|
|
#2731 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
A to powie za kilka dni mojemu mężu dopiero
![]() Przesłuchałam właśnie ostatnią płytę Cohena i stwierdzam, że już na niej nie śpiewał wcale, tylko recytował... Wczoraj zrobiłam najazd na Yves Rochera i Ziaję i mam taki zapas kosmetyków pod prysznic, że na rok powinno wystarczyć Mam ostatnio zboczenie mydlano-żelowe...Zapisz
Zapisz
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2016-11-27 o 13:40 |
|
|
|
#2732 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Ja też mam fazę na różności do kąpieli ![]() Spoo - oj faktycznie różne przypadki chodzą po ludziach mina pewnie była bezcenna ![]() Dziś obiad na wynos - znów wygrałam voucher na food trucki - 4 dania za free
|
|
#2733 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie się wszystko pokończyło, więc teraz zużywam jakiś żel-krem Dove, przeterminowany od tego stania na półce (podśmierduje olejem silnikowym tylko podczas mycia, po wytarciu się jest OK) ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2734 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. ![]() boszszsz, niedziela po południu to najstraszniejszy dzień tygodnia Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2735 | ||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Serio? Po nutach bym nie sądził Cytat:
Ja życzę baru emocjonującej lektury (z intymnymi częściami ciała w tle) Cytat:
![]() --- Co tu takie pustki? Zawiało Was (pytam, bo u mnie śnieg i ślizgawica)? |
||
|
|
|
#2736 |
|
Piers do przodu
|
U mnie wiatr i grad padający poziomo
![]()
|
#2737 |
|
BAN stały
|
Oj, to też niewesoło
Jak było na food truckach? Co jedliście?
|
|
|
|
#2738 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Znad takiego oto filmiku - chodzi o centrum praw kobiet, bardzo szczytna akcja, fajny sposób dotarcia do innych kobiet, kalendarz cegiełka, imo bardzo ważna inicjatywa. https://www.youtube.com/watch?v=lZOyhf41mN4
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Również ściskam i całuję w przelocie. Posłużę się cytatem z Gryxa, gdyż tak samo myślę. Cytat:
2. Tak, ale smaku, a nie zapachu w perfumach Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Cytat:
Ja się poczułam rozczarowana historią. Taki zwiastun, a w finale dostajemy odbarwiony kostium. ![]() Co do publicznego maczania tyłków z obcymi ludźmi, no nie potrafię się przekonać Ja bym się cieszyła, że mi tylko kostium zabarwiło
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-28 o 00:05 |
|||||
|
|
|
#2739 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2740 |
|
Piers do przodu
|
Dobrze, że food trucki okalały duży namiot ze ścianami i dwoma piecykami w środku
![]() Pojedliśmy rameny (takie azjatyckie buliony z dodatkami warzywno mięsnymi) pyszka i skrzydełka kurczakowe z frytami i różnymi sosami druga kawka i do domu ... gdyby nie pogoda byłoby na piechtę a tak tramwajem
|
#2741 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Fajne takie wypady, ileż można dzień w dzień gotować w domu (choć moja mama tradycjonalistka i "domowy obiad rzecz święta!") ![]() --- Jutro kastracja Rysia
|
||
|
|
|
#2742 |
|
Piers do przodu
|
Za Rysia
![]() Branoc
|
#2743 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2744 | |
|
Panaroja
|
Pierwsza
zasypało was ? wstawać , pracuniować, poniedziałeczek ! ![]() ![]() Cytat:
jak pamiętam to landryna i to bardzo szybkoznikła . Albo wręcz perfum bezwonny, jak madmuazela na pewno bezwonnym perfumem jest Black Opium la Nuit Blanche - nie pachnie w ogóle ![]() 2.zbereźnik ![]() 3.rano może być, tak od trzeciej robi się nieciekawie ![]() 4.teraz zawiewa - syfoza, wichura i drobny śnieg ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2745 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad przywrócenia do życia.....
...znaczy, net mi w komórce dednął i od połowy dnia wczorajszego nie wiem, co się na bożym świecie dzieje - oprócz tego, ze bida pogodowa, bo to widzę naocznie
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2747 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Spałem jakieś 3 godziny, Ryszard urzędował w nocy (skakał, drapał meble i miejsca sobie znaleźć nie mógł, a gdy go za drzwi wystawiłem, to smętnie pomiaukiwał), z głodu zapewne A zasypanie swoją drogą, zima przyjszła, ale słońce cudne Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Siostra znowu akcję z samochodem miała (nie, tym razem go nie zgubiła), zatrzasnął się jej na amen, gdy go rano odśnieżała (silnik włączony, torebka z telefonem w środku) Dobrze, że u nas pod domem, a nie gdzieś "w trasie". Przyjechał znajomy ojca, mechanik i otworzył drzwi wytrychem (to podobno nic niezwykłego w Passatach, zdarza się) ![]() 15 kg kociej karmy wystarczyło nam na niecałe 3 miesiące, zamówiłem właśnie nową pakę
|
||||
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
znad poziomego sniegu jak wczoraj u Katt
Cytat:
A nie prościej zapasowym kluczykiem?
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Nindżopesz
|
U mnie Armageddon, N wyrzucili z przedszkola z podejrzeniem zapalenia spojówek (epidemia jest, dobrze, że nie zombie), TŻ został w domu, jarl marudzi... A miał być taki spokojny dzień
|
|
|
|
#2750 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No nic, poczekam i zobaczę co napiszesz, jak obejrzysz ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
To jest jeden z mocniejszych i trwalszych perfum Blanche Nuit to nie wiem, bo tylko wąchałam ale nie spodobał mi się. Klasyk zas trwały.
|
|
#2751 |
|
|
Dobry... Podobno północ zasypana, Brat dzwonił, że do pracy 3x dłużej, niż zwykle, jechał...
A u mnie sezon na lody trwa nadal
|
#2752 |
|
Piers do przodu
|
Gryx
to ile Ty kotów karmiłeś?? dla mojego Futra 15 kg starczało prawie na 2 miechy a to przecie ONka była ![]()
|
#2753 | |||
|
BAN stały
|
Na pewno prościej, ale... trzeba go jeszcze mieć, haha!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I co to jest ONka? 15 kg na 3 koty (no i psa, bo miski stoją wszystkie razem), do tego oczywiście karma mokra, kupowana detalicznie
|
|||
|
|
|
#2754 |
|
Piers do przodu
|
No Owczarek Niemiecki
słodkie 32 kilo ciałka było
|
#2755 |
|
|
Właśnie zamawiałam kocią karmę te moje dziewczyny mnie z torbami puszczą... Boniek ma uczulenie prawie na wszystko, więc może jeść tylko weterynaryjną Purinę dla alergików... No i poza tym taką specjalną, dla tarczycowców, dodatkowo. Masakra.
|
#2756 | |
|
BAN stały
|
A ja myślałem, że o kocie piszesz
Cytat:
--- Tak przypuszczałem, że Ryszard będzie to gorzej przechodził, niż Kajtek Jeść ani pić nie chce, za to interesują go stoły i parapety, choć ledwo jeszcze na nogach stoi
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
|
Cytat:
Zapisz
|
|
#2758 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oczywiście o mało co i byłby ryk, bo jakaś kobieta w poczekalni czekała z kotem na (prawdopodobnie) eutanazję, w ostatniej chwili zdążyłem się ogarnąć
|
|
|
|
|
#2759 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
wielokrotnie sprawdzone i przeze mnie i przez otoczenie , tuż po psiknięciu czuć jakiś ślad czegoś , a po 20 minutach zero, nul , czysta skóra Cytat:
dobrze będzie
||
|
|
|
#2760 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja bym sie chyba chlasnęła jakby mejdymłazelka u mnie była niewyczuwalna, bo tak mi sie podoba ![]() Blanche Nuit jak niuchałam z flaszki mialam odczucie ze taki nijaki i nic pod nosem mi nie pachciało dlugo. A klasyczny Black Orchid ysl czuć u Cie? Jeszcze jakieś perfumy sa na Tobie niewyczuwalne? Na mnie taki był Angel cukrowy z 2014 roku. Pól godziny po psiknięciu czuć, a potem wielkie nic, chłop tez nie czuł, a ma dobry nos. Z kolei ten nowy Angel okragły - na mnie mega trwały i mocny, na szwagierce nic a nic nie czuć - jakbym nie sprawdzała na niej osobiście, to bym nie uwierzyła ![]() Zastanawiam sie co takiego w pH skóry może byc, co zabija niektóre wonie, a u innych przeciwnie.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

Mam ostatnio zboczenie mydlano-żelowe...

mina pewnie była bezcenna 
Mnie się wszystko pokończyło, więc teraz zużywam jakiś żel-krem Dove, przeterminowany od tego stania na półce (podśmierduje olejem silnikowym tylko podczas mycia, po wytarciu się jest OK)
Myślałem, że na jakiego zboczeńca trafiłaś, no od biedy ekshibicjonistę 
Ja życzę baru emocjonującej lektury (z intymnymi częściami ciała w tle) 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i skrzydełka kurczakowe z frytami i różnymi sosami
Fajne takie wypady, ileż można dzień w dzień gotować w domu (choć moja mama tradycjonalistka i "domowy obiad rzecz święta!")

A nie prościej zapasowym kluczykiem?

to ile Ty kotów karmiłeś??