|
|
#871 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
jutro płacę w coku czyli w sumie do nich kasa dotrze jutro. tylko czy paczka bedzie w poniedzialek, czy dzien sie opozni?
o to mi chodzi ? :P |
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w COKu i chciałam kupić torebkę BEATRICE, i dowiedziałam się, że nie ma i raczej już nie będzie bo Warszawa też nie ma ... (chodziło o centralę).
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? Lepiej niech zaczynają ją szyć bo nie mam ochoty tłumaczyć się ludziom .To być może dobra wiadomość dla kogoś kto potrzebuje podbić brakami, gdyby już wykorzystali "torebkę eleanorę".ale hola, hola .... ta torebka ( beatrice) jest też k04 , zapomnieli o tym ? |
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Może teraz nie ma, a przyjdzie na K04 bo jest droższa ...
Wkurzyłam się, bo mówię chłopu "wpisz mi w braki" a on, że w braki to dopiero od wtorku ewentualnie mogą, wrrr No chyba, że nie dają do COKów, bo priorytetem są paczki ?
|
#875 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6742462]mam pytanie. mam niezaplacona fakture z kat 2 a mama mi ja jutro zaplaci. wezme na odbior do coku i zloze dzisiaj zamowienie z kat. 3 czy po wplacie zamowienie automatycznie sie samo zafakturuje?[/quote] [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6743932]jutro płacę w coku czyli w sumie do nich kasa dotrze jutro. tylko czy paczka bedzie w poniedzialek, czy dzien sie opozni? o to mi chodzi ? :P[/quote] to zalezy, kiedy ci pobiora paczke do realizacji: jesli przed wplata mamy, to pewnie ci jej nie zrealizuja, jesli po wplacie mamy, to bedziesz ja miala w poniedzialek. Torebka Eleanor nadal w brakach
|
||
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6743932]jutro płacę w coku czyli w sumie do nich kasa dotrze jutro. tylko czy paczka bedzie w poniedzialek, czy dzien sie opozni?
o to mi chodzi ? :P[/quote] zadzwoń do COK może tam udzielą Ci odpowiedzi |
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jest bardzo wydajna, za jakiś czas na pewno będę zamawiać drugie opakowanie ![]() ja z kolei marzę, żeby wróciły te błyszczyki: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3674 one były fantastyczne
|
|
#878 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję wszystkim !!!! i oby tak dalej!!!
![]() Własnie doznałam szoku: dostałam sms z przypomnieniem o programie motywacyjnym (tym z bizu i torebkami) od mojej oms! nigdy wcześniej nie dbała tak o swoich podopiecznych.bardzo to miłe niestety nawet na biżu sie nie załapię,bo ta kampania to dla mnie totalna porażka
|
|
#879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No niestety tak jest często, że to co dobre to wycofują i potem można jedynie szukać czegoś podobnego. A z maseczki będę pewnie zadowolona, taka tu była wychwalana. Powinnam dostać kosmetyki zaraz po weekendzie. Aaa i gratuluję wszystkich wygranych of kors
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczynki-zwyciężczynie - GRATULACJE jak piszecie te esy? rano, wieczorem? Jak szybko odpowiadacie?
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
O co chodzi z tą wodą surreal?? Jaka jest różnica między tą w netto 05 a tą w internetowej??
Poza oczywiście wyglądem buteleczki...![]() *** Sorki już wiem W internetowej jest Surreal a w netto Surrender....
Edytowane przez MartaS1992 Czas edycji: 2008-03-01 o 09:36 Powód: dopisek |
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami jak są "specjalne edycje" to nie ma np atomizerka i przez to jest tańsze.
|
#883 |
|
Raczkowanie
|
jest już netto 05? myslalam, że nie ma bo nikt nie dodawał.. czyżbym przeoczyła :|? prosiłam co prawda z innymi Avonkami, ze jak ktos ma do 05 i 06 to niech wklei ale nie zauwazyłam żeby byla... ;>
EDIT: okej, widzę, nie bijcie :P dlaczego te butelki są rożne i czym ta woda się rózni oprocz tego ze ta z internetowej to jest EDT a ta w netto EDP? to tylko butelka inna?!
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak na razie mam zamówionka z k04 na 200zł- mam cichą nadzieję, że dojdzie do 600 i dostanę torebeczkę
wprawdzie ubieram się na czarno i w ogóle ale w lecie jak gdzieś jadę lubię mieć coś innego
|
|
|
|
#885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w NETTO 05/08 jest woda SURRENDER nie Surreal...!!! jeżeli w dalszym ciągu byłby brak torebki Eleanor w k04 proszę o info ![]() czy macie może biżuterię Zenia? (ta z internetowej) jeżeli któraś z Was ma i mogłaby zrobic foto, żebym zobaczyła ją naprawdę to byłoby fajnie. I najmilej gdyby ktoś wrzucił o niej opinie. Buźki
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png Edytowane przez blondyna89 Czas edycji: 2008-02-29 o 22:25 |
|
|
|
|
#886 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
został mi jeszcze jeden kupon, reszta była dla klientek. Odpowiedziałam jak najszybciej tylko sie dało... Miedzy tym jak przysłali mi pytanie,a smsem z podziękowaniami za udział w konkursie minęło 20 sekund. Wiec tak mniej więcej w ciągu 10s musiałam odpisać.EDIT: O!! Surrender w netto!! Jak dobrze!! Wiele klientek wierciło mi dziurę w brzuchu o ten zapach Chyba i ja się na niego skuszę Zeby tylko nie brakło... Jestem dniem A i zawsze zamawiam w pierwszym terminie, więc powinno jeszcze dla mnie starczyć... Oby...
Edytowane przez Rosiczka_Przeżuwacz Czas edycji: 2008-02-29 o 22:40 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wieeeem ze mnie udusicie, ale moglybyscie mi wyslac linki do katalogu 05 i 06 i ich netto? <błagam>
|
|
|
|
|
#888 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja miałam pytanie skąd pochodzi Christian Lacroix: A. z Francji, B. z Niemiec, C. z Polski. wysłałam odpowiedź najszybciej jak się dało a dziś z kolei wysłałam 2 kupon z telefonu mamy, to było pytania związene z Cynthią: który kosmetyk jest "produkowany" przez nią: tusz, szampon czy coś tam jeszcze. ciekawe czy mamie uda się coś wygrać. Jeszcze wyślę z telefonu TŻ jak mi się uda
|
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam, ale tylko kolczyki, więc moge wkleić, chyba, że jestes zainteresowana całym kompletem, to może ktoś inny wklei.
|
#890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409 |
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), są leciutkie, te pełne kółeczka sa jakby z masy perłowej, reszta ma kolor jasnego srebra, nie sciemniały, i noszą się świetnie
|
|
|
|
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
ja mam wrażliwą skórę skłonna do naczynek potrzebuję jakiegoś mega nawilżacza... proponujecie coś może w zamian jeżeli okazałoby się, że ten krem nie sprawdzi się?
|
|
#894 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a co to za szminki w netto do 05 za 9,90 na tej stronie z kolorówką,u góry, bo nie moge dostrzec
?
|
|
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
szminka Ultra Color Rich edycja specjalna 9,90
złota szminka 9,90 chyba cos takiego
|
|
|
|
#896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje A nie wiecie w jakim katalogu można ją znalezc ? Chcialam sobie dokladniej obejrzec
|
|
|
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie otrzymałam sms-a od klientki. Chce zwrócić lakier (Femme) i multikompleks odżywczy. Po krótkiej wymianie wiadomości okazało się, że ciężko się nakłada, długo schnie i pojawiają się pęcherzyki (przechowywany był dobrze, data produkcji ok). Ktoś tu już pisał o tych pęcherzykach. To pewnie jakaś wadliwa partia, ale żeby dwóch różnych kosmetyków na raz?
Ale różne przecież są opinie o lakierach Avonu, ale żeby jakieś pęcherzyki to się jeszcze nie spotkałam, a trochę tych lakierów już klientki kupiły. Wiecie co? Zamiast podnosić ceny to może by pomyśleli o jakości!!! ![]() A w konkursie miałam pytanie gdzie jest fabryka Avonu Niestety długo mi zajęło odpisywanie bo mam nowy telefon i ponaciskałam w tym stresie nie tam gdzie trzeba więc tym razem raczej na pewno bryndza spróbuję jeszcze jutro.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
Ja mialam pytanie kim jest Jillan Dempsey. Czy wygralam dowiem sie nastepnego dnia roboczego czyli w poniedzialek. Dopiero wtedy wysle kolejnego smsa
Zamowilam sobie jeszcze mleczko termalne, zel mandarynkowy i maske do wlosow z mm (bo wycofuja). Nie znalazlam wsrod najblizszych kolezanek chetnych na kosmetyczke wiec nie zamawialam bo po co druga |
|
|
|
#899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie jestem bardzo za i pozostanę przy nich |
|
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym, prosiła o katalog 05 gdyby któraś z Was miała ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

? Lepiej niech zaczynają ją szyć bo nie mam ochoty tłumaczyć się ludziom .To być może dobra wiadomość dla kogoś kto potrzebuje podbić brakami, gdyby już wykorzystali "torebkę eleanorę".
?

niestety nawet na biżu sie nie załapię,bo ta kampania to dla mnie totalna porażka

Poza oczywiście wyglądem buteleczki...

potrzebuję jakiegoś mega nawilżacza... proponujecie coś może w zamian