Jesień brzydka, moknie pranie, zwiewne suknie mają branie ! PM 2017 cz. 33 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-11, 13:59   #4051
motylek825
Zakorzenienie

Dot.: Jesień brzydka, moknie pranie, zwiewne suknie mają branie ! PM 2017 cz. 33

Podczytuje Was

Małgosia nie stresuj sie juz tak

Anulka współczuje przejść z babcia i teściowa. Ogłupiały chyba mam nadzieje, że moja nie oszaleje jak wnuk sie urodzi ale dobrze, że sobie radzicie i ze TZ Ci pomaga

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:00   #4052
karla906
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień brzydka, moknie pranie, zwiewne suknie mają branie ! PM 2017 cz. 33

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Czemu nie chcecie mieszkać przed ślubem razem?
Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
My też nie bedziemy mieszkać razem przed ślubem wcz esniej o tym trochę myśleliśmy, ale potem stwierdziliśmy że jednak fajniej będzie zrobić to po ślubie, będzie to dla nas naprawdę taka Nowa droga życia, zmiany, nowe zycie

A poza tym dzień dobry
Marta, my podobnie Po pierwsze takie mamy poglądy na życie, takie same myśli jak Wy Marta, chcę pierwszy raz wrócić po weselu do 'nas' Po drugie, jestesmy osobami wierzącymi, i choć okropnie się miotamy w tym dzisiejszym świecie i ciężko żyć ze swoimi przekonaniami to jednak jakoś próbujemy dać radę

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Karla, sama nie wiem, myślę że boi się zmian, on po ślubie chciał mieszkać w swojej miejscowości, najpierw z rodzicami, a później pójść na swoje na szczęście dogaduję się z jego mamą, zawsze stanie po mojej stronie, więc chyba mu nie w smak, żebyśmy we dwie tak na niego siadały i teraz sam stwierdza, że nie chce z rodzicami. Poza tym całe życie mieszka w jednym miejscu, ja z kolei zmieniam miejsca zamieszkania - najpierw jakiś czas mieszkałam z rodzicami i dziadkami, później tata dostał mieszkanie służbowe (było ich chyba 3,więc parę razy się przeprowadzaliśmy), następnie gdy miałam 7 lat rodzice wybudowali dom, no ale poszłam do lo w innym mieście i mieszkałam w internacie, no i teraz 6 rok studiów zaczęłam, między czasie zmieniałam stancje. Swoje miejsce na ziemii dopiero stworzę z Tż, stąd mój smutek i chęć mieszkania razem. On jednak miejsce za ziemii ma, więc może być mu trudniej, znam też inne jego powody dla których się z tym może ociągać

Swoją drogą chyba za bardzo się uzewnętrzniam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nie uzewnętrzniasz się za bardzo Skoro całe życie jest w jednym miejscu, to na pewno ma to wpływ. Ja bym się tak bardzo tym nie przejmowała. Oświadczył się z własnej chęci, więc chce z Tobą być na zawsze A co do komitywy z teściową to uwazaj. Ja kiedyś tez co coś to z nią rozmawiałam, a pozniej do mnie dotarło, że to troszkę nie fair wobec TŻ. To ja mam być jego żoną, oboje jesteśmy dorośli i mamy w miarę możliwości załatwiać to z sobą. Pamiętam do dzis rozmowę jak było mu przykro że zamiast spróbować mu tak przedstawic sytuacje zeby mial swiadomosc jakie to jest dla mnie wazne, to ja stwierdzilam ze tesciowa na niego wplynie. Było mu autentycznie smutno...od tej pory daje rade inaczej
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67423206](tylko krocze mnie tak strasznie napier... po tym nacięciu i zszywaniu )[/QUOTE]

Ile Helenka ważyła i mierzyła? Lekarze u nas już po prostu przeginają z tym nacinaniem...szlag mnie trafia jak o tym słysze i zamierzam kiedyś z tym walczyć W większosci przypadków to wcale nie jest potrzebne i można tego uniknąc. Tylko u nas nikt nie tłumacyz co robic w ciazy zeby bylo wieksze rozwarcie, a poród chce sie żeby bylo szybko i wgl wiec natniemy i ryzyko czegokolwiek jest zmniejszone...bardzo duży procent nacięć jest niepotrzebny, robiony rutynowo. To jest krzywda dla kobiet. Rany, ciśnienie mi się podniosło.
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:00   #4053
Edithh_21
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67423606]Z babcią w sensie z tą co mieszkamy? daj spokój... Wszystko wie najlepiej, do wszystkiego się wtrąca. Mam dość tej baby Teściowa nie lepsza...
Najlepsze podejście ma teść - przyjdzie do wnuczki, pogłaszcze ją po główce, potrzyma za rączkę i nazywa ją królewną. Uroczo
Teściowa natomiast się zachowuje jakby pierwszy raz noworodka widziała i dostała małpiego rozumu [/QUOTE]
Przejdzie im zobaczysz, po czasie się przyzwyczaja
Ciesz się, że nie mieszkasz dodatkowo z tesciami

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:01   #4054
aankaa092
Zakorzenienie

Jesień brzydka, moknie pranie, zwiewne suknie mają branie ! PM 2017 cz. 33

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67424266]Tego się boję, że koszt wymiany szyby będzie większy niż nowy telefon

moja teściowa tak samo ''ti ti ti''. Wczoraj jak przyszli to klęczała przy łóżku i ciągle powtarzała, że mogłaby się tak wpatrywać godzinami To ja jej e-mailem prześlę fotę w dużej rozdzielczości. Też będzie mogła się wpatrywać a nie będzie musiała nas odwiedzać [/QUOTE]

Dobry pomysł ze zdjęciem

No, mój poprzedni telefon teraz jest warty 200zl. Stracił na wartości OK 7x w ciągu 2lat od kupna. Wiec nie byłaby warta jego naprawa.
A nie miałaś "kondomu" na telefon? Te silikonowe nakładki są super. Całe 2lata posiadania samsunga s4, tysiące upadków i nic! Nawet się nie obił lekko. właśnie dzięki silikonowej nakładce teraz mam taką na iPhonie

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:01   #4055
motylek825
Zakorzenienie

Jeszcze godzinka w pracy i weekend pozniej jadę do siostry z TZ na mecz!!! Lubie kibicować naszym

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:08   #4056
LadyArya
Amounted Princess

dzieki za opinie dziewczyny, chyba sie na nr 1 zdecyduje jednak, bo urzekla mnie ta niebieska kokardka

co do pracy i ciazy ja mam to szczescie ze jak wiekszosc z was wie pracuję jako ksiegowa w kancelarii mojego ojca wiec wiec wiem ze u niego z powrotem do pracy po urodzeniu dziecka nie bede miec problemow bo to moj tata w koncu

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

dzis tz do mnie przyjezdza i zostaje do poniedzialku

jutro i w niedziele idziemy na nauki ciekawa jestem co tam bedzie ahah
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:15   #4057
oljaa
Zakorzenienie

Karla, dziękuję kochana jesteś

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

A co do komityw z mamą Tża - w żadnym wypadku niczego z nią nie konsultuje, gdybym poprosiła ją, żeby na niego wpłynęła to mogłoby to odnieść odwrotny skutek no ale co nie powiem to jest dobrze, a i jak widzi, że jestem smutna to zakłada, że tż mi coś zrobił i każe mu mnie przepraszać

oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:19   #4058
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość

Ile Helenka ważyła i mierzyła? Lekarze u nas już po prostu przeginają z tym nacinaniem...szlag mnie trafia jak o tym słysze i zamierzam kiedyś z tym walczyć W większosci przypadków to wcale nie jest potrzebne i można tego uniknąc. Tylko u nas nikt nie tłumacyz co robic w ciazy zeby bylo wieksze rozwarcie, a poród chce sie żeby bylo szybko i wgl wiec natniemy i ryzyko czegokolwiek jest zmniejszone...bardzo duży procent nacięć jest niepotrzebny, robiony rutynowo. To jest krzywda dla kobiet. Rany, ciśnienie mi się podniosło.
Czytałam o jakimś Anibalu ostatnio czy czymś takim. Ja jak przyjdzie co do czego to chce zrobić co moge zeby zminimalizować ryzyko nacięcia... starczy mi boli w tamtym miejscu na całe życie wiec chce zminimalizowac ryzyko że się będzie coś paprac pozniej.

Ale jak bedzie to faktycznie potrzebne to wole zeby mnie nacieli niz popekac niewiadomo ile. Mysle ze klucz to mieć dobrą polozna która oceni czy to naprawdę potrzebne, bo nie zawsze to takie zło...

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:22   #4059
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
A co?
Cytat:

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

A co do komityw z mamą Tża - w żadnym wypadku niczego z nią nie konsultuje, gdybym poprosiła ją, żeby na niego wpłynęła to mogłoby to odnieść odwrotny skutek no ale co nie powiem to jest dobrze, a i jak widzi, że jestem smutna to zakłada, że tż mi coś zrobił i każe mu mnie przepraszać

To moja podobnie Jak coś potrzebuje załatwić albo chce, żeby jej wytłumaczyć, to też do mnie uderza

Stary 2016-11-11, 14:26   #4060
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Super Dzielna z ciebie babka. Tyle się naczytałam o tym, jak ciężko mieć dziecko, że naprawdę miło posłuchać kogoś, kto nie narzeka i się nie użala. Wiadomo, że na pewno jeszcze nie raz da ci w kość, ale widać, że będziesz świetną mamą
Miło czytać takie rzeczy Dziękuję

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Anulka współczuje przejść z babcia i teściowa. Ogłupiały chyba mam nadzieje, że moja nie oszaleje jak wnuk sie urodzi ale dobrze, że sobie radzicie i ze TZ Ci pomaga
Teściowa marzyła o córce a tu trafiło się jej dwóch synów, może dlatego jest taka?

Cytat:
3300 g, 54 cm
Mnie najbardziej wkurzyło to, że potrafili zapytać o to czy zgadzam się na lewatywę a krocze nacięli bez jakiegokolwiek pytania

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Przejdzie im zobaczysz, po czasie się przyzwyczaja
Ciesz się, że nie mieszkasz dodatkowo z tesciami
No kur... Wtedy to bym chyba rozwód wzięła

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Dobry pomysł ze zdjęciem

No, mój poprzedni telefon teraz jest warty 200zl. Stracił na wartości OK 7x w ciągu 2lat od kupna. Wiec nie byłaby warta jego naprawa.
A nie miałaś "kondomu" na telefon? Te silikonowe nakładki są super. Całe 2lata posiadania samsunga s4, tysiące upadków i nic! Nawet się nie obił lekko. właśnie dzięki silikonowej nakładce teraz mam taką na iPhonie
Nie używałam ''kondomu'' ale chyba to rozważę żeby uniknąć podobnych przypadków w przyszłości

Tż ma iść do salonu T-mobile i zapytać czy mogą coś z tym zrobić bo podobno płaci jakąś kwotę miesięcznie za ubezpieczenie telefonu czy jakoś tak

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Jeszcze godzinka w pracy i weekend pozniej jadę do siostry z TZ na mecz!!! Lubie kibicować naszym
też czekam na mecz
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:39   #4061
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dzisiaj wracam dalej do Luba a moi i rodzice Tża mają spotkanie mama TŻa ich zaprosiła

Uu niezle

Cytat:
Kupicie nowego zwierza Ja jak byłam mała to miałam najpierw dwa chomiki, a pewnego dnia wracam do domu tata mnie zgarnia spod szkoły i mówi że ma niespodziankę. Podchodzę do klatki a tam 14 małych kulek

No, granie po nocach męczy i wgl zaburza pracę całego organizmu...ja oduczyłam TŻa a właściwie praca go oduczyła i teraz gra z raz na tydzień, często nawet rzadziej i nigdy nie po nocach. Zresztą nad libido można popracować, tylko trzeba chcieć. Więc może pogadaj z nim o tym Eunice.
Tzn. teraz mi gra po nocach bo mi mi pozwalam ale mógłby. I nie o libido chodzi tylko że jemu się nie chce po prostu jak jest zmęczony :/

Co zrobiłaś z 14 chomikami?

Stary 2016-11-11, 14:39   #4062
aankaa092
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67425326]Miło czytać takie rzeczy Dziękuję

3300 g, 54 cm

Mnie najbardziej wkurzyło to, że potrafili zapytać o to czy zgadzam się na lewatywę a krocze nacięli bez jakiegokolwiek pytania

No kur... Wtedy to bym chyba rozwód wzięła

Nie używałam ''kondomu'' ale chyba to rozważę żeby uniknąć podobnych przypadków w przyszłości

Tż ma iść do salonu T-mobile i zapytać czy mogą coś z tym zrobić bo podobno płaci jakąś kwotę miesięcznie za ubezpieczenie telefonu czy jakoś tak

też czekam na mecz [/QUOTE]

Ale serio super sobie radzisz zgadzam się z tym

To zdrowa dziewczyna sie urodzila

Kup sobie taka nakładkę, jest warta tych 15-30zl starcza na długo i non stop chroni
A co do t-nobile to racja, sprawdźcie
Ja tez płace ponad 1000zl dodatkowo za ubezpieczenie od wielu dodatkowych rzeczy, jak np. Kradzież, zgubienie, rozwalanie...

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-11-11, 14:44   #4063
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Jesteśmy już u rodziców Tża. Teściowa zrobiła pizzę z serem, pieczarkami i bananem Nie wiem skąd ona bierze takie pomysły.

My kiedyś zamówiliśmy pizze z nutella, to położyli nam na górę ser żółty zupełnie to nie pasowało do siebie, tym bardziej że ciasto było takie nie słone żeby do nutteli pasowało
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67423206]
Mała jest grzeczna w dzień, w nocy potrafi dać popalić Przedwczoraj przespaliśmy z Tż-tem 3 godziny. A dzisiaj w nocy ja przysnęłam, Tż uśpił Małą i długo pospała
W ogóle Tż jest wspaniałym tatą
Ciężko chyba nie jest, jestem w całkiem dobrej formie (tylko krocze mnie tak strasznie napier... po tym nacięciu i zszywaniu )
zresztą nawet jakby było to ta mała Kruszyna wszystko wynagradza

o rany, takiego zwierzyńca to bym nie ogarnęła

Jutro byłyby równe 3 lata odkąd ją mieliśmy. Nie wiem czy to staro jak na chomiczki?

Też miałam

Pizza z bananem?

Upuściłam telefon z ręki i stłukłam w nim szybę Niech to szlag trafi [/QUOTE]
Anulka przykro mi z powodu chomiczka
A to prawda że każdy ruch dziecka w nocy potrafi mame wybudzic? Mała śpi z Wami czy w łóżeczku?
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
U mnie to już czekają także problemu nie będzie, samym powrotem później jedynie się martwie No ale czas pokaże, jak TŻ się wszystko uda to też będzie nam trochę łatwiej .
Ja też mam na czas nieokreślony i szef już od jakiegoś czasu mi mówi że dzieci są fajne i sugeruje że po ślubie pewnie będę chciała dziecko i on nie ma nic przeciwko, wręcz się cieszy ale mamy dobre relacje i na szczęście praca będzie na mnie czekać po macierzyńskim, chyba że sama jednak będę chciała zmienić

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67424266]Tego się boję, że koszt wymiany szyby będzie większy niż nowy telefon

moja teściowa tak samo ''ti ti ti''. Wczoraj jak przyszli to klęczała przy łóżku i ciągle powtarzała, że mogłaby się tak wpatrywać godzinami To ja jej e-mailem prześlę fotę w dużej rozdzielczości. Też będzie mogła się wpatrywać a nie będzie musiała nas odwiedzać [/QUOTE]
Dobre ciekawe jakby zareagowała

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:45   #4064
agnieszka_2612
Zakorzenienie

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:45   #4065
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
a ile myszki żyją?
Ja chciałam szczurki kupić, a teraz skłaniam się ku króliczkowi
Myszki chyba kolo roku. Szczurki ktore mialam zyly ok 3 lat. Kroliki do 12 ponoc, ale moj ma 8 i juz uwazaja go za staruszka ostrzegam ze zarowno szczury jak i kroliki maja swoje charaktery i potrafia miec fochy

e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:52   #4066
agnieszka_2612
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;6742591 6]Myszki chyba kolo roku. Szczurki ktore mialam zyly ok 3 lat. Kroliki do 12 ponoc, ale moj ma 8 i juz uwazaja go za staruszka ostrzegam ze zarowno szczury jak i kroliki maja swoje charaktery i potrafia miec fochy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Nasze szynszyle tez mają humorki
I żyją do 20 lat

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Obejrzałam film z wesela na którym bylismy - jaka masakra. Chyba bym nie zapłaciła gosciowi jakby mi taki film nagrał

Stary 2016-11-11, 14:52   #4067
yoru90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Skończyłam !
Piękne
Cytat:
Przyzwyczaisz się
Chociaż na początku może być ciężko, nie wyobrażam sobie żeby mój Tż miał ściąć włosy...
Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Nie będzie tak źle Przyzwyczaisz się
Nie ściął! Chyba dla mnie, ale nie ściął trochę się ze mnie ośmiał, z moich argumentów za nie ścinaniem ale zostawił włosy Dlatego wczoraj uciekłam

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892;67394671
Dzień dobry, a raczej wieczor :D
Dzis ostatni dzien pracy i urlop 2 tygodnie :love:
Jutro o 5 jade do mamuśki, chociaz w autobusie pośpie :D a poznej 17.11 lecimy do Warszawy i do Budapesztu na tydzień :)
Jak wracamy to idziemy do kościoła tego nowego co mi się baaaaardzo spodobał, podobno rozchwytywany no ale mamy piątkowy termin więc może się jeszcze jakaś wolna godzina ostała :)[/QUOTE

Udanego pobytu w Budapeszcie, koniecznie zobaczcie budynek Parlamentu, najlepiej nocą i za dnia

Cytat:
Muszka, cudne butelki Podziwiam.

A ja siedzę z Tżem i koleżanka w pubie z planszowkami, czekamy na jej chłopaka i będziemy grać Pyszne regionalne piwo tu jest, a ja nie mogę pić

W co ciekawego graliście?

Cytat:
Dzień dobry Budzę sięprzed chwilą, a tu taka niespodzianka za oknem wrzucam fotkę na podwórko z domu rodzinnego
Tak sobie pomyślałam że nie musze mieć nie wiem ile śniegu na ślub, gdyby było tylko tyle to by i tak było cudownie
Uwielbia taką zimę, na zdjęciach

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67416761]dzień dobry

Wczoraj wieczorem zdechł nasz Chomiczek
Przykro mi

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
Co prawda już wybrałaś, ale też wybrałabym pierwszą

moim rodzicom wiem, że nie odbije jak urodzę kiedyś bejbika bo już mają wnuczkę i drugą prawie na wylocie, ale z rodzicami tżta nie wiem jak będzie, szczególnie gdybym urodziła córeczkę a oni się swojej nie doczekali (mają 3 synów)

No i nadrobiłam was i też chciałabym wiedzieć co świadczy o byciu wieśniarą i tak wiem, że wieśniara nie musi pochodzić ze wsi
yoru90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 14:57   #4068
yoru90
Zadomowienie

Myha! Właśnie weszłam na fejsbuka na grupę i patrze a tam Twoje butelki Jeszcze raz cudnie wyszły

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Nasze szynszyle tez mają humorki
I żyją do 20 lat

Miałam szynszyle, polecam, mimo humorków świetne zwierzątka
yoru90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 15:03   #4069
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoru90 Pokaż wiadomość
Też polecam, są kochane i takie mięciutkie

Stary 2016-11-11, 15:16   #4070
Konto usunięte

Cytat:
Myha! Właśnie weszłam na fejsbuka na grupę i patrze a tam Twoje butelki Jeszcze raz cudnie wyszły

Moje butelki? Ale jak to moje?

Stary 2016-11-11, 15:17   #4071
agnieszka_2612
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;6742685 6]Moje butelki? Ale jak to moje?

Pewnie chodziło o Muszkę

Stary 2016-11-11, 15:20   #4072
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Udanego pobytu w Budapeszcie, koniecznie zobaczcie budynek Parlamentu, najlepiej nocą i za dnia
Dzięki
Kojarzysz może czy z dworca PKP daleko jest na starowke tak spacerkiem?

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 15:20   #4073
Anemone
Mother of Cat

Wiecie co, nie mam sił nadrabiać 50 stron
nadrobiłam 20 i miałam dość

Gratulacje Annulka! Dużo zdrowia dla was i cierpliwości w batalii z szalonymi krewnymi
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 15:29   #4074
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Ah miałam Wam pisać jak po tomografie
bo przecież byłam wczoraj Wszystko jest ok Trochę się wystraszyłam jak Pani mi powiedziała że będę miała kontrast podawany, ale było spoko tylko siku mi się chciało po nim zaraz naczytałam się głupot w necie jak czekalismy na wynik to poszliśmy sobie do Sowy na ciacho i kawę i w sumie tyle mielismy z rocznicy, nic szczególnego nie robiliśmy, nawet nie było hahaha

Stary 2016-11-11, 15:35   #4075
Konto usunięte

Cytat:
bo przecież byłam wczoraj Wszystko jest ok Trochę się wystraszyłam jak Pani mi powiedziała że będę miała kontrast podawany, ale było spoko tylko siku mi się chciało po nim zaraz naczytałam się głupot w necie jak czekalismy na wynik to poszliśmy sobie do Sowy na ciacho i kawę i w sumie tyle mielismy z rocznicy, nic szczególnego nie robiliśmy, nawet nie było hahaha
Czyli wszystko ok? Bardzo dobrze ze mialas kontrast, wtedy wiecej widac w naczyniach to sie ciesze ze wszystko dobrze wyszlo

Stary 2016-11-11, 15:38   #4076
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tomografi nie miałam, ale rezonans z kontrastem.

serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 15:43   #4077
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Obejrzałam film z wesela na którym bylismy - jaka masakra. Chyba bym nie zapłaciła gosciowi jakby mi taki film nagrał
Mówisz? Na poziomie tego co kiedyś wrzuciłam z tymi dywanami?
Cytat:
No i nadrobiłam was i też chciałabym wiedzieć co świadczy o byciu wieśniarą i tak wiem, że wieśniara nie musi pochodzić ze wsi
Osoba butna, zazdrosna o głupoty, zaborcza, wszystkich chce bić, za wszelką cenę pokazać jaka to ona nie bogata, jakie znajomosci ma... tego jest całkiem sporo. Ciężko wszystko wyliczyć i wcale nie musza występować wszystkie te cechy. Chodzi ogólnie o brak kultury, taktu, skromności, empatii.
Cytat:
Czyli nic nie wykryto?

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-11-11, 16:06   #4078
muszkaaa8
Zakorzenienie

Tz pojechał do pracy na nockę

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
To tak jak ja ja chciałam kupić tez stoliki nocne, ale TŻ mi wybił z głowy, bo ja kupimy mieszkanie to się okaże, ze się nie zmieszcza lub zmieni mi się koncepcja...i co wtedy

To w takiej sytuacji tez bym odpuściła my mieliśmy remontować wszystko po ślubie ale ja jestem bardzo niecierpliwą osobą

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość

Liczę na foty

url]

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
A zdjęcia gdzie ?
:

Nie bardzo jest co pokazywać bo to nabierze wyrazu dopiero jak pomalujemy wszystko na biało i dodamy elementy drewniane (zagłówek itd)

Stoliki nocne sa takie :
IMG_1478876499.900824.jpg
Urzekły mnie strasznie

Moje łapacze i kapelusze znalazły swoje miejsce :
IMG_1478876556.325657.jpg
Czekam jeszcze na firankę biała z frędzlami

A reszty nie ma co pokazywać narazie

20.05.2017

Edytowane przez muszkaaa8
Czas edycji: 2016-11-11 o 16:10
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 16:06   #4079
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]A co do komityw z mamą Tża - w żadnym wypadku niczego z nią nie konsultuje, gdybym poprosiła ją, żeby na niego wpłynęła to mogłoby to odnieść odwrotny skutek no ale co nie powiem to jest dobrze, a i jak widzi, że jestem smutna to zakłada, że tż mi coś zrobił i każe mu mnie przepraszać

Mam chyba podobną relację z przyszłą teściową, ogl to jużtraktują mnie córkę, jest to bardzo miłe, że tak jakby czuję się...chciana w rodzinie
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Czytałam o jakimś Anibalu ostatnio czy czymś takim. Ja jak przyjdzie co do czego to chce zrobić co moge zeby zminimalizować ryzyko nacięcia... starczy mi boli w tamtym miejscu na całe życie wiec chce zminimalizowac ryzyko że się będzie coś paprac pozniej.

Ale jak bedzie to faktycznie potrzebne to wole zeby mnie nacieli niz popekac niewiadomo ile. Mysle ze klucz to mieć dobrą polozna która oceni czy to naprawdę potrzebne, bo nie zawsze to takie zło...

Czasem jest mus, to mus, aczkolwiek rzadziej niż się to wykonuje.
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
A co?

Po konsultacji z dobrym ginekologiem można spróbować masaży krocza, nawet juz od 5-6 miesiąca, aktywność fizyczna dobrana pomaga, ćwiczenia mm.kegla. Można naprawdę się starać, ale musi chcieć lekarz, położna i pacjentka.
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67425326]

3300 g, 54 cm
Mnie najbardziej wkurzyło to, że potrafili zapytać o to czy zgadzam się na lewatywę a krocze nacięli bez jakiegokolwiek pytania[/QUOTE]
Otóż to, czyli potweirdzasz tylko że tak wciąż jest w szpitalach, nacięcie to nie jest podanie doustnie witaminy C...O rany. No życzę żeby sięładnie zagoiło A jak karmienie?
Cytat:
Uu niezle

Tzn. teraz mi gra po nocach bo mi mi pozwalam ale mógłby. I nie o libido chodzi tylko że jemu się nie chce po prostu jak jest zmęczony :/

Co zrobiłaś z 14 chomikami?

Może powiedz mu że granie w nocy nie pomaga na zmęczenie, tylko bardziej wykańcza mózg...
Oddaliśmy do zoologicznego Dwa zostawilismy. Potem była kolejna seria 12 urodzonych, znow oddalismy 10 i dwa zostaly, z potem juz sie nie rozmnażały, poumierały i rodzice powiedzieli mi że nigdy wiecej chomików :P (bylam mala i sama im nie sprzątalam a oni mieli juz dosc ;P)
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 16:09   #4080
muszkaaa8
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;6742343 6]Ja tez z umowa, mam nadzieje ze jeszcze troche popracuje u mnie w firmie bo bardzo mi sie podoba w tej pracy ale tez nie wiem co by bylo gdybym zaciazyla i miala dziecko..

ja też umowę na czas nieokreślony dostanę w lipcu chyba jak dobrze pójdzie i jak mnie po drodze w styczniu nie zwolnią ale jak będzie dziecko to też nie wiem jak to będzie..

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
zdecydowanie 2

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości