolorow nie dla mnie ten bajer
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 09:30   #1927
Hosenka*
Zakorzenienie

Clinikowe cienie mnie wciągają

Wczoraj klikło mi sie: http://www.allegro.pl/item320447988_clinique_pa leta_metalicznych_cieni.h tml chyba bedą ładne

Nadal poluje na Doe-eyed, Totally neutral i Kittycat - wysłałam maile do sprzedawców mających wystawione cienie Clinique z pytaniem czy dąłoby sie jakoś "wykombinować"

Wczoraj bylam z tatą w Realu - nic zbędnego kosmetycznego nie kupilam - tylko krem do rąk (bo mi się kończy) i 2 maseczki w saszetce (jedna to dax aloesowa kupiona tylko po to zeby porównac skład z maseczką nawilżajacą kupioną w Biedronce, której producentem jest Dax. Skład jest identyczny - tak jak właśnie myślałam, bo miałam tą aloesową a teraz biedronkowa i działają tak samo świetnie. Po co wiec dokpłacać - Biedronkowa połowę tańsza )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-28, 09:32   #1928
snowqueen
Zakorzenienie

Ja mam jeden, ale nie chcę ani Rootbeer, ani Currant, więc podaruję sobie ten zakup. Poza tym czekam na kolejnego JT i muszę przystopować z mazidełkami do ust i wykończyć część.

Dzisiaj wykończyłam Smackersa

Za to kupiłam szampon i odżywkę Sleek Look Matrix - po 1,5 l
(jeszcze raz dziękuję zizou inaczej pewnie bym się nie zdecydowała)
Jak będę miała więcej kasy, to kupie maskę Liss Extreme.

Hosenko ale kupujesz a próbowałaś już jakiś? Te, które kupiłaś teraz, będą raczej delikatne
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 09:37   #1929
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Za to kupiłam szampon i odżywkę Sleek Look Matrix - po 1,5 l
(jeszcze raz dziękuję zizou inaczej pewnie bym się nie zdecydowała)
Jak będę miała więcej kasy, to kupie maskę Liss Extreme
zawsze do uslug

ja sobie przegladam kliniki na ebayu dobrze, ze moja karta nie obsluguje platnosci itnernetowych
i mysle, czy nie kliknac dwoch born lippy na all
Stary 2008-02-28, 09:44   #1930
snowqueen
Zakorzenienie

ziz ja ma e-baya przezornie nie zaglądam. Wolę nie ryzykować.

A Born Lippy nie polecam, chyba że lubisz - mnie bardzo wysusza usta
Stary 2008-02-28, 09:44   #1931
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Hosenko ale kupujesz a próbowałaś już jakiś? Te, które kupiłaś teraz, będą raczej delikatne
Narazie próbowałam tylko w slepie. Zauważyłam że jasne kolory tez są widoczne jesli się ich więcej naloży

Cytat:
i mysle, czy nie kliknac dwoch born lippy na all
Mam born lippy (satsuma), użyłam kilka razy i tak se siedzi nie sa dobre te "balsamy" Sa bardzo lekkie, ochrona i pilegnacja niemal zerowa. No i to grzebanie paluchem w pudełeczku mnie dobija

Aha! gdyby ktoś coś kupował na Truskawie a byłyby wtedy te 3 cienie Clinique (Doe-eyed, Totally Neutral i Kittycat) a ja bym ich jeszcze nie upolowała to bardzo prosze o info

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-28, 09:51   #1932
snowqueen
Zakorzenienie

Hosenko no widoczne są, ale jednak wg mnie raczej nadają się do delikatnego makijażu Na tą paletę, którą kupiłaś, sama mam ochotę

Na Truskawie trójek chyba nigdy nie było (a szkoda), a z pojedynczych Kittycata tez nigdy nie widziałam...
Stary 2008-02-28, 09:51   #1933
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mam born lippy (satsuma), użyłam kilka razy i tak se siedzi nie sa dobre te "balsamy" Sa bardzo lekkie, ochrona i pilegnacja niemal zerowa. No i to grzebanie paluchem w pudełeczku mnie dobija
ja sie maziam BL odkad pamietam bardzo je lubie

edit: Hosenko doe-eyd sa na brytyjskim ebayu http://cgi.ebay.co.uk/Clinique-Eye-S...QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.co.uk/Clinique-Eye-S...QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.co.uk/Clinique-Eye-S...QQcmdZViewItem

a tu totally:
http://cgi.ebay.co.uk/CLINIQUE-COLOU...QQcmdZViewItem

aaaaa i sa tez creme brulee
Stary 2008-02-28, 09:54   #1934
Kaisandra
Wtajemniczenie

Dzięki Agabil...ja się zastanwiam nad tym bez pudełka, bo nie potrzebne mi ono

Dostałam przed chwilą paczkę z Truskawki, bez cła, ekspresowe tempo (zamawiałam w niedzielę ). Puder Kanebo jest taki delikatny, a ten pusezk dołączony jest taki delikatny eh... Dzis kolejne zakupy -PI EL

Magja zamówiłaś już PI?

Kusi mnie ta nowa EScada, na tru 100 ml kosztuje praktycznie tyle co u nas 30 ml

0306 Jak będziesz miała jakieś pytanka ad. Paryża wal śmiało
Szkoda, że nie jedziesz w 1-wszy weekend marca. Wtedy wszystkie muzea są gratis, w niedzielę. Potwierdzam Opera jest przepiękna i trzeba ją zobaczyć. Z innej bajki, polecam muzeum figur woskowych Grevin (blisko opery).
Stary 2008-02-28, 10:00   #1935
Hosenka*
Zakorzenienie

A ktoś kupuje z tamtąd? Bo ja nie jestem ani zarejestrowana ani karty nie mam

Instagram

Stary 2008-02-28, 10:01   #1936
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Clinikowe cienie mnie wciągają

Wczoraj klikło mi sie: http://www.allegro.pl/item320447988_clinique_pa leta_metalicznych_cieni.h tml chyba bedą ładne
Też swego czasu śliniłam się do tej paletki. Ale różowa kostka (nie lubię różowych cieni) mi psuła efekt, więc w końcu się nie skusiłam.

YenneferD ma tą paletkę, wklejała też makijaż zrobiony tymi cieniami.

Gratuluję zakupu.

Przetestowałam Logonę na nos i brodę. Ależ to cuchnie! I strasznie szybko wysycha. Ale chyba będę od czasu do czasu stosować na strefę T, bo nieźle oczyszcza. Chociaż do twarzy wolę maseczkę Nuxe - jest delikatniejsza. Ziz, czy z Twojej ziemi też się leje woda? Czy to jakieś moje fatum, że mi się kosmetyki ostatnio rozwarstwiają?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-02-28, 10:01   #1937
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A ktoś kupuje z tamtąd? Bo ja nie jestem ani zarejestrowana ani karty nie mam
ja wlasnie tez nie mam karty

ice leje sie ale wstrzasam przed uzyciem a smierdzi niezle, jak nakladam to otwieram okno zeby szybciej sie wietrzylo
Stary 2008-02-28, 10:06   #1938
iceflower
Przyjaciółka KWC

To dobrze, bo już myślałam, że mam wadliwy egzemplarz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-02-28, 10:07   #1939
snowqueen
Zakorzenienie

Ja mam dwie karty i nie panuję nad tym, więc nie popełniajcie mojego błędu Fakt, przydają się, ale ja czasami tracę kontrolę nad wydatkami
Stary 2008-02-28, 10:09   #1940
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez Kaisandra;6735534
[B
0306[/B] Jak będziesz miała jakieś pytanka ad. Paryża wal śmiało
Szkoda, że nie jedziesz w 1-wszy weekend marca. Wtedy wszystkie muzea są gratis, w niedzielę. Potwierdzam Opera jest przepiękna i trzeba ją zobaczyć. Z innej bajki, polecam muzeum figur woskowych Grevin (blisko opery).
Dziękuję za wszystkie informacje . Pewnie będę jeszcze dopytywać, bo chciałabym ten czas wykorzystać jak najefektywniej.
No niestety, zaplanowałam wyjazd tak, by spędzić w Paryżu swoje urodziny i już nic nie da się z tym zrobić.

Oh, ależ ja się nakręcam!

Mam właśnie rutynową kontrolę z PIPu i zamiast przejmować się panią inspektor grzebię po necie .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 10:09   #1941
zizou
Zakorzenienie

nowe roze klinika mi sie juz nie podobaja w ogole. nie kupie, sa takie zwyczajne...
Stary 2008-02-28, 10:09   #1942
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Też swego czasu śliniłam się do tej paletki. Ale różowa kostka (nie lubię różowych cieni) mi psuła efekt, więc w końcu się nie skusiłam.

YenneferD ma tą paletkę, wklejała też makijaż zrobiony tymi cieniami.

Gratuluję zakupu.
Ja tez nei przepadam za różem, ale akurat ten w miare mi sie podoba
W watku klinikowym wkliłam link do paletki zawierającej m.in dwójkę Coffe Shop - oprócz niej jest jeszcze m.in. mocny róż - gdyby nie on, to pewnie tez bym sie skusiła Ale mocny roż zdecydowanie nie dla mnie

Cytat:
ja wlasnie tez nie mam karty

To może ktoś nas poratuje??

Instagram

Stary 2008-02-28, 10:47   #1943
zizou
Zakorzenienie

Cytat:

To może ktoś nas poratuje??
Hosenko wpadlas w kliniki ja na razie i tak nie mam kasy na zbedne rzeczy [a kolejne cienie moim musthave niestety nie sa ].

ide dzis do fryzjera bardzo tego nie lubie
Stary 2008-02-28, 10:51   #1944
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko wpadlas w kliniki ja na razie i tak nie mam kasy na zbedne rzeczy [a kolejne cienie moim musthave niestety nie sa ].
jejku własnie wpadłam na genialny pomysł. Ale ja wolno myśłę!! Moja kolezanka jest w UK, pewnie na świeta przyjedzie do PL - mogłaby i kupić cienie w UK

(w bootsie i creme brulee mają i black truffle )

Instagram

Stary 2008-02-28, 10:57   #1945
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
jejku własnie wpadłam na genialny pomysł. Ale ja wolno myśłę!! Moja kolezanka jest w UK, pewnie na świeta przyjedzie do PL - mogłaby i kupić cienie w UK

(w bootsie i creme brulee mają i black truffle )
ja mam kuzynke z rana czlowiek tak wolno mysli
Stary 2008-02-28, 10:59   #1946
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:

ide dzis do fryzjera bardzo tego nie lubie
Oooj a ja fryzjera uwielbiam Mógłby mi godzinami masować, strzyc, modelować, farbować, układac, suszyć, prostować, mazać i w ogóle. Jak już będę bogata, to będę chodzić raz na 2 tyg., żeby mnie dopieszczał

W ogóle planuję być bogata. Na razie utrzymują mnie rodzice (mieszkam z nimi i mnie karmią znaczy się), a i tak moja marna wypłata mi nie starcza Mogłabym, teoretycznie, być bardziej oszczędna, ale chyba wolę być po prostu bogata

Tylko jeszcze nie mam planów jak dokładnie to uczynić.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 11:05   #1947
emememsik
po prostu Em :)

zizou, będę nudna do bólu. Moja tura zamówieniowa zbliża się wielkimi krokami, a ja nie wiem na co się zdecydować. Błagam o opisy.

Stary 2008-02-28, 11:05   #1948
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Oooj a ja fryzjera uwielbiam Mógłby mi godzinami masować, strzyc, modelować, farbować, układac, suszyć, prostować, mazać i w ogóle. Jak już będę bogata, to będę chodzić raz na 2 tyg., żeby mnie dopieszczał

W ogóle planuję być bogata. Na razie utrzymują mnie rodzice (mieszkam z nimi i mnie karmią znaczy się), a i tak moja marna wypłata mi nie starcza Mogłabym, teoretycznie, być bardziej oszczędna, ale chyba wolę być po prostu bogata

Tylko jeszcze nie mam planów jak dokładnie to uczynić.
ja przywyklam do zamoznosci, moi rodzice tacy sa wiec i ja od dziecka bylam rozpieszczana. i jesli teraz mialoby mi tego zabraknac to byloby mi smutno

gdybym teraz miala sie utrzymac z mojej wyplaty to biedowalabym na 100%

ja zas nienawidze, jak mi ktos przy glowie gmera... brrrr...
Stary 2008-02-28, 11:05   #1949
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam kuzynke z rana czlowiek tak wolno mysli
dziś funt 4,60 więc trójeczki ok 70 zł wychodzą A przed Wielkanoca może jeszcze spaść (jejciu, a pamietam jak pierwszy raz leciałam do UK 1,5 roku temu 1 funt = 6 zł )szkoda tylko że ten spadek nie odbija się też na spadku polskich cen

Instagram

Stary 2008-02-28, 11:17   #1950
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
zizou, będę nudna do bólu. Moja tura zamówieniowa zbliża się wielkimi krokami, a ja nie wiem na co się zdecydować. Błagam o opisy.

jest
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości