Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah! - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Uśmiechnij się

Notka

Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-28, 20:19   #961
girl96
Zadomowienie

Dot.: Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah!

Cytat:
Napisane przez Literka96 Pokaż wiadomość
Przypomniała mi się jeszcze jedna sytuacja.
Szłam z koleżanką ze szkoły i nabijałyśmy się z naszego kolegi, który bardzo kręci tyłkiem. Dwa kroki przed nami szedł jakiś mężczyzna w podeszłym wieku. Kolega coś odpowiedział, a moja koleżanka dość głośno powiedziała:
- Płeć męska jest niezrozumiała...
Na co pan idący przed nami (myślał, że to do niego) powiedział:
- Kobiety - cholera jasna!
My -
O Jezu! To było piękne!
girl96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-28, 20:23   #962
girl96
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Literka96 Pokaż wiadomość
Ostatnio mój tata chciał umyć głowę. Jak co drugi mężczyzna nie używa kosmetyków w kolorze różowym i nie docieka co znajduje się w tych tajemniczych buteleczkach. A że ostatnio podmieniłam mu szampon na różowy Elseve, bo mnie nie zadowalał, to oczywiście wziął butelkę leżącą obok czyli "Avon Skin So Soft" żel pod prysznic z peelingiem. Po umyciu głowy zastanawiał się czemu kupiłyśmy szampon z piaskiem i wyciągał granulki z włosów
O lol dobre. A mój dad za to umył głowę moim żelem do higieny intymnej i był nim zachwycony. Miał tak miękkie i aksamitne włosy. Myślałam, że pęknę jak się dowiedziałam.
girl96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-29, 00:53   #963
Feme21
Wtajemniczenie

Swietne teksty i niezłe historie...
ja kiedyś jadąc po feriach z moją przyjaciołką na praktyki ( zeby było smieszniej to do szpitala psychiatrycznego) opowidałam jej jak to spedziłam ferie u mojego brata w irlandii. i tak zagadane jechałysmy tramwajem, w drugim wagonie. i nie dziwne nam było ze wszyscy ludzie wysiedli z tramwaju i nagle zostałysmy same, w koncu to był drugi wagon ...
jedziemy dalej i nagle patrzymy a tramwaj wjezdza na zajezdnie (nie na petle zeby nie było tylko na zajezdnie) za szlabany, płoty i cuda niewida, zajezdza do garazu... zatrzymuje sie i stoi .... zorientowałysmy sie podczas tej 15 minutowej przejzadze po zajezdni co sie dzieje i panicznie naciskając wszelki guziki krzyczymy przez okna by nas ktos wypuscił.. ale pan maszynista sobie poszedl. miałysmy taki ubaw ze nie umiałysmy wytłumaczyc kolezance czemu sie spoźnimi na zajecia...

w koncu w akcie totalnej desperacji wyskoczyłam przez okno i wydostałam sie z garazu, pobiegłam do budki motorniczych (teraz wiem ze to tak sie nazywa ;p) wale w drzwi i z lzami w oczach ze smiechu wybucham smiechem w drzwiach gdy otwiera mi pewien zdziwony pan.. ja mu z tekstem ze zamkneli nas w tramwaju w garazu ...

nie wiem co sobie ten pan pomyslał ale smiechu było co niemara...
to trzeba przezyc.. super przygoda ;p

Feme21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-29, 08:52   #964
magrat16
Zakorzenienie

genialne!!
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-29, 08:54   #965
agooolenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Feme21 Pokaż wiadomość
Swietne teksty i niezłe historie...
ja kiedyś jadąc po feriach z moją przyjaciołką na praktyki ( zeby było smieszniej to do szpitala psychiatrycznego) opowidałam jej jak to spedziłam ferie u mojego brata w irlandii. i tak zagadane jechałysmy tramwajem, w drugim wagonie. i nie dziwne nam było ze wszyscy ludzie wysiedli z tramwaju i nagle zostałysmy same, w koncu to był drugi wagon ...
jedziemy dalej i nagle patrzymy a tramwaj wjezdza na zajezdnie (nie na petle zeby nie było tylko na zajezdnie) za szlabany, płoty i cuda niewida, zajezdza do garazu... zatrzymuje sie i stoi .... zorientowałysmy sie podczas tej 15 minutowej przejzadze po zajezdni co sie dzieje i panicznie naciskając wszelki guziki krzyczymy przez okna by nas ktos wypuscił.. ale pan maszynista sobie poszedl. miałysmy taki ubaw ze nie umiałysmy wytłumaczyc kolezance czemu sie spoźnimi na zajecia...

w koncu w akcie totalnej desperacji wyskoczyłam przez okno i wydostałam sie z garazu, pobiegłam do budki motorniczych (teraz wiem ze to tak sie nazywa ;p) wale w drzwi i z lzami w oczach ze smiechu wybucham smiechem w drzwiach gdy otwiera mi pewien zdziwony pan.. ja mu z tekstem ze zamkneli nas w tramwaju w garazu ...

nie wiem co sobie ten pan pomyslał ale smiechu było co niemara...
to trzeba przezyc.. super przygoda ;p

hahahaha piękne

przypomnialo mi się , jak kiedys z kumpela nie poczytałysmy gdzie jedzie miejski (dla nas bylo oczywiste ze do centrum) i jedziemy, smichy chichy, jedziemy okrezna drogą spoko dojezdzamy na koniec miasteczka, gdzie ostatnie zaklady pracy resztka ludzi wysiada:| kierowca na nas jak na debilki mowi-koniec jazdy!?
wtedy zorietnowalysmy sie ,ze to autobus typowo dla pracownikow i nikt nim wiecej nie jezdzi po czym ja inteligent wysiadlam z autobusu rozejrzalam sie po pustkowi i na glos stwierdzilam do kumpeli - ale palant! wystawil nas!po czym kupilam bilety a kierowca w smiechu powiedzial,zebysmy nastepnym razem czytaly...:P

agooolenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-29, 11:21   #966
zanka205
Zakorzenienie

ja pamiętam jak mój TŻ jeszcze jak mieszkał z rodzicami, wstał w nocy żeby się napić (mały kac :P) no i poszedł do kuchni i wypił cała szklankę "herbaty", zdziwiło go troszkę, że była gorzka, rano dowiedział się, że to była szałwia do płukania ust, jego mama miała coś z zębem i płukała szałwią usta, a najlepsze, że do tej szklanki wypluwała tą szałwię, którą wcześniej płukała usta

albo jak już mieszkaliśmy razem, wracamy z baru, ja całkiem trzeźwa, mój TŻ nie bardzo , wchodzimy do domu, on od razu rozebrał się i poszedł spać. Ja długo nie mogłam usnąć, po jakiejś godzinie on wstaje, idzie od szafy, otwiera jedne drzwi, potem drugie, pomyślała, że może myśli że ma iść do pracy (często przez sen ma takie jazdy), ale on przygotowuje się do siku, jak się zerwałam i dre się: co Ty wyprawiasz! Położył się do łożka, dopiero musiałam go tyrpnąć i powiedzieć mu żeby szedł do łazienki bo mu się chce siku. Poszedł.

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-29, 11:36   #967
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

zanka! rewelacyjny TŻ. Przynajmniej nudno Wam nie jest. Aż strach pomyśleć co by było gdybyś się nie obudziła
Stary 2008-02-29, 13:22   #968
Malwina 22
Raczkowanie

hEHE to mi sie przypomiało jak na WIZAZU naczytałyśmy sie z siostrą ze gdy sie robi płukankę z odrobiną octu to włosy sa pozniej takie miękke i lśniące.

Faktycznie raz zrobiłyśmy podziałało.

2 raz siostra pomyślała ze jak wlaje wiecej octu to efekt bendzie SPEKTAKULARNY .Wlała 1/4 buztelki do miski i moczyła włosy.
Ja zaczełam sie na nią drzeć ze zaraz spozni sie do pracy i zeby ruszyła tylek wkońcu z tej lazienki.
Wylazła....zła jak osa ze musiala robić wszystko na szybko.Z głową do pokoju szybko wysuszyła włosy suszarką i prędko na autobus.
W łazience smrud ze trzeba bylo pol godz wietrzyc i jeszccze bylo czuc ocet.Po 2 godzinach wpada siostra ze lzami w oczach i smieje sie i placze.
Nie wiem o co chodzi.Pytam sie co sie stalo.
A ona na to ze jak wsiadła do autobusu to jakies kobiety z tylu zaczely gadać ze cos smierdzi.Pozniej zaczepiły ja i kazały sie rozejzec czy gdzies sie komuś ocet nie wylał.Siostra udała ze nie wie o co chodzi ale pozniej kobiety doszły ze to od siostry tak czuc i powiedziały do niej z powaznym tonem "chyba pani ktoś na kurtkę wylał ocet"

Dopiero siostra sie zorientowała ze włosów nie spłukała.
Malwina 22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-29, 19:50   #969
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natina2 Pokaż wiadomość
zanka! rewelacyjny TŻ. Przynajmniej nudno Wam nie jest. Aż strach pomyśleć co by było gdybyś się nie obudziła
no w szafie miałam schowane nowe buty, załamałabym się

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-03, 15:59   #970
smallangel
Raczkowanie

kumpela w niedzielę przez przypadek wyłączyła światło na głównym ołtarzu w kościele
Stary 2008-03-03, 20:15   #971
bloody_spirit
Raczkowanie

GG do bloody_spirit

czytalam i cztalam az sie doczytalam ;p dotarlam do konca , poplulam caly monitor, dostalam opiernicz od szefa ze 4 razy a wszystko to zajelo mi az tydzizzen ... no ale dostep do netu tylko w pracy jak na razie ;]

tez mi sie przypomnialo "pare" ciekawych historii... ale to pozniej - jak szef pojedzie do domu bo inaczej dostanie mi sie i znowu mi neta odlaczy... jak to ma w zwyczaju
bloody_spirit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 21:03   #972
paryzanka202
Zakorzenienie

Jedna z was opisywala sytuacje jak probowasla otworzyc nie to auto.

Opowiem wam co przydarzylo sie mojemu tacie.jestesmy u ciotki i poprosila tate zeby zszedl na dol do samochodu i wyjal jakies reklamowki co leza pod siedzeniami.No to sie spytal gdzie samochod stoi i grzecznie poszedl.Poszlam z nim dla towarzystwa,patrze faktycznie auto kolo bloku stoi ,tata otwiera,ale zdziwsko bo reklamowek ani widu ani slychu,rozglada sie dokladnie,patrzy czy gdzies nie leza,otwiera bagaznik,tez nic nie ma... Pomyslalam,ze ciotka jakas dziwna,cos jej sie pomylilo;d
po chwili patrze wychodzi jakis facet z klatki obok i na nas z ry***,ze mu w jego samochodzie grzebiemy
okazalo sie,ze ciocia ma takie samo auto jak ten gosc i kluczyki od jej wozu pasuja tez do samochodu tego faceta
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 22:18   #973
Feme21
Wtajemniczenie

co do samochodu, mojej cioci zdarzylo sie to samo... zagapiona wsiadła do takiego samego, ale nie tego samego samochodu co sama posiadała i o dziwo kluczyki pasowały, zorientowała się dopiero jak wsiadła i fotel jej nie pasował, a przeciez jej samochodem nikt inny nie jezdz i zonk bo sie okazało ze to wcale nie jej samochód, jej stał dwa samochody dalej

Feme21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 22:33   #974
wydzia
Raczkowanie

Mojemu tacie przytrafiła sie też dziwna sytuacja hehe. Kiegy mój brat miał kilka miesięcy mój ojciec poszedł z nim na spacer i wstąpił do sklepu. oczywiscie wrócił z zakupami ale dziecka brak. zostawil wózek pod sklepem. Gdy pobiegł tam czekał juz na niego tłum zebranych ludzi mówiązych "co to za ojciec" aaaaale było mu głupio..hehe

Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=273064
wydzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 22:36   #975
wydzia
Raczkowanie

heheh przypomniała mi sie zabawna sytuacja kuzyna i moja zreszta też . Tydzień temu bylam z TŻ , kuzynem i kolegą w Irlandi u znajomych. kuzyn poszedł do wc i wcięło go na długoooo, bardzo długo. a ten biedny nie wiedzial co ma zrobic bo tam inaczej spuszcza sie wode......głupio było mu zostawić niespodzianke...ja tez sie zastanawialam jak tam sie wode spuszcza ale jakos wybrnęłam z opałów heh

Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=273064
wydzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 23:54   #976
atsenka
Zadomowienie

Niesamowite niektóre historie, jesteście poprostu bosskie

No to może i jakieś znane mi osobiście historyjki:

Mój śp wujek, jak przyszedł kiedyś podpity do domu, wziąwszy wcześniej wypłatę wrócił bez niej... Ciotka na niego nakrzyczała, myslała nawet że cała przepił z kolegami, ale następnego dnia jak spotkała jego znajomego to mówił że wypił parę piw i poszedł do domu, no więc wszyscy myśleli że wypłatę zgubił. Minęło 4 dni, ciotka chciała na obiad zrobić rosół, sięga do zamrażarnika a tam wypłata! Okazało się że wujek po powrocie do domu szukał napoju w zamrażarce i zostawił tam pieniadzę.

Druga sytuacja jaka mi się przypomina to wykłady z biotechemii...
PO 2 h nudnych wykładów mieliśmy już dosyć, więc zaczęliśmy ze znajomymi grać w państwa i miasta. I najśmieszniejsze teksty jakie pamiętam to:
"Samochód na K" - "karetka"
"Państwo na W" - "Wiedeń"
"Zwierzę na L" - "ludożerca"

Aha dodam że wszystkie te odpowiedzi dała moja koleżanka- blondynka

No i ta sama koleżanka... Nudziło nam się z 2 kolegami więc zaczęliśmy do wszystkich wydzwaniać z zastrzeżonego nr i sobie żartować No i mój kolega dzwoni właśnie do tej koleżanki i pyta co słychać a ona na to: Kto mówi... No to on palnął: Kamil....A ona: Aaa Kamil cześć wszystko ok, zamierzałam do Ciebie dzwonić .... nooo i wywiązała się 15-minutowa rozmowa, a moja nieświadoma koleżanka do dziś neiwie że nie rozmawiała z Kamilem tylko moim kolegą Bartkiem

Hmm przypomniało mi się jeszcze jak ostatnio zrobiłam sobie czerwoną herbatę, nakryłam i podeszłam do kompa i siedziałam oczywiście na wizażu... Po 2 h jak poszłam do kuchni to sobie przypomniałam że zrobiłam sobie herbatę która wciąż leży pod przykryciem i czeka na wypicie... Tyle że była zimna Więc zrobiłam drugą...i... zrobiłam dokładnie to samo! Znowu o niej zapomniałam! Tyle że tą drugą juz wypiłam zimną- pragnienie wygrało

2 dni temu...poszłam do banku ale była niesamowita kolejka... No ale postanowiłam że w niej mimo wszystko postoję i poczekam... No i po pół godz stania iczekania... W końcu zrezygnowałam i wyszłam z banku! Aha...zapomniałam dodać... Wyszłam kiedy przede mną stały już tylko 3 osoby a z początku było ich ze 23

No i przypomniało mi się jeszcze jak po powrocie z zakupów włożyłam jogurty do łazienki, a pastę do zębów i szampon do lodówki

Jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 00:16   #977
i'm_weasel
Raczkowanie

GG do i'm_weasel Send a message via Skype™ to i'm_weasel

Mój były TŻ nad ranem (po pewnej dosyć zakrapianej imprezie) poszedł do łazienki jego ojciec akurat się golił ten odtworzył apteczkę wyciągnął sobie bandaż i zaczął obwijać swoją głowę ojciec patrzy na niego co on robi . Ten się zaczął szarpać i powiedział że "musi obwinąć sobie głowę i włożyć końcówki bandaża do uszu bo inaczej umrze". No więc zrobił to i poszedł spać. Obudził się po 15 idzie do łazienki, cała rodzina z niego się nabija ten patrzy w lustro, bandaż na głowie i nie wie o co chodzi.

..::Wspierana przez wiatr walczy by wstać::...

i'm_weasel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 00:19   #978
i'm_weasel
Raczkowanie

GG do i'm_weasel Send a message via Skype™ to i'm_weasel

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Niesamowite niektóre historie, jesteście poprostu bosskie

No to może i jakieś znane mi osobiście historyjki:

Mój śp wujek, jak przyszedł kiedyś podpity do domu, wziąwszy wcześniej wypłatę wrócił bez niej... Ciotka na niego nakrzyczała, myslała nawet że cała przepił z kolegami, ale następnego dnia jak spotkała jego znajomego to mówił że wypił parę piw i poszedł do domu, no więc wszyscy myśleli że wypłatę zgubił. Minęło 4 dni, ciotka chciała na obiad zrobić rosół, sięga do zamrażarnika a tam wypłata! Okazało się że wujek po powrocie do domu szukał napoju w zamrażarce i zostawił tam pieniadzę.
Od mojej przyjaciółki mąż wrócił do domu pijany ta go nie chciała wpuścić do łóżka to zaczął klęczeć przed łóżkiem i ją błagać..... rano się obudziła a ten biedny w takiej pozycji nadal spał

..::Wspierana przez wiatr walczy by wstać::...

i'm_weasel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 03:42   #979
Ola1990
Przyczajenie

Ja jestem studentka z wymiany w US. i jestem w GirlScouts (cos jak harcerki) no i od paru tygodni sprzedaje te ich ciasteczka (jak na filmach) i jeden koles chcial mi wypisac czek, to ja mu zaczelam mowic jakie konkretnie informacje na nim potrzebuje, no i:
numer telefomu, numer prawa jazdy i zamiast daty urodzenia (birth date) powiedzialam "birth control", czyli srodki zapobiegajace ciazy (jakby to byla informacja bardzo potrzebna na tym czeku...) hehe
dobrze ze koles z poczuciem humoru :P to sie posmialismy
Ola1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 03:51   #980
Ola1990
Przyczajenie

Albo siedzimy na matematyce, a oni tu uzywaja takich kalkulatorow ktore odrazu rysuja grafy, no i nauczyciel tlumaczy krok po kroku jak to zrobic, a moj kalkulator nie dziala! spanikowana naciskam wszystkie guziczki i nic! nauczyciel juz prawie skonczyl tlumaczyc i ja mowie ze moj kalkulator nie dziala...... zapomnialam nacisnac ON... zaczelismy sie smiac of course :P
Ola1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 13:52   #981
Curious71
Zadomowienie

PO 2 h nudnych wykładów mieliśmy już dosyć, więc zaczęliśmy ze znajomymi grać w państwa i miasta. I najśmieszniejsze teksty jakie pamiętam to:

Mój były jak graliśmy w państwa i miasta w zwierzę na "L" wpisał "liszaj"
i jeszcze się upierał, że oglądał film o liszajach na Animal Planet

dodam, że też ma blond włosy
Stary 2008-03-05, 19:17   #982
bloody_spirit
Raczkowanie

GG do bloody_spirit

ja ostatnio w pracy ( pracuje w barze jako barmanka ) mialam troche ludzi i bylam bardzo zajeta otwieraniem dla ludzi butelek z Carlsberga gdy nagle podczas otwierania kolejnej z nich uslyszalam ze dostalam sms-a, wrodzony "pedantyzm" kazal mi najpierw po sobie posprzatac kapsle, a w glowie siedziala mi tylko mysl od kogo sms... no i takim sposobem zlapalam pierwszy Carlsbergowy kapsel i zamiast wyrzucic go do smieci, odwrocilam do "do gory niogami" w poszukiwaniu new message do tej pory nie wiem dlaczego tak zrobilam ;]
bloody_spirit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 19:25   #983
Cdz
Zakorzenienie

była wiosna- lato (jakis maj- czerwiec), korepetycje z matematyki. wiedziałam, ze moja korepetytorka ma dzis imieniny, więc jak juz miałam wychodzic, postanowiłam złozyc jej życzenia:
zdrowia, szcześcia,.... itd. sukcesów w zyciu osobistym i WESOŁYCH ŚWIĄT!
cóż te nerwy i intencje robią z czlowieka
raz mi się zdarzyło - dzwoniąc do kogos o 10 rano- powiedziec dobry wieczór, z tej strony B*** czy zastalam K***?

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 21:10   #984
marika_lol
Raczkowanie

GG do marika_lol

Cytat:
Napisane przez i'm_weasel Pokaż wiadomość
Mój były TŻ nad ranem (po pewnej dosyć zakrapianej imprezie) poszedł do łazienki jego ojciec akurat się golił ten odtworzył apteczkę wyciągnął sobie bandaż i zaczął obwijać swoją głowę ojciec patrzy na niego co on robi . Ten się zaczął szarpać i powiedział że "musi obwinąć sobie głowę i włożyć końcówki bandaża do uszu bo inaczej umrze". No więc zrobił to i poszedł spać. Obudził się po 15 idzie do łazienki, cała rodzina z niego się nabija ten patrzy w lustro, bandaż na głowie i nie wie o co chodzi.

swietne, padlam ze smiechu
marika_lol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 23:19   #985
olapaziczek
Raczkowanie

Heh... dobre...

Ja szykowałam się na wesele... robiłam makijaż świadkowej i oczywiście spóźniona wpadłam do domu, pobiegłam pod prysznic a koleżanka prasowała mi sukienkę..., założyłam bieliznę i żeby nie biegać przy niej z "gołą pupą" wciągnęłam spodenki Reeboka... no i potem wszystko poszło błyskawicznie Stoję na mszy i myślę... "kurna ale sie kiecka naelektryzowała, przkleiła mi się do nóg..." chcę odkleić... a tu? Kurczę! Spodenki! :P
Powiedziałam mojemu chłopakowi ale zabronił mi mówić swojemu bratu i jego dziewczynie bo by padli ze śmiechu na mszy Ledwo wytrzymaliśmy do konca Potem powiedzieliśmy bratu mojego chłopaka żeby szybko złożyli życzenia bo ja muszę do domu po okulary zajechać :P A on na to - dobra! bez okularów dasz radę!! Uparłam się, że muszę po okulary jak zobaczyła mnie mama to położyła się ze śmiechu na podłodze...
A reszta dowiedziała się o wszystkim dopiero na weselu

No i moja przyjaciółka... ranek po mocno zakrapianym grillu... Paula zgrzebuje się z łóżka, - gdzie idziesz? - pytam... Paula - do łazienki...
Za chwilę słyszę skomlenie - nie mogę znaleźć klamki! Otwieram oczy a Paula stoi w kącie pokoju między ścianą a szafą... Buahahahaha

Przyajciółka piszę do kolegi sms: "Nie mogę teraz wyjśc bo jestem cała zaryczana, Ty przyjdz do nnie"
Brak odpowiedzi... sprawdza w wysłanych a w sms-ie: "Nie mogę teraz wyjśc bo jestem zała zaszczana..." Ach ten słownik
olapaziczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-06, 11:41   #986
Malwina 22
Raczkowanie

Hehe jesteście boscy.
Juz wam pisałam jak moja siostra przeglądała sie w sklepowej szybie i ludzie z niej mieli polew.

Ja zrobiłam ostatnio coś podobnego.
Wysiadłam z auta a na dworze wiatr jak na uralu.
Chciałam jakos wyglądać przed wejściem do sklepu i na parkingu stało auto z przciemionymi szybami.Przeglądami sie poprawiam włosy a w środku jakcyś chłopacy.Strasznie sie brechtali.
Szczęka mi opadła jak ich zobaczyłam (dopiero jak otwierali okno w aucie)
Malwina 22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-07, 22:43   #987
Darus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość

- Rozbierając się pod prysznic zdjąłem skarpetki, po czym wrzuciłem je do kibla i spuściłem wodę. Lubiłem te skarpetki.

- Ja rozmawiając przez telefon na ulicy, przechodząc przez przystanek mpk niechcący wsiadłem do autobusu (całkiem bezwiednie). Rozłączyłem się, schowałem telefon do kieszeni, usiadłem, i po pięciu minutach zorientowałem się, że jadę autobusem i nie wiem dokąd i po co.

- Poszedłem ze śmieciami i wróciłem z nimi.

- Ja włożyłem wtyczkę myszki do portu drukarki i nawet dwukrotne przeinstalowanie windowsa nie pomogło.
Stary 2008-03-07, 23:30   #988
Rider
Rozeznanie

Widzę, że nie tylko mi sie takie historie zdażają

Ja kiedyś szłam z koleżanką do kościoła. Wychodziłyśmy ode mnie więc dałam jej jedną torbę ze śmieciami- drugą miałam ja. Jesteśmy przed śmietnikiem ja swoje śmieci oczywiście wyrzucam, a ona ze swoją śmierdzącą torbą poszła aż do kościoła

Na imprezach często zasypiamy na jednym łóżku. Niestety nikt koło mnie nie chce spać. Zawsze gdy śpie z kimś to go kopie, obkładam rękami, kłade sobie nogi, czasem nawet sie na kimś kładę i wszyscy póżniej maja wielkie siniole... Nikt nie chce spać koło mnie...
Rider jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-07, 23:55   #989
danuskahehe
Raczkowanie

na dlugiej przerwie z radiowezla leciala jedna z tych piosenek, przy ktorych chce sie zyc. Wiec ja w podskokach szlam sobie do klasy. Widzac w futrynie kolezanke rozpedzilam sie i chcialam jej wskoczyc na barana. Ona wystraszyla sie i sie odsunela, a ja uderzylam glowa w futryne, przewrocilam sie w en sposob, ze glowa lezala na koryrtarzu a reszta ciala w klasie. Ja lezac na podlodze zaczelam sie smiac. Dopiero dgy zobaczylam krew na podlodze pocuzlam bol glowy. Dzisiaj nad wszystkimi drzwiami w szkole wisi tablica odblaskowa z napisem "uwaga niski strop"
a moj tata przez pomylke umyl glowe zelem do higieny intymnej, a zeby-kremem do golenia
Stary 2008-03-08, 00:00   #990
danuskahehe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Curious71 Pokaż wiadomość

Mój były jak graliśmy w państwa i miasta w zwierzę na "L" wpisał "liszaj"
i jeszcze się upierał, że oglądał film o liszajach na Animal Planet

dodam, że też ma blond włosy
moja kolezanka do tej pory mysli ze ja oszukiwalismy gdy nie zgodzilismy sie z twierdzeniem ze zwierze na h to himorojda
to jest chyba takie zwierzatko co w tylek wlazi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Uśmiechnij się

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości