|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Wagary ![]() Popołudniu chciałabym abyście trzymały kciuki za moją sądną wizytę u lekarza... Bo wiele od niej zaley... ![]() Udanego wyjścia na miasto szczęściaro ![]() Tymczasem patrze z lekką nerwicą przez okno, bo robi się pochmurno i zapowiada się deszcz
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadne tam wagary Zakupy z mamą Oj to trzymam mocno kciuki za wizyte u lekarza. Daj znac jak poszlo A u mnie świeci słoneczko Chociaz mysle ze potem bedzie padac ^^.No to ja zmykam sie ubierac. Paa |
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Taka ładna pogoda - nic tylko wagarować
![]() Chciałam coś wczoraj naskrobać, ale widocznie sąsiad mi ruter przestawił albo wyłączył i straciłam sygnał Karolinko mam nadzieje, że dzisiejszy dzień będzie lepszy od poprzednich (a o to chyba nie będzie trudno Ja wogole jestem mega przeciwniczką solarek, zawsze mi się skóra jeży jak widze te młode dziewczęta regularnie udające się na te patelnie Przecież to 1000 razy gorsze od słońca![]() Jabłuszko ale mama Ci stracha narobiła Rodzice są czasem jak dzieci - nic nie myślą![]() Agolku co za książka ![]() ![]() Ewuś powodzenia w nowej pracy Ja nadal szukam, ale strasznie wybredna jestem
|
|
|
|
#1084 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napewno bedzie ok Cytat:
zazdroszcze pogody bo u mnie juz kolejny dzien mroz straszny.. czytam teraz Angels Flight - Michael Connelly. Poleca wszystkim jego ksiazki, sa poprostu rewelacyjne. Zawsze o morderstwie,zawsze swietnie opisane, ciezko przestac czytac a ja wlansie wypilan kawke i sie zbieram do wyjscia. Zimno jak nie wiem.. Nie moge sie juz piatku doczekac ![]() mileog dnia robaczki
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem po pierwszej nocy w nowym mieszkanku w ktorym mieszkam razem z TŻ'etem . Narazie jest okej,tylko tak jakos rodziny mi brakuje ...
![]() a zaraz sie wybieram na cwiczenia z mikrobiologii, na ktore nie jestem zbytnio przygotowana,a wiem,ze bedzie wejsciowka ![]() Trzymajcie kciuki
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Jaaa,u mnie w nocy i nad ranem prószył śnieg ale już się stopił![]() Tamo,Nefre - Trzymam kciuki Baby - Ładnie to tak nas zaniedbywać?? ^^^ Agolku - Oby Ci dzień w pracy szybciutko zleciał ![]() Andzya - Pewnie początki są zawsze najgorsze,trzeba się przyzwyczaić do nowego otoczenia,i w ogóle ale masz przy sobie ukochaną osobę,z którą chcesz dzielić życie,więc mam nadzieję,że szybko się zaklimatyzujesz w nowym miejscu![]() Oby Ci się poszczęściło na tej wejściówce Zmuście mnie,żebym się wzięła za naukę jeszcze potem idę do koleżanki,żeby mi wytłumaczyła matmę,oby to było spotkanie naukowe,a nie towarzyskie![]() Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1087 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za lekarza jeszcze mocniej ale masz fajnie ja jak do szkoły chodziłam to musiałam być umierająca żeby móc nie iść do szkoły, w związku z tym musiałam sama sobie organizować wagary ![]() Cytat:
ja tam nie jestem wybredna, bo jednak ciężko pogodzić jakąś porządną pracę z moimi dziwnymi studiami, utrzymaniem domu w porządku i innymi obowiązkami, więc taka umowa-zlecenie na kilka dni w miesiącu to dla mnie w sam raz żeby sobie dorobić Cytat:
przynajmniej masz przy sobie TZ-a, ja się wyprowadzałam z siostrą i byłam przerażona ze się pozabijamy na szczęście nie jest źle ![]() trzymam kciuki za wejściówkę ![]() Cytat:
![]() ja też idę do nauki, bo czwartek niebezpiecznie się zbliża a jutro nie będę miała za bardzo czasu na naukę miłego dzionka
|
||||
|
|
|
#1088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawno nieczytałam żadnych kryminałów, więc pewnie się skuszęCytat:
![]() Na pewno nie skuszę się na żadną pracę w supermarkecie do wykładania towarów, jako hostessa albo kasjerka (a tego typu ogłoszeń jest masa). Nie chce już pracować w ten sposób. Doszłam do wniosku, że nie po to się tyle uczę, żeby zasuwać przez 10 godzin za marne grosze Chce mieć jakąś ambitniejszą pracę. Zdaje sobie sprawę, że jak narazie może to być praca tylko na 1/2 etatu i pewnie dlatego tak ciężko mi coś znaleźć, dodatkowo nie mam doświadczenia. Marzy mi się praca w agencji reklamowej, ewentualnie spróbuje praktyk w banku W sumie zgodziłabym się na każdą pracę byle była ciekawa, dawała szanse rozwoju i satysfakcje - z takim nastawieniem pozostane bezrobotna do końca życia
|
||
|
|
|
#1089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pomoglo ? naucz sie teraz to potem bedziesz miala z glowy ja wlasnie koncze lunch. Mam dzis znowu nudnawy dzien ale nie narzekam bo od jutra sie zacznie zadymka ![]() mileog popoludnia kochane.
|
|
#1090 |
|
Przyczajenie
|
Witam !!!!!
Ale mnie dawno nie było!!!! Stęskniłam sie za Wami kochane Co tam u Was dobrego???? Tamo,Nefre - oczywiście trzymam za Was kciuki Andzya- trzymam kciuki napewno sie przyzwyczisz do nowego mieszkania ![]() Agness51- PROSZE SIE BRAĆ DO NAUKI ZADNE PLOTECZKI POZDRAWIAM KOCHANE NAPISZCIE JAK TAM POSZŁO BUZKIIIII |
|
|
|
#1091 |
|
Wtajemniczenie
|
ha
wiec jednak chyba troche odpuscil, bo zaliczyl mi poprzednie konsultacje, a nie spodziewalam sie tego. Dzis mialam ostatni temat do zaliczenia, pytani enie bylo trudne, wynik w czwartek Ale juz chyba dzis napisalam ok, wiec tak sie nie martwie. Jak dostane w czwartek wpis, to jeszcze do profesora na examin, ale tu na pewno nie mam sie czym martwic, tzn cos tam sie poucze, ale w zasadzie moja edukacja juz sie zakonczyla... no, niby jeszcze 3 przedmioty mamy w biezacym semestrze, ale watpie zeby nam ktos examiny z tego na koniec robil, bo kto to widzial wogole jakies zajecia jeszcze, jak co niektorzy na roku to juz prace mgr koncza pisac... ![]() achhhhhh, teraz sie relaksuje, a pod wieczór ide na spotkanie w sprawie pracy. tzn ide tylko tak zobaczyc co i jak,bo to takie "zbiorowe" spotkanie dla zainteresowanych i zwiazanych z rowerami.. pracowac akurat chyba sie nie zdecyduje, bo planuje - chyba - zrobic jeszcze jakies ambitniejsze praktyki, a poza tym magisterka juz dluzej czekac nie moze...
|
#1092 | ||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że dziś już lepszy dzień kochana ![]() Cytat:
a co do wagarów to skoro tak popierasz... dziś znów wpadły^^ Patologia jakaś ze mnie się robi, ale skoro pogoda taka śliczna to aż grzech siedzieć na wykładach ... Cytat:
![]() btw. mam dziś takie zakwasy na brzuchu od a6w i takie zakwasy "z tyłu łydek i kolan" od skakanki, że aż strach Ale najlepsza metoda na zakwasy to je rozćwiczać co też dziś uczynię Cytat:
![]() życzę powodzenia w ulotkowaniu, do tego trza mieć mega pozytywne nastawienie żeby nie przejmować się wszystkimi ludźmi, którzy nie chcą brać od Ciebie ulotek ![]() A co do angielskiego to też zawsze najbardziej lubię lekcje z native speakerami - zawsze to ciekawsze niż Polak, ktory zgrywa Anglika^^ Fajny miałaś dzień, taki zabiegany Cytat:
Solarka powiadasz? Hmmm... tylko, że to drożej ^^ No i nie wiem w sumie czy naturalne słońce nie jest jednak zdrowsze dla skóry... btw. fajne te słówka z francuskiego, takich to sie jeszcze mozna uczyc ![]() Cytat:
a co do TŻa - nie narzekaj kobieto tylko się ciesz wiem, wiem co za dużo to nie zdrowo, ale nigdy nie wiadomo kiedy ta ochota na słodzenie mu przejdzie gujanko widzę, że koniec-końców nie było tak źle gratuluję tego, że już koniec egzamów się zbliża Miłego spotkania A praca to jaka by była? Jakiś sklep rowerowy czy co...?![]() Cytat:
- za próbną![]() - żeby te 17dni szybko zleciało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() otóż to Cytat:
Ważne, że TZ blisko...Cytat:
![]() Cytat:
Uczyć się bo jak nie to zarobisz tasaczkiemmm!!!Cytat:
Też fajnie ![]() U mnie to wyglądało mniej więcej tak: "słuchajcie jakby co to nie idę do szkoły" pod względem wagarów moi rodzice są maksymalnie liberalni...dlatego taki leń ze mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki Milkuś, mam nadzieję, że uda Ci się w końcu znaleźć coś odpowiedniego ![]() Cytat:
![]() A ja dziś zmobilizowałam się do pójścia na jedne ćwiczenia aż Później umówiłam się z mama na mieście i poszłyśmy na rajd po urzędach i notariuszach, bo staramy się o "zwrot mienia" - mama i dwie ciocie mają ze spadku jakiś dom w Wilnie i chcą dostać odszkodowanie skoro można się o takowe ubiegać. Nie znam się na tym, ale a nuż coś dostaną - fajnie by było Wróciłam do domu i zaraz potem poszłam na relaksujący słoneczny spacer Piękna pogoda, zima mogłaby nie przychodzić... ![]() Poza tym mam zakwasy o czym wspominałam, lekkiego doła (ale staram się odganiać złe myśli na wszelkie sposoby) i szalonego wk**wa na Szybką Kolej Miejską, która to się remontuje i w efekcie zamiast 6 pociągów na godzinę kursują tylko 2. I tak do końca maja. Jeżdżą co pół godziny, a co gorsza są tak zatłoczone, że masakra... ech ![]() Miłego dnia plotkary ![]()
|
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
O żesz,ile nowych postów
![]() Wiosennej aury ciąg dalszy Gdyby tylko było o 5 -10stopni cieplej ![]() Dziś uraczyli mnie informacją ,o podaniu terminów ustnych matur. Z polskiego mam 13 maja we wtorek ![]() Matka wróciła od mej endokrynolog z wynikami, i babsztyl kazał na miesiąc odstawić hormony tarczycy,oczywiście się nie dostosuje i idę do innego dr'a bez których gdy 2 dni nie wezmę nie funkcjonuję ,a co dopiero jakbym tak postąpiła,...No i waga skoczyłaby 10kilo w górę Zabieg operacyjny znów poczeka ![]() Szykuję obiad, (jeśli można tym nazwać podgrzewanie pizzy Trzymajcie się )
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie wróciłam od lekarza..
Kochane zapomniałam się pochwalić. Wada wzroku się cxofa Dzisiaj miałam maturę ustną z polskiego ==' Ludzie, jakie pokopane. Jak będę miała 30% to będzie dobrze... A tak pzoatym to wiecie, ze ucze się podstawowych zabiegów laryngologicznych oraz sanitarnych? ^^ W sensie robienie zastrzyków, szycie, zmienianie ciśnienia w uszach, odcsik z ucha.. Całkiem fajna zabawa jest przy tym. A wszystko dzięki znajomemu lekarzowi... ^^ Kto wie.. moż ekiedyś to się przyda, moze wyjadę gdzies na misję na Ukrainę czy do Afryki a tam takie rzeczy to podstawa Powinnam teraz siedziec i uczyć się do matury, a ja jak zwykle wizażuję i gram w bilarda ;D Bosko. Schizm - nie funkcjonujesz? A może to już uzależnienie? Agnes - do nauki! ;* Andzya - napisz coś więcje o nowym mieskzaniu, jak wyprowadzka itepe . Mnie to czeka za pól roku ^^ Idę ciosac w bilarda ;D Miłego wtorku kochane ;*
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
Nefre-winszuję poprawy z tą wadą wzroku
Z ta nauką wykonywania zabiegów medycznych,ciekawa sprawa ![]() Uzależniona od tyroksyny nie jestem
|
|
|
|
#1096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tak jak juz pisalam teraz nie czas dla mnie na prace (taka) wiec tak tylko z ciekawosci mialam isc. Ale ostatecznie nie poszlam, kolega poszedl to mi opowie.. ![]() Tak jak piszesz, Jabluszko, faktycznie nie bylo tak zle. Ostatecznie doktor doskonale wie, ze zaliczam ten przedmiot ponadprogramowo i nie na wlasne zyczenie i pewnie dlatego nie byl taki wymagajacy jaknormalnie. Swoja droga -jeden z bardziej koszących w instytucie, ale ja go akurat cenie, bo jeden z porzadniejszych, ze tak powiem. Nie olewa studentów, wiec gdy sam daje duzo z siebie to i ma prawo od nas wymagac.. Nefre - a jaka masz wade oczu? gratuluje poprawy. A na maturze na pewno poszlo CI lepiej niz myslisz! Wogole to dzis upieklam pizze pierwszy raz sama w domu. Balam sie bo mam kiepski piekarnik, ale wyszla idealna. Mysle ze skonczymy z TŻtem zamawianie z knajp i bedziemy teraz cudować sami z pieczeniem..
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1098 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja też planuje już od miesiąca Cytat:
![]() Nie daj się dołowi ![]() Cytat:
Sama bym się takich rzeczy pouczyła ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() Otóż muszę się Wam pochwalić,że się nawet pouczyłam a później na spotkaniu z koleżanką przerobiłyśmy trochę materiału no i potem gadałyśmyyy ![]() Gujanko - Gratuluję wypieku Nefre - Super,że ze wzrokiem wszystko ok
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1100 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz jak jestem w solarium 15min,to aż żal mi wychodzić,ale wiem że to niezdrowe ![]() Cytat:
olaboga,pogoda psia![]() Ależ ja nie lubię grefrutów,coś mnie w nosie aż drapie i kiwi,fe ale mogłabym jabłka zjadać tonami![]() ![]() Cytat:
po prostu wychlastałabym mamie pupe![]() Cytat:
Cytat:
ale szukałam każdego ratunku dla mojej podupadłej cery,nie chodzę często,staram się ograniczać i dbam o odpowiednie zabezpieczenie![]() Cytat:
.Przyzwyczaisz się,kwestia czasuCytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też chcę ![]() Mój dzisiejszy dzień w ogóle nie był lepszy od poprzednich,rano wstałam w podłym humorze,później miałam jeszcze gorszy[koleżanka o której wspominałam] na religii poszliśmy sobie z połową klasy na piwo,na gejografię wróciliśmy rozbawieni i było mi trochę lepiej ale po powrocie do domu znowu serce dało mi o sobie znać,więc humor natychmiast się zepsuł oby do lepszego dnia
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ... nie żebym chciała Was przekupić kwiatkami :x Niektórzy to się nigdy nie zmienią (taka ja, na przykład ) - obiecują poprawę ale w praktyce trwa to tylko kilka dni, a potem znów to samo. I chyba już nie mogę się dłużej zasłaniać brakiem czasu. Przyznaję się - zaniedbałam Was troszeczkę, nie zawsze zaglądam, już sama nie wiem dlaczego.Jednakże szczerze ufam, że u Was wszystko w porządku, a przynajmniej chciałabym, aby tak było. gomen nasai |
|
|
|
#1102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U lekarza ok Gorzej tylko poszły mi słówka z francuksiego... taka byłam zła, że aż się poryczałam, bo kułam je jak glupia cały dzień, a tu siadam na sprawdzianie i... klops ! Czarna dziura ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Toc to stary post był ![]() Mam nadzieję, że Twój jutrzejszy dzień będzie lepszy... Okropnie zalatany dzień... jutrzejszy taki sam się zapowiada i kolejny rownież... bardzo bym chciała aby ten tydzień się nareszcie skończył, najlepiej żeby był juz 15 marca i żebym miała wolne... ehhh... ![]()
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mam taką nadzieje,po cichu na to liczę ![]()
|
|
#1104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez zauwazylam,ze zagladam rzadziej niz kiedys i czytam tylko wybrane 2-3 watki. Jesli czujesz,ze taka przerwa dobrze Ci robi to przeczekaj jeszcze. Przypuszczam,ze jako moderatorowi bylo Ci znacznie trudniej czasem poprostu zignorowac pewne rzeczy bo w jakis sposob czujesz sie odpowiedzialna za to co dzieje sie na Dietetyce. Ciesze sie,ze dzis zagladnelas bo bardzo cenie sobie Twoje wypowiedzi i mysle,ze Dietetyka bez Ciebie nie bylalby taka sama Nie czuj sie jednak do niczego zobowiazana. Rob tylko to co Ci sprawia radosc, nic na sile. Tymczasem sciskam Cie mocno ja niedawno wrocilam z Lidla,pojechalam specjalnie po moje musy a sie skonczyly!! ![]() teraz ogladam ''Supersize v superskinny'' a TZ wlasnie robi pizze zabic to malo chyba pojde do gory zanim sie zroi coby nie kusilo i rozkoszuje sie kieliszkiem wytrawnego szampana zaraz pojde poczytac moja ksiazecze w lozku uwielbiam takie wieczory..dobranoc aniolki
|
|
#1105 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I od kilku dni mam poważne wahania, zastanawiam się czy nadal chcę to ciągnąć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę, tak bardzo bardzo ![]() Uznałam ostatnio, że chyba czas, abym pomyślała o kimś na krótszy dłuższy czas. Może jakiś przelotny a jednocześnie dłuższy związek... Jakkolwiek to brzmi. Nic typu "aż po grób" ale... mimo wszystko coś bardziej stałego niż tylko na jeden weekend na imprezie... Ach i jeszcze jedno. Obiecałam coś Wam pewien czas temu, więc załączam zdjęcia. |
|||||
|
|
|
#1106 | ||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a apetytem się nie martw - to pewnie chwilowe ![]() Cytat:
![]() btw. ustną czy próbną? ![]() Cytat:
fajnie masz z tym znajomym lekarzem...![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
trzeba było fotkę wstawić tego cuda ![]() moja Ty towarzyszko niedoli ![]() najgorzej było wczoraj - jechałam skm o 6:45 i na peronie pełno takich "roboli" stało. Tłumy. A jak kolejka nadjechała to tak się wszyscy rzucili, że obawiałam się staranowania :P Cytat:
![]() Staram się jak mogę... ![]() witaj w klubie ![]() no ja swoją tak ochrzaniłam jak chyba jeszcze nigdy w życiu ![]() Cytat:
a co do piwka, to świetnie sprawdza się przed nielubianymi zajęciami ![]() Cytat:
![]() agolek wywalił już takiego mądrego posta, że nic dodać nic ując... rozumiem, że rzadziej zaglądasz, rozumiem dlaczego. Pozostaje mi wierzyć, że niedługo sytuacja na Dietetyce się zmieni. Cytat:
![]() Także nie martw się - następny sprawdzian pójdzie lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
też bym uwielbiała takie wieczory...Cytat:
![]() Cytat:
tylko, że kandydata totalnie brak! Ty pewnie kogoś masz na oku, hę? ![]() Cytat:
![]() Jak jutro nie będę miała zakwasów od góry do dołu to zdarzy się cud Padamm, a tu jeszcze a6w czeka ![]() Rany jaki jutro beznadziejny dzień - pobudka o 5, muszę iść na wszystkie zajęcia (co dla mnie, przyzwyczajonej do wagarów, jest nie do pomyślenia), zajęcia meganudne, a na 19 idę do teatru. Wszystko pięknie, do teatru chętnie pójdę, ale... w domu będę po 16 zmęczona cholernie, a przed 18 już będę musiała wyjść i wrócę pewnie ok. 22-23. Zero wytchnienia. Nie znoszę takich dni gdy praktycznie nie mam czasu dla siebie... ![]() Pocieszcie mnieeeeeeee Od razu dobranoc kochane, śpijcie słodko ![]()
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zobaczysz, że będzie
Cytat:
![]() A tatoo świetny sexi to mało powiedziane ![]() ![]() Cytat:
A jeśli Ciebie to pocieszy to powiem Ci, że mój jutrzejszy dzień to pasmo załatwiania nieprzyjemnych spraw + kuuuupa nauki, na którą nie wiem czy znajde czas także wolałabym już teatr ![]() Słodkich snów Kochana i zobaczysz, że nie będzie tak źle Ale jestem zmęczona
|
|
|
#1108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda tylko że częściej się zdarza że na mnie zawieszają oczko faceci, którymi ja nie jestem zainteresowana, co nie oznacza, że są jacyś 'inni'... po prostu jestem zbyt... i to bardzo zbyt - wymagająca.Dlatego będzie mi ciężko i zdaje sobie z tego sprawę, jednakże nie zamierzam zmieniać tej cechy u siebie. dziękuję ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() I jak jesteś zmęczona to uciekaj pod kołderkę, a nie przed kompem siedzisz ![]() Ja chyba wezmę długa kąpiel, mama i dzieciaki już śpią, a ja nie mam co robić... kupiłam nowe olejki do kąpieli więc chyba przyda mi się chwila wyciszenia. A po 5 jak zwykle pobudka. Ale na spanie jeszcze przyjdzie pora
|
|||
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie witam i żegnam bo nawet nie mam chwili czasu, żeby poczytać. Jestem zmęczona strasznie, pozatym źle się czuję. Nie lubię takiej pogody. Ale jutro mam wolne więc nadrobie. Buźka
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłej, długiej i relaksującej kąpieli Jednak na dziś się już pożegnam ... ![]() Dobranoc Aniołeczki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

Miłego dnia 
3mac kciuki bedziemy mocno. A po szkole ..to za co mamy trzymac?
Wagary 

Udanego wyjścia na miasto szczęściaro 

Chociaz mysle ze potem bedzie padac ^^.
Przecież to 1000 razy gorsze od słońca

a za lekarza jeszcze mocniej 

Uczyć się bo jak nie to zarobisz tasaczkiemmm!!!![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zabieg operacyjny znów poczeka