![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V
No, porobilam zapasy lekowe w ramach DDD. Od rana kombinowalam co gdzie kupic
![]() Teraz popatrze moze za jakimis gadzetami. Gdzie jest wyplata??? ![]()
#1742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. V
A ja wstawiłam pierwsze pranie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
smugi zostaja: a) po bokach jak zle wytrzesz tym papierem to rysuje na boku jakby krawędz b) na gorze w miejscu przyłożenia, jezeli zle wytrzesz papierem c) jak jest za suche to jest mega syf ![]() ![]() ale te smugi z a i b to przecierasz papierem i luzik ![]() ![]() ogolnie namachac sie trzeba bo umyc szybe musisz sama, to tylko sciaga piane do sucha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() zapomnialam o tym w gemini ![]()
![]() |
#1745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj kupiłam termometr polecany tutaj (Medisana FTN) na sferis.pl. Był najtańszy na ceneo i do tego jeszcze darmowa dostawa. ![]() Na innej stronie upolowałam termos Salewa. Szukałam jeszcze Pingwinoska, ale znazlalam tylko w okazyjnej cenie bez darmowej dostawy. Przy okazji na srokao.pl wynalazłam fajny kosmetyk Alphanova Bebe. Mleczko do mycia, którego nie ma już w sprzedaży. Jako nowość znalazłam wodę micelarną tej marki - idealna do przemycia pupy podczas przebierania pampersa. Ogólnie dużo zastosowań - przemyć buzię, fałdki, idealna na upały. Waciki plus ta woda i wszystko eko. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ubranka bede prac w naszym proszku/plynie, a potem w dzieciecym. Wydaje mi sie, ze tylko 56 i 62 (te co mam najmniejsze) + kocyki, spiworki, pieluszki. Reszte w miare mozliwosci pozniej. Cytat:
![]() Z ciekawosci - jaki wybralas? Ja planuje wszystko machnac w gemini. Swoja droga zastanawiam sie nad fenomenem tej apteki wsrod ciezarnych ![]() ![]()
![]() |
#1747 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno najtaniej, a druga sprawa jest wszystko ![]() ja czesto jak kremy zamawiam (bo nie ide do Superpharm tylko lece online aptekami) to jak szukam 3, to malo ktora apteka (a biore z listy ceneo dla kazdego produktu 3-4najtansze i w kazdej z tych 12 buduje caly koszyk), wiec malo ktora ma wszystkie 3 ![]() a na gemini jest wszystko ![]() ja wydałam tam z 280zł i mam wszystko ![]() ![]()
![]() |
#1749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kupilam na lumpach slodki pajacyk polarowy r.62 pewnie idealny na wiosenne spacery bedzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
ale to nie jest bezdotykowy... albo mi tylko taki znajduje...
#1751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ta wodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Raczkowanie
|
Zamówiłam ten i z tego co się rozczytałam jest bezdotykowy. ![]() http://m.ceneo.pl/4245682#tab=spec Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Ja ogólnie napaliłam się na zestaw Cutis Help Mimi, ale ta woda wydaje mi się hitem. Jeszcze nie zamawiałam, ale po świętach będę kompletować kosmetyki. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | ||||||
Zakorzenienie
|
co za dzień, już padam, a jeszcze czeka nas SR
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ooo muszę ją obczaić |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
Czy Wam też już jest tak ciężko? Brzuch mi twardnieje, trochę pochodzę, spojenie boli, ciekawe ile już ważą moje bąki, że tak mi już ciężko, oby do czwartku
![]()
#1756 |
Zakorzenienie
|
Dzień- dobry wieczór
![]() Ale mam dzień. Teraz dopiero do domu weszłam od rana. Nadrobie jak Daria pójdzie spać
#1757 |
Zakorzenienie
|
większość czasu leżę, a i tak padam na psyk..
#1758 |
Raczkowanie
|
Powoli zaczynam rozumieć czemu dziewczyny w 3 trymestrze marzą o porodzie haha; ) a przednimi jeszcze 2-3 miesiące
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Wtajemniczenie
|
hej! melduje sie po długiej nieobecności. Tz wrócił ale w czwartek znowu wyjeżdża
![]() Gratuluje wszystkich udanych wizyt, glukoz itd. Mi też jest juz coraz ciężej, bardzo szybko się mecze. Jutro mam wizytę, zrobiłam badania i okazało się ze mam podwyższony poziom leukocytow w moczu. Norma jest do 10 a ja mam 125..pięknie. Dr Google podpowiada ze to może być zapalenie układu moczowego. Ciekawe co gin na to. Nie mam żadnych objawów chyba. Chyba bo czasami czuje takie ukllucia jakby szpilka w cewkę. Ale w pierwszej ciąży pod koniec tez takie coś miałam i wyniki miałam wzorowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny co mogłabym kupić 10latkowi na prezent? Myślałam o jakiejś grze, ale planszowej w granicach do 50zł... Niestety chłopak ma zero zainteresowań pocza grami na konsole bez ograniczeń wiekowych - pisze tylko tytuł a rodzice kupują... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
Mnie od 3 dni brzuch twardnieje chyba ze sto razy na dobe. Niewazne czy leze czy stoje czy siedze. Masakra jakas. Do tego dzisiaj Mloda ma jakis leniwy dzien i malo co sie rusza.
Z ciekawosci policzylam dni, porobilam plany na kolejne tygodnie i marze, zeby szybko zlecialo... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje dziekuje ![]()
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Mnie plecy bardzo bola i mnie juz szlag trafia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Mnie glowa dobija i mdlosci. Boje sie ze znowu stan przedrzucawkowy bede miala😞 za tydzien znowu wizyta i byleby przetrwac swieta
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
24/40 it's a boy. ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- U mnie to samo. Makabra w każdej pozycji mi niewygodnie i boli. 😣 24/40 it's a boy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim
![]() mam dobre i złe wiadomości. dobra jest taka, że żelazo w formie dwuglicynianu zadziałało i podbiło mi hemoglobine do góry. chyba po niecałym miesiącu brania skoczyło z ok. 11 (dokładnie nie pamiętam, nie chce mi się szukać czy to było 10,6 czy 11,2) do 12,4 ![]() zła wiadomość jest z zębem, przepłakałam pół dnia, aż jestem cała opuchnięta. mam zapalenie w kanałach, ropa leci. lekarz mi ich nie chciał wypełnić. włożył coś przeciwzapalnego, że jest to nadzieja na ratunek jeśli ząb sie uspokoi. bez antybiotyku ani rusz, a to już długa historia o antybiotyku w ciąży. najgorzej się załamałam, że stan zapalny może być dla dziecka niebezpieczny, więc już nie funkcjonuje z nerwów.... ![]()
#1767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 24/40 it's a boy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do stanu przedrzucawkowego, to kiedyś czytałam, że pierwsza ciąża to zwiększone ryzyko, w kolejnych rzadko się powtarza, o ile dobrze pamietam ![]()
![]() |
#1770 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Biedna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.