|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V
No, porobilam zapasy lekowe w ramach DDD. Od rana kombinowalam co gdzie kupic
![]() Teraz popatrze moze za jakimis gadzetami. Gdzie jest wyplata???
|
#1742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. V
A ja wstawiłam pierwsze pranie
ale mam ciuchów duzo (dla dziecka oczywiscie )
|
|
|
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smugi zostaja: a) po bokach jak zle wytrzesz tym papierem to rysuje na boku jakby krawędz b) na gorze w miejscu przyłożenia, jezeli zle wytrzesz papierem c) jak jest za suche to jest mega syf trzeba pamietac ze to sciaga jak szyba jest mokra ![]() ale te smugi z a i b to przecierasz papierem i luzik bo to po prostu zostaje kreska wody ![]() ogolnie namachac sie trzeba bo umyc szybe musisz sama, to tylko sciaga piane do sucha (ja myslalam ze ciagne to cos a to ma myjke i sciagaczke w jednym, wiec czuje sie troche oszukana bo tak nie jest )---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() zapomnialam o tym w gemini
|
|
#1745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj kupiłam termometr polecany tutaj (Medisana FTN) na sferis.pl. Był najtańszy na ceneo i do tego jeszcze darmowa dostawa. Na innej stronie upolowałam termos Salewa. Szukałam jeszcze Pingwinoska, ale znazlalam tylko w okazyjnej cenie bez darmowej dostawy. Przy okazji na srokao.pl wynalazłam fajny kosmetyk Alphanova Bebe. Mleczko do mycia, którego nie ma już w sprzedaży. Jako nowość znalazłam wodę micelarną tej marki - idealna do przemycia pupy podczas przebierania pampersa. Ogólnie dużo zastosowań - przemyć buzię, fałdki, idealna na upały. Waciki plus ta woda i wszystko eko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ubranka bede prac w naszym proszku/plynie, a potem w dzieciecym. Wydaje mi sie, ze tylko 56 i 62 (te co mam najmniejsze) + kocyki, spiworki, pieluszki. Reszte w miare mozliwosci pozniej. Cytat:
![]() Z ciekawosci - jaki wybralas? Ja planuje wszystko machnac w gemini. Swoja droga zastanawiam sie nad fenomenem tej apteki wsrod ciezarnych Czy ktos faktycznie liczyl i sie okazalo, ze tam jest najtaniej (co mnie dziwi, bo jak sprawdzam to wiekszosc "moich" rzeczy wychodzi tam dosc drogo) czy po prostu wszyscy kupuja tam, bo tak
|
|
#1747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wole aptekę melisa, taniej niż na gemini.
|
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno najtaniej, a druga sprawa jest wszystko ![]() ja czesto jak kremy zamawiam (bo nie ide do Superpharm tylko lece online aptekami) to jak szukam 3, to malo ktora apteka (a biore z listy ceneo dla kazdego produktu 3-4najtansze i w kazdej z tych 12 buduje caly koszyk), wiec malo ktora ma wszystkie 3 ![]() a na gemini jest wszystko ![]() ja wydałam tam z 280zł i mam wszystko
|
|
#1749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahah a ona czekala na corke i wozek miala rozowy Kupilam na lumpach slodki pajacyk polarowy r.62 pewnie idealny na wiosenne spacery bedzie 1480426605808.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
ale to nie jest bezdotykowy... albo mi tylko taki znajduje...
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ta wodę i z tej firmy wzięłam żel do mycia tez.
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
Zamówiłam ten i z tego co się rozczytałam jest bezdotykowy. http://m.ceneo.pl/4245682#tab=spec Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Ja ogólnie napaliłam się na zestaw Cutis Help Mimi, ale ta woda wydaje mi się hitem. Jeszcze nie zamawiałam, ale po świętach będę kompletować kosmetyki. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1754 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
co za dzień, już padam, a jeszcze czeka nas SR
moja koleżanka wczoraj, która też jest w 29 tc, wylądowała na IP - bóle brzucha, jak się okazało kolka nerkowaCytat:
Cytat:
współczuję rwyCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Twoja również, zazdro![]() Cytat:
ooo muszę ją obczaić |
||||||
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wam też już jest tak ciężko? Brzuch mi twardnieje, trochę pochodzę, spojenie boli, ciekawe ile już ważą moje bąki, że tak mi już ciężko, oby do czwartku
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień- dobry wieczór
![]() Ale mam dzień. Teraz dopiero do domu weszłam od rana. Nadrobie jak Daria pójdzie spać
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
większość czasu leżę, a i tak padam na psyk..
|
#1758 |
|
Raczkowanie
|
Powoli zaczynam rozumieć czemu dziewczyny w 3 trymestrze marzą o porodzie haha; ) a przednimi jeszcze 2-3 miesiące
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1759 |
|
Wtajemniczenie
|
hej! melduje sie po długiej nieobecności. Tz wrócił ale w czwartek znowu wyjeżdża
Gratuluje wszystkich udanych wizyt, glukoz itd. Mi też jest juz coraz ciężej, bardzo szybko się mecze. Jutro mam wizytę, zrobiłam badania i okazało się ze mam podwyższony poziom leukocytow w moczu. Norma jest do 10 a ja mam 125..pięknie. Dr Google podpowiada ze to może być zapalenie układu moczowego. Ciekawe co gin na to. Nie mam żadnych objawów chyba. Chyba bo czasami czuje takie ukllucia jakby szpilka w cewkę. Ale w pierwszej ciąży pod koniec tez takie coś miałam i wyniki miałam wzorowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny co mogłabym kupić 10latkowi na prezent? Myślałam o jakiejś grze, ale planszowej w granicach do 50zł... Niestety chłopak ma zero zainteresowań pocza grami na konsole bez ograniczeń wiekowych - pisze tylko tytuł a rodzice kupują... |
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie od 3 dni brzuch twardnieje chyba ze sto razy na dobe. Niewazne czy leze czy stoje czy siedze. Masakra jakas. Do tego dzisiaj Mloda ma jakis leniwy dzien i malo co sie rusza.
Z ciekawosci policzylam dni, porobilam plany na kolejne tygodnie i marze, zeby szybko zlecialo... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje dziekuje
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie plecy bardzo bola i mnie juz szlag trafia.
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie glowa dobija i mdlosci. Boje sie ze znowu stan przedrzucawkowy bede miala😞 za tydzien znowu wizyta i byleby przetrwac swieta
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
24/40 it's a boy. ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- U mnie to samo. Makabra w każdej pozycji mi niewygodnie i boli. 😣 24/40 it's a boy. |
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim
![]() mam dobre i złe wiadomości. dobra jest taka, że żelazo w formie dwuglicynianu zadziałało i podbiło mi hemoglobine do góry. chyba po niecałym miesiącu brania skoczyło z ok. 11 (dokładnie nie pamiętam, nie chce mi się szukać czy to było 10,6 czy 11,2) do 12,4 zła wiadomość jest z zębem, przepłakałam pół dnia, aż jestem cała opuchnięta. mam zapalenie w kanałach, ropa leci. lekarz mi ich nie chciał wypełnić. włożył coś przeciwzapalnego, że jest to nadzieja na ratunek jeśli ząb sie uspokoi. bez antybiotyku ani rusz, a to już długa historia o antybiotyku w ciąży. najgorzej się załamałam, że stan zapalny może być dla dziecka niebezpieczny, więc już nie funkcjonuje z nerwów....
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 24/40 it's a boy. |
|
|
|
|
#1768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo tego potrzebuję ![]() a co do stanu przedrzucawkowego, to kiedyś czytałam, że pierwsza ciąża to zwiększone ryzyko, w kolejnych rzadko się powtarza, o ile dobrze pamietam
|
|
#1770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Biedna wspolczuje![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

ale mam ciuchów duzo
(dla dziecka oczywiscie )

już wracam ze skulonym ogonkiem. W ramach usprawiedliwienia mogę tylko powiedzieć, że w końcu sie przeprowadzaliśmy, już nawet mamy niemal wszystko poukładane, nawet Internet w końcu mam i co? Żeby nie było tak świetnie to wczoraj cały dzień na sorze zakończony diagnoza rwy kulszowej 
ale minimalnie... Z 58,1 na 57,9.lekarz dzis mily, wszystko opisywal, chyba pamietal ostatnia akcje. Ale pierwszy raz nie dal zdjecia. Za glukoze musialam placic 30,5 euro. Mam nadzieje, ze wynik bedzie miarodajny... Przyznalam sie tylko do tortu o 20 godz. Smiali sie,ale powiedzieli, ze ok...
bo ja juz mam wizje jakiegos zabiegu