|
|
#2641 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LX
|
#2642 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2643 |
|
To ja :)
|
![]() Wystawa wisi, na mam bąble na rękach, wróciłam mokra... Także był prysznic, teraz lecę prostować włosy i trzymajcie za nie kciuki, żeby prostymi pozostały. Na mojej własnej czterdziestce były proste przez jakieś 30 minut, potem się zrobiła fryzura z cyklu "śniły mi się koszmary i rzucałam się po łóżku". Zapisz
|
#2644 | |
|
BAN stały
|
Jakieś pustki dzisiaj w barze
![]() Czas na drugą Cytat:
![]() --- Lete smażyć indyka (jeszcze nie wiem, czy uda w całości, czy wytrybuję i zrobię gulasz)
|
|
|
|
|
#2645 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2646 | ||
|
|
Cytat:
Zapisz ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() Zapisz
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za wspaniały i udany wieczór ![]() Z włosami mam to samo. Nie bez powodu małż do mnie rano mówi Whitney Houston z końca kariery
|
|
|
|
|
#2648 | |||
|
Panaroja
|
snad cherabty pomarańczofej
![]() Cytat:
Tru Cytat:
i daj numer kąta to Ci przeleję 2.ale miękki też chyba może być , np torba . 3. 4.niestety hormo chyba lepiej z tym go gina .Cytat:
ja od paru miesięcy kompletnie zmieniłam sposób i środki pielęgnacji i widzę dużą różnicę in plus , i nie tylko ja ją widzę bo mam sygnały od otoczenia, więc to nie jest placebo powiedziałabym , że kosmetyka z pielęgnacją to taki egzoszkielet podczas gdy odżywianie i tryb życia to endoszkielet , które razem opóźniają wystąpienie oznak starzenia skóry 2.to z voltarenem to akurat trochę pic na wodę , ale podaje się leki przezskórnie przecież , a co do kremów - zależy od jakości krema powtarzam , ilości substancji czynnych , czasu i systematyczności stosowania i momentu , kiedy się go zaczęło stosować. Jak w momencie , kiedy wystąpiły już nieodwracalne uszkodzenia w strukturze skóry , efekt będzie mniejszy , niż jeżeli będzie się go zapobiegawczo stosować, zanim coś się dziać zacznie . Krótko mówiąc jeżeli się będzie systematycznie wspomagać funkcjonowanie skóry dowozem substancji aktywnych , których z wiekiem dociera coraz mniej i są coraz gorzej wykorzystywane , skutki starzenia będą występować później i będą mniejsze .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-11-24 o 14:37 |
|||
|
|
|
#2649 | |
|
|
Cytat:
Właśnie wymyśliłam, że jednak mi się chce pachnieć Senseiem, tylko jeszcze nie wiem, którą wersją ![]() U mnie to raczej Tina Turner u szczytu sławy No ale naprostowałam i zalakierowałam, zobaczymy... Najwyżej czapkę założę i będę zgrywać hipstera ![]() Zapisz
|
|
#2650 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2651 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
będzie dobrze
|
|
#2652 | |
|
|
![]() Cytat:
Będzie, jak broda ![]() Kupiłam sobie bułkę maślaną, jest pyszna, ale weszło tylko pół... Świat się kończy... Zapisz
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Spomiędzy waniliowych oparów Annick Goutal
Tak Parabell, odgrzewam tamten odlew, jesteś moim waniliowym guru Mój organizm potrafi przewidzieć ochłodzenie pogody Od dwóch dni szukam na sklepach czegoś waniliowego do kąpieli, i nada. Nie licząc Sephorowej serii - yyyy taka se, TBS Vanilia Chai nie znam, ale cos ostatnio podupadli zapachowo - to kurka słabo na rynku z wanilio.
|
|
|
|
#2654 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad zasłodzenia się na amen tortem dacquoise
Cytat:
Jeśli jeszcze kiedykolwiek wpadnę na pomysł, żeby indycze uda z kości i ścięgien trybować, to uprzejmie proszę rondlem przez łeb, ze trzy razy najlepiej Zeszło mi dobre 40 minut, na całe dwie "golonki" ![]() Cytat:
Cytat:
Całe klu i gwóźdź i pogrzebany pies to jego eminencja SKŁAD Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() * wierzę na słowo! Cytat:
![]() |
|||||||
|
|
|
#2655 |
|
Nindżopesz
|
Mam dziś nawał problemów pierwszego świata!
Po pierwsze nubukowe legginsy, którymi się wczoraj tak zachwycałam, okazały się w świetle dziennym nie czarne a jakieś takie... grafitowe. No żadne buty i ciuchy nie pasują idealnie! Po drugie zreflektowałam się, że mam na wiosnę nubukowe buty i licowe leggi (inne) i też to nie pasuje! Muszę kupić licowe buty albo kolejne nubukowe legginsy żeby było jakby "przedłużenie"... Te pierwsze chyba prościej znaleźć. A może ja jestem dziwna że zwracam na takie rzeczy uwagę?
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tymczasem klikłam onlajnowo kosz na śmieci i pokrowiec na materac.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-24 o 21:38 |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
cudo
Mursz jestem pewna że wystawa zrobiła szał czekam na relację Spo, gdzie jesteś? czekam na historię
|
|
|
|
#2658 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2659 |
|
|
Powróciłam, straciłam głos od gadania (ale w kuluarach
) emocje schodzą, więc padam na pysk. Kilka zdjęć tutaj Jutro się widzimy jeszcze z perfumiarami ![]() Zapisz
|
#2660 | |||
|
Panaroja
|
snad kothy
![]() Cytat:
![]() ja pożądaniem wanilii reaguję nie wiem na co , ale dwa, albo trzy czy cztery lata temu miałam jesienią normalny głód jak narkotykowy , aż się trzęsłam do wszystkiego co waniliowe i wtedy kupiła Dżewo waniliowe lutkowe i odlewki Prady Candy i się w żelach waniliowych pod prysznic i masłach nurzałam, to chyba były hormony ![]() Cytat:
![]() 2.a kto to robi rądla szkoda ![]() ![]() 3.a oszyfiście 4. ? bo o genach przodków to wiem ,ale nie wiem co spanie robi, a prawie całe życie śpię przy otwartym i żadne geny mi się nie obudziły ![]() 5.i hormony i morfina i insze takie - postać leku jet istotna . 6.ano właśnie ![]() 7.nie grzesz synu ![]() każdy się może zmotywować i wypięknieć Cytat:
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2661 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ja tam żadnej Tiny Turner nie widziałam, bardzo ładnie miałaś włosy zrobione , uwielbiam taką fryzurę Zapisz
|
|
|
|
#2662 | |
|
|
Cytat:
![]() Zapisz
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2665 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Tak w ogóle to szokłem z rana nad (nazwijmy to oględnie) podejściem do życia, rozmnażania się i podstawowej komórki społecznej, jaką jest rodzina Dzwoniła ciotka złożyć życzenia ojcu i dowiedziałem się, że jej sąsiedzi (znam doskonale, jako dziecko spędzałem każde wakacje razem z ich dziećmi) zostaną dziadkami, bo ich najmłodsza latorośl (osiemnastolatka) jest po raz drugi w ciąży. Brajanek skończył roczek niedawno temu Niby nic szokującego, rodzina jakich wiele, ale... tam nikt nie jest zatrudniony, nigdy nie był. Jedynie dziadek dorabia, gdzie może, głównie jako "parobek" u okolicznych gospodarzy No i wisienka na torcie, czyli warunki mieszkaniowe - pokój z kuchnią. Tyle, koniec, kropka. Wychodek w rozpadającym się chlewie za chatą, a w kranie zimna woda i wiadro pod zlewem, bo kanalizacji ani szamba nie ma. 4 dorosłe osoby i dziecko w jednym pokoju, za chwilę druga pocieszka... Tatuś dziecka, lat 30 i parę, stara się o rentę (!) i o lokal mieszkaniowy z gminnych zasobów, no bo jak to tak?! No muszą dać! Piniundze i zasiłki też, bo żyć nie ma z czego, a przecież dzieci się na ten świat nie prosiły...
|
||||||
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. Po pierwsze primo, powinieneś pisać reportaże ![]() A po secundo, no słów brak, skoro wicher między uszamy. Ale ale, przeca jest 2x500+ Taką matematykę na bank ogarniają. |
|
|
|
|
#2667 | |
|
BAN stały
|
Troszkę na wyrost ta Twoja ocena, ale mimo wszystko bardzo mi miło
![]() Cytat:
Oczywiście spory ogródek odłogiem od lat leży i chwasty po szyję rosną, bo po co cokolwiek siać? Kto przy tym chodził będzie? Paaani! Się nie opłaca! Szlachta rączek wyrywaniem marchwi z ziemi brudzić sobie nie będzie, szlachta "na zeszyt" nakupi sobie wszystkiego, co jej tylko potrzebne! Zapomniałem dodać, że szczęśliwa, młoda mamusia upośledzona i obstawiam, że nie jarzy za bardzo "co z to cionżo?", ale najważniejsze, że rumiane pocieszki się rodzą i kraj nam kwitnie łanami szumiącej cebuli...
|
|
|
|
|
#2668 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Gryksiu, a Ty na szlachecki wątek na plotkowym nie zaglądasz? Bo wtedy byś szoku nie doznał... A piszesz rzeczywiście świetnie
Mursz, gratulacje! dorwę komputer to i foty pooglądam!
|
#2669 | ||
|
|
Cytat:
Z zewnątrz za to zdecydowanie lepiej wygląda po zmroku Chyba wiosną tam wrócę...Cytat:
No wino niby opłacałam ja, ale tak śmieszne pieniądze ode mnie wzięli, że byśmy z małżonem za tyle obiadu we dwoje nie zjedli...Tak, jak myśleliśmy wszyscy, dzięki 500+ ludzie sobie tak status majątkowy poprawiają... Smutne to. Dzięki wielkie Za dużo ich nie ma ![]() Znowu mi się dziś były śnił, w bardzo niegrzeczny sposób, czy już do końca życia będzie mnie prześladował?? I czy by nie mógł się śnić inny były?? ![]() Zapisz
|
|
#2670 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Macham znad dumania nad BF w Venezii. Dumałam tak długo, aż koszyk się zje... zepsuł, i pokazuje mi dwieście parę dodanych produktów Mursz, świetna miejscówka i świetna fryzura! Ciekawa jestem jakie buty ma pani na zdjęciu, fajne Chociaż w sumie mam podobne ![]() Ewuś, jak Twoje małe? Ja już z moim nie wyrabiam, zrobił się strasznie płaczliwy, ciągle do mamy i do mamy. Co wyjdę z domu to stoi pod drzwiami i płacze, pójdę do kuchni, do kajbla i zamknę drzwi - biegnie i płacze. Ma jakieś przerwy w zabawie że nagle pcha się na ręce albo trzyma za nogawkę i ciągnie. I płacze. W nocy też się budzi, wtula, kręci, płacze, nie wie czego chce. Nie pamiętam żeby N była taka niedopieszczona. A poza tym luz, gada ze zrozumieniem mama, tata i kicia, chodzić się sam nauczył chociaż czasami traci równowagę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

Nie bez powodu małż do mnie rano mówi Whitney Houston z końca kariery 

Tylko podobno paczka może iść kilka tygodni, więc jak się zdecydujesz, to daj cynk i bendem klikać. 184 to po 92 zeta, przesyłka chyba darmowa. Myślę, że na mój adres, obfocę i potem się spotkamy albo prześlę. Ciekawe tylko ile ma stron, oby nie milijon
chyba lepiej z tym go gina .