|
|
#1921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar II
hecate - gratulacje
![]() ![]() ![]()
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1923 |
|
rude jest piękne:)
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny !
Nie dosc, ze wyrwe sie z tego toksycznego srodowiska to jeszcze dostalam prace z szansa na rozwoj. Madziczko - dzieki : * |
|
|
|
#1926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz, że to Róża pomykała na miotle i zgasiła niebo? Cytat:
A co fajnego będziesz teraz robić? To znaczy co się zmieni (oprócz ludzi)?
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1928 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1929 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Hecate, gratulacje
![]() ![]() same zdolne dziewczyny na tym Wizażu (no, i z takiej okazji chyba Ci się należy jakas flaszka? )Nie wiem jak się nazywam, nie cierpię zamykania miesiaca, a ten tydzień bedzie cały taki szalony (na dodatek tęsknię za takim jednym, mimo, że obiecałam sobie, że nie bede, ech...)
|
#1930 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Poczucie obowiązku względem współuzależnionych na pierwszym miejscu ![]() A tak całkiem poważnie, to dużo zdrowia życzę ![]() Hecate - gratulacje. Niech wszystko się ułoży po Twojej myśli
|
||
|
|
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja piszę, że pięć par to mało dlatego, że ciągle porównuje tę ilość do stanu moich dżinsów, których mam chyba z trzydzieści par, a które kocham nad życie i których teraz nie noszę Więc pięć par gaci ze szmaty (tzn matriałowych, eleganckich ) to raczej niewiele. Spódnic też mam trochę, jeszcze z czasów licealnych, a zresztą spódnice są tańsze i zawsze łatwiej jakąś kupić, niż spodnie W sumie nawet można się przyzwyczaić do takiego dress code'u, zwłaszcza, że nie muszę np. latać w żakietach czy koszulowych bluzkach. Wystarczą bluzeczki zwykłe+ rozpinane sweterki np.Cytat:
|
||
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate
Mendosito, nooo O_o Dość porażająca ilość spodni. Ja łącznie mam tyle, ile Ty masz par w kancik
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo- bo ja uwielbiam po lumpeksach łazić
![]() Tzn uwielbiałam, bo teraz już czasu brak Choć fajne dżinsy w lumpie upolować to sztuka, ale zdarzały się i DKNY i CK A jak tu nie kjpić takiego cuda za grosze? ![]()
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Flaszke pewnie jakas zanabede ale po wyplacie, bo chwilowo do czwartku splukana jestem jak nigdy A i po wyplacie szykuje mi sie jakies nabywanie garderoby biurowej, jakims cudem mialam w szafie 3 pary gaci w kantke to zestawiam to w srednio formalne ubiory - szczesciem nie ma wymogu zakiecika. Spodnicy 'formalnej' nie mam zadnej, ogolnie to mam kilka miniowek i tyle ze spodnic. Zreszta spodni i 'dolnej' garderoby mam malo bo nie lubie kupowac, nienawidze wrecz (mierzenia glownie) |
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
no i mej radosci koniec.
mama znow operacja, znow rak |
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogłabym pracować w miejscu, gdzie ograniczał by mnie dress code. Nawet jeśli oznaczało by to większe zarobki. Wolę mieć świadomość,że świat się nie zawali jeśli poczłapię sobie do pracy w bojówkach
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
O qurcze, Hecate,
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate trzymaj się
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję
![]() Trzymaj się, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate trzymaj się
|
|
|
|
#1942 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Ale ta klinika jest daleko i w ogóle na przedmieściu Trójmiasta ... ![]() Węzły chłonne mi się powiększyły i w ogóle chyba buzia mi napuchła Dobra, może i w paranoję wpadam, ale mam już dosyć tego leku ![]() Cytat:
![]() Gratulacje Słońce Cytat:
![]() Cytat:
Ojej...
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate- współczuję
Trzymaj się - i dużo sił dla was
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate trzymaj sie
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - już chciałam wysyłać posta z gratulacjami, a potem doczytałam...
trzymajcie się obie ![]() poszłam na Sweeney'a Todd'a... omatkoboska, nie nadaję się na takie filmy, pół przesiedziałam bez okularów, żeby nie oglądać tych scen jeszcze koleżankę wyciągnęłam, obiecałam jej, że w ramach rekompensaty za to, że musiała go ze mną oglądać, wezmę ją jeszcze raz na inny film sam film niezły, ale tych wątków... same wiecie jakichś... no nie daję rady, gdyby tylko mówili o tym - nie ma problemu, ale pokazywane... |
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - gratuluje pracy i trzymajcie sie. Duzo zdrowia dla mamy. Trzymamy kciuki!
Nat
|
#1947 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Trzymaj się
Ech... mają ludzie gorsze zmartwienia, jak widać..... Aniołku, a Ty się Słońce skonsultuj z tym lekarzem, jak masz mozliwosć - żeby jakieś skutki uboczne nie okazały się bardziej szkodliwe od pozytywnego działania tego leku
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate- trzymaj się, choć wiem z doświadczenia jakie to trudne w obliczu choroby. Pamiętaj, że musisz być silna za Was obie, by pomóc mamie. Będzie dobrze, musi byc!
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate, dużo ucałowań dla Ciebie i Twoje mamusi.
Tulip, trzeba było mnie zabrac do kina, ja bym tam ze szczęścia sikala po nogach bardzo mi sie podoba nowe mroczne wcielenie Johnn'yego Deppa.
|
#1950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mroczne wcielenie Johnnego też mi się strasznie podoba - jest boskie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

)

Więc pięć par gaci ze szmaty (tzn matriałowych, eleganckich 

Dobra, może i w paranoję wpadam, ale mam już dosyć tego leku