![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Malin nie dziwie się
![]()
![]() |
#4262 |
Wtajemniczenie
|
kina 2807 ja też jestem ze Szczecina
![]() My jako takiej sesji nie będziemy mieli, tylko tzw. reportaż od momentu mojego ubierania się, przez błogosławieństwo, poprzez ślub i wesele. Jeżeli chodzi o buty to u mnie muszą być z obcasem nie większym niż 5 cm. Mimo, że jestem niska, bo mam tylko 152 cm, ale nie lubię wysokich butów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Raczkowanie
|
piekne buty, obie pary!
Zdjecia studyjne- ja nie przepadam za takimi, ale zobaczymy co nasz fotograf wymysli. My bedziemy mieli jedna sesje w czasie slubu w Kaliszu i plener nad morzem! kilka dni-tygodni pozniej. ![]() Bieszczady sa przepiekne mysle, ze zabiore Tz w nasz podroz poslubna po Polsce. |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Raczkowanie
|
My w czasie pleneru chcemy zdjęcia z pieskami (ja mam goldena kremowego, moj tz goldena ciemno-zlotego)
![]() ![]() Chcemy też zdjęcia na korcie tenisowym z rakietami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i pewnie jakies w parku albo gdzies, ale jeszcze nie wiemy. Fotograf pewnie bedzie nam proponowal rozne miejsca ![]() Kiedyś widzialam taka sesje jakiejs pary, ktora robila sobie zdjecia w roznych miejscach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Raczkowanie
|
My bedizemy miec zdjecia ze stara Warszawa, ktora jedziemy do slubu. Pan od samochodu zapewnia nam walizki, parasolki itd..
mam tez pomysl na zdjecia w jakis ruinach, latarni morskiej.. zobaczymy Dla nas zdjecia sa najwazniejsza pamiatka. Oboje kochamy robic zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | ||
Zakorzenienie
|
milo mi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
m.a.r.t.a ja chyba specjalnie dla Ciebie muszę umieścić na forum zdjęcia z Ustki jako prezent ślubny
![]()
![]() |
#4268 |
Rozeznanie
|
Kodeino
obcas ma około 8 cm, ale mają mieć coś koo 5 cm, wiec przymierzę i zobaczymy. My też chcemy zdjecia w jakichś ruinach, w lesie, na łące. |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Raczkowanie
|
Witam Dawno nie pisałam ale śledzilam wsze wypowiedzi na bieżąca!! U mni niestety przestuj w przygotowanich. Jestem na etapie wybielania zębów metodą nakładkową a pożniej jeszcze czekają mnie 2 koronki
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie tegoroczne panny mlode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Rozeznanie
|
Witam.
My z Tż tez bedziemy mieli sesje plenerowa... A jak bedzie bardzo brzydko to studio... Ja jednak upieram sie za plenerem w ten sam dzien... wiem ze fotografom to nie na reke ale wg mnie w ten sam dzien widac emocje... U nas dodatkowo kamerzysta chce nakrecic przed slubem (pare dni przed) filmik jak to sie niby poznalismy z Tż... Ciekawe jak to wyjdzie ![]() Jeśli chodzi o przygotowania to jestem na etapie wypisywania zaproszen i robienia winietek... Robienie zawieszek na alkohol zajelo mi 1,5m-ca uwierzycie??? I wiem ze moj tak samo jak i wasze śluby wyjda wspaniale, bo to wkoncu raz w zyciu i chociaz by sie walilo i palilo dla nas i tak bedzie pieknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zdjęciom w studiu mówię tak ![]() ![]() To próbka zdjęć naszej fotografki: Studio: http://www.kolodziejska.neostrada.pl...udioikony.html Plener: http://www.kolodziejska.neostrada.pl...enerikony.html Podobają mi się jej prace ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zadomowienie
|
my z narzeczonym chcemy sesji w plenerze o ile pogoda nam dopisze we wrześniu, studio to ostateczność. Nie podobają mi się zdjęcia statyczne, wolę w ruchu. Nasz dom weselny znajduje się przy lesie i tam będziemy chcieli zrobić sesję, między drzewami, na łące, leśnej drodze, a wszystko w otoczeniu wzgórz
![]() ![]()
#4275 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Pochwal się koniecznie co wykonałaś |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no muszę przyznać że całkiem ładne te zdjęcia w studio ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
hejka dziewczyny, byłam dzis pierwszy raz na mierzeniu sukien
![]() ![]() jż w zasadzie się zdecydowałam, będzie pięknie ![]()
#4278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też już jestem po pierwszych wizytach w salonach sukien, ale niestety nic nie znalazłam. Robiłam parę zdjęć komórką żeby coś potem wybrać i wyszło tak jak u Ciebie, większość jest mało fotogenicznych ![]()
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny, ja dzisiaj bylam w salonie, wplacilam juz zaliczke na suknie i znow moglam ja sobie przymierzyc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Rozeznanie
|
a my sobie wymyśliliśmy sesję w jednostce strażackiej
![]() oczywiście wszystko w innym dniu niż ślub bo szkoda nam zostawiać gości na weselu i znikać na 2 czy więcej godzin! pozatym nasz fotograf nie robi raczej zdjęc plenerowych w tym samym dniu... co do zdjęc studyjnych to mi się średnio podobają te kolumienki w tle czy jakieś parasolki, ale te co soffera pokazała są niezłe.. fajną panią fotograf macie ![]() a to próbka naszego: http://zomer.pl/
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
|
Ja niestey po mierzeniu pierwszej sukni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zamist się chwalic,to wy mówicie, że nie ma się czym chwalić, bo sukienki nie fotogeniczne. Wiadomo, że sukienka inaczej na nas lezy i w ogóle, ale chodzi o ogólny zarys i pomysł
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko też się zastanawiałam, kiedy je zrobić, bo w trakcie wesela trochę mi szkoda czasu zwłaszcza, że na ok. 1 h i tak niedaleko domu weselnego (przy sprzyjającej pogodzie) kamerzystka zabiera nas w plener. Kwestia zdjęć przed ślubem? Kilka fotek chcieliśmy strzelić ze świadkami, niewiadomo jak oni będą dysponować czasem, jeden z nich prawdopodobnie będzie jechał z innego miasta. Muszę się porządnie zastanowić i wszystko obgadać z przyszłym mężulkiem. Zaczęłam też schizować czy godzina ślubu 16.00 to przypadkiem nie za późno, a to wszystko dlatego, że chce się na swoim ślubie bawić jak najdłużej. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wybrałam sobie taką sukienkę do uszycia, jak myślicie dobra?? tylko delkolt zamienię w serek, bo taki jak na obrazku niestety spłaszcza mi biust. I zamiast koronkowych rękawów uszyje bolerko.
#4287 |
Zakorzenienie
|
no dooobra już wam pokaże
![]() nie wygląda zbyt efektownie ale ja wyglądam w niej nieziemsko ![]()
#4288 |
Raczkowanie
|
Kiecki super!
Fotograf- pierwsza klasa, pomysly na zdjecia niesamowite, nie wspomne o odwaznej pannie mlodej plywajacej w sukni slubnej ![]() Dolacze zdjecie mojej sukienki, znalazlam ja na necie u jakies zywej panny mlodej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlaczego psizesz, ze nie ejst efektowna. Co to znaczy efektowna. Dla niektórych dziewczyn efektowna znaczy falbany, beza itp, a dla mnie prosta i elegancka, dla mnie wlaśnie jest ładna i na pewno będzieszw niej swietnie wyglądać. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-01 o 21:36 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.