|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 36
Lidl wersja Crunchy.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4712 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;67968836]Lidl wersja Crunchy.
[/URL][/QUOTE] Tylko w Lidlu dobre jest masło z tygodnia amerykańskiego. To w regularmej sprzedaży ma gorszy skład.
|
#4713 |
|
Raczkowanie
|
Używacie domowych depilatorów IPL? Remington, Philips czy Braun. Szukam czegoś takiego dla siebie i chciałabym poczytać opinie kogoś, kto używa dłużej niż pół roku. Może widziałyście gdzieś prawdziwe recenzje (nie pod firmę)?
|
|
|
|
#4714 |
|
lokalna gwiazda
|
Masło z Netto - Premieur extra crunchy.
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Mieszkacie w jednym budynku? Zgłosić do administracji. |
|
|
|
#4715 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j...80260322980315 |
|
|
|
|
#4717 |
|
dead & alive
|
Pytanie do osób, które używają pilnika Scholla.
Polecacie? Kupiłybyście go jeszcze raz?
|
|
|
|
#4718 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w aptece mi go też dzisiaj polecili i kupiłam, zanim to przeczytałam. ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4719 |
|
Konto usunięte
|
O masz, a co jest złego w orzeszkach ziemnych? Poza tym, że są kaloryczne, to mnie nie interesuje. Podobno mają najwięcej białka ze wszystkich a to dla mnie istotne bo praktycznie nie jem mięsa.
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
A czy byłabyś w stanie polecić konkretny dla osoby zupełnie początkującej?
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam z aliexpress, Babcia oryginalny. W mojej opinii niczym się nie różnią, lubię używać, na mnie działa fajnie. Ale ceny ze sklepu raczej bym nie dała
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4723 | ||
|
dead & alive
|
Cytat:
Cytat:
Ja gdybym chciała kupić to musiałabym oryginalny, bo to miałby być prezent, ale skoro obie napisałyście, że nie jest warty swojej ceny to pomyślę jeszcze nad czymś innym
|
||
|
|
|
#4724 |
|
Raczkowanie
|
Oba kolory mi się podobają, a wybrać mogę jeden. Który według Was jest ładniejszy ?
I druga sprawa. Czy jest jakaś alternatywa dla laserowej depilacji, tak aby wykonywać to w domu? Chodzi mi o to żeby były efekty na dłuższy czas, ale z mniejszymi kosztami. |
|
|
|
#4725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hmm... rozumiem, że chodzi Ci o coś tańszego niż seria zabiegów laserowych tak? Jest jakieś urządzenie Philips lumea czy jakoś tak Koszt ok 900zł a masz na całe życie
|
|
|
|
|
#4726 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale proszę bardzo, zdecydowanie niebieski.2) Są już jakieś laserowe zestawy do samoobsługi w domu ale szczerze mówiąc sama bym się nie zdecydowała. Jedyna naprawdę tania opcja domowa w stosunku do długości efektu to pasta cukrowa ale z tym też trzeba się bujać i jedna będzie mieć spokój przez miesiąc+ a inna będzie się cieszyć jak wystarczy na dwa tygodnie |
|
|
|
|
#4727 |
|
Konto usunięte
|
Na co zwracac uwage, kupujac niszczarke?
Chcialabym, zeby byla taka, zeby naprawde nie udalo sie odtworzyc tych czesci. |
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;6797495 1]O masz, a co jest złego w orzeszkach ziemnych? Poza tym, że są kaloryczne, to mnie nie interesuje. Podobno mają najwięcej białka ze wszystkich a to dla mnie istotne bo praktycznie nie jem mięsa.[/QUOTE] Powiedzmy zajmuję się treningiem, dietetyką i suplementacja na co dzień i lepszy jest wybór masła z innych orzechów, ale nie moja sprawa, co kto je, dopóki ja nie układam diety
|
|
|
#4729 |
|
Konto usunięte
|
Mam nadzieję, że mnie źle nie zrozumiałaś. Ja naprawdę tylko pokornie zapytałam dlaczego, bo niby coś tam wiem i czytam ale jednak jestem amatorem i mam zdecydowanie mniejszą wiedzę od osób zajmujących się tym zawododowo, to naturalne. Czemu z ziemnych nie i z jakich tak?
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;6797706 1]Mam nadzieję, że mnie źle nie zrozumiałaś. Ja naprawdę tylko pokornie zapytałam dlaczego, bo niby coś tam wiem i czytam ale jednak jestem amatorem i mam zdecydowanie mniejszą wiedzę od osób zajmujących się tym zawododowo, to naturalne. Czemu z ziemnych nie i z jakich tak?[/QUOTE]
To nie chodzi o to, że z ziemnych nie :P Po prostu ot tak w pierwszym lepszym sklepie nie znajdziesz dobrego masła orzechowego, z 100% składem orzechów. Poza tym, większość maseł orzechowych jest właśnie z orzeszków ziemnych, które są źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych z rodziny Omega 6 i tych tłuszczy i tak w naszej diecie jest bardzo dużo. Spożywanie za dużo = zaburzenie gospodarki hormonalnej. Masło orzechowe jest pyszne, sama uwielbiam, ale trzeba umieć wbić się z nim w zapotrzebowanie kaloryczne, bo można bardzo przesadzić. Jest różnica, czy się zje 20g do porannego omleta czy na kanapkę, czy się troszke zagalopuje i zje 50 czy 60 . 20g to łyżka masła Ogólnie najlepsze masła orzechowe są orzechów brazylijskich, włoskich, migdałów, nerkowców, pistacji, orzechów laskowych, sezamu. Ziemnymi bym się ze tak powiem nie jarała za bardzo
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Na moje to masło jest najlepsze https://☠☠☠☠☠☠☠/images/GY9nDB
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4732 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4733 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Długo się naszukałam tego masła, które zalinkowałam. Nie widziałam ani jednego innego 100%, o migdałowym nie wspominając Wiesz czy można to dostać w jakichś popularnych sklepach/hipermarketach stacjonarnie czy pozostaje internet?
|
|
|
|
|
#4734 |
|
Raczkowanie
|
A propos jedzenia ryb. W jakiej formie jeść je najczęściej?
|
|
|
|
#4735 |
|
Konto usunięte
|
Mysle, ze najlepiej na parze lub pieczone.
Tylko uwaga: wedlug najnowszych badan losos zostal tak spopularyzowany, a co za tym idzie hodowle tak zdziadzialy, ze losos dzisiaj zawiera 2 razy mniej kwasow omega 3 niz kilka lat temu. |
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;6797802 1]Dzięki, cenne informacje. Szczerze mówiąc częściej zdarza mi się skończyć dzień na deficycie kalorycznym niż przeginką więc tym masłem czasem po prostu nawet dopycham. Kaloriami się nie martwię, bardziej tymi kwasami Omega6. Ale z drugiej strony jem sporo ryb (praktycznie jedyne "mięso" w mojej diecie), dużo jajek, przegryzam orzechy włoskie więc chyba ta równowaga między Omega 3 i 6 jest u mnie mniej więcej zachowana.
Długo się naszukałam tego masła, które zalinkowałam. Nie widziałam ani jednego innego 100%, o migdałowym nie wspominając Wiesz czy można to dostać w jakichś popularnych sklepach/hipermarketach stacjonarnie czy pozostaje internet?[/QUOTE]Ja kupuję u siebie na siłowni. Zobacz, czy kfd albo sfd nie mają u Ciebie sklepu stacjonarnego - są to sklepy z odżywkami, ogólnie suplami, ale mają też masła. Myślę, że z takich sklepów nie będą one słabe Migdałowe masło jest w Piotrze i Pawle. Coś mi świta, że jakieś fajne masełka widziałam w Auchan, ale na dziale ze zdrową żywnością
|
|
#4737 |
|
Konto usunięte
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;6797802 1]Dzięki, cenne informacje. Szczerze mówiąc częściej zdarza mi się skończyć dzień na deficycie kalorycznym niż przeginką więc tym masłem czasem po prostu nawet dopycham. Kaloriami się nie martwię, bardziej tymi kwasami Omega6. Ale z drugiej strony jem sporo ryb (praktycznie jedyne "mięso" w mojej diecie), dużo jajek, przegryzam orzechy włoskie więc chyba ta równowaga między Omega 3 i 6 jest u mnie mniej więcej zachowana.
Długo się naszukałam tego masła, które zalinkowałam. Nie widziałam ani jednego innego 100%, o migdałowym nie wspominając Wiesz czy można to dostać w jakichś popularnych sklepach/hipermarketach stacjonarnie czy pozostaje internet?[/QUOTE]polecam wątek "dobry skład poszukiwany" - jest kilka pozycji maseł orzechowych
|
|
|
|
#4739 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
A to migdałowe w Piotrze i Pawle ile kosztuje?
wysłano z końca świata...
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupuję na siłowni. Ale pewnie jest trochę droższe niż z ziemnych.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Wiesz czy można to dostać w jakichś popularnych sklepach/hipermarketach stacjonarnie czy pozostaje internet?