|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamy 2016 torby szykują, drożdżaki jedzą i plotkują - IV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;67389521]W teorii wszystko fajnie, ale jakbym czekala do skurczy co 10 minut to bym w domu na podłodze urodziła, więc przede wszystkim trzeba zaufać swojej intuicji ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nam położna kazała czekać w domu do skurczy co 5-7 minut
|
|
|
|
|
#4742 |
|
Zadomowienie
|
Te rogale dziewczyny są non stop w lidlu
Ale czy one są takie smaczne? Może te lidlowe są średnie Bo mi nie podeszly Suche trochę i tej masy za mało Kupiłam se za to marcepanow parę I czekolady ritter są teraz w promo Nowe smaki 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Może skopiować to o porodzie migdalka do pierwszego posta Bo ja jak zwykle skopiuje i potem nie znajdę gdzie to jest😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4743 | |||
|
Zadomowienie
|
Monia tylko nie szalej z tym skakaniem za bardzo
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Twój dzieć już taki duży? ![]() W h&m nowa kolekcja dziecięca, jak zobaczyłam jedno ze zdjęć promujących kampanię to w oku mi się łezka zakręciła takie jest słodkie, zresztą zobaczcie same http://www2.hm.com/pl_pl/dziecko/kam...ollection.html Edytowane przez Emosz Czas edycji: 2016-11-10 o 17:58 |
|||
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
xjustyniaaax sporo dzisiaj zrobiłaś! Ja bym padła na pysk i nie wstawała do niedzieli
A położna bardzo miła
|
|
|
|
#4745 |
|
Rozeznanie
|
Nie znalazłam nigdzie rogala
Ale poprosiłam babcię, aby mi kupiła jutro w cukierni obok mojego domu rodzinnego bo tam zawsze jest peeeełno 11.11 Położna poprosiła, abyśmy przynieśli dziś rogale do karmienia na sr bo będzie o kp. To wołam do TŻ, że jest w łóżeczku poduszka do karmienia i aby ją wziął a on krzyczy zdzwiony, że w łóżeczku nic nie ma, tylko ten zagłówek do samolotu. Taaa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Lololo! Gratulacje pieknej wagi
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
piękna waga już!
![]() Cytat:
a ja tak zaciskałam nogi i tłumaczyłam synowi, żeby się nie rodził jeszcze, bo bilety kupione a tu tż wszystko zepsuł a ja jak zacznę rodzić jutro to mu nawet nie powiem o tym! ![]()
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mojemu tez dzisiaj powiedzialam ze jakbym zaczela rodzic to mu nie powiem i pojade sobie do szpitala autobusem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4753 |
|
Zadomowienie
|
Super waga!!!
Pomylam z tz na szkole rodzenia. Korki sa masakryczne- raczej w o tych godzinach sie nie wypuszczam na drugikoniec miasta. Musze liliane3 uprzedzić, zeby sie rodzila rano albo w nocy... poten dojechac do szpitala to jakas godzinka!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4754 |
|
Zadomowienie
|
3 kg Kuby do przeciśnięcia przez moje krocze
![]() ![]() Itstoolate doskonale Cie rozumiem ... W ubiegły weekend mieliśmy posprzątać dom a potem isc do kina. Ale jak juz mieliśmy sie zabrać za sprzątanie to TZ sie przypomniało ze jest jakaś msza rocznicowa po śmierci jakiegos znajomego i on jedzie na cmentarz ![]() ![]() WTF ?? Rozumiem msza za kogoś z rodziny, rozumiem ze pogrzeb ale msza za znajomego ??? Pojechał a ja w tym czasie tyle co mogłam posprzątałam sama. Wrocil po paru godzinach zdziwiony ze juz tyle zrobiłam wiec go odrazu do roboty zagoniłam a wieczorem mu serdecznie podziękowałam za s☠☠☠☠☠☠☠ony dzien. Bo nie dosc ze sie narobiłam, to do kina nie poszłam bo jakbyśmy poszli to znowu robota by została dla mnie na następne dni!!!
|
|
|
|
#4755 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie się dowiedziałam, że moja szwagierka , miała termin na 23 stycznia urodziła. W nocy odeszły jej wody i urodziła, maluszek dostał na samym początku 3 unkty później 5, waży 1500 kg i 40 cm dł. To jej drugie dziecko i drugie urodziła tak wcześnie. Ogólnie to w niedzielę była na zakupach cały dzień a wczoraj właśnie myła okna i o. A w tamtej ciąży to była na weselu i następnego dnia urodziła. Maluszek sam nie oddycha, i jego stan oceniają na średnio ciężki. Co kolwiek to znaczy to mam nadzieję ze bedzie wszystko ok.
Mój mąż zakazał mi juz jakiekolwiek sprzątania, strasznie się tym przejął. Dlatego uważajcie dziewczyny na siebie. |
|
|
|
#4756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą ciekawe co by zrobił jakbym do niego jutro zadzwoniła i powiedziała: " nigdy Ci nie wybacze tego zmarnowanego kina i myśl sobie, że mi złość już przeszła, ale pomyślałam że chciałbyś wiedzieć, że pojechałam sobie na porodówkę autobusem SAMA i urodziłam Ci syna, cześć" Cytat:
Cytat:
walcz okruszku, na pewno jesteś silny!
|
|
#4757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja mogę mieć juz podobnie 😨 Co do pracy i złości Weźcie wyluzujcie Szkoda życia dziewczynki 😊 Zapalmy świece waniliowe i obalmy jakąś czeko lepiej 😋 Ja stawiam czeko pokoju i miłości Czestowac się 😋 1478798608548.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
mewka- ale dobrocie
|
#4759 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajna waga a który to tydzien? Moja w 32 ważyła 2380 wiec obawiam się, że jak pójdę 2.12 to będzie dobrze ponad 3kg a gdzie to jeszcze do końca grudnia..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
faceci to jednak ogarniają ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4761 | |||
|
Zadomowienie
|
Grudniowe mamy 2016 torby szykują, drożdżaki jedzą i plotkują - IV
Dziękujemy , dzis 36+2
![]() Cytat:
z wielka walizka i stoperem do mierzenia skurczy ![]() Cytat:
![]() Yes, Yes, Yes ![]() Czy to czas na masaż krocza dobrze ze mam sklerozę i nie zapytałam o obwód główki bo juz bym sobie wizualizowala ten otwór ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-11-10 o 19:22 |
|||
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli pewnie też będzie coś koło 3kg w poniedziałek na usg ![]() mi się odechciało masować krocze, bo ciężko mi sobie wyobrazić jak później mam wrócić do normalnego rozmiaru? nie robie nic, niech sie dzieje wola nieba
|
|
|
|
|
#4763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam za krótkie rece zeby masować sobie krocze
|
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co... czasem mnie to dopada. Moja mama już się do mnie 2 miesiące nie odzywa, a to wszystko przez to jak zrobiła mi awanture ze chciałam u niej wyprać ciuszki dla Julka. Jest mi strasznie przykro, miesiąc temu wysłałam jej mmsem foto usg synka to tylko odpisała jakies serduszka i to wszystko. Kompletnie ją nie obchodzi jak się czuję, ani nawet nie wie jak nam idzie przeprowadzka
![]() Wiem od babci, że ma nowego faceta i chyba ma mnie już totalnie w A nie odezwę się do niej pierwsza bo: po pierwsze - to nie ja przegapiam ciążę swojej jedynej córki po drugie - pożegnała mnie wtedy słowami, że "powinna mi wpi.rdolić za młodu skoro teraz nie może, bo jestem nie do zniesienia" Ech... płakać mi się chce dzisiaj
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Ale, ze niby jak masowac? 😅 a jak dojde??? 😂😂😂
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Super te ciuszki z h&m ale z tymi cenami to kogoś lekko pogilgotało
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
tak nie powinno być absolutnie ![]() Ja nie wyobrażam sobie dnia bez telefonu do mamy.. a czasem jak się nie zdzwonimy to mi jakoś dziwnie... też mnie wkurza czasem niemiłosiernie , pali jak smok co mnie denerwuje bo po wizycie u niej capię na kilometr ale to moja mama i nie wyobrażam sobie żebym miała z nia nie rozmiawiać tyle czasu
|
|
#4768 |
|
Zadomowienie
|
Wychodzę z założenia
Skoro ma wejść w moją dupę To nich to będzie coś naprawdę dobrego Kupiłam 4 na 4 ostatnie tyg ciąży Naiwna ja😮 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję Kubusia Niech zdrowo chopak rośnie ku chwale ojczyzny 😛 Ten masaż to od 35 tyg czyv36 miało się robić Ciekawe co mi powie lekarz ws grzyba w pon Jak dalej go mam to niby zabroniony Tyle że słusznie ktoś zauważył ciężko samemu tam sięgać Dziś mega ciężko mi się zakladalo skarpetki 😏 Buty tz mi już zakłada i zapina 😎 To jest dziwne bo poza tym jestem w miare sprawna No może nie zwinna niczym kocica ale daje rade Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

Fajni ludzie 

Ale poprosiłam babcię, aby mi kupiła jutro w cukierni obok mojego domu rodzinnego bo tam zawsze jest peeeełno 11.11

a ja jak zacznę rodzić jutro to mu nawet nie powiem o tym! 

walcz okruszku, na pewno jesteś silny!

a który to tydzien? Moja w 32 ważyła 2380 wiec obawiam się, że jak pójdę 2.12 to będzie dobrze ponad 3kg

dobrze ze mam sklerozę i nie zapytałam o obwód główki bo juz bym sobie wizualizowala ten otwór 
czyli pewnie też będzie coś koło 3kg w poniedziałek na usg