Panny Młode 2008 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-29, 15:24   #4261
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008

Malin nie dziwie się
Stary 2008-02-29, 16:30   #4262
malutka_24
Wtajemniczenie

kina 2807 ja też jestem ze Szczecina
My jako takiej sesji nie będziemy mieli, tylko tzw. reportaż od momentu mojego ubierania się, przez błogosławieństwo, poprzez ślub i wesele.
Jeżeli chodzi o buty to u mnie muszą być z obcasem nie większym niż 5 cm. Mimo, że jestem niska, bo mam tylko 152 cm, ale nie lubię wysokich butów
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 16:42   #4263
Taska
Raczkowanie

piekne buty, obie pary!

Zdjecia studyjne- ja nie przepadam za takimi, ale zobaczymy co nasz fotograf wymysli.
My bedziemy mieli jedna sesje w czasie slubu w Kaliszu i plener nad morzem! kilka dni-tygodni pozniej.

Bieszczady sa przepiekne mysle, ze zabiore Tz w nasz podroz poslubna po Polsce.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 17:35   #4264
babeczka1985
Raczkowanie

My w czasie pleneru chcemy zdjęcia z pieskami (ja mam goldena kremowego, moj tz goldena ciemno-zlotego) kochamy nasze psiaki i z nimi mamy zamiar mieszkać już niebawem
Chcemy też zdjęcia na korcie tenisowym z rakietami (oboje gramy). Tylko pojdziemy oczywiscie na kort nie-mączkowy bo moja suknia bylaby inaczej pomaranczowa
No i pewnie jakies w parku albo gdzies, ale jeszcze nie wiemy. Fotograf pewnie bedzie nam proponowal rozne miejsca Oby tylko pogod dopasowała. Na szczęście dzień pleneru nie jest wyznaczony, bo nie wiadomo jaka pogoda bedzie.

Kiedyś widzialam taka sesje jakiejs pary, ktora robila sobie zdjecia w roznych miejscach np. w McDonalds przy kasie (jak zamawiaja). Strasznie smiesznie to wygladalo

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 17:50   #4265
Taska
Raczkowanie

My bedizemy miec zdjecia ze stara Warszawa, ktora jedziemy do slubu. Pan od samochodu zapewnia nam walizki, parasolki itd..

mam tez pomysl na zdjecia w jakis ruinach, latarni morskiej.. zobaczymy

Dla nas zdjecia sa najwazniejsza pamiatka. Oboje kochamy robic zdjecia

Stary 2008-02-29, 17:51   #4266
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
kina 2807 ja też jestem ze Szczecina
milo mi
Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
My bedziemy mieli jedna sesje w czasie slubu w Kaliszu i plener nad morzem! kilka dni-tygodni pozniej.
czyli nie jestem sama
Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
My w czasie pleneru chcemy zdjęcia z pieskami (ja mam goldena kremowego, moj tz goldena ciemno-zlotego) kochamy nasze psiaki i z nimi mamy zamiar mieszkać już niebawem
Chcemy też zdjęcia na korcie tenisowym z rakietami (oboje gramy). Tylko pojdziemy oczywiscie na kort nie-mączkowy bo moja suknia bylaby inaczej pomaranczowa
No i pewnie jakies w parku albo gdzies, ale jeszcze nie wiemy. Fotograf pewnie bedzie nam proponowal rozne miejsca Oby tylko pogod dopasowała. Na szczęście dzień pleneru nie jest wyznaczony, bo nie wiadomo jaka pogoda bedzie.

Kiedyś widzialam taka sesje jakiejs pary, ktora robila sobie zdjecia w roznych miejscach np. w McDonalds przy kasie (jak zamawiaja). Strasznie smiesznie to wygladalo
Babeczko ciekawe miejsca i pewnie wyjda ciekawe ujecia, ale ten McDonalds to juz przegiecie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 19:20   #4267
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

m.a.r.t.a ja chyba specjalnie dla Ciebie muszę umieścić na forum zdjęcia z Ustki jako prezent ślubny
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 19:40   #4268
tiffi1
Rozeznanie

Kodeino
obcas ma około 8 cm, ale mają mieć coś koo 5 cm, wiec przymierzę i zobaczymy.

My też chcemy zdjecia w jakichś ruinach, w lesie, na łące.
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 20:43   #4269
mika85
Raczkowanie

Witam Dawno nie pisałam ale śledzilam wsze wypowiedzi na bieżąca!! U mni niestety przestuj w przygotowanich. Jestem na etapie wybielania zębów metodą nakładkową a pożniej jeszcze czekają mnie 2 koronki no i jestem 2 dzień na diecie, postanowiłam odwiedzic dietetyka bo wszystkie diety jakie sama stosowalam nie dawaly rezultatów, po dokładnym zmierzeniu i zwarzeniu okazało sie że powinnam schudnąć jakieś 8-10 kg. Ciekawe czy dam rade????? staram sie jak moge no ale coż jak chce pieknie wygladac w dniu slubu to trzeba sie troszke pomeczyc Jutro pojade mierzyc suknie Używana co prawda ale bardzo mi sie podoba, mam nadzieje ze nie bedzie za krótka
Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie tegoroczne panny mlode
mika85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 22:09   #4270
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mika85 Pokaż wiadomość
Witam Dawno nie pisałam ale śledzilam wsze wypowiedzi na bieżąca!! U mni niestety przestuj w przygotowanich. Jestem na etapie wybielania zębów metodą nakładkową a pożniej jeszcze czekają mnie 2 koronki no i jestem 2 dzień na diecie, postanowiłam odwiedzic dietetyka bo wszystkie diety jakie sama stosowalam nie dawaly rezultatów, po dokładnym zmierzeniu i zwarzeniu okazało sie że powinnam schudnąć jakieś 8-10 kg. Ciekawe czy dam rade????? staram sie jak moge no ale coż jak chce pieknie wygladac w dniu slubu to trzeba sie troszke pomeczyc Jutro pojade mierzyc suknie Używana co prawda ale bardzo mi sie podoba, mam nadzieje ze nie bedzie za krótka
Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie tegoroczne panny mlode
Zrób koniecznie zdjęcia i się pochwal
Stary 2008-02-29, 22:27   #4271
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a ja chyba specjalnie dla Ciebie muszę umieścić na forum zdjęcia z Ustki jako prezent ślubny
Chyba bym się popłakała (ze szczęścia, z tęsknoty za tym miejscem, pod wpływem wspomnień itp) poważnie mowie. Mam straszny sentyment do Ustki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-01, 12:33   #4272
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Witam.
My z Tż tez bedziemy mieli sesje plenerowa... A jak bedzie bardzo brzydko to studio... Ja jednak upieram sie za plenerem w ten sam dzien... wiem ze fotografom to nie na reke ale wg mnie w ten sam dzien widac emocje... U nas dodatkowo kamerzysta chce nakrecic przed slubem (pare dni przed) filmik jak to sie niby poznalismy z Tż... Ciekawe jak to wyjdzie .
Jeśli chodzi o przygotowania to jestem na etapie wypisywania zaproszen i robienia winietek... Robienie zawieszek na alkohol zajelo mi 1,5m-ca uwierzycie??? I wiem ze moj tak samo jak i wasze śluby wyjda wspaniale, bo to wkoncu raz w zyciu i chociaz by sie walilo i palilo dla nas i tak bedzie pieknie
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 12:44   #4273
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
Ja też chce zdjęcia z naszym psiakiem! Super pomysł Tylko ktoś nam będzie go musiał dowieźć na plener bądź do studia.

Zdjęciom w studiu mówię tak Jestem ciekawa jak wyjdą bo zaraz po zdjęciach pojedziemy na nasz ślub
To próbka zdjęć naszej fotografki:
Studio: http://www.kolodziejska.neostrada.pl...udioikony.html
Plener: http://www.kolodziejska.neostrada.pl...enerikony.html

Podobają mi się jej prace
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 13:36   #4274
blush
Zadomowienie

my z narzeczonym chcemy sesji w plenerze o ile pogoda nam dopisze we wrześniu, studio to ostateczność. Nie podobają mi się zdjęcia statyczne, wolę w ruchu. Nasz dom weselny znajduje się przy lesie i tam będziemy chcieli zrobić sesję, między drzewami, na łące, leśnej drodze, a wszystko w otoczeniu wzgórz żeby tylko pogoda się udała
Stary 2008-03-01, 13:37   #4275
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Witam.
My z Tż tez bedziemy mieli sesje plenerowa... A jak bedzie bardzo brzydko to studio... Ja jednak upieram sie za plenerem w ten sam dzien... wiem ze fotografom to nie na reke ale wg mnie w ten sam dzien widac emocje... U nas dodatkowo kamerzysta chce nakrecic przed slubem (pare dni przed) filmik jak to sie niby poznalismy z Tż... Ciekawe jak to wyjdzie .
Jeśli chodzi o przygotowania to jestem na etapie wypisywania zaproszen i robienia winietek... Robienie zawieszek na alkohol zajelo mi 1,5m-ca uwierzycie??? I wiem ze moj tak samo jak i wasze śluby wyjda wspaniale, bo to wkoncu raz w zyciu i chociaz by sie walilo i palilo dla nas i tak bedzie pieknie
1,5 miesiąca robiłaś zawieszki no no no
Pochwal się koniecznie co wykonałaś
Stary 2008-03-01, 14:40   #4276
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ja też chce zdjęcia z naszym psiakiem! Super pomysł Tylko ktoś nam będzie go musiał dowieźć na plener bądź do studia.

Zdjęciom w studiu mówię tak Jestem ciekawa jak wyjdą bo zaraz po zdjęciach pojedziemy na nasz ślub

no no muszę przyznać że całkiem ładne te zdjęcia w studio Podobają mi sie bo pozycje są ciekawe, nie ma kiczowatego tła i eksponatów typu ( biały rowerek) ....szczególnie czarno - białe są fajne
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 17:10   #4277
elianka
Zakorzenienie

hejka dziewczyny, byłam dzis pierwszy raz na mierzeniu sukien zachwyciły mnie takie, na które wczesniej nie zwrócilabym nawet uwagi

jż w zasadzie się zdecydowałam, będzie pięknie ale zdjecia wam nie pokaże, bo jak zobaczyłam zdjęcie to niezbyt fotogeniczna ta moja kiecka
Stary 2008-03-01, 17:17   #4278
blush
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny, byłam dzis pierwszy raz na mierzeniu sukien zachwyciły mnie takie, na które wczesniej nie zwrócilabym nawet uwagi

jż w zasadzie się zdecydowałam, będzie pięknie ale zdjecia wam nie pokaże, bo jak zobaczyłam zdjęcie to niezbyt fotogeniczna ta moja kiecka
a może jednak byś pokazała
ja też już jestem po pierwszych wizytach w salonach sukien, ale niestety nic nie znalazłam. Robiłam parę zdjęć komórką żeby coś potem wybrać i wyszło tak jak u Ciebie, większość jest mało fotogenicznych
Stary 2008-03-01, 17:27   #4279
kina2807
Zakorzenienie

czesc dziewczyny, ja dzisiaj bylam w salonie, wplacilam juz zaliczke na suknie i znow moglam ja sobie przymierzyc, nastepnym razem przymierze juz swoj wlasny egzemplarz, ale to dopiero w lipcu, zdjecia podesle w poniedzialek jak je zmniejsze

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-01, 17:28   #4280
katey
Rozeznanie

GG do katey

a my sobie wymyśliliśmy sesję w jednostce strażackiej mój TŻ jest strażakiem więc dlatego, no i przy okazji juz wyjścia w miasto to może jakiś las, albo gdzieś nad wodą kilka fotek...
oczywiście wszystko w innym dniu niż ślub bo szkoda nam zostawiać gości na weselu i znikać na 2 czy więcej godzin! pozatym nasz fotograf nie robi raczej zdjęc plenerowych w tym samym dniu...
co do zdjęc studyjnych to mi się średnio podobają te kolumienki w tle czy jakieś parasolki, ale te co soffera pokazała są niezłe.. fajną panią fotograf macie
a to próbka naszego: http://zomer.pl/

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 17:36   #4281
mika85
Raczkowanie

Ja niestey po mierzeniu pierwszej sukni Niestety dziewczyna ma inną budowę i kiecka okazała sie duuuuuuuuzo za ciasna w całej klatce piersiowej ale generalnie sukienka sliczna, nie wkleję zdjęć bo nie bylo czego fotografowac Jak tylko znajde tą wymarzoną na pewno sie pochwalę ale to dopiero ok. maja bo najpierw chce schudnąć
mika85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 19:17   #4282
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
a my sobie wymyśliliśmy sesję w jednostce strażackiej mój TŻ jest strażakiem więc dlatego, no i przy okazji juz wyjścia w miasto to może jakiś las, albo gdzieś nad wodą kilka fotek...
oczywiście wszystko w innym dniu niż ślub bo szkoda nam zostawiać gości na weselu i znikać na 2 czy więcej godzin! pozatym nasz fotograf nie robi raczej zdjęc plenerowych w tym samym dniu...
co do zdjęc studyjnych to mi się średnio podobają te kolumienki w tle czy jakieś parasolki, ale te co soffera pokazała są niezłe.. fajną panią fotograf macie
a to próbka naszego: http://zomer.pl/
kapitalne zdjęcia ma pan Zomer zarówno z reportażu jak i z pleneru. Gratuluje trafnego wyboru fotografa - będziecie mieć piękną pamiątke Zgadzam się z Tobą że fotografowie nie lubią zdjęć plenerowych w dniu ślubu robić bo jednak taka sesja zabiera kilka godzin
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 19:38   #4283
tiffi1
Rozeznanie

Dziewczyny, zamist się chwalic,to wy mówicie, że nie ma się czym chwalić, bo sukienki nie fotogeniczne. Wiadomo, że sukienka inaczej na nas lezy i w ogóle, ale chodzi o ogólny zarys i pomysł

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-01, 19:53   #4284
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Właśnie Soffera o takich zdjęciach myślę są bardzo ciekawe

Tylko też się zastanawiałam, kiedy je zrobić, bo w trakcie wesela trochę mi szkoda czasu zwłaszcza, że na ok. 1 h i tak niedaleko domu weselnego (przy sprzyjającej pogodzie) kamerzystka zabiera nas w plener. Kwestia zdjęć przed ślubem? Kilka fotek chcieliśmy strzelić ze świadkami, niewiadomo jak oni będą dysponować czasem, jeden z nich prawdopodobnie będzie jechał z innego miasta. Muszę się porządnie zastanowić i wszystko obgadać z przyszłym mężulkiem.

Zaczęłam też schizować czy godzina ślubu 16.00 to przypadkiem nie za późno, a to wszystko dlatego, że chce się na swoim ślubie bawić jak najdłużej.

Cytat:
Napisane przez blush Pokaż wiadomość
Nasz dom weselny znajduje się przy lesie i tam będziemy chcieli zrobić sesję, między drzewami, na łące, leśnej drodze, a wszystko w otoczeniu wzgórz żeby tylko pogoda się udała
Oby każdej z Nas pogoda dopisywała .

Cytat:

Ale Ty jesteś a ja już się dawno napaliłam na fotki.

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, ja dzisiaj bylam w salonie, wplacilam juz zaliczke na suknie i znow moglam ja sobie przymierzyc, nastepnym razem przymierze juz swoj wlasny egzemplarz, ale to dopiero w lipcu, zdjecia podesle w poniedzialek jak je zmniejsze
Gratulacje. Ja dzisiaj byłam w pobliżu salonu, w którym kupowałam swoją kieckę i musiałam jeszcze raz przez szybę na nią spojrzeć . Dzisiaj naszym planem było kupno zaproszeń, ale na razie spotkaliśmy same lipne wzory, niektóre kosztowały nawet 5,50 choć tak naprawdę nie miały w sobie nic rewelacyjnego, żeby tyle rzeczywiście mogły kosztować.

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Zdjęcia podczas akcji z psikawką
Stary 2008-03-01, 20:07   #4285
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość

Zaczęłam też schizować czy godzina ślubu 16.00 to przypadkiem nie za późno, a to wszystko dlatego, że chce się na swoim ślubie bawić jak najdłużej.
to ja odwrotnie mam nasz slub jest na 16.30 - chcialam pozniej, ale w koncu stwierdzilam, ze bedzie ok. msza pewnie do 17.30, potem zyczenia przed kosciolem potrwaja do 18... zanim dojedziemy do domu weselnego tez minie troche czasu, wiec pewnie impreza zacznie sie przed 19 - hehe. obiad bedzie podany na kolacje i juz ja i tak padne pewnie o 2 w nocy :/ nie dotrwam do konca, bo jestem cienias.

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 20:33   #4286
blush
Zadomowienie

dziewczyny wybrałam sobie taką sukienkę do uszycia, jak myślicie dobra?? tylko delkolt zamienię w serek, bo taki jak na obrazku niestety spłaszcza mi biust. I zamiast koronkowych rękawów uszyje bolerko.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 28128-del[1].jpg (78,7 KB, 62 załadowań)
Stary 2008-03-01, 20:50   #4287
elianka
Zakorzenienie

no dooobra już wam pokaże

nie wygląda zbyt efektownie ale ja wyglądam w niej nieziemsko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sposabella.jpg (26,5 KB, 78 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-01, 21:12   #4288
Taska
Raczkowanie

Kiecki super!

Fotograf- pierwsza klasa, pomysly na zdjecia niesamowite, nie wspomne o odwaznej pannie mlodej plywajacej w sukni slubnej

Dolacze zdjecie mojej sukienki, znalazlam ja na necie u jakies zywej panny mlodej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo.jpg (17,4 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo2.jpg (15,9 KB, 52 załadowań)

Stary 2008-03-01, 21:27   #4289
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blush Pokaż wiadomość
dziewczyny wybrałam sobie taką sukienkę do uszycia, jak myślicie dobra?? tylko delkolt zamienię w serek, bo taki jak na obrazku niestety spłaszcza mi biust. I zamiast koronkowych rękawów uszyje bolerko.
A to rozumiem, ze chesz szyć? Ja mam z tej samej firmy sukienke i faktem jest, ze ich materiały sa swietnej jakości dlatego tak dobrze się układają. Musisz znaleźć dobra krawcową i bardzo dobry materiał.

Cytat:

Dlaczego psizesz, ze nie ejst efektowna. Co to znaczy efektowna. Dla niektórych dziewczyn efektowna znaczy falbany, beza itp, a dla mnie prosta i elegancka, dla mnie wlaśnie jest ładna i na pewno będzieszw niej swietnie wyglądać.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-01 o 21:36 Powód: post pod postem
Stary 2008-03-01, 21:35   #4290
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Wiedziałam, że dasz się namówić . Na tej fotce suknia wygląda obiecująco, choć tak jak mówisz takie foty z wybiegu mogą nie oddawać realiów. Będziesz miała identyko taką samą czy coś lekko zmieniasz?Ładna, choć na Tobie pewnie ładniejsza (ładniej dopasowana).

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
Kiecki super!

Fotograf- pierwsza klasa, pomysly na zdjecia niesamowite, nie wspomne o odwaznej pannie mlodej plywajacej w sukni slubnej

Dolacze zdjecie mojej sukienki, znalazlam ja na necie u jakies zywej panny mlodej.
A ja myślałam, że to Ty . Ciekawie się prezentuje i ma strasznie długi tren . Z tego co tam mogę dojrzeć ma ładną koronkę i mieniące się cekinki, coś na co moje oczy uwielbiają patrzeć.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości