|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
U mnie też nie ma, może to i lepiej
.
|
|
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
piekna i bestia
![]() a pokrzywka jest calkiem smaczna
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Zmykam czytać
|
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia. Ja juz nadrobiłam zaległości, a że na lab wybieram się dopiero w środę, to na razie będę mieć spokój z przedzieraniem sie przez gąszcz postów
|
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Teraz muszę zrobić przerwę od pokrzywki .
|
|
|
|
|
|
#758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). A co do smaku to zaręczam, że z czasem polubisz- tak jak ja polubiłam wszelkie zielska (miłość od pierwszego "wypicia" to to na pewno nie była )
|
|
|
#760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przepraszam, że dopiero teraz Cię witam, ale przy rozważaniach kwasowych, a potem z gorączką siedząc, po prostu nie zauważyłam Twojego postu. Mea Culpa <biję się w pierś> aaałłłaaaa ![]() A swoją drogą, miło zobaczyć tu kogoś blisko usadowionego, Dolnoślązaczkę z krwi i kości, o tej samej grupie krwi i znaku zodiaku. Wspaniale, wspaniale. Dobrze, że nie mam synka, bo pomyślałabym, że mam rozdwojenie jaźni ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...wa#post6560004 |
|
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A radiowęzeł jest u nas swego rodzaju reaktywacją, już kiedyś był(ponad 10 lat wstecz), a dopiero 2-3 lata temu powymieniali wszystkie przewody, zakupili nowy sprzęt i ładnie nam gra na przerwach
|
|
|
#763 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() A jak sobie wyobrażałam... hm... z ciemniejszymi włosami i krótszymi, niż masz teraz. Cytat:
Cytat:
podziel się z mężem mój już popija ![]() Cytat:
Mojego TŻ już nie dziwią te wszystkie miksturki co stoją w łazience ani fakt, że podczas zakupów za każdym razem MUSZĘ chociaż na 3 min oddalić się w stronę półek z kosmetykami do włosów
|
||||
|
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha, jeszcze był z myszą zamiast żaby
|
|
|
#765 | ||
|
|
Cytat:
Natomiast ogólnie chodzi o to by dać wytchnienie organizmowi, takie przerwy są po prostu zdrowe. Cytat:
![]() A ten kubeł z myszą musi być schizowy
|
||
|
|
|
|
#766 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Może być
Taki inny, nie oklepany Cytat:
To przecież mój żołądek fiknie 10 razy koziołka wokół własnej osi... Cytat:
Wiatr wieje w dobrym kierunku, więc będzie dobra jazda Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tez jestem z lata, z sierpnie dokładnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zażyłaś dzisiaj te 15 rutinoscorbinów ?Ja też trzymam za słowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Znając życie i tak zostanę w swoim obecnym kolorze, bo nie będzie mi się chciało bawić farbami ![]() Przy najbliższej wyprawie w te okolice, wezmę ze sobą aparat i zrobię mu sesję zdjęciową na półce sklepowej
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(lub Aggie?)
|
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Ola nie kombinuj, masz śliczny kolor włosów. Zresztą już Ci mówiłam. Przede wszystkim szkoda włosów (z autopsji), a jak Ci się kiedyś odwidzi to ciężko będzie wrócić do natury.
|
|
#770 | |||
|
|
Cytat:
Też kiedyś marzyłam o rudziachnych, teraz marzą mi się czerwone, ale przecież im tego nie zrobię... Rozjaśnianie, silne farby, chociaż ten profesjonalny efekt , ale mimo wszystko szkoda mi kudełków... Może w wakacje zrobię sobie jakieś pasemka z prawdziwego zdarzenia w krwistej czerwieni... Na chwile obecną kombinuję z Rubinem ziołowym. Pięknie się mieni w burgundzie wręcz, ale mam włosy ciemne niestety [stety?] i kontrastu nie ma...Cytat:
![]() Cytat:
i nie ma bólu z odrostami
|
|||
|
|
|
|
#771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
|
#772 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) Co do bełtania to raczej mi nie pomoze ,ale na modły szybciej da się namówić .A te zielsko chyba polubie ,bo pije nadal.Cytat:
. a skoro prawie wszystko jest u nas podobne to pracuj nad potomstwem ![]() Cytat:
Ciesze się, że sie nie czepia jak kolejne " coś "do włosów kupuje ,a czasami to nawet sam do apteki pojedzie jak go poproszę |
||||
|
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
virka
Tak sobie wczoraj przed snem myślałam o Twojej córeczce.Mam nadzieje,że szybko wróci do zdrowia i blizny po tamtych zdarzeniach staną sie mało widoczne. Wiem,że przy dzieciach trzeba mieć oczy do okoła glowy ,a i tak to czasami nie wystarczy. ![]() Mam narazie to szczęście że synek nie choruje i jeszcze nic takiego sobie nie zrobił. Nie wiem czy ja przeoczyłam czytając posyt ,czy może nie pisałaś?Napisz ile córcia ma latek.
|
|
|
|
|
#774 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dlatego bierze się tą dawkę jednorazowo, chodzi tylko o to, żeby uzupełnić niedobór witaminy C. Z drugiej strony, jeżeli masz wrażliwy żołądek to lepiej nie ryzykować, bo różnie bywa
![]() Cytat:
A Wy dziewczyny żyjecie?? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
niewiem czy to jest taki oftop
,ale chciałabym zadac pytanie ;DWie ktoras cos na temat plukanek na tluste wlosy ? (moze jest tu gdzies taki temat ?????
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze działa płukanka z pokrzywy, a jeżeli nie masz farbowanych włosów, to możesz kombinować z innymi ziołami np. dodać skrzyp, korzeń łopianu, itp. Dużo na ten temat w wątku Klub PP
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Witam wszystkich w ten deszczowy poranek... brrr...
Mnie też zainteresowała ta płukanka - chyba spędzę weekend na czytaniu wątku PP
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Weroniko, zależy, jakich ziół używasz. Korzeń łopianu, kłącze tataraku, skrzyp zazwyczaj trzeba trochę pogotować, niedługo, ja np. na wszystkich opakowaniach ziół (również na pokrzywie) mam podany max. czas gotowania 5 minut, z tymże zaznaczono, żeby wrzucać zioła do wrzątku i gotować 5 minut. Jeżeli chcesz używać samej pokrzywy, to ona nie wymaga gotowania, więc zaparzasz, jak herbatę, czekasz aż porządnie naciągnie i wystygnie, po umyciu włosów, nałożeniu i zmyciu odżywki używasz naparu do ostatniego płukania. Nie zawijaj włosów w ręcznik, delikatne wytrzyj włosy i pozwól, żeby zioła miały możliwość zadziałać na skórę i włosy.
|
|
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie przyciemnia wlosow ;D ?I potem splukac tak ??
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

.

.

)

, ale mimo wszystko szkoda mi kudełków... Może w wakacje zrobię sobie jakieś pasemka z prawdziwego zdarzenia w krwistej czerwieni... Na chwile obecną kombinuję z Rubinem ziołowym. Pięknie się mieni w burgundzie wręcz, ale mam włosy ciemne niestety [stety?] i kontrastu nie ma...
.A te zielsko