Scent Bar LX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-25, 10:50   #2671
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Macham znad dumania nad BF w Venezii. Dumałam tak długo, aż koszyk się zje... zepsuł, i pokazuje mi dwieście parę dodanych produktów Naprawdę, dodawałam raptem trzy pary! Ale na nic się ostatecznie nie zdecydowałam.

Mursz
, świetna miejscówka i świetna fryzura!
Ciekawa jestem jakie buty ma pani na zdjęciu, fajne Chociaż w sumie mam podobne
Cenę też przemnożyło?? Bo jeśli nie, to płać szybko i czekaj na przesyłkę

Dzięki wielkie, oczywiście na wieczór wyprostowałam

A mogę dopytać, to moja przyjaciółka z podstawówki jeszcze, z Olsztyna, która teraz mieszka po drugiej stronie ulicy w Warszawie i widujemy się raz na rok...
No ale zaczynam wracać do normalnego życia i odświeżać znajomości, więc na pewno będzie okazja
Zapisz

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 10:59   #2672
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Cenę też przemnożyło?? Bo jeśli nie, to płać szybko i czekaj na przesyłkę

A mogę dopytać, to moja przyjaciółka z podstawówki jeszcze, z Olsztyna, która teraz mieszka po drugiej stronie ulicy w Warszawie i widujemy się raz na rok...
1. tego już nie dałam rady sprawdzić bo się koszyk obwiesił. Cwaniaki
2. o, to zapytaj proszę! Ale jak zapomnisz to trudno, pewnie i tak wyprzedane, z zeszłego roku, nie ma mojego numeru, i tak dalej, i tak dalej jak zawsze

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 13:28   #2673
Parabelka
Panaroja

snad zamiaru srobienia kawusi i wysączenia ostatniej kropli Womanity , jak żyć panie premierze
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Otóż naukowcy cały czas się spierają Może masz leniwe geny? Albo za mało otwarte okno?

Po dłuższym zastanowieniu... postawię chyba na rozwój duchowy

---

Tak w ogóle to szokłem z rana nad (nazwijmy to oględnie) podejściem do życia, rozmnażania się i podstawowej komórki społecznej, jaką jest rodzina Dzwoniła ciotka złożyć życzenia ojcu i dowiedziałem się, że jej sąsiedzi (znam doskonale, jako dziecko spędzałem każde wakacje razem z ich dziećmi) zostaną dziadkami, bo ich najmłodsza latorośl (osiemnastolatka) jest po raz drugi w ciąży. Brajanek skończył roczek niedawno temu Niby nic szokującego, rodzina jakich wiele, ale... tam nikt nie jest zatrudniony, nigdy nie był. Jedynie dziadek dorabia, gdzie może, głównie jako "parobek" u okolicznych gospodarzy No i wisienka na torcie, czyli warunki mieszkaniowe - pokój z kuchnią. Tyle, koniec, kropka. Wychodek w rozpadającym się chlewie za chatą, a w kranie zimna woda i wiadro pod zlewem, bo kanalizacji ani szamba nie ma. 4 dorosłe osoby i dziecko w jednym pokoju, za chwilę druga pocieszka... Tatuś dziecka, lat 30 i parę, stara się o rentę (!) i o lokal mieszkaniowy z gminnych zasobów, no bo jak to tak?! No muszą dać! Piniundze i zasiłki też, bo żyć nie ma z czego, a przecież dzieci się na ten świat nie prosiły...
1.chyba leniwe geny
albo nie mam tak wyrazistych urodowo przodków jak pani Ewa M.
2.a estetyka ?
3.dlaczego mnie to nie dziwi a wręcz obraz doskonale znany łącznie z imieniem
Cytat:

Macham znad dumania nad BF w Venezii. Dumałam tak długo, aż koszyk się zje... zepsuł, i pokazuje mi dwieście parę dodanych produktów Naprawdę, dodawałam raptem trzy pary! Ale na nic się ostatecznie nie zdecydowałam.

Ewuś, jak Twoje małe?
Ja już z moim nie wyrabiam, zrobił się strasznie płaczliwy, ciągle do mamy i do mamy. Co wyjdę z domu to stoi pod drzwiami i płacze, pójdę do kuchni, do kajbla i zamknę drzwi - biegnie i płacze. Ma jakieś przerwy w zabawie że nagle pcha się na ręce albo trzyma za nogawkę i ciągnie. I płacze. W nocy też się budzi, wtula, kręci, płacze, nie wie czego chce.
Nie pamiętam żeby N była taka niedopieszczona.
A poza tym luz, gada ze zrozumieniem mama, tata i kicia, chodzić się sam nauczył chociaż czasami traci równowagę.
1.po prostu koszyk wyczuł Twoje potrzeby
2.może być lęk separacyjny , ile jarl sobie wieku liczy ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2016-11-25 o 13:29
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 16:05   #2674
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.po prostu koszyk wyczuł Twoje potrzeby
2.może być lęk separacyjny , ile jarl sobie wieku liczy ?
1. chyba wyczuł kiedy się zawiesił, bo potem stwierdziłam, że w zasadzie żadne z tych butów mi się tak naprawdę nie podobają Ale żeby BF nie był stracony kliknęłam szmatę w H&M i znalazłam inne buty (teraz czekam na sponsora z kartą).
2. musi tak, ma teraz 11 m-cy.

Stary 2016-11-25, 16:11   #2675
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
snad zamiaru srobienia kawusi i wysączenia ostatniej kropli Womanity , jak żyć panie premierze

chyba leniwe geny
1. O rajusiu, a ja go jeszcze nie poznałam Czy on jest do czegoś podobny? W jakim typie? Mnie zraziło, że słony, ale Ty byś chyba słonego nie stosowała? Wiesz, póki co, sprawdza mi się zasada, że jak Ty używasz jakiś perfum, to one są dobre
Szyscy mówili mi, że doniczegoniepodobne, no ale, o czegoś być musi

2.

Znad pachnienia bezosobowym czymś - Miu Miu. Do lekarza se tak postanowiłam pachś - tzw próbasy dotorebkowe w sytuacjach niedrażnienia tłumu. Serio pachnie to jak wszystkie kobitki, mijane an ulicy. Taki uniwersalny "perfum". Trochę - to już było, i to chyba wczesne 90te, a trochę taki zimny współczesny kwiatek. Nie umiem się zdecydować, czym mi to bardziej pachnie, chyba jednak skojarzenia z przeszłością mocniejsze. Całości na bank nie kupię.

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
1. chyba wyczuł kiedy się zawiesił, bo potem stwierdziłam, że w zasadzie żadne z tych butów mi się tak naprawdę nie podobają Ale żeby BF nie był stracony kliknęłam szmatę w H&M i znalazłam inne buty (teraz czekam na sponsora z kartą).
1. Ooooo tez bym se coś chciała kliknąć, oprócz kosza na śmieci. Ale no nie umię trafiać w ciuchy online.

2. Zaczyna się czas kumacji, no i nie jest sam w stadzie. Pewnie to tylko jedna z faz.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-11-25 o 16:15
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 16:18   #2676
gryx82
BAN stały

Znad rozmemłania
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Gryksiu, a Ty na szlachecki wątek na plotkowym nie zaglądasz? Bo wtedy byś szoku nie doznał...
Zaglądam, ale już samo czytanie dostatecznie podnosi mi ciśnienie, więc się nie udzielam
Cytat:
A piszesz rzeczywiście świetnie

Cytat:
Tak, jak myśleliśmy wszyscy, dzięki 500+ ludzie sobie tak status majątkowy poprawiają... Smutne to
Ja jestem ciekaw, na jak długo jeszcze pieniędzy w budżecie na to "500+" starczy i kiedy to wszystko z wielkim hukiem â˜☠â˜☠â˜☠... się skończy Chyba, że rząd wymyśli/podwyższy kolejne podatki, albo wynajdzie jaką inną metodę, by nas łupić
Cytat:
Znowu mi się dziś były śnił, w bardzo niegrzeczny sposób, czy już do końca życia będzie mnie prześladował?? I czy by nie mógł się śnić inny były??
Wczoraj była wigilia św. Katarzyny, więc chłopcy marzyli o swych ideałach - musi coś na rzeczy być!

Ad sinupret - Katty, najlepszego imieninowo!
Cytat:
Macham znad dumania nad BF w Venezii. Dumałam tak długo, aż koszyk się zje... zepsuł, i pokazuje mi dwieście parę dodanych produktów

Cytat:
1.chyba leniwe geny
Otwieraj na noc to okno szerzej, Ci mówię
Cytat:
2.a estetyka ?
Racja, piękne wnętrze nie może kryć się w byle jakim zewnętrzu! Działam!
Cytat:
3.dlaczego mnie to nie dziwi a wręcz obraz doskonale znany łącznie z imieniem
Żeby była jasność (bo jeszcze na jakiego psa ogrodnika wyjdę), jeśli kogoś stać i jeśli ma odpowiednie ku temu warunki, to niech nawet piętnaścioro dzieci na ten świat powoła, naprawdę Ale z pobieżnych obserwacji własnego otoczenia wnoszę, że postawa pt. "daj! należy mi się!" ma się cały czas świetnie Jeszcze co do "cudu pińcet plus" - mieszkam w okolicy, gdzie wiele sadów i plantacji truskawek. W tym roku nie było praktycznie chętnych do pracy, bezrobocie tak "spadło"!

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2016-11-25 o 16:20
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 16:26   #2677
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ło matko, faktycznie, dziś Katarzyny

Katty, Red - wszystkiego najlepszego!
I wszystkim Kaśkom, które się nie ujawniają z imienia na wywątku, też!
Stary 2016-11-25, 16:40   #2678
gryx82
BAN stały

Redzia, wybacz me fo-pa, Tobie też najlepszego!
Stary 2016-11-25, 16:46   #2679
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1.poka
2.no to szystko jasne , niestety norma pamiętaj że ta tzw silna płeć jest słaaaaba

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. O rajusiu, a ja go jeszcze nie poznałam Czy on jest do czegoś podobny? W jakim typie? Mnie zraziło, że słony, ale Ty byś chyba słonego nie stosowała? Wiesz, póki co, sprawdza mi się zasada, że jak Ty używasz jakiś perfum, to one są dobre

Ooooo tez bym se coś chciała kliknąć, oprócz kosza na śmieci. Ale no nie umię trafiać w ciuchy online.
1.no niepodobny do niczego , to prawda, trochę pachnie - mnie- orzechami laskowymi soli to tam nie czuję, a słone zapachy jak najbardziej tak , jeżeli ładne, taka Woda Cudów na przykład i , tu masz całkowicie odmienne zdanie od mojego małża, który uporczywie twierdzi, że śmierdzę jak wiejska baba na odpuście i zaledwie kilka zapachów zyskało jego aprobatę
2.pchepracham ale
Cytat:

Ja jestem ciekaw, na jak długo jeszcze pieniędzy w budżecie na to "500+" starczy i kiedy to wszystko z wielkim hukiem â˜☠â˜☠â˜☠... się skończy Chyba, że rząd wymyśli/podwyższy kolejne podatki, albo wynajdzie jaką inną metodę, by nas łupić

Otwieraj na noc to okno szerzej, Ci mówię

Racja, piękne wnętrze nie może kryć się w byle jakim zewnętrzu! Działam!

Żeby była jasność (bo jeszcze na jakiego psa ogrodnika wyjdę), jeśli kogoś stać i jeśli ma odpowiednie ku temu warunki, to niech nawet piętnaścioro dzieci na ten świat powoła, naprawdę Ale z pobieżnych obserwacji własnego otoczenia wnoszę, że postawa pt. "daj! należy mi się!" ma się cały czas świetnie Jeszcze co do "cudu pińcet plus" - mieszkam w okolicy, gdzie wiele sadów i plantacji truskawek. W tym roku nie było praktycznie chętnych do pracy, bezrobocie tak "spadło"!
1.no już zaczyna samorządom brakować
2. kothy zwiejo , nie mogie
3.
4.że tak kolokwialnie powiem - dokładnie jeżeli kogoś stać niech ma ile chce, ale jak nie - niech się ograniczy .Ale mentalność Kiepskich jest wieczna jak się zdaje

Wszystkim Kasiom wszystkiego, czego by chciały : roza:

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-11-25, 16:52   #2680
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dziękuję!

Z tymi imieninami znowu problem, wczoraj nietopesz zadzwonił do TŻta z pretensją, że ma dla mnie prezent więc wpadnie (nie zapraszałam, nic nie urządzam, nawet zapomniałam, że mam imieniny, to jej telefon mi przypomniał), ale pewnie znowu dostanie niedobrą herbatę i nie będzie ciasta TŻ sam się wkurzył, poradził żeby wzięła dobrą herbatę z domu jak jej nie smakuje. No i cóż było robić, musiałam na gwałt organizować kawałek ciasta i dobrą herbatę

Parabelko, takie ło nabytki, mam nadzieję, że mi butów nie wykupią do czasu powrotu do domu sponsora z kartą/paypalem (tak naprawdę sama płacę, kasę mu oddaję )
I już nic więcej nie kupuję!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hmprodc.jpg (79,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hmprod.jpg (43,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Botas-Coolway-Alida-Negro-2994227-2.jpg (616,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Botas-Coolway-Alida-Negro-2994227-1.jpg (635,3 KB, 22 załadowań)

Stary 2016-11-25, 17:05   #2681
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. O rajusiu, a ja go jeszcze nie poznałam Czy on jest do czegoś podobny? W jakim typie?
Womanity? Wyobraź sobie świeżutkiego śledzia ze słodkim czatnejem z figi, coś w tej podobie
Cytat:
2. kothy zwiejo , nie mogie
Ojej, to faktycznie lipa
Cytat:
4.że tak kolokwialnie powiem - dokładnie jeżeli kogoś stać niech ma ile chce, ale jak nie - niech się ograniczy .Ale mentalność Kiepskich jest wieczna jak się zdaje
Szkoda naszych nerwów, serio Co do tego "500+" jeszcze, moim zdaniem powinno być to tak zorganizowane, że jeśli nie pracujesz i chęci do jakiejkolwiek pracy nie przejawiasz, żadna kasa ci się nie należy, kropka.
Cytat:
Z tymi imieninami znowu problem, wczoraj nietopesz zadzwonił do TŻta z pretensją, że ma dla mnie prezent więc wpadnie (nie zapraszałam, nic nie urządzam, nawet zapomniałam, że mam imieniny, to jej telefon mi przypomniał), ale pewnie znowu dostanie niedobrą herbatę i nie będzie ciasta TŻ sam się wkurzył, poradził żeby wzięła dobrą herbatę z domu jak jej nie smakuje. No i cóż było robić, musiałam na gwałt organizować kawałek ciasta i dobrą herbatę
Stary 2016-11-25, 17:26   #2682
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Dziękuję!

Parabelko, takie ło nabytki, mam nadzieję, że mi butów nie wykupią do czasu powrotu do domu sponsora z kartą/paypalem (tak naprawdę sama płacę, kasę mu oddaję )
1.jakaś Ty okrutna dla biednego nietopsza w gruncie rzeczy to Ty powinnaś teraz ją obdarzyć hojnym prezentem z wdzięczności za okazane łaski
2. buty za niewykupienie

Gryksiu - chęci do pracy nie zweryfikujesz, każdy zawsze twierdzi że on by bardzo chętnie pracował, ale na takim stanowisku i z takim wynagrodzeniem, na jakie on zasługuje , no Ferdek Kiepski ogólnonarodowy

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-11-25, 17:38   #2683
Murszafka

Cytat:
No już się dobierają do prywatnych przedsiębiorców, nie będzie można odliczać od podstawy opodatkowania leasingu na samochody, które są używane również do celów prywatnych. To łupnie głównie w małe formy i działalności gospodarcze. Taki mój małzon na przykład -powinien mieć dwa samochody, żeby jednym jeździć prywatnie, a drugim do klienta?? A jeszcze dojazd do pracy, to też nie jest jazda służbowa...

Jak rany, to ja się przed chwilą z Katty widziałam, a ona dziś imieniny... O ja durna...
Katty wybacz!! Sto lat, przyjemności, szczęścia, radości i wizyt w mniej świętych knajpach, niż ta, w której byłyśmy
Zapisz

Stary 2016-11-25, 17:50   #2684
Katty_p13
Piers do przodu

Senkju Wsiem za życzenia imieninowe

A Mursz przy okazji za bardzo miłe święte spotkanie - ręka boska rulez
Stary 2016-11-25, 18:06   #2685
Murszafka

Redzi też najlepszego

Stary 2016-11-25, 18:07   #2686
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

1.no niepodobny do niczego , to prawda, trochę pachnie - mnie- orzechami laskowymi soli to tam nie czuję, a słone zapachy jak najbardziej tak , jeżeli ładne, taka Woda Cudów na przykład i , tu masz całkowicie odmienne zdanie od mojego małża, który uporczywie twierdzi, że śmierdzę jak wiejska baba na odpuście i zaledwie kilka zapachów zyskało jego aprobatę

2.pchepracham ale
1. Hmmmmmm no lubię lubię. Kurcze ciągle o nim zapominam, nawet nie wiem, czy stoi w wąchalniach jeszcze.

2. Niestety groteska sytuacji narasta - właśnie dostałam maila, że w związku z brakami magazynowymi kompletują zamówienie. Nawet kosza mi nie jest dane se kupić

Cytat:
Dziękuję!

1. Dżisas, ten Twój Nietopsz to serio niezawodny jest, nic a nic nie traci na sile. BTW, daj znać jaką kupiłaś herbę

2. Zajeeebiste!!!!

Cytat:
Womanity? Wyobraź sobie świeżutkiego śledzia ze słodkim czatnejem z figi, coś w tej podobie
W sumie to bardzo dobre połączenie smakowe

Cytat:

Jak rany, to ja się przed chwilą z Katty widziałam, a ona dziś imieniny... O ja durna...
Katty wybacz!! Sto lat, przyjemności, szczęścia, radości i wizyt w mniej świętych knajpach, niż ta, w której byłyśmy
Zapisz
Współczuję, ale opowiadaj
Stary 2016-11-25, 18:11   #2687
Murszafka

Cytat:
Współczuję, ale opowiadaj
Cóż, wypatrzyłam przez okno autobusu afrykańską knajpę. Tam zarządziłam spotkanie, a na miejscu się okazało, że to owszem kawiarnia, ale misyjna I wszystko było święte, zaraz Wam z telefonu wkleję, jakie były szalone promocje
Zapisz

Stary 2016-11-25, 18:12   #2688
Murszafka

1480093921495.jpg

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Stary 2016-11-25, 18:14   #2689
aileenn
Mother of Cats

Wszystkim Katarzynom wszystkiego pięknego

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 18:24   #2690
rachell111
Zakorzenienie

A teraz szukam sobie zapachu z nutą kakao.
Tak sobie teraz przy szafkach kuchennych dumałam, co by wyszło perfumowego, gdybym mogła połączyć moje ulubione nuty zapachowe kakao, earl grey, miód, vanilia, sliwka, trochę słodkich drzew typu sandał, gwajak, rum, cynamon, jakieś żywice, i trochę patchouli.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Cóż, wypatrzyłam przez okno autobusu afrykańską knajpę. Tam zarządziłam spotkanie, a na miejscu się okazało, że to owszem kawiarnia, ale misyjna I wszystko było święte, zaraz Wam z telefonu wkleję, jakie były szalone promocje
Zapisz
Cytat:
O mamuuuusiu Nie!

Aaaaaale, cóż, Nie ma śmiechu, w końcu każdy ma prawo mieć knajpę
Jednak szoczek i egzotyka zaliczone! Sweet!

W końcu BLACK Friday nie?

Czas edycji: 2016-11-25 o 18:37
Stary 2016-11-25, 19:17   #2691
agnyska81
Zakorzenienie

Znad bułeczki z serkiem topionym i maminym dżemem aroniowym macham Wam

Wszystkim obecnym Kasiom składam najlepsze życzenia imieninowe

Cytat:
Czy on jest do czegoś podobny? (...)
A jednak, do niczego

Ignoruję BF, bo na koncie pustki po spontanicznym kupnie krzeseł i ekspresu

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2016-11-25 o 19:19
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 19:25   #2692
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dziękuję dziękuję komu nie dziękowałam

Cytat:
1.jakaś Ty okrutna dla biednego nietopsza w gruncie rzeczy to Ty powinnaś teraz ją obdarzyć hojnym prezentem z wdzięczności za okazane łaski
C'nie... Ale cofam narzekanie, nietopesz przyniósł własne ciasto (!) (a herbaty nie) i bon podarunkowy do Douglasa

Cytat:
Niestety groteska sytuacji narasta - właśnie dostałam maila, że w związku z brakami magazynowymi kompletują zamówienie. Nawet kosza mi nie jest dane se kupić

2. Dżisas, ten Twój Nietopsz to serio niezawodny jest, nic a nic nie traci na sile. BTW, daj znać jaką kupiłaś herbę
1.
2. no ba, nietopesz niezawodny. Herbata nie wiem jaka, moja matka dostarczyła mi kilka saszetek swojej.

Cytat:
Tam zarządziłam spotkanie, a na miejscu się okazało, że to owszem kawiarnia, ale misyjna

Buty kliknięte, ale co zabawne, to w momencie płacenia podliczyło mi 8 tys euro a nie 80 euro Po odświeżeniu wyszło 80, a mail doszedł, że niby kupione za 8000... Teraz myślę czy ich od razu nie zwrócić i nie zażądać 8 tys Jakieś fatum, przyjdzie mi sprzedać swoją część mieszkania żeby to spłacić.
A teraz dumam nad bonem do Douglasa, dziś zniżka 20% więc wezmę cień Armaniego, na który się od jakiegoś czasu czaję a było mi szkoda kasy, no i coś jeszcze za około 70 zł się zmieści... Ale co brać? Pomadkę?

Stary 2016-11-25, 19:43   #2693
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
C'nie... Ale cofam narzekanie, nietopesz przyniósł własne ciasto (!) (a herbaty nie) i bon podarunkowy do Douglasa
Eee, to jednak warto było

Aaa, a propos "wiszącego dida" Mój od września co noc przychodzi do nas do wyra. Boi się potworów, najchętniej śpi całą noc przy lampce (nie muszę wspomnieć, że mi to przeszkadza, bo łuna idzie), drzwi muszą być zamknięte, bo coś tam widzi...

Kolację zagryzłam jeszcze słoiczkiem (malutkim ) galaretko-dżemu z porzeczek czerwonych i czarnych Ale kurna jeszcze coś bym dziabła

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 19:58   #2694
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
jak ktoś lubi przejrzałe melony z nutą rybną to będzie zachwycon

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 20:01   #2695
Redhaired Witch
Nindżopesz

Nosz kurde, tak długo dumałam co dobrać do cienia, że mi cień wykupili! A potem wykupili dwa inne, podobne! Chrzaniony czarny piątek!

Stary 2016-11-25, 20:08   #2696
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Buty kliknięte, ale co zabawne, to w momencie płacenia podliczyło mi 8 tys euro a nie 80 euro Po odświeżeniu wyszło 80, a mail doszedł, że niby kupione za 8000... Teraz myślę czy ich od razu nie zwrócić i nie zażądać 8 tys Jakieś fatum, przyjdzie mi sprzedać swoją część mieszkania żeby to spłacić.
A teraz dumam nad bonem do Douglasa, dziś zniżka 20% więc wezmę cień Armaniego, na który się od jakiegoś czasu czaję a było mi szkoda kasy, no i coś jeszcze za około 70 zł się zmieści... Ale co brać? Pomadkę?

A ja surfuję, i nawet bym klikła torepkie, bo potrzebuję, ale no ni ma takiej jak chcę Wszędzie rządzi ZAMSZ
Kryste panie nawet nie chcę wiedzieć co się dziej w centrum handlowym Silesia God bless the Internet.

Kosmetyków nie doradzę, bo sama sobie nie potrafię dobrać kolorówki. Pudr by się przydał dotorepkowy, ale risercz nie wykazał nic dla mnie wartego. Czeci raz popełnić IsaDora Velvet? Nieeeeeeeeeee
Bym chciała rozjaśniający, rozbielający ale nie total mat, bo mam za żółte podkłady i zimą to wygląda źle, no ale nie ma takich. Przynajmniej Panie w perfumeriach się poddały.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
jak ktoś lubi przejrzałe melony z nutą rybną to będzie zachwycon
Że nie mój on, to wiem z góry , raczej cel poznawczy mi przyświecał, że jak to tak, nie znać Womanity, nie móc się określić. Ciekawa jestem włąsnego odbioru. No i lubię mierzyć się z kontrowersją, często w moich oczach ona niknie.

Cytat:
Nosz kurde, tak długo dumałam co dobrać do cienia, że mi cień wykupili! A potem wykupili dwa inne, podobne! Chrzaniony czarny piątek!
Swoją drogą, na co ten Nietopsz tak długo czekał
Stary 2016-11-25, 21:02   #2697
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Kosmetyków nie doradzę, bo sama sobie nie potrafię dobrać kolorówki.

Pudr by się przydał dotorepkowy, ale risercz nie wykazał nic dla mnie wartego.

Swoją drogą, na co ten Nietopsz tak długo czekał
1. zdecydowałam się na sprawdzony cień (EDIT: puder nie cień!) pod oczy, który tanim nie jest.
2. a Laura Mercier, któraś? Na F polecajo.
3. cień wrócił był za jakąś godzinę Szybko kliknęłam i znowu zniknął. Więc uff, jestem ustawiona.

Z tego wszystkiego polazłam sprawdzić czy Voluplus (od wypełniania cycków i polików) też przeceniony, no i też Trza było brać, cóż robić...
Przeceny to ZŁO.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2016-11-25 o 21:18
Stary 2016-11-25, 21:22   #2698
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. zdecydowałam się na sprawdzony cień (EDIT: puder nie cień!) pod oczy, który tanim nie jest.
2. a Laura Mercier, któraś? Na F polecajo.
3. cień wrócił był za jakąś godzinę Szybko kliknęłam i znowu zniknął. Więc uff, jestem ustawiona.

Z tego wszystkiego polazłam sprawdzić czy Voluplus (od wypełniania cycków i polików) też przeceniony, no i też Trza było brać, cóż robić...
Przeceny to ZŁO.
Za powroty asortymentowe!

Laura głównie sypka. Ja kompakciku szukam. Ten nowy nie wiem jaki jest ale w sieciuni na rozjaśniający/rozbielający nie wygląda.

Jesli chodzi o sypkie pudry LM to testowałam, i niczym nie różnią się na mnie od krzemionki z kolorówka.com. Podkreślam - na mnie. Nie ma żadnego efektu wow. Ot bdb puder, niewidoczny.

Ale thnx

Czas edycji: 2016-11-25 o 21:28
Stary 2016-11-25, 21:37   #2699
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1. Hmmmmmm no lubię lubię. Kurcze ciągle o nim zapominam, nawet nie wiem, czy stoi w wąchalniach jeszcze.

2. Niestety groteska sytuacji narasta - właśnie dostałam maila, że w związku z brakami magazynowymi kompletują zamówienie. Nawet kosza mi nie jest dane se kupić
1.ostatnio widuję tylko pour elle doprawioną truskafkami, co misie nie podobie tym bardziej że jakby słabsza jest .
2.oesu może se upleć z wikliny własnoręcznie
Cytat:
ooo jeeeesuuuuu
Cytat:
A teraz szukam sobie zapachu z nutą kakao.
Tak sobie teraz przy szafkach kuchennych dumałam, co by wyszło perfumowego, gdybym mogła połączyć moje ulubione nuty zapachowe kakao, earl grey, miód, vanilia, sliwka, trochę słodkich drzew typu sandał, gwajak, rum, cynamon, jakieś żywice, i trochę patchouli.
1.YR grucha w czekoladzie ?
2.chyba nic dobrego jednak gdyby tak wszystko razem
Cytat:

1.oooo
2.o matko umarłabym na zawał na miejscu
3.
Cytat:
cień wrócił był za jakąś godzinę Szybko kliknęłam i znowu zniknął. Więc uff, jestem ustawiona.

Przeceny to ZŁO.

mnie roskosze blak frajdeja ominęły bo raz że o nim zapomniałam, dwa - moje aktualne potrzeby i tak z nim nie konweniują , albowiem nabyłam dziś chili w płatkach, grzypki shiitake i makaron sojowy
Zapisz

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-11-25, 21:48   #2700
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

1.YR grucha w czekoladzie ?

mnie roskosze blak frajdeja ominęły bo raz że o nim zapomniałam, dwa - moje aktualne potrzeby i tak z nim nie konweniują , albowiem nabyłam dziś chili w płatkach, grzypki shiitake i makaron sojowy
Zapisz
1. Fajna, tylko bym gruszkę odjęła Nie no spoko, nie jest zła, nawet rozważam żela, jednak kakao szukam w formie wody edp lub edt, a takiego w YR obecnie nie dajo chyba

2. O jaaaaaaaaaaaaaaaa Topre zakupy

Czas edycji: 2016-11-25 o 21:53
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości