|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Dramat. Okazało się, że nie wiedział o tej wadzie. Kolega małża też ją ma, ale miał sporo szczęścia, bo dostał "tylko" czegoś na kształt udaru/paraliżu, i zdążyli do szpitala, zdołali mu pomóc. 26 lat.
|
|
|
|
|
#2522 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na iperfumy mieli ekstrakt 15 ml, flakonik boski, ino szkoda, że: a) na chwilę obecną niedostępne, b) perfumy miziane, więc oczyma wyobraźni widzę te farfocle pływające za szkłem, no mam awersję jakąś ![]() ![]() Cytat:
Zaraz się okaże, że te wady ma jedna osoba na dziesięć...
|
|||
|
|
|
#2523 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Mysle ze Panthera mogłaby Ci przypaść do gustu. Ale i tak co testy samemu to najlepiej. No fakt, namnożyło sie ![]() Flaszunia aż chce sie ja miec. Musze ja poniuchac, jak gdzies juz bedzie, bo moze jeszcze ładniejsza od klasyka bedzie
|
|
#2524 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
U mnie w szafie właściwie pustki, mam jakieś 25 sztuk ubrań... Za bardzo wybrzydzam. Za to butów ponad normę.Krem taki: http://azjatyckibazar.com/wypelniacz-bez-wstrzykiwania recenzje dobre: http://azjatyckibazar.com/blog/recen...yckiego-bazaru 2. aww Wbrew pozorom lubię na codzień taką zwykłą, naturalną, żeby nie było "o jaka zmalowana"
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-11-21 o 14:57 |
|
|
|
|
#2525 |
|
To ja :)
|
No, policzyłam flaszki i się przestraszyłam. Także część już wrzuciłam na straganik Polski Pachnącej, niech idą do ludzi, skoro ich nie używam.
To teraz mogę iść porysować. A nie, jeszcze pranie
|
#2526 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Paczta, jaki wątek ktoś założył (wi-fi w Tworkach śmiga, jak widać) |
|
|
|
|
#2527 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
pogrzalo kogos ....
|
|
#2528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Dobrze,że na Cię trafił Cytat:
![]() Wiosną mąż mojej znajomej trafil a kilka tyg do szpitala. Zdrowy chłop, lat 45. Coraz slabiej się czuł,myślał,że mu się grypa tak paskudnie wlecze...no i się okazało,po konkretnych badaniach,że wrodzona wada serca. A jakiś miesiąc wcześniej robił sobie badania kontrolne i wszystko ok. Lekarz stwierdzil,że prawie ostatni moment, bo by było tak jak się słyszy czasem....zdrowy facet, przewrócil się i zmarł. Tak po prostu, zdarza się. |
||
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
A ja skoro nie upolowałam Hermesa Ambre Nerguile to właśnie piekę jabłka z korzennymi przyprawami i sobie olfaktorycznie dogadzam, a i pyszne będą zapewne.
|
|
|
|
#2530 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Powzdycham tylko do niej wtedy
|
|
#2531 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
gratki
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
No ale ja go NIE upolowałam
![]() W ogóle dziewczyny, ja Was podziwiam, Murszę chyba na czele, jak Wy tak trafiacie w ciemno z perfumami? Tzn kiedyś ofszę, i ja robiłam takie strzały, ale kończyło się na sprzedawaniu, więc nieopłacalny to był sport. Dziś już nie potrafię w ciemno kliknąć perfum. Przekonałam się, że muszę się zapoznać, trochę pochodzić, by potem potencjalnie się zakochać, zatęsknić i dopiero klik.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-21 o 17:17 |
|
|
|
#2533 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() No u mnie coraz rzadziej się trafia polowanie w ciemno ale czasem ten zastrzyk adrenalinki fajny jest, choć wiadomo że potem może się okazać prezentem dla kogoś
|
|
#2534 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co gorsze zaczynają mnie irytować nawet te do tej pory lubiane perfumy, obecnie mam 7 i z tego jeden zaczyna mnie drażnić
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
|
Cytat:
![]() Właśnie się pozbywam pomyłek trafiona jest połowa takich w zupełne ciemno. Czasem kupuję coś, co pamiętam, że mi się podobało, takie półciemno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2537 |
|
|
Właśnie dostałam mail od kuriera, że dostarczy paczkę akurat, jak mnie nie będzie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2538 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
zadzwoń do kuriera??
|
|
#2539 |
|
|
Spoko, Pan Roman coś wymyśli, najlepszy kurier w mieście
![]() Ostatnio mi paczkę do knajpy dostarczył ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś tak trudno mi się wbić, ale choć pomacham
W pracy zaczęłam szkolić moja następczynię, chyba spoko, wydaje się bystra. Bo po rekrutacji już miałam czarne myśli
|
#2541 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Własnie dorabiam sobie znowu pierników, bo te pieczone tydzien temu, już skonsumowałam
Tz zdziwiony, ze jak i kiedy, przeciez dopiero robiłam ![]() W tygodniu zas zrobię znowu sernik, bo tak mi ten ostatni smakowal, ze cala blache sama wsunełam, no może bez 3 kawałków, które chłop zjadł
|
#2542 | |
|
|
Cytat:
![]() Też się powoli zbieram, chwilowo stanęło na kupnie przyprawy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2543 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2544 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
skoro Ci się kliknou, znaczy Tobie przeznaczon ![]() Cytat:
2.nie, no pewnie , takie naturalne jak najbardziej są przydatne , miałam ino kolor na myśli , że chyba nie bardzo pod Twoją karnację bo za rudy , ale wiadomo , że zdjęcia kuamio ![]() Cytat:
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2545 |
|
Nindżopesz
|
Cicho, potem sama się dopatrzyłam, że wypada zmienić rodzaj, ale mi się już nie chciało
A krem ponoć działa tylko nie wiem jak długo utrzymuje się efekt. Podobno samego kremu starcza na jakieś 3 m-ce. Jestem gotowa co kwartał tyle wybulić o ile będzie różnica.
|
|
|
|
#2546 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
No chyba, że ktoś śpi na pieniądzach i dla samego kaprysu posiadania zanabędzie, ale to zupełnie insza inszość Przykładowo takie Bachantki Lalique w kryształowym flakonie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Kajetan wytargał dzisiaj w kuchni kawał mięsa na zupę (mięso znajdowało się w misce z wodą i fasolą, na kredensie), po czym oddawał się konsumpcji na podłodze |
|||||
|
|
|
#2547 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale co do zdjęcia ponizej - mnie sie nie podoba Myslalam, ze to jaki znicz jak sie ładowało
|
|
#2548 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2549 | ||
|
Panaroja
|
snad nowego hasła - no coffee - no life
![]() Cytat:
pisz czy działa , może też się skuszę a coś jeszcze od niej z Bazaru zamawiałaś ?Cytat:
, okrutny , zuy i zaniedbujący personel , tak kotha zaniedbać ![]() Niektóre Laliqui są piękne, ale niektóre są jakby przereklamowane . Tutaj zgrzytem wali niepasujący korek, gdyby był szklanny jak reszta i innego kształtu, byłoby ładniej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-11-22 o 08:57 |
||
|
|
|
#2550 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kto?! i dlaczego?! I za jakie grzechy?! Podkusił mnie kupić w ubiegłym roku botki na obcasie...? I co mnie podkusiło, żeby je dziś założyć...? Co mi z tego, ze się ładnie prezentują, jak myślałam, ze się popłaczę z bólu po drodze? I nie, nie chodzi o obcas - po prostu czuję się tak, jakby mi nogi w kostkach ktoś potraktował szpicrutą siniaki będę miała jak nic. Nie wiem, jak do domu wrócę, do sklepu mam zamiar wyjsć w biurowych balerinkach.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

i bułki z żółtym serem wędzonym (na pewno nie kozim) 
Dramat. 

Zaraz się okaże, że te wady ma jedna osoba na dziesięć...
aż chce sie ja miec. Musze ja poniuchac, jak gdzies juz bedzie, bo moze jeszcze ładniejsza od klasyka bedzie
zawsze z zachwytem oglądam twoje łupy
, chętnie bym spapugowała, ale moja szafa pęka w szwach 
U mnie w szafie właściwie pustki, mam jakieś 25 sztuk ubrań... Za bardzo wybrzydzam. Za to butów ponad normę.
pogrzalo kogos ....

Dziś już nie potrafię w ciemno kliknąć perfum. Przekonałam się, że muszę się zapoznać, trochę pochodzić, by potem potencjalnie się zakochać, zatęsknić i dopiero klik.
zadzwoń do kuriera??

Tz zdziwiony, ze jak i kiedy, przeciez dopiero robiłam