|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Cytat:
![]()
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. .....aaaaaaaaaaa......... ..własnie wygrzebalam z samego końca szafy dresiki, które mialam na sobie ostatni raz w zeszłym roku w lipcu, a potem je schowalam głeboko na dnie szafy bo byłam w nich tak opieta jak baleronik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jaaa, jak bym mogła to bym wycałowala każdą z was z osobna za to, że jesteśmy tu razem i w ogóle to, że znalazłam taki wątek ![]() ![]() Ale mi sie humor poprawił ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak poza tym to poległam dzis zupełnie na urodzinkach mamy. Najpierw kawałek królewca, potem w-ztka i na koniec 2 kawałki ciasta biszkpotowego z brzoskwiniami, galatetką i bitą śmietaną ![]() ![]()
![]() |
#4714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli można np. w ciągu jednego dnia serek wiejski, szklanke kefiru (czy mniej? Bo one sa pakowane po 400 g ..), twarog i homo? ![]() A pestki dynii/ słonecznik w jakiej ilości? Ale Wam upierdliwa plazowiczka przybyla ![]()
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jjjjjjejejejeejeee gratulacje, ciesze sie razem z Toba ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4717 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a słonecznik i dynia to po 2 łyżki ![]()
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję dziekuję i niech mi tylko ktoś powie ze ta dieta nic nie daje - to pogryze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A w ogóle już mi się na I fazie znudziło, jutro już welcome back owsianko ![]()
![]() |
#4720 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle to w co ja bym miała sie wgryźć u Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na śniadanie zjem omleta z serkiem homo, na obiad z jakimis warzywami (albo sałatkę z soją, ciecierzycą, soczewicą), na kolacje twarog), na drugie sniadanie wiejski i bedzie git ![]() ![]() Coś czuję, że nie zrezygnuje juz z SB - strachelnie mi sie podoba. Nie usmiecha mi sie mysl powrotu do starych nawykow. Dziękuję ![]()
![]() |
#4723 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do tłuszczyku to jest jest, a jak wątpisz, to zawsze zostaje pierś ![]()
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
uważaj bo ja lubie piersi - szczególnie nadziewane i zapiekane na patelni
![]() a ja mimo, że w centymetrach zmalałam to nie zauważyłam zeby mi piersi zmalały, tzn. nie mierzyłam sie ale widzę bo biustonoszach. No ale może nie ma co sie dziwnić bo gdyby mi zaczęly spadać to bym musiała nosić minus B, a nie B ![]() A i jeszcze jedne wielki plus SB to, to, że jest to jedyna dieta po której moje paznokcie sa w idealnym stanie. Zawsze jak probowalam sie odchudzać to zaraz mi sie łamały, a że ueiwlbiam mieć długo to odchodziłam od diet, a teraz sa super twardziutkie i cacuńcio (puk puk - odpukuje w niemalowane ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja od początku diety sie zastanawialam jak to wpłynie na biust. Ale dziewczyny nigdy sie nie skarzyly wiec jest chyba i u innych ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4728 |
Rozeznanie
|
onaella moje gratulacje
![]() ja jak już rano pisalam zaczelam grzesznie dzien, a wczoraj grzesznie skończyłam więc dzisiaj wieczorem to dzielnie spaliłam (przynajmniej połowę) godzina ćwiczeń kolacja juz była grzeczna sałatka z tuńczykiem, jajkiem, pekinką i ogórkiem kiszonym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tak w ogole to dzien dobry i milego, plazowgo dnia ![]() ![]() menu na dzis: śn: serek wiejski z lycha fasoli, ogórek kiszony 2sn: parowka sojowa, kiszony jeden ob:pieczen z tofu i kalafior p:jeszcze nie wymyslilam, moze jogurt? ![]() k:talerz zupki porowo-cebulowej
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ratujcieeeeeee, tracę motywację!! Przez moje karmienie caly czas mam schiza ze nie bede miała mleka a tu paradoks bo ja chciałabym już powoli kończyc karmienie ale boję sie że mleka zabraknie... I przez to mleko jem żeby miało z czego być i efekty nie są oszałamiające, ale są - jednakże dziś mija 3 tydzień juz a ja jedynie schudłam po 4 cm w talii, 3 cm w biodrach i tylko 1,5 cm w udzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Kobietki
![]() No ja niestety cały weekend miałam zabiegany - zajęcia ze studentami zaocznymi i w sobotę i w niedzielę - dobrze, że chociaż pogoda była brzydka, to mi nie było tak żal weekendu. Wczoraj poszliśmy z moim TŻ-tem na zakupy ubraniowe. No i oczywiście złapałam megadoła - nic na mnie nie pasuje w normalnych sklepach, tzn. założę, ale wyglada to żałośnie. Nie tak jak na wystawie, czy wieszaku ![]() ![]() Właśnie się ważyłam i mierzyłam. Rewelacji nie ma, bo i zeszły tydzień to była jakaś farsa diety, a nie dieta. Z ćwiczeniami też dość nieregularnie, bo zawsze coś wyskoczyło. Schudłam 1 kg, ważę 73,3 kg (ale nadal jestem przed @, który się spóźnia już 4 dzień i z tego powodu też jestem wściekła), a jeżeli chodzi o wymiary to raczej bez zmian, zleciało jedynie -1 cm w udzie, kolanie i w pasie. A reszta bez zmian ;( Dobrze chociaż, że nie przytyłam, bo naprawdę miałam niezłe wpadki dietowe. Zdecydowałam się jednak przejść na II fazę diety SB, gdyż brak owoców i innych produktów dozwolonych w drugiej fazie, strasznie mi w I doskwierał. Jadłam bardzo mało, miałam problemy, za przeproszeniem, z wypróżnianiem, więc postanowiłam się więcej nie męczyć. Widać u mnie efekty na SB I fazie /tydzień b. restrykcyjny, tydzień z grzechami/ nie są rewelacyjne, ale zawsze coś - ogólnie -3 kg. Dzisiaj walczę ze wzmożoną siłą, bo jestem na siebie okropnie wściekła. Wczoraj już myślałam, że się poddam, ale nie! Będę walczyć i będę szczupła. Poćwiczę ostro w tym tygodniu to i efekty za tydzień waga i centymetr powinny wskazać. Przepraszam za przydługiego posta, ale nie odzywałam się cały weekend i chciałam dać Wam znać, jak u mnie leci. Poczytałam co u Was słychać - o zgrozo! miałam 7 stron czytania :p Ale to znaczy, że walczycie, wspieracie się i udzielacie. Oby tak dalej! ![]() Wszystkie nowe Dziewczyny witam serdecznie, a wszystkim Dziewczynom z oszałamiającymi efektami - gratuluję bardzo ![]() ![]() ![]() Buziaczki i pozdrawiam serdecznie P.S. Dziękuję, że jesteście, bo dawno już bym się poddała, ale jak wczoraj wieczorem poczytałam o Waszych efektach i ogólnie o dietkowaniu, to się zebrałam w sobie ![]() ![]()
#4732 |
BAN stały
|
dzien dobry Kochane
![]() dzisiaj 8 dzien SB ![]() ![]() ale biore sie w garsc, i walcze dalej ![]() czy mozna zrobic rosolek na piersi z kurczaka? :P takim filecie? jesli by sie to wrzucilo do wody i ugotowalo..? hmmm ja nigdy w zyciu zupy nie gotowalam.., a cos chodzi za mna ostatnio buziaki, milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() uda na sie na 100% ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na kostce rosolowej warzywnej (najlepiej ze zdrowej zywnosci), do tego pokrojone w kostke i nasolony kurczak, por, troche mieszanki chinskiej (tylko powybieraj marchewke ![]() ![]()
![]() |
#4735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4736 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!
Śniadanie za mną, i lecę pędzę, żeby Agnesce przyjść z wielkimi uściskami ![]() ![]() Złotko przecież 3 kg to bardzo ładny początek, pomyśl, że jakbyś nie zaczęła diety to nawet mniej o te trzy by nie było ![]() A po 2 nie bój sie przejść na II fazę. Pamiętam jak tu na tym wątku czytałam zmagania pewnej dziewczyny, która chyba jakoś tak mało też pozbyła sie kg na I fazie, i przeszła na II i w tym samym czasie, czyli 2 tyg, schudła dwa razy tyle co na I i dalej leciało sukcesywnie nawet więcej niż sobie zaplanowała. I tutaj tez jest indywidualne tempo. Może owoce i pełne ziarno wpłynie na Ciebie podobnie. Nikt nie powiedział, że niejedzenie węglowodanów daje najlepszy efekt. Przyjrzyj sie innym dietom redukcyjnym, wszędzie na śniadanie jest owsianka lub chleb pełnoziarnisty, na obiad ryż lub makaron pp, i do tego jeszcze owoce, czyli bardzo dużo węgli, więc nie bać się. No i jeszcze jesteś przed @ to odlicz sobie jakieś 2-3 kg, i jeszcze zaparcia tez robią swoje, bo w jelitach wszystko siedzi i tez waży. więc hop na II fazę i odwiedzisz toaletę, i @ przyjdzie i kilka dni po nim cała woda zejdzie, i wtedy zaskoczysz się spadkiem wagi. Nawet nie wiesz jakbym chciała, żeby moje wróżby sie spełniły ![]() ![]()
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szynszyle tak dlugo zyja??? Agneska nos do góry ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zaczynam! Bardzo się cieszę, że skończylo mi się domowe jedzonko i wreszcie nie będzie mnie kusić
![]() Więc rozkładam kocyk i idę na śniadanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam tak na margonesie ![]()
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Dobry dzień
![]() Jestem od 6 na nogach i już zdążyłam wchmulić jajecznicę z 3 jajek z pomidorem i ziołami i sokiem pomidorowym na śniadanko a przed chwilą wypiłam mały kubek jogurtu nat. Za 2 godz obiadek bo potem jak wylecę z domu to wrócę chyba o 21 więc obiadu nie bede miala gdzie zjeść ![]() ![]() Oby tak zostało do konca i żeby tlyko nie kusiło to co miałoby kusić :P Pozdrawiam i gratuluję wyników
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.