![]() |
#3571 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
haneczka, gdyby tata był na tacierzyńskim to myślę, że dzieci przy mamach byłyby grzeczniejsze. W ogóle zauważyłam, że Ignaś przestaje marudzić jak starszaki przychodzą ze szkoły do domu, jak jest tata w zasięgu wzroku albo jakiś gość. Ostatnio przyszła do mnie koleżanka i siedziałyśmy w kuchni, gadałyśmy, a Ignaś siedział w bujaczku przodem do tej koleżanki i się na nią patrzył chyba przez godzinę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z drugiej strony mi jest mi zal takich samotnych ludzi. Oni faktycznie nie mają do kogo slowa powiedzieć calymi dniami( chyba, ze jak teść Asi nie lubią gadać). Moja ciotka niby mieszka z synem i jego rodziną a jak wczoraj dzwonila do mojej mamy to plakala, ze od soboty nikt do niej się nie odezwał bo oni takie mruki... Oby nas to nie spotkało.
![]() |
#3573 | ||
Ania
|
Cytat:
Mój teściu też lubił wpadać bez zapowiedzi- czego nie znoszę. To mu raz drugi powiedzieliśmy, że wypada zadzwonić, że nikogo nie wyganiamy, ale oczekujemy telefonu, bo mogę np nago być akurat. Swoją drogą, Twój teściu jest sam?? Cytat:
![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła!
Zgnily mi w piwnicy prawie wszystkie dynie ![]() ![]()
#3575 | |
Ania
|
Cytat:
PYTANKO: Chciałabym wprowadzić Hani mięsko. Najlepiej wiem, ze królik- no ale nie mam. Co można innego podać? takie ze sklepu? szukać od kogoś?? jak myślicie??
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-11-17 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym kupiła indyka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
Haneczko ja mam plan poszukać u mnie na wsi kogoś kto trzyma i sprzeda królika. A jeśli nie to tak jak dziewczyny piszą kupię indyka. No i mam jeszcze kilka piersi z kur od teściowej ale to chyba na później...
Śliweczko w ubieglym roku dynie przechowały mi się do wiosny w takich samych warunkach. No trudno, dobrze, ze chociaż jedna się uchowała ![]()
#3579 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dynia nie lubi być przymrożona bo gnije potem. Mi tak zgniły dwie dynie na działce- niby jeszcze nei było przymrozku, ale zaczęły się psuć. Cytat:
Haneczka- to rzeczywiście indyk zostaje. Leoś nie może mi zasnąć. już było wszystko- bujanie, ciumanie, przytulanie, cycolenie, smoczenie- sam nie wie czego chce. Do tego Rafałek wrócił chory od babci- jest marudny, z nosa cieknie, ryczy z byle powodu- mam opad rąk na te choroby ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Raczkowanie
|
Nie moge sie powstrzymac
HISTORIA PEWNEJ POMYLKI We wtorek bylam na miescie z uzyciem auta.po powrocie tz chce wyjsc a ja nie wiem gdzie jest dowod rejestracyjny. Przewalilam caly dom wszystko co mi przyszlo do glowy.kamien w wode nie ma.tz paruje ze zlosci pokrzykuje ochrzania wypomina.powiedzialam ze sie przeciez nie wypieram ze zaplace jak bedzie potrzeba wyrobic nowy.nic nie dalo wydziera sie i ten tekst: bo ty tak spkojnie do tego podchodzisz! Oskarzycielskim tonem.a powiedzcie co by to dalo gdyby biegala krzyczala plakala? I co tez takiego ja jedna na swiecie zgubilam dowod? Poszlam na ulice szukac ta trasa co szlam dzwonilam do biblioteki zeby sprawdzily miedzy oddanymi ksiazkami bo luzem go mialam w plecaku.no nie ma. Tz bylo malo.zawiozl starszego do moch rodzicow przy okazji poskarzyl sie mojemu ojcu ktory ( a jakze!) zadzwonil co tej ja wyrabiam co teraz bedzie .jak powoedzialam co bedzie to uwaga: co ty dziecko tak spokojnie do tego podchodzisz. No wiec stwierdzilam ze przezyjemy wymieni sie i juz no to rozlaczyl mi sie.ludzie co z tymi chlopami!!?? Potem tz pojechal jeszcze do swoich rodzicow tam zdac relacje ale juz telefonu nie mialam. Nastepnego dnia odbieralam dziecko ze szkoly.w autobusie kasuje bilet odkladam do przedniej kieszonki w torbie od wozka a tam...dowod...... Napisalam tz ze jest, to foch nie odzywal sie z pracy cale 24 h a rano jakby niegdy nic.zadnego sory za wrzaski....
#3581 | ||
Ania
|
Dwie moje ciocie mają króliki, ale będą za miesiąc, bo teraz małe. Jeszcze popytam innych
![]() Jak nie znajdę, to chyba poczekam ten miesiąc z mięskiem- moja Hania dalej będzie wegetarianką na razie ![]() Cytat:
U mnie to akurat na odwrót by było.. ja bym panikowała, mąż byłby spokojny.. Dobrze, że końcem końców się znalazł. Ale nie potrzebna taka afera, bo w sumie nie warte kłótni zgubienie dowodu rejestracyjnego. Cytat:
![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Raczkowanie
|
A tak btw rafal chory do szkoly nie chodzi.
Pamietacie ze mialam kupic mu lozko? Musielismy z tamtego zrezygnowac bo koszt lozka 350 a koszt dostawy 215.... A wiec kupilam calkiem nowe takie jak mi sie podobalo i zaplacilam 602 zl .czyli dolozylam troszke a mam nowke ![]()
#3584 |
Konto usunięte
|
zebrah czarowałyśmy Leosia żeby zdrowy był ale o starszaku zapomniałyśmy i masz!
Zdrówka dla Rafałka! ![]() PikPik o boshe jaka gównoburza w domu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
Zdrowia dla Rafałów
![]()
![]() |
#3586 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dużo siły w walcenz chorobami i zdrowia.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
My mieliśmy iść w ten weekend na basen w koncu ale przez ten katar nie pójdziemy
Pójdziemy jak będziemy w Jeleniej na Termy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
I jak udało się męża nagrać? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;67605766]Ja zrobiłam dzisiaj te drożdżowe rogaliki z nutella i marmoladą... slodko miiiii!!!!! Rano Hania walnęła taką kupastrofe, że musiałam przebrać łóżko ![]() A tera zmywam podlogi, mąż wrócił z pracy u poszedł do małej. Przechodzę koło sypialni, a ten do mnie: Patrz, siedzi sama! Posadzil ją i się cieszy... boshe dobrze że to ja mam urlop macierzyński! Pogoda dzisiaj barowa. Krotki spacer zaliczony, pewnie zaliczymy zaraz jeszcze jeden bo musimy odebrać siostrę od babci. Brawa za szczepienia! Już pisałam, bioaron ma fajne wit d. Dla dzieci powyżej 6mc w jednej kapsułce jest 600j wit. Starszej kupuje dla dzieci powyżej 24mc.[/QUOTE] Ooo kurde takie pyszności. Proszę o przepis ![]() Pewnie tz-a opierdzielilas? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
Też kiedyś myślałam o tych pieluszki ![]() Zawsze można wypróbować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() Zabawki piore w pralce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale Asiek uwazam że dobrze zrobiłaś. Odrobina prywatności należy się każdemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
Nadia chyba zezuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Kinia zjadla dziś swoją pierwsZą marchewkę
![]() Czuje się do dupy, bo nie potrafię małej pobrać moczu na posiew.. Dziś odebrał mąż tRzeci wynik, gdzie materiał został źle pobrany.. Już nie mam siły i niewiem jak zrobić, aby pobrać dobrZe ![]()
#3595 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Haneczka bez dziewczyn było cichoooo. I tak tęskniłam ![]() Co do mieska to ja bym dała krolika lub indyka Ale sloik gotowy. Z dobrym skladem, z warzywami. Nie podalabym jeszcze nic sklepowego chocby to niewiem jak bio bylo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
Dzanet mieliśmy sterylny jałowy pojemnik i gaziki. Od pobrania moczu do zawiezienia do przychodni około 30-45 minut. Teraz chciałabym prosto do laboratorium zawiesc. Na wyniku jest napisane, aby pobrać mocz z zachowaniem warunków jalowosci
![]() I za każdym razem wychodzą 3-4 rodzaje drobnoustrojów.. Co ja robię źle? Już ryczec mi się chce..
19.05.2016 Kingusia ![]() Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-11-17 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;67631531]O jessu ale trafilam. Szukam prezentu dla moich chrzesniskow, chłopiec i dziewczynka. Zapisuje, może wieczorem uda mi sie zerknąć A czemu twierdzą że źle pobrany? Ile mija czasu od pobrania do zawiezienia do laboratorium? Masz specjalne sterylne pojemniki na mocz? Haneczka bez dziewczyn było cichoooo. I tak tęskniłam ![]() Co do mieska to ja bym dała krolika lub indyka Ale sloik gotowy. Z dobrym skladem, z warzywami. Nie podalabym jeszcze nic sklepowego chocby to niewiem jak bio bylo ![]() ![]() Właśnie rozmawialam z mężem i on zna jakiegoś pana Staska który trzyma króliki na sprzedaż i ma też UWAGA NIE DLA WRAZLIWYCH gołębie na sprzedaż w sensie do zjedzenia... Nie wiem czy się odważę...
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
Chudziaszku i jak niania? Jak U Was z mm i rozszerzeniem diety?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.