|
|
#2701 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LX
rachel siostro
będę teścić chłopaków względem przyswajania kapsaicyny
|
#2702 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ale takiego kakao kakao to chyba nie wię czy fogle gdzieś jest aktualnie ![]() 2. ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2703 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I bezskutecznie szukam nazwy dżemu z Makro coby sobie sprawić - nie mam do nich wejściówki. Cytat:
![]() Boję się pytać z czego ta pasta
|
||
|
|
|
#2704 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty i opuszka palca uszkodzonego kocim pazurem
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak, wiem, łatwo się śmiać, stojąc z boku ![]() Cytat:
![]() Moja galaretka z czarnej porzeczki wyszła już niestety ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
![]() Tyś miłośniczka mięs (ryb?) z owocami, więc nie zaszkodzi wypróbować Womanity
|
||||||||||
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej, kochani
U mnie aż nadmiar wrażeń - same dobre, ale jednak męcząca jest taka intensywność na dłuższą metę... bo i u fryzjera byłam (żegnaj bob!), autoportret maluję, płaszcz nowy kupiłam, odezwał się właściciel galerii przy Nowym Świecie (pisałam w sprawie wystawy), pojutrze imieniny Gucia, w samochód wjechała śmieciara, nareszcie poznałam Anastazję oraz namalowałam akt, w którym zupełnie niechcący jest pajęczyna / pleśń między nogami - i chcę o tym napisać i pokazać jako żart (bo pajęczynę zlikwiduję) i zobaczyć, kto to weźmie na poważnie Oraz mam nowy zapach - prezent od Stazji - słodkawy dryndusik marzycielski do spania w sam raz Całuję mocno i postaram się ogarnąć Bar, ale czy mi się uda - sama wątpię
|
#2706 |
|
BAN stały
|
Hejhejhej!
|
|
|
|
#2707 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kurden belen, nie spodziewałam się wczoraj takiego obrotu sprawy w Youg Pope, w sensie takiego zakończenia
|
#2708 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2709 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Daj boze kawe, a tu ani expressu w domu ani starbunia pod domem
|
#2710 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie piję kawkę z expresu z mlekiem
|
|
|
|
#2711 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ojej! mamy zazdroscic i sie slinic?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-11-26 o 15:03 |
|
|
|
#2712 |
|
BAN stały
|
W takich przypadkach istnieje trzecia możliwość - kawa po turecku, czyli plujka
![]() |
|
|
|
#2713 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Gdyz albowiem pijam nei tyle kawe, co napój kawowy i tylko marki, której to drugi raz reklamowć nie zamierzam Loknij sobie na wpisy niektore tego pana
|
|
#2714 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2715 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() No własnie, będzie raban, ze reklamuje z premedytacjom i jeszcze na dodatek modek Może to i lepiej, ja rzuciłam okiem na całośc i wsio mi poodpadało z niemocy
|
#2716 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2717 |
|
BAN stały
|
Dedłem bar ziewaniem
|
|
|
|
#2718 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#2719 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
oraz byciem antyrejcz, bo wielbię moje nubukowe botki, do których zakładam obcisłe pseudoskórowe spodnie (ale matowe a nie winylowe) oraz rozważam torbę zamszu ![]() mimo to samą rejcz wielbię bardziej od 2 tygodni szukam płaszcza czarnego ciepłego z kapturem i zasuwanego po skosie. i albo nie ma rozmiaru albo cena zabija z dzisiejszego szukania wróciłam z sukienką i swetrem, oba pt. 'strach do pralki włożyć' w środę rozszerzam poszukiwania o Wawę i Londyn ![]() poza tym jest cudnie, ciepło i mgliście chwilami nawet żałuję, że jestem zbyt leniwa żeby biegać po mieście ze statywem niestety statyw + większa puszka i tele sprawiają, że ludzie myślą, że jestem pro ![]() za to pierwszy raz w życiu obserwuję pewne zjawisko --wszędzie suchutko, a pod każdym drzewem pada i na chodniku jest napłakane kawusię ostatnio pijam taką mam guatemala elephant i javajską albo illy ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- a, zapomłam - stosował ktoś kremy z kwasami z flos leku? ![]() wypaczałam w naturze i się zastanawiam czy coś warte jest odmładzający, na przebarwienia i na trądzik, wszystkie mają ok 5% różnych kwasów Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-11-26 o 21:18 |
|
|
|
#2721 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2723 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2724 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry
![]() Nietopsz do mnie zadzwonił, zastanawiam się, o sochozi... Ona nie dzwoni bez przyczyny...
|
#2725 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Dobry Baru snad owocowej herbatki
|
|
#2726 | |
|
Panaroja
|
snad kawusi i mokrej guowy
właściwie spod guowy a tak naprawdę to chyba z czosnek , chili w płatkach i cośtam jeszcze Cytat:
2.pińcetplus jest dla wszystkich więc to kontrol odpada , a że Polak potrafi , przed każdą kontrolą potrafi umknąć z dowodami ![]() Umnie syf pogoda, raz suońce raz deszcz , wieje i zimnica brrrrr, kotha siedzi na parapecie i pacza na to co za oknem ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(rogrzewka była itd a noga popsuta - dożywotnio ![]() ![]() Ech ja wiedziałam, że niektóre z Was to zboczki będą ![]() A historia ot tak zwyczajna, codzienna ) i jak zawsze po ok. półgodzinnym pływaniu postanowiłam wejść do jacuzzi (bo tam cieplejsza woda . No ale nic, siedzę dalej W końcu postanowiłam, że już starczy bąbelkowania i wychodzę. Wstaję i cojapaczę Zmieniłam kolor Didka się pyta co mi się stało , ja mówię, że nie wiem - po prostu się wyliliowałam Ludzie chyba nie zauważyli albo nic nie mówili bo niby co mieliby mówić? Także no, uważajta jak wchodzicie do basenów itp bo nie wiadomo w jakim stanie wyjdziecie ![]() ), a ja na szybko musiałam kupować inny kostium. Następnym razem jednak, za namową koleżanki znów (ostrożnie) weszłam do jacuzzi (przez chwilę miałam obawy ![]() No to koniec tej zboczonej historii Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zimnica, szłyśmy teraz niedawno i jakiś deszczośnieg padał.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2729 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
mogła rozgrzewka być źle zrobiona, a może akurat tak wyszło , np coś było na drodze nierównego albo coś się stało , no wypadki chodzą po ludziach , ja skręciłam nogę spadłszy z krzesła we własnym pokoju . Natomiast ilość poważnych kontuzji jest jednak nieporównywalnie mała w stosunku do ilości ludzi uprawiających sport . Poza tym w amatorskim uprawianiu sportu jest bardzo silnie kontuzjogenny czynnik pt. ja sam sobie układam treningi albo ćwiczę wg filmików z sieciuni czyli zaczynając biegać od razu startuję w maratonie albo chcę pobić rekord wytrzymałości i wtedy ma się kontuzje na własne życzenie, łącznie z ciężkimi uszkodzeniami ciała albo zgonem na miejscu w wypadku niewprawnych biegaczy . Żeby sport nie zrobił krzywdy , trzeba wiedzieć jak go uprawiać ,a przynajmniej nie szaleć tylko dostosowywać plany treningowe do własnych możliwości biologicznych .2.ha ha teraz już jest lepiej, ale przez długie lata jak dziecko zamierzało rozpocząć treningi sportowe , przysyłali z klubu po pieczątkę na karcie sportowca do pediatry, żeby dał dopuszczenie na szczęście teraz już się boją i kierują od razu do lekarza sportowego , jak sądzę właśnie po tych nagłych zgonach na boisku . 3. Zapisz
|
|
|
|
#2730 | |||
|
BAN stały
|
Znad obiadu
Cytat:
Cytat:
Z damskich kojarzę Good Girl Herrery z kakałem w składzie, ten słynny but na szpilce czyli ![]() Cytat:
Myślałem, że na jakiego zboczeńca trafiłaś, no od biedy ekshibicjonistę |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

będę teścić chłopaków względem przyswajania kapsaicyny 

Nawet kosza mi nie jest dane se kupić 

A potem wykupili dwa inne, podobne! 

Gdyz albowiem pijam nei tyle kawe, co napój kawowy i tylko marki, której to drugi raz reklamowć nie zamierzam

dawaj i opowiadaj 
. No ale nic, siedzę dalej
W końcu postanowiłam, że już starczy bąbelkowania i wychodzę. Wstaję i cojapaczę
Zmieniłam kolor
Didka się pyta co mi się stało