O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XX - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-09, 19:22   #781
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XX

Hej.
Unas dzis mega maruda, placze bez powodu, przysypia na rekach...wykonczona jestem.

mysia no to kochana musicie przeczekac, jakos dacie rade. Kapiel u nas dzis taka ze az tesciowa wpadla bo sie przestraszyła, Lence myłam włosy a ta wrzeszczy jak opetana, Hania sie przestraszyła i tez okropny wrzask, myslalam ze na zawał zejde...

mili jeszcze chwilke i nie bedzie lezenia, ba! czasu na to nie znajdzisz i zatesknisz .
Pytam Lenki co chce dostac od Mikołaja, jej odp "prezent"...

lila ale mieliscie rocznice wszystkiego naj

migotko az tyle krwi???omg! pij pokrzywke, jedna dziennie moze bardzo cis nie obnizy.

magda to udanych wakacji!
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 20:05   #782
PannaMagda
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XX

Arletka rozbroila mnie na lopatki

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2016-11-09, 20:14   #783
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Arletka rozbroila mnie na lopatki

yyyy....czym?
Hania 6.09.2016

Stary 2016-11-09, 20:17   #784
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Cześć Dziewczyny ;-)
Mam pewną zagadkę...
Na pt mam wizytę u lekarza ale powiem Wam że w ogóle nie czuje że jestem w ciąży... w sumie nie mam okresu i cycki chcą mi ekspkodowac poza to nic. Jedynie test pokazał dwie kreseczki i aż się zastanawiam czy faktycznie jestem w ciąży bo wychodziło by że jestem w 5 tygodniu. Całkowicie bezproblemowo! Zaczęłam czytać o ciąży w internecie i aż zwątpiłam... tam jest wszystko co najgorsze i człowiek już sobie wszystko wkręca...A ja mam wyjątkową wyobraźnię
Boję się co mi lekarz powie w pt...
Czy ciąża może być taka bezproblemowa?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

niewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 21:08   #785
PannaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
yyyy....czym?

A prezentem

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez niewa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny ;-)
Mam pewną zagadkę...
Na pt mam wizytę u lekarza ale powiem Wam że w ogóle nie czuje że jestem w ciąży... w sumie nie mam okresu i cycki chcą mi ekspkodowac poza to nic. Jedynie test pokazał dwie kreseczki i aż się zastanawiam czy faktycznie jestem w ciąży bo wychodziło by że jestem w 5 tygodniu. Całkowicie bezproblemowo! Zaczęłam czytać o ciąży w internecie i aż zwątpiłam... tam jest wszystko co najgorsze i człowiek już sobie wszystko wkręca...A ja mam wyjątkową wyobraźnię

A moze tak powiedzialabys nam cos o sobie wpadasz chwalisz sie ciaza ani me ani be o sobie

Stary 2016-11-09, 21:10   #786
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niewa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny ;-)
Mam pewną zagadkę...

Przestań czytać co pisze internecie. Taka moja rada, skoro test pokazał 2 kreski to jesteś w ciąży. Osobiście nie znam przypadku żeby test kłamał.

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Arletko jesteś hardcorem😁 na serio. Moim mistrzem 😊

13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 21:31   #787
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Jestem . Nadrabialam na raty . Jak ja tak nie lubię

Cytat:
Hej
No tak, jak już będzie brzdąc pewnie siedział to razem, będzie zabawa że ho ho!

A u nas pada śnieg, wstała Lenka, patrzy przez okno i taka szczęśliwa" mamo, zobacz pada śnieg, będziemy na sankach jeżdzić, bałwana lepić" chwila namysłu iii" a gdzie jest nasza choinka?", no rozbroiła mnie. W szoku w ogóle byłam że tyle wie o zimie, a jaka radość z niej biła!
Jak a reakcja Linki <3 <3 <3 u mnie było podobnie <3

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Czesc.

Dzięki dziewczyny że pytacie. Po szczepieniu ok. Rozmawialam z lekarzem o tym tych jego placzkach . No coz takie dziecko do tego prawdopodobnie zelazo i reszts lekow brzuszek masakruje. Powiedziala zeby chustę kupic, ale najpierw popytać neurologa na wizycie czy juz mozna Go tak nosić
No coz...muszę zacisnac poslady i to jakoś przetrzymać no bo co innego mi zostalo

Arletko czytając opis kąpieli sie uśmiechnęłam ale zaraz potem to sobie to wyobrazilam i naprawde podziwiam

Ruda js tam na budowie ani razu nie bylsm bo jak... Przy całej tej sytuacji jakos mnie ona nawet nie cieszy. Jak K. zrobi foto to wstawie.

Lila
Dobrze ze po szczepieniu jest ok . Mam nadzieje ze szybko mu te placzki przejdą

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
Dupa wołowa jestem. Napisałam się i sobie kliknelam wstecz i wszystko w kosmos poszło! Wrrrr

Więc jeszcze raz ....

89migotka witam w kolejnym 24 tc ciekawa jestem Twojej opinii co do poduchy. Ja już sobie nie wyobrażam leżenia bez niej. Faktycznie hormony Ci buzują. A jak na to reaguje tż ? daje radę? Dobrze że chociaż na teściową nie musisz patrzeć. Zawsze to jakiś plus ja do krwiopijców muszę iść w sobotę , a potem mam usg 28-32tc.

arletka1313 jak przeczytałam ten opis to aż przerażona jestem. I serio podziwiam jak Ty to ogarniasz! A Lenka wspaniała! I jak pamięta wszystko ! Będzie frajda jak już będzie choinka skoro lubi rysować ostatnio to niech może napisze (narysuje) list do Mikołaja?

Lila_27 super że Natek pójdzie do przedszkola. I to już niedługo. Należy Ci się czas dla Ciebie ! Mam nadzieję tylko że między czasie znajdziesz fajna pracę i wszystko super się ułoży! Trzymam za to mocne kciuki. A jak Twój brzuch ?

Ziajka biedny Kubula. Jeszcze tego brakowało żeby tak się męczył z zębami. Jejku ja pamiętam ta senność na początku. Zresztą teraz od paru dni znów mam to samo wyciągają te maluchy z nas ze hoho

mysia1986 marudz nam tu ile Potrzebujesz. Mam nadzieję że chusta już będzie mogła pójść w ruch a Ty trochę odetchniesz. Biedny Marcel że brzuszkiem i Ty z krzykami. Ale wierzę że jeszcze chwila i będzie lepiej. No musi być! Dobrze że po szczepieniu nic się nie dzieje i chociaż to Marcel dobrze zniósł .

PannaMagda no tak u Was miesiąc bez kłótni miesiącem straconym ja pytałam o auto. A tam chyba ruch inną strona ? To tak można?

RudaEwcia25 baw się dobrze z dziewczynami jak ja tęsknię za jakimkolwiek wyjściem to szok. Gdziekolwiek na chwilę głowę przewietrzyć. No ale jeszcze trochę i będę miała zajęcie

A u nas dupa. M ciągle nie ma w domu , wczoraj z pracy o 21 wrócił- nowa firma , nowe obowiązki, jeszcze teraz szef się zmienił i wprowadza swoje jakieś zasady itd a oni muszą siedzieć i robić. Także ja całymi dniami sama. Nie mam z kim pogadać, tv mam już dość. Książki- została mi ostatnia. Uświadomiłam sobie ze ja tak leżę już 2,5 miesiąca i nawet nie wiem kiedy to zleciało. A został jeszcze max miesiąc więc damy radę . Tylko coraz ciężej mi. Ciężko się podnieść, ciężko wstać. Plecy zaczynają boleć. Takie tam marudy moje

Miłego dnia !
A marudz kochana należy Ci się po marudzić . Jeszcze troszkę i zaraz będą dzieciaczki na świecie i nie będziesz się nudziła

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej !
Panna M jak to jutro lecicie? Do Espanii już na stałe ?

Ziajka ja nie kupowałam tej poduchy , wkladalam jaska między kolana 😂
Współczuję tych ząbków . Długo Was to męczy😕

Mili dasz radę jeszcze trochę ☺Już zaraz będziesz tulic bliźniaki 😍

Arletko moje bratanice kapią sie razem odkąd ta młodsza zaczęła siedzieć stabilnie i frajdę mają niesamowitą ☺

Wczoraj minęło 9 lat odkąd jesteśmy razem z mężem ❤Z tej okazji winko I mnóstwo niezdrowych przekąsek 😊Mąż nalal winko i w tym momencie niuniek zaczął płakać. Poszłam do niego i .. obudziłam się o 3 nad ranem 😂Poszłam do salonu a chłop w ubraniu na kanapie śpi obok pełnych kieliszków . Zasnął w oczekiwaniu na mnie 😂O i taka rocznica 😂

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

A od jutra zaczynamy gościnny weekend 😀Jutro kolega , w piątek chrzestna młodego z osobą towarzyszącą a w sobotę moja mama z bratanica .
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i jeszcze 100 lat razem
O mama przyjeżdża to moze gdzieś wyjdziecie
Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Hej Wam
Spadł w nocy śnieg. Masakra nie lubię zimy.
Jutro mam do lekarza. Dodatkowo muszę pójść kupić dla małego coś bo ze wszystkiego jakoś nagle wyrósł

Kciuki za lekarza
Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Mili, a ja Ciebie witam w 32tc Tż na szczęście jest wyrozumiały To u Ciebie znowu będą mieli problem z pobraniem krwi Kochana jeszcze trochę i na brak towarzystwa nie będziesz narzekać

Magda oby tym razem słońce go za bardzo nie przygrzalo Udanego urlopu!

Lila wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości!!! No mama przyjedzie to Wy gdzieś wyskoczycie świętować

Mam już wyniki. Hemoglobina oczywiście jeszcze bardziej spadła mimo, że biorę żelazo i tabletki z buraka. W nosie to mam i od dzisiaj piję pokrzywę. No i reszta też nie za piękną bo albo czegoś za dużo albo za mało. Tak to jest w ciąży :/

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-11-09, 21:39   #788
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Basiu możesz na pierwszej str zmienić mi ze się udało i ze to na 27 czerwca 😊

Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-11-09, 21:45   #789
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Basiu możesz na pierwszej str zmienić mi ze się udało i ze to na 27 czerwca 😊

ok . Spróbuję przez tablet zrobić a ja nie to jutro rzeź kompa

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Ewa zrobione resztę zrobię jutro

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2016-11-09, 22:28   #790
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Spoko Basiu, nie pali się 😊

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ----------

Dobranoc 😊😊😊

Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-11-10, 06:19   #791
iza243
Zakorzenienie

Witam

Witamy sie w 16 tc

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-10, 06:46   #792
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dzień dobry, u nas szron i -4st. Idziemy an pieszo do przedszkola. Udanego dnia 😊

Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-11-10, 07:04   #793
MiliTu
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

PannaMagda no ja mam nadzieję że nie ale patrząc na Wasza historie to z każdych wakacji wracaliście na fochu :p bo K coś odstawial :p oby tym razem było jednak inaczej !

89migotka a dziękuję cieszą mnie te tygodnie z 3 na początku choć jest coraz ciężej . Dobrze że tż wyrozumiały i nie ma fochow muszą nas zrozumieć- i nasze hormony o tak - namecza się ze mną jak zwykle tym bardziej że oprócz morfologii muszę zrobić tsh, ft 4 , HIV no ja wiem że jeszcze trochę i sajgon mi się zacznie - wiem. Ale teraz brak mi tż-ta chyba po prostu. No a Ty uruchom pokrzywę. Może faktycznie to pomoże skoro nic innego nie daje rady :/

RudaEwcia25 ja to się cieszę że nie ma kika u nas , ba ! Że nie mają sprzedaży przez net bo bym poplynela jeszcze trochę i wszędzie będzie pięknie świątecznie ! Ciekawe jak to u nas z choinką będzie zawsze była tylko na dole bo u nas nie było gdzie i jak - stała tylko taka mała sztuczna tu . A ja bym chciała tetaz normalnie w salonie piękną żywą pachnącą! Tż będzie musiał się postarać. No i dziękuję Ci bardzo. Ja wiem że w tyłku przytyłam, jednak najbardziej brzuch oczywiście. Ale co tam - zgubię. Oby Maluchy miejsce miały . No naprawdę - miesiąc. Zaczyna to do mnie docierać. Do tej pory moje myśli krążyły tylko wokół tego żeby ciążę donosic. Taka walka o każdy dzień i tydzień. Teraz dopiero uświadamiam sobie ze ja naprawdę będę matką, naprawdę będę miała dzieci. Serio. Dopiero teraz....

arletka1313 mam nadzieję że dziś dzień będzie lepszy i nie będzie takich placzkow. Dzieci są rozczulające - prezent ! Mój brata nek na to pytanie odpowiedział : wszystko co fajne no tak..... A Ty Mikołaju się zastanów co autor miał na myśli

b a r b a r a no ja wiem że marudzę i raczej starałam się tego nie robić ale teraz jakoś wszystko mnie przytłacza. Dodatkowo to że ja tu nic zrobić nie mogę a na niektóre rzeczy jak patrzę to mnie cholera bierze. Jak mi tu poukladali itd. Np dziś teściowa mówi że ona kombinezony dzieci wyniosła do pokoju bo ja mówiłam że prac ich nie trzeba . Wtf ?! Oszalała? Mówiłam że już trzeba wyprać właśnie. Wiem to ☠☠☠☠☠☠☠y ale mnie już irytują. Jak urodziny Wiki ?

iza243 witam w kolejnym tc

RudaEwcia25 zima ! U mnie -2. A tata wczoraj dzwonił że u nich spadł śnieg zresztą M mówił że w stolycy też padał do mnie nie dotarł

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

A ja myślałam i myślałam bo tż ma urodziny niebawem , no a potem święta. Chciałam mu kupić coś innego noc buty, sweter itd. No więc dostanie na urodziny bilety na depeche mode , a na święta - profesjonalny kurs fotograficzny trochę mnie to będzie kosztowało no ale zasłużył.
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 07:26   #794
89migotka
Zakorzenienie

Hej

Ruda ja i bez alibi ostatnio dużo słodyczy pochłaniam

Arletka aż tyle krwi. Mam nadzieję, że jak za tydzień pójdę powtórzyć badania to będzie spokojniej Ale u Was przygody przy kąpieli

Iza gratulacje kolejnego tygodnia!

Mili ja niedługo na tą nieszczęsną glukozę idę, za tydzień lekarz ma mi powiedzieć kiedy dokładnie mam zrobić. A Ty cwaniaku wiesz na jaki kurs wysłać M.- dzieci się urodzą i piękne zdjęcia będzie Wam robił! Ale prezenty super!

Mysia współczuję Marcelowi tego żelaza ja dzisiaj obudziłam się z mega bólem jelit. A co takie maleństwo przeżywa

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Poducha rewelacyjna, dawno mi się tak dobrze nie spało

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 07:33   #795
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam się
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam

Witamy sie w 16 tc

Juz 16tc wow jak to leci
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, u nas szron i -4st. Idziemy an pieszo do przedszkola. Udanego dnia 😊

U -4% to już zimno

Cytat:
Dzień dobry!

PannaMagda no ja mam nadzieję że nie ale patrząc na Wasza historie to z każdych wakacji wracaliście na fochu bo K coś odstawial oby tym razem było jednak inaczej !

89migotka a dziękuję cieszą mnie te tygodnie z 3 na początku choć jest coraz ciężej . Dobrze że tż wyrozumiały i nie ma fochow muszą nas zrozumieć- i nasze hormony o tak - namecza się ze mną jak zwykle tym bardziej że oprócz morfologii muszę zrobić tsh, ft 4 , HIV no ja wiem że jeszcze trochę i sajgon mi się zacznie - wiem. Ale teraz brak mi tż-ta chyba po prostu. No a Ty uruchom pokrzywę. Może faktycznie to pomoże skoro nic innego nie daje rady :/

RudaEwcia25 ja to się cieszę że nie ma kika u nas , ba ! Że nie mają sprzedaży przez net bo bym poplynela jeszcze trochę i wszędzie będzie pięknie świątecznie ! Ciekawe jak to u nas z choinką będzie zawsze była tylko na dole bo u nas nie było gdzie i jak - stała tylko taka mała sztuczna tu . A ja bym chciała tetaz normalnie w salonie piękną żywą pachnącą! Tż będzie musiał się postarać. No i dziękuję Ci bardzo. Ja wiem że w tyłku przytyłam, jednak najbardziej brzuch oczywiście. Ale co tam - zgubię. Oby Maluchy miejsce miały . No naprawdę - miesiąc. Zaczyna to do mnie docierać. Do tej pory moje myśli krążyły tylko wokół tego żeby ciążę donosic. Taka walka o każdy dzień i tydzień. Teraz dopiero uświadamiam sobie ze ja naprawdę będę matką, naprawdę będę miała dzieci. Serio. Dopiero teraz....

arletka1313 mam nadzieję że dziś dzień będzie lepszy i nie będzie takich placzkow. Dzieci są rozczulające - prezent ! Mój brata nek na to pytanie odpowiedział : wszystko co fajne no tak..... A Ty Mikołaju się zastanów co autor miał na myśli

b a r b a r a no ja wiem że marudzę i raczej starałam się tego nie robić ale teraz jakoś wszystko mnie przytłacza. Dodatkowo to że ja tu nic zrobić nie mogę a na niektóre rzeczy jak patrzę to mnie cholera bierze. Jak mi tu poukladali itd. Np dziś teściowa mówi że ona kombinezony dzieci wyniosła do pokoju bo ja mówiłam że prac ich nie trzeba . Wtf ?! Oszalała? Mówiłam że już trzeba wyprać właśnie. Wiem to ☠☠☠☠☠☠☠y ale mnie już irytują. Jak urodziny Wiki ?

RudaEwcia25 zima ! U mnie -2. A tata wczoraj dzwonił że u nich spadł śnieg zresztą M mówił że w stolycy też padał do mnie nie dotarł

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

A ja myślałam i myślałam bo tż ma urodziny niebawem , no a potem święta. Chciałam mu kupić coś innego noc buty, sweter itd. No więc dostanie na urodziny bilety na depeche mode , a na święta - profesjonalny kurs fotograficzny trochę mnie to będzie kosztowało no ale zasłużył.
Marudz marudz . Jak najbardziej masz do tego prawo
co ona nie myśli , przecież zaraz zima a maluchy mogą być w styczniu mogą w grudniu . Na zdrowy rozum ja bym uprala bo będą potrzebne . Brak słów

Piękny prezent

Wiki zadowolona .
Tort robie dziś bo jutro jedziemy do taty mojego .

Mam robotników w domu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2016-11-10, 07:57   #796
MiliTu
Wtajemniczenie

89migotka a wiesz bo mój tż lubi bardzo robić zdjęcia, a ja wręcz przeciwnie więc czasem na wakacjach zgrzyty były ale generalnie on to uwielbia a zawsze narzeka że nie umie , że mu nie wychodzi itd. No to tam się dowie wezmę mu taki rozszerzony pakiet żeby miał frajdę a że dzieci skorzystają... glukoza nie jest taka zła. Gorszy jest jak dla mnie mit jej dotyczący ja się źle czułam tylko popołudniu po badaniu. A tak to luzik. No i cieszę się że poducha pasuje ja bez swojej już nie mogę spać!

b a r b a r a jacyś fajni ci robotnicy ? jaki tort będzie dla Wiki ? No ja nie wiem co ta teściowa wymyśliła. Sama mówiłam że to kolejna rzecz do prania a ona jakoś zakodowała że prać nie trzeba. Pojęcia nie mam. No ale nadrobi
Stary 2016-11-10, 08:01   #797
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

PannaMagda no ja mam nadzieję że nie ale patrząc na Wasza historie to z każdych wakacji wracaliście na fochu bo K coś odstawial oby tym razem było jednak inaczej !

Super prezenty tz na pewno bedzie zadowolony

Stary 2016-11-10, 10:10   #798
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mili no ja w szał wpadłam i wiem ze na tym się nie skończy 😁 jeszcze pewnie nakupuje, w zeszłym roku po raz pierwszy miałam żywa choinkę, piękny zapach, piękny klimat. Polecam z całego serca 😊 nie dziwi mnie ze się balas, trza juz możesz się cieszyć. Jeszcze moment i będziecie razem 😀 a prezent super 😀 ja od Mikołaja po nowym roku dostane nowy telefon 😊😊

Migocia ja dzisiaj o dziwo zjadłam wedline z bula na śniadanie 😂

Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-11-10, 10:43   #799
Lila_27
Zakorzenienie

Hejka !

Mili będziesz mamusia i to już niebawem ! ❤Prezenty fantastyczne! Mąż będzie zachwycony 😊

Basiu wszystkiego Najlepszego dla Wiki 😚

Migotka to żelazo i buraki nie pomogły 😠 Może pokrzywa da radę ? 😚

Ruda już we wszystkich sklepach święta ❤ Uwielbiam te wszystkie świąteczne ozdoby❤

Arletko mój chce puzzle od Mikołaja , bo uwielbia układać ☺ wszystkie , które ma to już na pamięć układa. Najwięcej 24 elementy potrafi ułożyć ! Mój geniusz ❤

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Iza gratuluję kolejnego tygodnia! Ale leci ☺
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 10:52   #800
89migotka
Zakorzenienie

Mili bo w robieniu zdjęć jest sama frajda, tez uwielbiam robić, tylko że ostatnio aparat poszedł w odstawkę. Co do glukozy to nie przeraża mnie fakt, że będę musiała wypić bo to jeszcze nie jest najgorsze, ale to, że tyle godzin bez śniadania może się źle skończyć

Ruda poka co w kiku ciekawego dorwalas

Lila no niestety nie pomogły. Teraz mam brać zwiększoną dawkę, zobaczymy co będzie. O! Natek sprytny w układaniu puzzli

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 11:32   #801
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Migocia juz fotki robie for ju.

Lila mój też lubi puzzle. Nawet w przedszkolu ciągle układa 😁

Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-11-10, 11:44   #802
arletka1313
Zakorzenienie

Hej

iza brawo za kolejny tydzien, jak sie czujesz??to co nam wczesniej opisywałas to jednak ruchy dzidzi?

mili ale super prezent dla tz, szacun kochana!

migotko super że poducha sie sprawdziła i milutko się śpi! a gluzkoza nie jest taka straszna, dasz radę i bez śniadania.

lila wow, 24 puzzle to już na prawdę nie lada wyczyn!

U nas niestety kąpiel Lenki jest najgorszym momentem dnia, wszytsko inne jakos daje rade ogarnąć, tylko kąpiel nie, znaczy jakoś daje ale to jest czasem masakra!
Rano wyskoczyłam na zakupy i do mamy po jajca. Teraz dziewczyny zasnęły wiec ja ide obiad szykować.
Hania 6.09.2016

Stary 2016-11-10, 12:23   #803
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
89migotka a wiesz bo mój tż lubi bardzo robić zdjęcia, a ja wręcz przeciwnie więc czasem na wakacjach zgrzyty były ale generalnie on to uwielbia a zawsze narzeka że nie umie , że mu nie wychodzi itd. No to tam się dowie wezmę mu taki rozszerzony pakiet żeby miał frajdę a że dzieci skorzystają... glukoza nie jest taka zła. Gorszy jest jak dla mnie mit jej dotyczący ja się źle czułam tylko popołudniu po badaniu. A tak to luzik. No i cieszę się że poducha pasuje ja bez swojej już nie mogę spać!

b a r b a r a jacyś fajni ci robotnicy ? jaki tort będzie dla Wiki ? No ja nie wiem co ta teściowa wymyśliła. Sama mówiłam że to kolejna rzecz do prania a ona jakoś zakodowała że prać nie trzeba. Pojęcia nie mam. No ale nadrobi
Czy fajni nie bardzo stare dziadki .
Jeden taki co z nim można pogadać , po żartować ale tak to nie .
Chcieli mnie zostawić z tymi dziurami i zamurowac w poniedziałek ale teść powiedział ze to zrobi . Mam nadzieje bo ja nie będę w takim syfie przez te dni (mam wszystkie życzy z szafki z WC u Wiktorii w pokoju ) .
Jak nie zrobi tego do soboty to tatę poproszę żeby przyjechał i mi pomógł

Wiki chciała tort z różami wiec zrobię .

Jejku to już możesz się cieszyć zostaniesz mamusia i to bliźniaków
Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hejka !

Mili będziesz mamusia i to już niebawem ! ❤Prezenty fantastyczne! Mąż będzie zachwycony 😊

Basiu wszystkiego Najlepszego dla Wiki 😚

Migotka to żelazo i buraki nie pomogły 😠 Może pokrzywa da radę ? 😚

Ruda już we wszystkich sklepach święta ❤ Uwielbiam te wszystkie świąteczne ozdoby❤

Arletko mój chce puzzle od Mikołaja , bo uwielbia układać ☺ wszystkie , które ma to już na pamięć układa. Najwięcej 24 elementy potrafi ułożyć ! Mój geniusz ❤

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Iza gratuluję kolejnego tygodnia! Ale leci ☺
Dziękuję

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2016-11-10, 13:37   #804
_Kluska_
Zakorzenienie

dzień dobry :kwiatek:
można?

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 13:51   #805
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
można?
Można 💋💜

Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-11-10, 13:58   #806
mysia1986
Zakorzenienie

Kluseczko :kwiatek:

Milo no prezent zacny. Chlopina sie ucieszy na pewno

Madzia udanej wyprawy. Odpocznij i za mnie

Migotko przykro mi ze wyniki spadaja. Ratuj sie naturlanymi sposobami bo zelazo to zlo
Moze Ty kochana chcesz trochę małych ubranek po Marcelu? Wyrasta mi dziec i tak trzymam narazie. Z przyjemnoscia oddam komus

Iza leca te Twoke tygodnie ze ja pierdziu! Jak lezakowanie idzie?

Ruda i u mnie chłodno ale jak wyszlismy na spacer pieknie slonecznie i mrozno spacerowalismy ponad 1.5h Łowy zacne. Ja mam troche z zeszlego roku. A choinka tylko zywa

Lila no ubawilam sie z sytuacji rocznicowej. Ale ! Teraz w mojej sytuacji rozumiem w 100% . A powiedz mi Wy tez nie mieliscie czasu sie pobzykac bo My serio nie mamy kiedy

Basia no jaja jakies zoatawic z dziura
Tort na pewno bedzie piekny i pyszny. Pochwal sie potem zdjęciem kochana

Marcel je i sra. Uwielbiam to po prostu
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 14:08   #807
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
można?
Pewnie!!!

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

basia no jak to cie chcieli zostawić z dziurami? to co oni zrobili?

mysia to Marcel i w nocy kiepsko śpi? nie działa otulacz?

My dziś nie wyszliśmy na dwór, a żałuje bo słońce chwile było, a tak cicho jest, bez wiatru, ale nie wyszło nam. Może jutro, tż ma wolne to moze wreszcie rodzinny spacer zaliczymy
Hania 6.09.2016

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-11-10, 14:25   #808
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

iza brawo za kolejny tydzien, jak sie czujesz??to co nam wczesniej opisywałas to jednak ruchy dzidzi?

mili ale super prezent dla tz, szacun kochana!

migotko super że poducha sie sprawdziła i milutko się śpi! a gluzkoza nie jest taka straszna, dasz radę i bez śniadania.

lila wow, 24 puzzle to już na prawdę nie lada wyczyn!

U nas niestety kąpiel Lenki jest najgorszym momentem dnia, wszytsko inne jakos daje rade ogarnąć, tylko kąpiel nie, znaczy jakoś daje ale to jest czasem masakra!
Rano wyskoczyłam na zakupy i do mamy po jajca. Teraz dziewczyny zasnęły wiec ja ide obiad szykować.
Tak,to były ruchy Teraz juz wyraznie czuje maluszka choć jeszcze nieregularnie i maleństwo głównie aktywne jest wieczorami
Cytat:
można?
Co to za głupie pytanie?:-P Jasne ze można
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość

Kluseczko :kwiatek:

Milo no prezent zacny. Chlopina sie ucieszy na pewno

Madzia udanej wyprawy. Odpocznij i za mnie

Migotko przykro mi ze wyniki spadaja. Ratuj sie naturlanymi sposobami bo zelazo to zlo
Moze Ty kochana chcesz trochę małych ubranek po Marcelu? Wyrasta mi dziec i tak trzymam narazie. Z przyjemnoscia oddam komus

Iza leca te Twoke tygodnie ze ja pierdziu! Jak lezakowanie idzie?

Ruda i u mnie chłodno ale jak wyszlismy na spacer pieknie slonecznie i mrozno spacerowalismy ponad 1.5h Łowy zacne. Ja mam troche z zeszlego roku. A choinka tylko zywa

Lila no ubawilam sie z sytuacji rocznicowej. Ale ! Teraz w mojej sytuacji rozumiem w 100% . A powiedz mi Wy tez nie mieliscie czasu sie pobzykac bo My serio nie mamy kiedy

Basia no jaja jakies zoatawic z dziura
Tort na pewno bedzie piekny i pyszny. Pochwal sie potem zdjęciem kochana

Marcel je i sra. Uwielbiam to po prostu
Leżakowanie idzie dobrze Ogladamy z Dominisiem bajeczki na łóżku,malujemy,lepimy z plasteliny Juz przywykłam do tej myśli ze musze lezeć.
Cytat:
Pewnie!!!

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

basia no jak to cie chcieli zostawić z dziurami? to co oni zrobili?

mysia to Marcel i w nocy kiepsko śpi? nie działa otulacz?

My dziś nie wyszliśmy na dwór, a żałuje bo słońce chwile było, a tak cicho jest, bez wiatru, ale nie wyszło nam. Może jutro, tż ma wolne to moze wreszcie rodzinny spacer zaliczymy
Arletko jak Ty ogarniasz spacer z 2 dzieci?Lenka tak grzecznie idzie koło wózka?

Stary 2016-11-10, 14:31   #809
mysia1986
Zakorzenienie

Arleta no tak jak Wam pisalam on generalnie nie spi sam. Musi byc na rękach albo przy mnie w lozku. Caly czas ns reksch odlozenie skutkuje afera, próba przełożenia ns spiocha do lozks tak samo. Dlatego jestesmy z tz takie dwa zombiaki chodzące
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 14:53   #810
MiliTu
Wtajemniczenie

RudaEwcia25 u nas u tż-ta zawsze na dole była żywa choinka i to takie super jest ! U moich rodziców znów zawsze sztuczna i to już nie ten klimat niestety. Dlatego ja na górze chce mieć piękna żywą jaki telefon dostaniesz? ja to chcę wyjazd do spa po tym leżeniu choć wiem że to nierealne

Lila_27 no ja mam nadzieję że będzie zachwycony , trochę się nakombinować muszę noo jaki Natek zdolniacha! Już takie puzzle sam ? Wspaniale!

89migotka to byś się z moim tż-tem dogadala on myśli tak samo że zdjęciami. Jeszcze obiektyw by mu się przydał bo mi narzeka no ale wszystkiego nie da rady niestety. Ja też się bałam że nie wytrzymam bez jedzenia . Sama wiesz jak miałam bo wielokrotnie Wam pisałam, ale naprawdę spokojnie dasz radę

arletka1313 wiesz ja w tamtym roku na jego 30tkę nie miałam kompletnie weny do szukania prezentów. Dostał buty i dresy bo chciał. Taka ze mnie żona ale jakoś no tak było. I mam straszne wyrzuty sumienia. Co prawda zrobiłam mu imprezę niespodziankę no ale i tak źle mi z tą myślą było. On mi przecież dał skok ze spadochronem. A on teraz naprawdę tyle na głowie ma , miał, że chciałam coś co da mu frajdę i będzie takie jego . Coś o czym marzył- a o kursie mówił wiele razy tylko ciągle kasy mu było szkoda. Współczuję strasznie tych kąpieli. A nie da się tak żeby teściowa właśnie podczas kąpieli Lenki zawierała Hanię na chwilę ? Albo chociaż posiedziala z nią u Was ?

b a r b a r a jak chcieli zostawić ? Niech robią! Bez jaj. Potem ich nie zobaczysz ! Pochwal się tortem koniecznie !

Kluska 🌹

mysia1986 a spróbowałby nie mam nadzieję, naprawdę że mu się spodoba. Ale jak je i sra to dobrze bo przynajmniej o kupy się nie martwisz ten Twój dzieć naprawdę bliskości potrzebuje kocha Was niemiłosiernie jak Migotka nie będzie chciała to te wieksiejsze to ja przygarnę jak tak bardzo chcesz się pozbyć

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Naprawdę elaboraty mi wychodzą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości