|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLI
z tego co zrozumialam to Daisy30 zrabatowalo te kulki, bo ma je na zdjeciu
Cytat:
Cytat:
|
|
#4082 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i musze sie pochwalić znalazłam grzybka! leżał jako ostatni samotnie w innych biedrach to same pomidory, już nawet marchewke cięzko znaleźćCytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4083 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupilam wlasnie 2 sztuki za 10,99 bo w Rossmannie 1 sztuka kosztuje 9,99. ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Te ktore widnieja na paragonie? 9,5W? ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
U mnie w 2 B towar dokladany jest systematycznie. I coraz wiecej pojawia sie na sklepie zoltych cenowek. Duzo piwa Tyskiego niepasteryzowanego 0,5l po 1,30zl i jest na Psim Polu i na Kielczowie. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Z mojego zdjecia w ramach promocji wchodzi: woda zywiec lekki gaz, fola alu, papier w arkuszach, pasta Lacalut, szamopn Clear, piwo tyskie niepast, Birra Moretti, olej Chili, plastociasto. |
|||
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4085 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
Trochę zabawne narzekanie na te kolejki, bo przecież JA nie jestem częścią tłumów, co święto mnie to śmieszy
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4087 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znam jednak siebie i wiem, że w przeszłości zdarzało mi się kupić coś, co niekoniecznie było mi niezbędne, albo nie do końca później mi odpowiadało i używałam na siłę albo w ogóle nie dało się tego zużyć. Podchodzę więc do takich promocji z pewnym dystansem. Niemniej jednak chętnie zrobiłabym jakieś zapasy, ale na serio w moim sklepie nic ciekawego nie było, nie widziałam większości kosmetyków o których tutaj piszecie, były tylko standardowe biedronkowe, takie jak w zwykłej ofercie, nic więcej. Nie wiem na czym polega różnica między tymi Biedronkami, ale czasami w jakiejś mniejszej widziałam większy asortyment, niż w mojej, która jest całkiem spora. Nie jestem też pewna, czy zagmatwanie tej akcji wynika z tego o czym piszesz (żeby ludzie nie wykupili większości rzeczy już na samym początku), czy po prostu jest to wynik braku dobrej organizacji sieci. Mam jeszcze do Was pytanie, czy w Biedronce dostępny jest sezam? Nie wiem czy iść jutro specjalnie tylko po niego, czy może od razu wybrać się do innego sklepu... Edytowane przez niebieska_chmura Czas edycji: 2016-11-11 o 11:37 |
|
|
|
|
#4088 |
|
Holy Crap!
|
No proste, ale tak pomyśleli wszyscy
A część to zwykłe oszołomy kupujące jak na wojnę
|
|
#4089 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmmm czyli nie ma zadnego punktu w regulaminie na ktory mozna sie powolac odbierajac swiezaka zeby zostal naliczony z reszta zakupow? Bo mi brakuje 19 naklejek do drugiego i te za pierwszego by sie przydaly.... |
|
|
|
|
#4090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wczoraj w koncu zobaczylam u siebie tego Stocka wisniowego, butelka tak zakurzona, ze z mojej piwnicy bylaby chyba czystsza czy to jest mega slodki ulepek czy da rade to wypic?
Nic mi się nie chce, bo mam depresję a gdy mam depresję to nic mi się nie chce ja UMIEM ja ROZUMIEM BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/ Edytowane przez theMonique Czas edycji: 2016-11-11 o 11:44 |
||
|
|
|
#4091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z czystej ciekawości zastanawiam się, w jakim celu kupili tego aż tyle: mieli na przykład ze trzy czy cztery worki cebuli, marchewek, z 10 opakowań jarmużu, 10 sałat lodowych, cztery kartony pomidorów i tak dalej... |
|
|
|
|
#4092 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#4093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie jest jakoś tak dziwnie, że jak kończy się jakaś akcja to wszystko znika. Nic nie przeceniają. Pewnie wywożą to do innych sklepów. Trochę szkoda, bo większość akcji i promocji mnie omija, a na co dzień nie mam czasu jeździć po innych Biedronkach i wyszukiwać promocji. Chodzę tam, gdzie mam najbliżej i najwygodniej, bo po prostu nie mam na to czasu. ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Może. Wesele domowe ;-) ale wtedy chyba też kupiliby inne produkty, a nie same warzywa... |
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Nie każdy robił wielkie zakupu z powodu jednego dnia wolnego... Skąd te przypuszczenie, że ludzie robią zapasy na 1 dzień? Mnie się wydaje, że te ogromne zakupy to od razu na cały tydzień. Ja wczoraj poszłam po parę rzeczy, faktycznie ludzie pełne wypisane wózki, mega kolejki, ale to pewnie wynikało z tego, że czwartek był roboczy, każdy robił zakupy po pracy od razu na cały tydzień i się nagromadzilo. W soboty też ludzie mają całe kosze, tylko że soboty z reguły są już wolne i te tłumy rozkładają się na kilkanaście godzin.
I też mnie denerwuje te narzekanie na kolejki, idąc do sklepu samemu się te kolejki tworzy. Bez sensu ta nagonka na kolejki i na duże zakupy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#4096 |
|
Raczkowanie
|
Mówili bardzo ładnie po polsku (stałam za nimi w kolejce). Zresztą, czy na Ukrainie nie jest taniej niż w Polsce? Byłam we Lwowie już w sumie ładnych parę lat temu, ale pamiętam, że ceny w sklepach były bardzo atrakcyjne.
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4098 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do mojego miasta rodzinnego ciągną Ukraińcy, nawet kupują leki w naszych aptekach. Ci bogatsi biorą elektronikę, w Carrefour robią duże zakupy, bo mają zwrot Vatu. No i zawsze coś przemyca do nas. Dawno nie byłam na Ukrainie więc nie wiem czy faktycznie tak drogo. Wiadomo że alkohol i fajki są śmiesznie tanie. Ale np kupowałam w ukraińskim Rossmanie antyperspiranty rexona po 3zł, czy pasty lacalut po 4zł. To 2 lata temu. Wczoraj ludzie robili zakupy jak na wojnę. Nie było już karkówki, kurczaków, ziemniaków. Wszystko porozwalane, ludzie ganiali jak poparzeni. Tak było ok 21. Ja muszę robić małe zakupy bo nie mam gdzie tego trzymać, rzeczy z lodówki i zamrażarki kupuję na bieżąco i od razu zjadamy. Wczoraj poszło 80zł a nic prawie nie kupiłam. lodówka pusta. Fajnie że przedłużyli akcję, jadę akurat do domu, to sprawdzę co ciekawego w moich biedrach na zadupiu się uchowało. Jutro zrobię jeszcze wycieczkę na Jagielońską w Warszawie. Mam nadzieję, że dostanę te kapsułki. |
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie się otworzył
nigdy wcześniej nie widziałam ich w sprzedaży to ten dip |
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje łupy z wyprzedaży: - 4 szampony Pani Potters - maska do włosów Garnier - maska do włosów Gliss kur - dwa duże dezodoranty FA - dwa żele antybakteryjne w tubce - dwa opakowania prażynków krewetkowych - kilkanaście Mamb - 2 pudełka plastrów z Joanny i dwa z innej firmy - tabletki Manti - dwa sosy Patak - dwie puszki pralinek - dwa opakowania grzybków mun - odświeżacz powietrza Ambi Pur - odżywka do włosów 8w1 La Luxe - odżywka do włosów Pani Poters - polecam! Włosy są mięciutkie i łatwo się rozczesują - trzy balsamy Tołpy - napój gazowany jabłko-mięta i to chyba tyle wpadnę jutro do wyprzedażowej, ale nie mam już gdzie tego trzymać aaa jeszcze było jedno piwo i sos truskawkowy z Tymbarka
Edytowane przez ciastecek Czas edycji: 2016-11-11 o 12:33 |
|
|
|
|
#4101 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie co pojawiło siew Biedronce
Zdjęcie nie jest moje - znalazłam na blogu fioletowetrampki ![]()
|
#4103 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie wytwarzam kolejek w soboty i niedziele, bo wtedy nie chodzę na zakupy. W ogóle te opisy o tłumach w sklepach nie dotyczą mnie i nie doświadczam.
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj przygotowywałam drinki na bazie Lubelskiej CoctaiLova. Najbardziej smakowała mi Ziarna Kawy: w połączeniu z pepsi i sokiem limonki przypominała cukierki Kopiko
Kokosową wersję szejkowałam z sokiem ananasowym i śmietanką i posypywałam odrobiną wiórek kokosowych na wierzchu. Bananową mieszałam z sokiem pomarańczowym. Przepisy znalazłam w necie i wszystkie wersje były smaczne. W najbliższych dniach dokupię więcej butelek, ponieważ wchodzą na rabat i można je kupić za ok 4 zł szt.
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6740327 6]Kasjerka dała mi mniej naklejek niz na paragonie. Chyba norma.[/QUOTE]
Mnie się to do tej pory nei zdażyło, zawsze odchądząc od kasy jeszcze przeliczam wydane naklejki. Regulamin mówi tylko o tym, że można kupić świeżaka z rabatem. Na infolinii jak dzwoniłam nic nie mówili, że nie można nabijać go razem z zakupami, ale paragonów sklep nie ma prawa zatrzymać. Będę odbierać w weekend to jeszcze raz zadzwonię na infolinię i się upewnię, szkoda tracić więcej naklejek, tym bardziej, że np. ja dozbieram na rabat do jeszcze jednego świeżaka.
|
#4106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ludzie to mają kasę, kiedy nie pójdę to pełne koszyki, a ja jak zwykle - masło, chleb, mleko... |
|
|
|
|
#4107 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
Zwyczajnie śmieszy mnie narzekanie osób, że stoją w kolejce, a przecież sami też ją tworzą Mnie też zdarza się robić zakupy gdy następnego dnia jest zamknięte, ale staram się nie narzekać
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4109 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4110 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie w dwóch biedronkach w krakowie i jednej w warszawie gdzie byłam, nikt nic nie wiedział o promocji a produkty z listy się nie rabatowały
beznadziejna ta promocja, nie upolowałam nic i nie mam energii przekonywać obsługi, że jest nowa akcja...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

w innych biedrach to same pomidory, już nawet marchewke cięzko znaleźć

Trochę zabawne narzekanie na te kolejki, bo przecież JA nie jestem częścią tłumów, co święto mnie to śmieszy 

A część to zwykłe oszołomy kupujące jak na wojnę 

wpadnę jutro do wyprzedażowej, ale nie mam już gdzie tego trzymać 
Mnie też zdarza się robić zakupy gdy następnego dnia jest zamknięte, ale staram się nie narzekać