|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Cytat:
hej hej co do batonikow to polecam takowe ![]() http://www.rainernutrition.cz/index.php?id=produkt01 a co do kremu - polecam tani i dobry na cellulit - firma ZIAJA koszt ok 8-9 zl , oraz na brzuch swietny jest roll-on garniera ale ten juz drozszy tak wogole najlepiej jest zainwestowac w masazer 3-4 zl i masowac uda i brzuch i to tyle moim skromnym zdaniem ![]()
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
hej
Ale okropna pogoda jest - leje od rana, wieje straszny wiatr, a co najgorsze zapowiadali, że w nocy maja przejść wichury nad Lublinem, oj nie lubie tego ![]() A co do plazowania to dziś miałam, że tak powiem prawdziwy sprawdzian. Byłam u babci na imienionowym poczęstunku i zjadłam tylko jajko gotowane, z którego zdjęłam majonez i chrzan i pomidorka. Żadnego ciacha nie zjadłam ani nic innego ![]() a co do tego kremu co pisałyście to jest to NIVEA My Silhouette. Ja teraz używam żelu garniera anti-cellulite firming gel i jestem zadowolona ale jak mi sie skończy to kupie sobie chyba ten nivea albo w planach mam też VICHY LIPOMETRIC. |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
A jak masazer to jaki? Jak one wyglądają? Chetnie kupię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mierzyłam sukienki slubne i mieszcze się w większe 38
![]() humor popsuła mi trochę moja mama, bo jak mnie umawiała w salonach na mierzenie, to mówila sprzedawczyniom, że jestem "większa"...... babki się dziwily o co jaj kaman ![]() chyba znalazłam ta właściwą suknię.....
#4536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mama pewnie jeszcze nie może się przyzwyczaić, że już jesteś chudziutka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak mi przyszło do głowy a jakies paówki mozna na pierwszej albo drugiej fazie? drobiowe? czasami zdarzaja sie odtłuszczone. Te jedynki teraz maja dosyc sporo białka i stosunkowo mniej tłuszczu do innych. Jak myslicie?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 |
Rozeznanie
|
No witam po długim milczeniu Kobiety Pisarki
![]() ![]() ![]() Ja mam dziś jakiegoś tasiemca, cały czas bym coś jadła. Mam na to 3 teorie ![]() 1. pogoda; 2. nauka; 3. nie zjadłam II śniadania, tylko piłam sok pomidorowy; a może wszystkie 3 teorie naraz tak na mnie dziś działają... Elianka a nie mówiłyśmy Ci, że 38 ![]() Witam wszystkie nowe Dziewczyny u nas na plaży ![]() ![]()
#4539 |
Wtajemniczenie
|
dziendobry wieczor kochane
![]() oj u mnie dzis byle jak. niby wszystko dietetycznie i sb'sowsko, ale duuuzooo! to musi byc ta pogoda... ![]() ale za to, ze wczoraj oparlam sie pokusie czekolady i po kolacyjnym rosolku przed 18 nic juz nie jadlam, sprawilam sobie sliczne akryle ![]() ![]() moje dzisiejsze MEGAduze menu: sn ![]() 2sn:deserek z wczoraj [jogurt,wiorki,slodzik,pos ypane lyzeczka kakao) obiad:piers kurczaka, farsz z 1/4cukinii,1/2pieczarki,1/3cebuli,czosnku, pesto z bazyli, trojkacika z serka topionego light i odrobiny jogurtu, puree z kalafiora, p:szklanka mleka 0% z lyzeczka kakao, parowka sojowa kol:pol nalesnika [2jaja,troche mleka i jogurtu,slodzik] ze zmielonym chudym twarogiem z lyzeczka kakao drugie pol zjadl tz ![]() ale dzis to sie obzarlam... a, gratuluje tych wszystkich zgubionych kg, tez tak chce... ![]() ![]()
![]() |
#4540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Blonndee jak smakują parówki sojowe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
a ja mam dziś jadłospis tragiczny.. wszystko przez śniadanie o 13...
ś: troszkę twarogu z jogurtem, ogórkiem,pomidorem i fit upem, 2 łyzki nat. homo ze slodzikiem i arometem waniliowym [kupiam homo i chcialam sprawdzic czy dobry], szklanka mleka a potem już tylko zjadłam lyzke masła orzechowego i próbowałam to co gotowałam do zamrożenia. własnie- mam już obiadki na cały tydzień: chili con carne, kurczaka w sosie pieczarkowym i mięsko z sosem paprykowym. powkładałam do pojemniczków i zamroziłam. a zaraz idę zrobić sobie coś normalnego do jedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Wtajemniczenie
|
camarilla, to zalezy jakie. ja jem takie wedzone, chilli, i smakuja jak parowki, tylko ostrzejsze i takie jakby... hm, nie wiem jak to opisac, 'maczne'?
![]()
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim zgubionych cm ![]() ![]() Poki co, mam pytanka jako żem nowa ![]() śn. jajecznica z 3 jajek z pomidorem + sok pomidorowy II śn. 20 orzeszków ziemnych ob. 250 g brokułów + duży kawałek pangi w ziołach smażonej na oleju rzepakowym przekąska - duży 400g jogurt naturalny kolacja - filety śledziowe w oleju Po drugie - czy na pierwszej fazie można wiórki kokosowe bo nie znalazłam nigdzie takiej wiadomości. Pozdrawiam
#4545 |
Zakorzenienie
|
Jennuś na drugie śniadanie dałabym coś pożywniejszego, a na kolację- białkowego
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do jadłospisu, to bym zmieniła przekąskę na serek wiejski/serek homo naturalny (1 lub 2) + warzywo jakieś lub twaróg chudy na słodko lub tez z jakimś warzywem, bo jogurt to przewaga węglowodanów, i na SB ograniczamy nabiał do 2 porcji dziennie, czyli 400 na raz to trochę za dużo, no i kolacja - filety śledziowe w oleju nie, ze śledzi to matjasy i sobie z czymś możesz zrobić ![]() Ty nie jesz mięsa?
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
jennuś na kolacje może odpóśc sobie te filety, tylko zjedz coś co ma sporo białka, bo przy Twoim aktywnym trybie życia będzie to korzystniejsze. A poza tym ok, no możesz coś dołożyć do II śniadania
![]() widzę, że mamy podobne zdanie z dziewczynami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
BAN stały
|
natomiast ja uwazam ze przekaska czyli orzeszki sa w porzadku, bo przeciez mozna, i jest to bialko. pewnie ze lepiej jak zawsze sa warzywka, ale jak sie nie ma czasu to orzeszki dozwolone jako szybka przekaska zabijajaca glod
co do jogurtu duzego to sie zgadzam,ograniczac, lepiej jogurt stosowac tylko jako dodatek do roznych dań, musisz patrzec na sklad, tam gdzie jest przewaga weglowodanow to zle jesli chodzi o SB no i racja, filety sledziowe moglyby byc, ale nie w oleju! wiorki kokosowe - Ahcak ostatnio pisala, nalezy bardzo ograniczac przejrzyj watek, napewno znajdziesz wiele wskazowek czym sie kierowac na SB ![]() powodzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zadomowienie
|
straszny dzisiaj dzień
![]() dzisiejsze jedzonko: IŚ: omlet z 2jaj+ 3pieczarki, 4 oliwki, pomidor i 2plastry chudego twarogu IIŚ: serek homo z lyzeczka kako i lyzeczka kokosu O: salatka grecka OII: kawaleczek pieczonej pangi w ziolach (pol fileta) K: 150g chudego twarogu z cynamonem ![]()
#4550 |
Rozeznanie
|
Łooo chyba zakończyłam dzień mojego ciapania na amen, oby jutro mnie tak chcica nie łapała na pyszności, bo taką niewygodę psychiczną czuję, że cały czas bym coś zjadła
![]() Śniadanie: Omlet (pasta, pół pomidora, 2 pieczarki, plasterek topionego, siemię lniane); Przepitka: 2 kubki soku pomidorowego; Obiad: Kurczak Fit Up!, sałatka zmysłowa, kiełki; Podwieczorek: Sałatka grecka; Kolacja: Twarożek waniliowy z odrobiną kakao - to już mnie zapchało na szczęście ![]()
#4551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4552 |
Rozeznanie
|
#4553 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Swego czasu, jak umiałam jeszcze oszczędzać, to używałam kremów tych wszystkich anty z Avonu, naprawdę efekty niesamowite, a chyba teraz akurat jest promocja, więc jak dysponujecie gotówką, to cała seria ta fioletowa jest świetna ![]()
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
ale cos dzisiaj pustawo na wątku. Ale tak to jest jak dziewczyny balują, a ja biedna siedze w domu bo ukochany daleko
![]() Ale już sobie poćwiczylam i troszkę lepiej sie poczułam ![]() I już sie nie mogę doczekać jutrzejszego obiadku bo robie roladki z brokułami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ś-ser chudy na słodko p-jogurt naturalny przyrzadzony tak jak wczoraj posalam:P o-mintaj,brokuły i sos serowy k-pasta jajeczna(wyszla mi bajeczna-serek wiejski,2 jajka posiekane na drobno przyprawy i łyzka majonezu normalnie pyyyyyycha) do tego pomidor w reke ![]() no a przed chwila jak zwykle szklanka mleka bo mnie ssie ![]() W ogole to prawie mi łeb urwało taki u mnie wiatr;/ masakra. A wczoraj bylo tak ciepelko ![]() ![]() ![]() Moj chlopak mnie dzis podniosl jedna reką duzo razy i stwierdzil ze od jego ciezarkow jestem duzo lzejsza ![]() ![]() ![]()
#4557 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki 2-fazowe mam dla was przepisik na pyszny deser
TRUSKAWKOWO-WANILIOWY KOKTAJL MARZEŃ 1 szklanka jogurtu z niska zawartoscia tluszczu 1 szklanka mleka odtluszczongo 2 szklanki mrożonych truskawek 1 łyżeczka olejku waniliowego Zmiksować składniki w blenderze na gładka mase. Podawać schłodzone. Mozna tez dodac musli i zmiksowac wszystko, bedzie pyszne śniadanko. |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja kiedyś miałam tego avon na cellulit i jakoś rewelacji na mnie nie zrobił, za to super jest ten krem modelujący nogi, on ma w sobie takie drobinki złota i jak kiedyś byłam tak średnio opalona i poszłam do kumpeli w spódniczce i kozaczkach i ściągam buty no i miałam skarpetki, a jej współlokatorka się pyta po co mi jeszcze skarpetki. Ja mówię, jak to jeszcze, przecież nie założę gołej nogi do buta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a jest może tu jakaś, która dietę SB przezyla jako terapie szokowa?
Tzn. wczesniej potrafila wieczorami ( i nie tylko) zjesc maaaaase wegli i zdecydowala sie na plaze? Nie bylo Wam slabo ani nic takiego? Co robilyscie kiedy straaaasznie chcialo sie chleba, albo platek z mlekiem ? ![]() Mialam dzis ciezki dzien, mial to byc moj pierwszy dzien SB, cos mnie podkusilo, zeby troszke musli uszknac (a w ogole to bylam tak wykonczona, ze nie myslalam) No i potem sie posypalo - kanapki, jabłko, mandarynkasy :/ Ale ja sie nie poddam! Musze "odcukrzyc i odweglic" orgaznizm. Jeszcze 2 minuty temu utracilam cały zapał, tylko tu weszłam, juz mi lepiej ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.