Scent Bar LX - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-29, 13:51   #2791
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

To może kotka?
Peniska

Przepisy BHP mówią: nie będziesz pił ani jadł przy komputerze... No ale cóż, kto nie przestrzega tych przepisów ma za swoje I nie uwierzy, że to mądre człowieki przepisy te wymyśliły, dopóki się nie przekona

Macham znad suszącej się klawiatury Dobrze, że mam zapasową (a raczej starą ) Tak się kończy machanie ręcami
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 13:56   #2792
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Peniska

Przepisy BHP mówią: nie będziesz pił ani jadł przy komputerze... No ale cóż, kto nie przestrzega tych przepisów ma za swoje I nie uwierzy, że to mądre człowieki przepisy te wymyśliły, dopóki się nie przekona

Macham znad suszącej się klawiatury Dobrze, że mam zapasową (a raczej starą ) Tak się kończy machanie ręcami
Znaczy, jedzenie przy komputerze jest nieistotne, nie należy ino rencami wymachiwać
Stary 2016-11-29, 13:59   #2793
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Znaczy, jedzenie przy komputerze jest nieistotne, nie należy ino rencami wymachiwać
I łokciami zahaczać i czytać śmieszne rzeczy jak się pije i jeszcze parę rzeczy by się znalazło na pewno
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 14:04   #2794
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

A propos śmiesznych rzeczy.....

Od jakiegoś czasu jadamy w firmie śniadania. Wspólnie, znaczy i na koszt firmy. Bardzo fajny pomysł, moim zdaniem, a kanapek zazwyczaj zostaje mniej więcej do połowy dnia. No, i wczoraj została jedna w kuchni na talerzu i krążę tak koło niej i krążę i około 14.30 stwierdziłam, ze co będzie obsychać - zjem! I nie wiem, kto był taki kulturalny inaczej, ale w kanapce został się ino pomidorek i ogórek, węglinkę ktoś raczył ze środka zeżreć

Nic, zjadłam co zostało, poszłam do kolegów z handlowego opowiedzieć, ze mi się taki bubel trafił, a kolega na to (o wędlinie) "może sama wyszła...? "

Stary 2016-11-29, 18:00   #2795
agnyska81
Zakorzenienie

Snad nerwa na wierzchu (spokojnie, tylko w przenośni, choć zęby też mnie napier* )

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Zwierzątka przynoszę w darze
Jakie ładne

Cytat:
1. (i obmyślam "strategię prezentową")

2. Niech zgadnę, akurat patroszyłaś kurę?
1. Właśnie dostałam zaproszenie urodzinowe na sobotę i nie jestem przygotowana nic a nic
2.

Wszyscy mnie ostatnio denerwują:
- teściowa, bo fochła śmiertelnie jak ją zapytałam czy nie widziała gdzieś w mieście krawiectwa ciężkiego, bo muszę skrócić rękawy u płaszcza (a ona pracowała całe życie jako krawiec ciężki i foch, że czemu o niej nie pomyślałam - no skąd mam wiedzieć, że chce i może, przez 13 lat naszej znajomości nie była specjalnie wyrywna do tego typu pomocy);
- szwagierka, bo już myślałam, że znalazłam ładne imię dla córki, a ona tak jakoś je wymawiała, że mi je obrzydziła ;
- TŻ, bo jak śmiał powiedzieć to planowane imię swojej siostrze;
- no i wreszcie, jakżeby inaczej, tata bo bez żadnych uzgodnień zaplanował nam święta u siebie!

Generalnie, nie dogodzisz

Edit:
Noooo, nie bójcie się agnyski

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2016-11-29 o 19:48
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 21:26   #2796
Maja102
Zakorzenienie

Znad cydru lubelskiego miodowego

I tworzących sie zakwasów w nogach po dzisiejszej lekcji jive'a, uch, nowe figury dały popalić

Zdecydowanie najbardziej moj taniec, skakanie idzie mi najlepiej ze wszystkich (ha! Lata pogo )

Byle do czwartku przeszło, ale dam popisowe na parkiecie

Do tego open bar na drinki i liskacza, także tego... Oby nie dać za dużej popisowy np. na stole

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-11-29 o 21:27
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 23:38   #2797
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
I nie wiem, kto był taki kulturalny inaczej, ale w kanapce został się ino pomidorek i ogórek, węglinkę ktoś raczył ze środka zeżreć
Nie macie tak jakiego kotha?

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Snad nerwa na wierzchu (spokojnie, tylko w przenośni, choć zęby też mnie napier* )

Edit:
Noooo, nie bójcie się agnyski
1 i 3
2. chyba w tym stanie wszystko bardziej wkokufia. A jakie imię?

Ewuś, trzymam kciuki za rehabilitację Zazdroszczę braku problemów z resztą, mój chyba wdał się w nietopsza bo strzela ostatnio fochy - nie otwiera buzi do jedzenia, do przewijania potrzeba dwóch osób bo spiernicza, jak już się zdejmie pieluchę to zlewa zdejmującego ciepłym moczem (dosłownie -_-), jak mu jakaś zabawka wpadnie pod szafkę czy cuś, to wrzeszczy jakby go obdzierali żeby mu ktoś wyjął. Ogólnie co rusz trafia mnie szlag

A propos nietopsza, bo nie skończyłam historii urodzinowej. Otóż przyniósł ten bon i ciasto, bardzo ładnie, ale potem poszły z N gdzieś tam i "impreza" miała być po ich powrocie. Akurat tuż przed powrotem obudził się mały i musiałam karmić, a nietopesz już w drzwiach, jeszcze w butach i w kurtce: "dostanę tę herbatę?" Ja na to: "zaraz, karmię!" a nietopesz zaczął coś burczeć pod nosem i wzruszać ramionami. Jakbym wiedziała to bym zrobiła zawczasu do termosu i postawiła na wycieraczce

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-30, 00:02   #2798
gryx82
BAN stały

Znad herbaty
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
no wiesz, jakby nie było klejnoty rodowe stracił, nic dziwnego, że przeżywa
Racja, co ja się gópio dziwię Ale od południa jest już wszystko OK, już się tłukł z Kajetanem
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Baru snad jarania się nowo przybyłymi sosami sriracha w czterech stężeniach chilli ciekawa jestem 70%
Ja bym najpierw testament spisał, tak dla "spokojności ducha"
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Peniska
Piska? Aaaaa! Puszcza Piska? Na jednym zdjęciu się cała nie zmieści
Cytat:
Mój siostrzeniec załatwił tym sposobem nowiutki laptop parę lat temu, 2500 PLN poszło się... przejść i już nie wróciło
Cytat:
...
I nie wiem, kto był taki kulturalny inaczej, ale w kanapce został się ino pomidorek i ogórek, węglinkę ktoś raczył ze środka zeżreć
Ludzie to świnie, serio...
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
- teściowa, bo fochła śmiertelnie jak ją zapytałam czy nie widziała gdzieś w mieście krawiectwa ciężkiego, bo muszę skrócić rękawy u płaszcza (a ona pracowała całe życie jako krawiec ciężki i foch, że czemu o niej nie pomyślałam - no skąd mam wiedzieć, że chce i może, przez 13 lat naszej znajomości nie była specjalnie wyrywna do tego typu pomocy);
No ale wiesz, to jak zapytać emerytowanej kucharki, czy nie zna kogoś, kto umie dobrze gotować
Cytat:
- szwagierka, bo już myślałam, że znalazłam ładne imię dla córki, a ona tak jakoś je wymawiała, że mi je obrzydziła
Rosumię A już najgorzej jest wtedy, gdy sobie obmyślisz jakieś piękne imię dla dziecka, a potem poznasz bachora z piekła rodem, który ci je do szczętu zohydzi, albo co trzecie w przedszkolu tak wołają (żegnaj Danielku, żegnaj Lenko...)
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
...
nietopesz już w drzwiach, jeszcze w butach i w kurtce: "dostanę tę herbatę?" Ja na to: "zaraz, karmię!" a nietopesz zaczął coś burczeć pod nosem i wzruszać ramionami. Jakbym wiedziała to bym zrobiła zawczasu do termosu i postawiła na wycieraczce
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-30, 09:10   #2799
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Pierwsza....?
Stary 2016-11-30, 09:29   #2800
Parabelka
Panaroja

Druga ?

Niech ktoś wreszcie wyłączy tę pogodę

Katty - nie boisz się tych 70% ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-30, 10:33   #2801
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Piska? Aaaaa! Puszcza Piska? Na jednym zdjęciu się cała nie zmieści
.

No ale wiesz, to jak zapytać emerytowanej kucharki, czy nie zna kogoś, kto umie dobrze gotować
1.

2. Igzakili

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ewuś, trzymam kciuki za rehabilitację Zazdroszczę braku problemów z resztą, mój chyba wdał się w nietopsza bo strzela ostatnio fochy - nie otwiera buzi do jedzenia, do przewijania potrzeba dwóch osób bo spiernicza, jak już się zdejmie pieluchę to zlewa zdejmującego ciepłym moczem (dosłownie -_-), jak mu jakaś zabawka wpadnie pod szafkę czy cuś, to wrzeszczy jakby go obdzierali żeby mu ktoś wyjął. Ogólnie co rusz trafia mnie szlag

A propos nietopsza, bo nie skończyłam historii urodzinowej. Otóż przyniósł ten bon i ciasto, bardzo ładnie, ale potem poszły z N gdzieś tam i "impreza" miała być po ich powrocie. Akurat tuż przed powrotem obudził się mały i musiałam karmić, a nietopesz już w drzwiach, jeszcze w butach i w kurtce: "dostanę tę herbatę?" Ja na to: "zaraz, karmię!" a nietopesz zaczął coś burczeć pod nosem i wzruszać ramionami. Jakbym wiedziała to bym zrobiła zawczasu do termosu i postawiła na wycieraczce
1. Zniechęcacie!!! W co ja się pakuję

2. No comment.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Też mnie lekki dreszczyk obleciał jak to przeczytałam. Co prawda chilli, nie jest jakoś zabójczo ostre, tylko smacznie ostre, ale 70% działa mi na wyobraźnię. A może będzie tylko smaczniejsze? Boję się, ale chciałabym wiedzieć
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-30, 10:55   #2802
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Baru snad jarania się nowo przybyłymi sosami sriracha w czterech stężeniach chilli ciekawa jestem 70%
zalezy, jakie chilli
po tym, jak kolega z robo częstował pastą z Carolina Reaper (najostrzejsza na świecie) to nic mi niestraszne
habanero tez kiedyś wciągnęłam w całości

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-11-30 o 10:57
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-30, 11:00   #2803
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
zalezy, jakie chilli
po tym, jak kolega z robo częstował pastą z Carolina Reaper (najostrzejsza na świecie) to nic mi niestraszne
Właśnie o to mię chodziło wyżej, o odmiany, a miałam na myśli klayczne zwykłe chili, jako to najłagodniejsze.

Tych z fansy nazwami, nawet nie tykam. Ani mi się śni.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-30, 11:39   #2804
Murszafka
To ja :)

Dzień dobry
Z powodu budowy metra, odcięli główną drogę dojazdową do nas i chyba dlatego kurier inpost postanowił zostawiać przesyłki dla nas 3 kilometry dalej... Także muszę dymać teraz. Mam nadzieję że w tym czasie nie przyjdzie listonosz, bo wszystko jest możliwe... A czekam na Piper Nigrum, jako nagrodę za wystawę
Komu tapetę na pulpit, na grudzień???

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-30, 11:39   #2805
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:

Nie bo zwykle jak jadłam coś niby ostrego to dla mnie było łagodne

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Też mnie lekki dreszczyk obleciał jak to przeczytałam. Co prawda chilli, nie jest jakoś zabójczo ostre, tylko smacznie ostre, ale 70% działa mi na wyobraźnię. A może będzie tylko smaczniejsze? Boję się, ale chciałabym wiedzieć
Dam znać

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
zalezy, jakie chilli
Ja japaleno chrupię bezstresowo

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Właśnie o to mię chodziło wyżej, o odmiany, a miałam na myśli klayczne zwykłe chili, jako to najłagodniejsze.

Tych z fansy nazwami, nawet nie tykam. Ani mi się śni.
No to tajska oryginalna sriracha o taka więc mam nadzieję, że w końcu trafi swój na swego

Baru snad kawki
Stary 2016-11-30, 11:49   #2806
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Snat wcurfaaa na friz. Tydzien temu byłam na odrostach, miała wsio to samo zrobić co przedostatnim razem, a odrosty wyszły jej 2 tony ciemniejsze niż reszta białych włosów, i mam te ciemnawo zoltawe, noż cur*** Tera mi to nie daje spokoju, ale nie moge iśc znowu rozjasnaic, bo to za szybko, pójde moze za 2-3 tygodnie. Nienawidże takiej fuszerki. Nie wiem co jej odbiło

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-30, 12:05   #2807
gryx82
BAN stały

Znad i powierzchownych ran szarpanych zadanych kocimi pazurami
Cytat:
Pierwsza....?
Cytat:
Druga ?
Czeee... a nie, jednak ósmy
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Z powodu budowy metra, odcięli główną drogę dojazdową do nas i chyba dlatego kurier inpost postanowił zostawiać przesyłki dla nas 3 kilometry dalej... Także muszę dymać teraz. Mam nadzieję że w tym czasie nie przyjdzie listonosz, bo wszystko jest możliwe...

Cudne!
Cytat:
No to tajska oryginalna sriracha o taka więc mam nadzieję, że w końcu trafi swój na swego
Cena bardzo przyjazna, za 200 ml szczególnie (tym bardziej, że wystarczy dodać do dania parę kropli zapewne, aby uzyskać efekt) Dawniej bardziej lubiłem ostre smaki, im bardziej paliło, tym było lepiej, teraz już "znormalniałem" troszkę i wolę jednak przede wszystkim smak potrawy czuć, niż ogień
Stary 2016-11-30, 12:30   #2808
Katty_p13
Piers do przodu

Gryx - BTW dziękuję za gratki za Sosny
Stary 2016-11-30, 12:41   #2809
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Nie bo zwykle jak jadłam coś niby ostrego to dla mnie było łagodne

1.a to insza inszość
2.no jest szansa , daj znać o wynikach testów
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Snat wcurfaaa na friz. Tydzien temu byłam na odrostach, miała wsio to samo zrobić co przedostatnim razem, a odrosty wyszły jej 2 tony ciemniejsze niż reszta białych włosów, i mam te ciemnawo zoltawe, noż cur*** Tera mi to nie daje spokoju, ale nie moge iśc znowu rozjasnaic, bo to za szybko, pójde moze za 2-3 tygodnie. Nienawidże takiej fuszerki. Nie wiem co jej odbiło
może miała ciemne okulary na nosie ? albo sklerozę i zapomniała co robiła

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-30, 12:52   #2810
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ad sklerozy - poszłam wczoraj po pracy zrobić zakupy w Owadzie.
A następnie, korzystając z czasu przed odjazdem pociągu, poszłam się pobłąkać po Rossmanie. Ok, pobłąkałam się , wrzuciłam do koszyka co mi wpadło w oko i... chol.erka, co mi tak lekko? Jakieś zakupy przecież miałam...?
No to dawaj, zrobiłam rundkę po sklepie w poszukiwaniu zaginionej ar... znaczy, torby - i na szczęście jakiś ochroniarz się nią zaopiekował i postawił przy kasie.
Niedługo głowy zapomnę
Stary 2016-11-30, 13:07   #2811
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryx - BTW dziękuję za gratki za Sosny
To Ty?!
Cytat:
Ad sklerozy - poszłam wczoraj po pracy zrobić zakupy w Owadzie.
A następnie, korzystając z czasu przed odjazdem pociągu, poszłam się pobłąkać po Rossmanie. Ok, pobłąkałam się , wrzuciłam do koszyka co mi wpadło w oko i... chol.erka, co mi tak lekko? Jakieś zakupy przecież miałam...?
No to dawaj, zrobiłam rundkę po sklepie w poszukiwaniu zaginionej ar... znaczy, torby - i na szczęście jakiś ochroniarz się nią zaopiekował i postawił przy kasie.
Niedługo głowy zapomnę
Mama tak kiedyś zostawiła portfel w Polo, przy kasie. Zorientowała się na drugi dzień, na szczęście czekał odłożony przez ekspedientkę.
Stary 2016-11-30, 13:13   #2812
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Mama tak kiedyś zostawiła portfel w Polo, przy kasie. Zorientowała się na drugi dzień, na szczęście czekał odłożony przez ekspedientkę.
Specjalistką od gubienia rozmaitości jest moja szefowa, możliwe, ze mi się udzieliło komórkę zostawia nagminnie w rozmaitych miejscach, ile razy latam do samochodu, żeby przynieść, nie zliczę. Po laptopa do hotelu jeździł wiceprezes, po dowód osobisty wydzwaniałam po różnych dziwnych miejscach w Warszawie (teraz zresztą też funkcjonuje bez).
Stary 2016-11-30, 14:04   #2813
gryx82
BAN stały

Sporo też zależy od ludzkiej uczciwości. Siostra straciła portfel zostawiony przez nieuwagę pod wózkiem, na klatce schodowej. Szwagier saszetkę z portfelem i dokumentami, które zostawił na dachu samochodu, na parkingu przed blokiem (mogliby chociaż te dokumenty gdzieś podrzucić).
Stary 2016-11-30, 14:10   #2814
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Sporo też zależy od ludzkiej uczciwości. Siostra straciła portfel zostawiony przez nieuwagę pod wózkiem, na klatce schodowej. Szwagier saszetkę z portfelem i dokumentami, które zostawił na dachu samochodu, na parkingu przed blokiem (mogliby chociaż te dokumenty gdzieś podrzucić).
Pani, która sprząta nasze biuro, znalazła kiedyś przed budynkiem portfel.

Jedno, co zrobiła głupio (ale pełna dobrych chęci) to znalazła w środku jakąś "kartę stałego klienta", po niej odnalazła właściciela i chciała go poinformować o znalezisku i portfel zwrócić. O mały włos sama zostałaby zaciągnięta na policję z podejrzeniem kradzieży, jeszcze się z nią gość wykłócał, ze o jakieś 5zł mu się kasa w portfelu nie zgadzała.

Tak, ze nie wiem, czy ta uczciwość taka "na miejscu".
Stary 2016-11-30, 14:12   #2815
Murszafka

A ja zgubiłam kiedyś portfel z prawkiem i koleś mnie odnalazł przez Facebooka

Stary 2016-11-30, 14:18   #2816
gryx82
BAN stały

Cytat:
Pani, która sprząta nasze biuro, znalazła kiedyś przed budynkiem portfel.

Jedno, co zrobiła głupio (ale pełna dobrych chęci) to znalazła w środku jakąś "kartę stałego klienta", po niej odnalazła właściciela i chciała go poinformować o znalezisku i portfel zwrócić. O mały włos sama zostałaby zaciągnięta na policję z podejrzeniem kradzieży, jeszcze się z nią gość wykłócał, ze o jakieś 5zł mu się kasa w portfelu nie zgadzała.

Tak, ze nie wiem, czy ta uczciwość taka "na miejscu".
Szczerze mówiąc, ja postąpiłbym tak samo A facet jakiś kompletny burak...
Cytat:
A ja zgubiłam kiedyś portfel z prawkiem i koleś mnie odnalazł przez Facebooka
Są jeszcze uczciwi ludzie
Stary 2016-11-30, 14:20   #2817
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Szczerze mówiąc, ja postąpiłbym tak samo A facet jakiś kompletny burak...

Są jeszcze uczciwi ludzie
Ja bym zostawiła u ochrony budynku i niech się martwią.
Na 200% nie zaglądałabym w ogóle do środka
Stary 2016-11-30, 14:33   #2818
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja bym zostawiła u ochrony budynku i niech się martwią.
Na 200% nie zaglądałabym w ogóle do środka
Ja bym zajrzał, bo równie dobrze portfel mógłby być zupełnie pusty (a innym nie ufam, więc wolałbym sam załatwić sprawę, niż liczyć na uczciwość innych)
Stary 2016-11-30, 14:35   #2819
Murszafka

Pogalopowałam sobie po tej syfiastej pogodzie, wróciłam do domu, zżarłam loda, a teraz jestem sina i się trzęsę. Może cię się do mnie zwracać per "brakujące ogniwo ewolucji".

Stary 2016-11-30, 15:00   #2820
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Pogalopowałam sobie po tej syfiastej pogodzie, wróciłam do domu, zżarłam loda, a teraz jestem sina i się trzęsę. Może cię się do mnie zwracać per "brakujące ogniwo ewolucji".
Ja i bez zjedzenia loda mam od rana ręce jak z lodówki

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:

może miała ciemne okulary na nosie ? albo sklerozę i zapomniała co robiła
Nie wiem, moze jej sie nei chciało popracowac nad tym, moe miała dzien leania, bo ostatnim razem musiała na odrosty 2 razy dawac, teraz sie jej pewno odechciało. Nic to, nie zapomnę jej to wypomnieć jak tam pójde i zdrowo opitolę.Jak sie nie podobaja moje pieniadze, to pojde se znajde innego fryzjera

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości