BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLI - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-11, 09:47   #4081
theMonique
Zakorzenienie

Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLI

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość

10,99 i nie rabatuje
z tego co zrozumialam to Daisy30 zrabatowalo te kulki, bo ma je na zdjeciu

Cytat:
Napisane przez Daisy30 Pokaż wiadomość
Moje skromne lowy.
Załącznik 6737406
zrabatowalo Ci kulki czy nie?

Cytat:
Napisane przez adikadik Pokaż wiadomość

kulki cos kolo chyba 12 i nie wchodzi rabat
slomka ptysiowa po 4 i rowniez nie wchodzi

kulku rexona - jw.
dzieki

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 09:59   #4082
pompommi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eibhlin87 Pokaż wiadomość
Kasjer oszukał mi dziś tż, zamiast 4 naklejek dał mu dwie, świstka z tym ile naklejek odebrał też mu nie dał :/ Pewnie na monitoringu i tak nie byłoby widać, że dał mu za mało?

Wczoraj jak odchodziłam od kasy, kasjerka znowu nabijała osobno świeżaka za 19,99 (ale nie slyszałam już czy zabrali paragon). Chyba znowu muszę zadzwonić na infolinię i zapytać czy można świeżaki nabijać z resztą zakupów
U mnie w sumie nic z tych pormocji nie było, z alkoholu były tylko wina
u mnie pani nabiła świeżaka razem z całą resztą

i musze sie pochwalić znalazłam grzybka! leżał jako ostatni samotnie w innych biedrach to same pomidory, już nawet marchewke cięzko znaleźć
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
kupował ktoś może tabletki Manti ? widziałam po 5,49zł i nie wiedziałam czy one będą z rabatem więc nie wzięłam-a widzę, że na liście są
rabatują się, wczoraj sprawdziłam
Cytat:
Napisane przez ediksi Pokaż wiadomość
Dzis wygrzebalam na sklepie kuracje wzmacniajaca z loreala za 12 zl. Nie miala zmienionej cenowki ale sprawdzilam na liscie a potem na kasie i weszla za 6 zl. Byla jeszcze jakas maska z glisskur, cena na czytniku 5,99, na liscie jest cos takiego, kupował ktos, lapie sie na rabat?
ta w słoiczku na pewno sie rabatuje
pompommi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 11:08   #4083
Daisy30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
z tego co zrozumialam to Daisy30 zrabatowalo te kulki, bo ma je na zdjeciu

zrabatowalo Ci kulki czy nie?

dzieki

Ja kupilam wlasnie 2 sztuki za 10,99 bo w Rossmannie 1 sztuka kosztuje 9,99.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez assiuci Pokaż wiadomość
U mnie te żarówki się nie zrabatowały. Chciałam kupić ale cena weszła zwykła więc zrezygnowałam

Te ktore widnieja na paragonie? 9,5W?

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez zzuzka Pokaż wiadomość
Jak myślicie jest szansa, że w weekend coś nowego jeszcze z tych wyprzedaży się pojawi, bo u mnie bardzo kiepsko było. Chyba na bieżąco odsyłają gdzieś ten zaległy towar. Jak było w tych biedronkach co robiłyście objazdy?

U mnie w 2 B towar dokladany jest systematycznie. I coraz wiecej pojawia sie na sklepie zoltych cenowek. Duzo piwa Tyskiego niepasteryzowanego 0,5l po 1,30zl i jest na Psim Polu i na Kielczowie.

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Z mojego zdjecia w ramach promocji wchodzi: woda zywiec lekki gaz, fola alu, papier w arkuszach, pasta Lacalut, szamopn Clear, piwo tyskie niepast, Birra Moretti, olej Chili, plastociasto.
Daisy30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 11:22   #4084
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 11:24   #4085
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez AniaM69 Pokaż wiadomość
Ja pytałam, dziękuję

Dziękuję za odpowiedzi, małżonek sam wrzucił 5 paczek burgerów do koszyka, więc sam będzie jadł, jeśli mi nie posmakują.

Na gościnnych występach udało mi się dziś wreszcie upolować Bruschettę. Zakurzone kartony z dwoma rodzajami stały nienaruszone w koszu z promocjami. Aż dziwne.

Poza tym za całe 3 zł kupiłam półlitrowy olejek do kąpieli z Farmony Magic Spa. Pięknie pachnie świętami.

Za lody Belcanto Bakaliowe 900 ml zapłaciłam niecałe 3 złote.

Alkoholu wyprzedażowego nie było, karkówki z gazetki nie było, za to ludzi był rój, wszystkie kasy otwarte a kolejka na pół sklepu.
Przecież to tylko jeden dzień jest wolny
Bez urazy, ale Ty też przyczyniłaś się do kolejek, co nie? Trochę zabawne narzekanie na te kolejki, bo przecież JA nie jestem częścią tłumów, co święto mnie to śmieszy
Stary 2016-11-11, 11:30   #4086
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 11:32   #4087
niebieska_chmura
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monikam Pokaż wiadomość
Gdyby wyprzedaż była mniej zagmatwana wszystko zostałoby sprzedane w pierwszej godzinie pierwszego dnia Ja też kupiłabym tylko wina wytrawne, nawet białym nie pogardziłabym, ale nie wiedziałam kiedy byłam we wtorek czy środę.
Nigdy nie kupuję czegoś czego nie używam, a zapasy zdarza mi się robić np. kupując przez internet (by uniknąć kosztów przesyłki) lub kiedy coś jest w dobrej promocji, dlatego popieram takie obkupywanie się.
Krem do stóp, który kupiłam w tej wyprzedaży kosztował niecałe 4 zł, w słynnej drogerii jest po 12.
Mi również zdarza się zrobić zakupy na zapas, kiedy zamawiam przez internet, albo jest wyjątkowo dobra cena i mogę coś przechować.
Znam jednak siebie i wiem, że w przeszłości zdarzało mi się kupić coś, co niekoniecznie było mi niezbędne, albo nie do końca później mi odpowiadało i używałam na siłę albo w ogóle nie dało się tego zużyć. Podchodzę więc do takich promocji z pewnym dystansem.
Niemniej jednak chętnie zrobiłabym jakieś zapasy, ale na serio w moim sklepie nic ciekawego nie było, nie widziałam większości kosmetyków o których tutaj piszecie, były tylko standardowe biedronkowe, takie jak w zwykłej ofercie, nic więcej.
Nie wiem na czym polega różnica między tymi Biedronkami, ale czasami w jakiejś mniejszej widziałam większy asortyment, niż w mojej, która jest całkiem spora.
Nie jestem też pewna, czy zagmatwanie tej akcji wynika z tego o czym piszesz (żeby ludzie nie wykupili większości rzeczy już na samym początku), czy po prostu jest to wynik braku dobrej organizacji sieci.

Mam jeszcze do Was pytanie, czy w Biedronce dostępny jest sezam? Nie wiem czy iść jutro specjalnie tylko po niego, czy może od razu wybrać się do innego sklepu...

Edytowane przez niebieska_chmura
Czas edycji: 2016-11-11 o 11:37
niebieska_chmura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 11:33   #4088
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No proste, ale tak pomyśleli wszyscy A część to zwykłe oszołomy kupujące jak na wojnę
Stary 2016-11-11, 11:40   #4089
CAR0LKA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eibhlin87 Pokaż wiadomość
Kasjer oszukał mi dziś tż, zamiast 4 naklejek dał mu dwie, świstka z tym ile naklejek odebrał też mu nie dał :/ Pewnie na monitoringu i tak nie byłoby widać, że dał mu za mało?

Wczoraj jak odchodziłam od kasy, kasjerka znowu nabijała osobno świeżaka za 19,99 (ale nie slyszałam już czy zabrali paragon). Chyba znowu muszę zadzwonić na infolinię i zapytać czy można świeżaki nabijać z resztą zakupów
U mnie w sumie nic z tych pormocji nie było, z alkoholu były tylko wina

Cytat:
Napisane przez pompommi Pokaż wiadomość
u mnie pani nabiła świeżaka razem z całą resztą

i musze sie pochwalić znalazłam grzybka! leżał jako ostatni samotnie w innych biedrach to same pomidory, już nawet marchewke cięzko znaleźć

rabatują się, wczoraj sprawdziłam

ta w słoiczku na pewno sie rabatuje
Hmmm czyli nie ma zadnego punktu w regulaminie na ktory mozna sie powolac odbierajac swiezaka zeby zostal naliczony z reszta zakupow? Bo mi brakuje 19 naklejek do drugiego i te za pierwszego by sie przydaly....
Stary 2016-11-11, 11:42   #4090
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daisy30 Pokaż wiadomość
Ja kupilam wlasnie 2 sztuki za 10,99 bo w Rossmannie 1 sztuka kosztuje 9,99.
dzieki a juz myslalam, ze jednak sie rabatuje

Cytat:
Napisane przez niebieska_chmura Pokaż wiadomość
Nie jestem też pewna, czy zagmatwanie tej akcji wynika z tego o czym piszesz (żeby ludzie nie wykupili większości rzeczy już na samym początku), czy po prostu jest to wynik braku dobrej organizacji sieci.
w kazdym sklepie zostaly rozne towary, ktore nie sprzedaly sie podczas promocji tematycznych itp. i teraz sa sukcesywnie wyciagane z zaplecza i dokladane na polke a przeciez mozliwosci sa jakie sa - w niektorych sklepach nie ma miejsca na wykladanie tego w dodatkowych koszach czy nawet trzymanie na zapleczu, wiec podejrzewam, ze byly pakowane i odsylane do innych sklepow duzo, duzo wczesniej i stad ta roznica miedzy sklpeami czy miastami

wczoraj w koncu zobaczylam u siebie tego Stocka wisniowego, butelka tak zakurzona, ze z mojej piwnicy bylaby chyba czystsza czy to jest mega slodki ulepek czy da rade to wypic?

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/

Edytowane przez theMonique
Czas edycji: 2016-11-11 o 11:44
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 11:43   #4091
niebieska_chmura
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
No proste, ale tak pomyśleli wszyscy A część to zwykłe oszołomy kupujące jak na wojnę
Ja wczoraj widziałam ludzi, którzy mieli dwa ogromne wózki wypełnione samymi warzywami. Wyglądało to tak, jakby robili zapasy do jakiejś knajpy, jednak zdziwiło mnie, że nie brali faktury tylko zwykły paragon, więc mało prawdopodobne, żeby były to produkty do restauracji. No i nie wydaje mi się aby restauracje zaopatrywały się w takich sklepach, chociaż mogę się mylić.
Z czystej ciekawości zastanawiam się, w jakim celu kupili tego aż tyle: mieli na przykład ze trzy czy cztery worki cebuli, marchewek, z 10 opakowań jarmużu, 10 sałat lodowych, cztery kartony pomidorów i tak dalej...
Stary 2016-11-11, 11:45   #4092
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Ja wczoraj widziałam ludzi, którzy mieli dwa ogromne wózki wypełnione samymi warzywami. Wyglądało to tak, jakby robili zapasy do jakiejś knajpy, jednak zdziwiło mnie, że nie brali faktury tylko zwykły paragon, więc mało prawdopodobne, żeby były to produkty do restauracji. No i nie wydaje mi się aby restauracje zaopatrywały się w takich sklepach, chociaż mogę się mylić.
Z czystej ciekawości zastanawiam się, w jakim celu kupili tego aż tyle: mieli na przykład ze trzy czy cztery worki cebuli, marchewek, z 10 opakowań jarmużu, 10 sałat lodowych, cztery kartony pomidorów i tak dalej...
A może wesele w sobotę?
Stary 2016-11-11, 11:52   #4093
niebieska_chmura
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
dzieki a juz myslalam, ze jednak sie rabatuje

w kazdym sklepie zostaly rozne towary, ktore nie sprzedaly sie podczas promocji tematycznych itp. i teraz sa sukcesywnie wyciagane z zaplecza i dokladane na polke a przeciez mozliwosci sa jakie sa - w niektorych sklepach nie ma miejsca na wykladanie tego w dodatkowych koszach czy nawet trzymanie na zapleczu, wiec podejrzewam, ze byly pakowane i odsylane do innych sklepow duzo, duzo wczesniej i stad ta roznica miedzy sklpeami czy miastami

wczoraj w koncu zobaczylam u siebie tego Stocka wisniowego, butelka tak zakurzona, ze z mojej piwnicy bylaby chyba czystsza czy to jest mega slodki ulepek czy da rade to wypic?
To by wyjaśniało wiele.
U mnie jest jakoś tak dziwnie, że jak kończy się jakaś akcja to wszystko znika. Nic nie przeceniają. Pewnie wywożą to do innych sklepów. Trochę szkoda, bo większość akcji i promocji mnie omija, a na co dzień nie mam czasu jeździć po innych Biedronkach i wyszukiwać promocji. Chodzę tam, gdzie mam najbliżej i najwygodniej, bo po prostu nie mam na to czasu.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
A może wesele w sobotę?
Może. Wesele domowe ;-) ale wtedy chyba też kupiliby inne produkty, a nie same warzywa...
Stary 2016-11-11, 11:53   #4094
Anika1986
Zadomowienie

Cytat:
Spotkałam się z tym, że takie spore zakupy często robią Ukraińcy. Kto wie? Może korzystają z długich weekendów aby wybrać się do rodziny.
Anika1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 11:58   #4095
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nie każdy robił wielkie zakupu z powodu jednego dnia wolnego... Skąd te przypuszczenie, że ludzie robią zapasy na 1 dzień? Mnie się wydaje, że te ogromne zakupy to od razu na cały tydzień. Ja wczoraj poszłam po parę rzeczy, faktycznie ludzie pełne wypisane wózki, mega kolejki, ale to pewnie wynikało z tego, że czwartek był roboczy, każdy robił zakupy po pracy od razu na cały tydzień i się nagromadzilo. W soboty też ludzie mają całe kosze, tylko że soboty z reguły są już wolne i te tłumy rozkładają się na kilkanaście godzin.
I też mnie denerwuje te narzekanie na kolejki, idąc do sklepu samemu się te kolejki tworzy. Bez sensu ta nagonka na kolejki i na duże zakupy.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:00   #4096
niebieska_chmura
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anika1986 Pokaż wiadomość
Spotkałam się z tym, że takie spore zakupy często robią Ukraińcy. Kto wie? Może korzystają z długich weekendów aby wybrać się do rodziny.
Mówili bardzo ładnie po polsku (stałam za nimi w kolejce). Zresztą, czy na Ukrainie nie jest taniej niż w Polsce? Byłam we Lwowie już w sumie ładnych parę lat temu, ale pamiętam, że ceny w sklepach były bardzo atrakcyjne.
Stary 2016-11-11, 12:06   #4097
ferimori
Zadomowienie

Cytat:
Wiele restauracji zaopatruje sie w marketach. Zwykły pracownik kupuje na paragon, a raz w miesiącu szef przyjeżdża że wszystkimi paragonami po fakture zbiorcza

ferimori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:06   #4098
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anika1986 Pokaż wiadomość
Chyba u nas jednak taniej trochę, po ostatnich podwyżkach na Ukrainie.
Do mojego miasta rodzinnego ciągną Ukraińcy, nawet kupują leki w naszych aptekach. Ci bogatsi biorą elektronikę, w Carrefour robią duże zakupy, bo mają zwrot Vatu. No i zawsze coś przemyca do nas.
Dawno nie byłam na Ukrainie więc nie wiem czy faktycznie tak drogo. Wiadomo że alkohol i fajki są śmiesznie tanie. Ale np kupowałam w ukraińskim Rossmanie antyperspiranty rexona po 3zł, czy pasty lacalut po 4zł. To 2 lata temu.

Wczoraj ludzie robili zakupy jak na wojnę. Nie było już karkówki, kurczaków, ziemniaków. Wszystko porozwalane, ludzie ganiali jak poparzeni.
Tak było ok 21.
Ja muszę robić małe zakupy bo nie mam gdzie tego trzymać, rzeczy z lodówki i zamrażarki kupuję na bieżąco i od razu zjadamy.
Wczoraj poszło 80zł a nic prawie nie kupiłam. lodówka pusta.
Fajnie że przedłużyli akcję, jadę akurat do domu, to sprawdzę co ciekawego w moich biedrach na zadupiu się uchowało.
Jutro zrobię jeszcze wycieczkę na Jagielońską w Warszawie. Mam nadzieję, że dostanę te kapsułki.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:11   #4099
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Link się nie otwiera
u mnie się otworzył
nigdy wcześniej nie widziałam ich w sprzedaży

to ten dip
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dip_lub_spread_konex_foods_4x2.jpg (34,7 KB, 30 załadowań)
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:20   #4100
ciastecek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
kupował ktoś może tabletki Manti ? widziałam po 5,49zł i nie wiedziałam czy one będą z rabatem więc nie wzięłam-a widzę, że na liście są
wchodzi, ale tylko w niebieskim pudełku. Po 3 i coś...

Moje łupy z wyprzedaży:

- 4 szampony Pani Potters
- maska do włosów Garnier
- maska do włosów Gliss kur
- dwa duże dezodoranty FA
- dwa żele antybakteryjne w tubce
- dwa opakowania prażynków krewetkowych
- kilkanaście Mamb
- 2 pudełka plastrów z Joanny i dwa z innej firmy
- tabletki Manti
- dwa sosy Patak
- dwie puszki pralinek
- dwa opakowania grzybków mun
- odświeżacz powietrza Ambi Pur
- odżywka do włosów 8w1 La Luxe
- odżywka do włosów Pani Poters - polecam! Włosy są mięciutkie i łatwo się rozczesują
- trzy balsamy Tołpy
- napój gazowany jabłko-mięta

i to chyba tyle wpadnę jutro do wyprzedażowej, ale nie mam już gdzie tego trzymać

aaa jeszcze było jedno piwo i sos truskawkowy z Tymbarka

Edytowane przez ciastecek
Czas edycji: 2016-11-11 o 12:33
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:29   #4101
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Link się nie otwiera

Co do cydru mam takie samo zdanie, kiedyś kupiłam bo każdy chwalił i nie dałam rady wypić
zalacznik dalam
Cytat:
Napisane przez zzuzka Pokaż wiadomość
Jak myślicie jest szansa, że w weekend coś nowego jeszcze z tych wyprzedaży się pojawi, bo u mnie bardzo kiepsko było. Chyba na bieżąco odsyłają gdzieś ten zaległy towar. Jak było w tych biedronkach co robiłyście objazdy?
u mnie w koszach nie ma nic nowego za to na sklepie co chwile jest cos co mi sie rabatuje
Cytat:
Napisane przez Silumin Pokaż wiadomość
Tapetko w której biedronce się tak obkupiłaś?
Kusi mnie skoczyć w końcu na tą Rude Śląską bo zawsze pisałaś o tamtejszych biedronkach.
3/4 tego jest z rudzkich biedronek

Cytat:
Mi również zdarza się zrobić zakupy na zapas, kiedy zamawiam przez internet, albo jest wyjątkowo dobra cena i mogę coś przechować.
Znam jednak siebie i wiem, że w przeszłości zdarzało mi się kupić coś, co niekoniecznie było mi niezbędne, albo nie do końca później mi odpowiadało i używałam na siłę albo w ogóle nie dało się tego zużyć. Podchodzę więc do takich promocji z pewnym dystansem.
Niemniej jednak chętnie zrobiłabym jakieś zapasy, ale na serio w moim sklepie nic ciekawego nie było, nie widziałam większości kosmetyków o których tutaj piszecie, były tylko standardowe biedronkowe, takie jak w zwykłej ofercie, nic więcej.
Nie wiem na czym polega różnica między tymi Biedronkami, ale czasami w jakiejś mniejszej widziałam większy asortyment, niż w mojej, która jest całkiem spora.

Mam jeszcze do Was pytanie, czy w Biedronce dostępny jest sezam? Nie wiem czy iść jutro specjalnie tylko po niego, czy może od razu wybrać się do innego sklepu...
byl w azjatyckiej gazetce. u mnie jeszcze jest w niektorych po 2,79
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dip_lub_spread_konex_foods_4x2.jpg (34,7 KB, 10 załadowań)
Stary 2016-11-11, 12:50   #4102
Ervisha
Zakorzenienie

Patrzcie co pojawiło siew Biedronce Zdjęcie nie jest moje - znalazłam na blogu fioletowetrampki

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 13:25   #4103
201803120844
Konto usunięte

Cytat:
Bez urazy, ale Ty też przyczyniłaś się do kolejek, co nie? Trochę zabawne narzekanie na te kolejki, bo przecież JA nie jestem częścią tłumów, co święto mnie to śmieszy
Ja nie wytwarzam kolejek w soboty i niedziele, bo wtedy nie chodzę na zakupy. W ogóle te opisy o tłumach w sklepach nie dotyczą mnie i nie doświadczam.
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 13:38   #4104
mamaAmelka
Zakorzenienie

Wczoraj przygotowywałam drinki na bazie Lubelskiej CoctaiLova. Najbardziej smakowała mi Ziarna Kawy: w połączeniu z pepsi i sokiem limonki przypominała cukierki Kopiko Kokosową wersję szejkowałam z sokiem ananasowym i śmietanką i posypywałam odrobiną wiórek kokosowych na wierzchu. Bananową mieszałam z sokiem pomarańczowym. Przepisy znalazłam w necie i wszystkie wersje były smaczne.
W najbliższych dniach dokupię więcej butelek, ponieważ wchodzą na rabat i można je kupić za ok 4 zł szt.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lubelska-coctailova-02.jpg (74,1 KB, 118 załadowań)
Stary 2016-11-11, 13:43   #4105
eibhlin87
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6740327 6]Kasjerka dała mi mniej naklejek niz na paragonie. Chyba norma.[/QUOTE]

Mnie się to do tej pory nei zdażyło, zawsze odchądząc od kasy jeszcze przeliczam wydane naklejki.
Cytat:
Napisane przez CAR0LKA Pokaż wiadomość
Hmmm czyli nie ma zadnego punktu w regulaminie na ktory mozna sie powolac odbierajac swiezaka zeby zostal naliczony z reszta zakupow? Bo mi brakuje 19 naklejek do drugiego i te za pierwszego by sie przydaly....
Regulamin mówi tylko o tym, że można kupić świeżaka z rabatem. Na infolinii jak dzwoniłam nic nie mówili, że nie można nabijać go razem z zakupami, ale paragonów sklep nie ma prawa zatrzymać. Będę odbierać w weekend to jeszcze raz zadzwonię na infolinię i się upewnię, szkoda tracić więcej naklejek, tym bardziej, że np. ja dozbieram na rabat do jeszcze jednego świeżaka.
Stary 2016-11-11, 13:50   #4106
201704060907
Konto usunięte

Cytat:
Dlatego ja omijam Biedronkę przed i po świętach, bo zwyczajnie nie mam nerwów stać z jednym chlebem. Co prawda próbuję oszczędzać, ale jednak wolę pójść do sklepu osiedlowego, zapłacić tę złotówkę więcej i nie stać w kolejce godzinami.
Ludzie to mają kasę, kiedy nie pójdę to pełne koszyki, a ja jak zwykle - masło, chleb, mleko...
201704060907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 13:56   #4107
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez monikam Pokaż wiadomość
Ja nie wytwarzam kolejek w soboty i niedziele, bo wtedy nie chodzę na zakupy. W ogóle te opisy o tłumach w sklepach nie dotyczą mnie i nie doświadczam.
I chwała Ci za to Zwyczajnie śmieszy mnie narzekanie osób, że stoją w kolejce, a przecież sami też ją tworzą Mnie też zdarza się robić zakupy gdy następnego dnia jest zamknięte, ale staram się nie narzekać
Stary 2016-11-11, 14:08   #4108
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Wczoraj przygotowywałam drinki na bazie Lubelskiej CoctaiLova. Najbardziej smakowała mi Ziarna Kawy: w połączeniu z pepsi i sokiem limonki przypominała cukierki Kopiko Kokosową wersję szejkowałam z sokiem ananasowym i śmietanką i posypywałam odrobiną wiórek kokosowych na wierzchu. Bananową mieszałam z sokiem pomarańczowym. Przepisy znalazłam w necie i wszystkie wersje były smaczne.
W najbliższych dniach dokupię więcej butelek, ponieważ wchodzą na rabat i można je kupić za ok 4 zł szt.
Mogę się wprosić do ciebie?
Stary 2016-11-11, 14:54   #4109
Silumin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
zalacznik dalam

u mnie w koszach nie ma nic nowego za to na sklepie co chwile jest cos co mi sie rabatuje

3/4 tego jest z rudzkich biedronek

byl w azjatyckiej gazetce. u mnie jeszcze jest w niektorych po 2,79
Tapetko które biedronki w rudzie polecałaś?
Silumin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 15:15   #4110
mairi
Wtajemniczenie

U mnie w dwóch biedronkach w krakowie i jednej w warszawie gdzie byłam, nikt nic nie wiedział o promocji a produkty z listy się nie rabatowały beznadziejna ta promocja, nie upolowałam nic i nie mam energii przekonywać obsługi, że jest nowa akcja...

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości