|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Peniska
![]() Przepisy BHP mówią: nie będziesz pił ani jadł przy komputerze... No ale cóż, kto nie przestrzega tych przepisów ma za swoje I nie uwierzy, że to mądre człowieki przepisy te wymyśliły, dopóki się nie przekona ![]() Macham znad suszącej się klawiatury Dobrze, że mam zapasową (a raczej starą ) Tak się kończy machanie ręcami
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2792 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2794 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A propos śmiesznych rzeczy.....
Od jakiegoś czasu jadamy w firmie śniadania. Wspólnie, znaczy i na koszt firmy. Bardzo fajny pomysł, moim zdaniem, a kanapek zazwyczaj zostaje mniej więcej do połowy dnia. No, i wczoraj została jedna w kuchni na talerzu i krążę tak koło niej i krążę i około 14.30 stwierdziłam, ze co będzie obsychać - zjem! I nie wiem, kto był taki kulturalny inaczej, ale w kanapce został się ino pomidorek i ogórek, węglinkę ktoś raczył ze środka zeżreć ![]() Nic, zjadłam co zostało, poszłam do kolegów z handlowego opowiedzieć, ze mi się taki bubel trafił, a kolega na to (o wędlinie) "może sama wyszła...? "
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Snad nerwa na wierzchu
(spokojnie, tylko w przenośni, choć zęby też mnie napier* )Cytat:
Cytat:
2. Wszyscy mnie ostatnio denerwują: - teściowa, bo fochła śmiertelnie jak ją zapytałam czy nie widziała gdzieś w mieście krawiectwa ciężkiego, bo muszę skrócić rękawy u płaszcza (a ona pracowała całe życie jako krawiec ciężki i foch, że czemu o niej nie pomyślałam - no skąd mam wiedzieć, że chce i może, przez 13 lat naszej znajomości nie była specjalnie wyrywna do tego typu pomocy); - szwagierka, bo już myślałam, że znalazłam ładne imię dla córki, a ona tak jakoś je wymawiała, że mi je obrzydziła ;- TŻ, bo jak śmiał powiedzieć to planowane imię swojej siostrze; - no i wreszcie, jakżeby inaczej, tata bo bez żadnych uzgodnień zaplanował nam święta u siebie! Generalnie, nie dogodzisz ![]() Edit: Noooo, nie bójcie się agnyski
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-11-29 o 19:48 |
||
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Znad cydru lubelskiego miodowego
![]() I tworzących sie zakwasów w nogach po dzisiejszej lekcji jive'a, uch, nowe figury dały popalić ![]() Zdecydowanie najbardziej moj taniec, skakanie idzie mi najlepiej ze wszystkich (ha! Lata pogo )Byle do czwartku przeszło, ale dam popisowe na parkiecie Do tego open bar na drinki i liskacza, także tego... Oby nie dać za dużej popisowy np. na stole
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-11-29 o 21:27 |
|
|
|
#2797 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
2. chyba w tym stanie wszystko bardziej wkokufia. A jakie imię? Ewuś, trzymam kciuki za rehabilitację Zazdroszczę braku problemów z resztą, mój chyba wdał się w nietopsza bo strzela ostatnio fochy - nie otwiera buzi do jedzenia, do przewijania potrzeba dwóch osób bo spiernicza, jak już się zdejmie pieluchę to zlewa zdejmującego ciepłym moczem (dosłownie -_-), jak mu jakaś zabawka wpadnie pod szafkę czy cuś, to wrzeszczy jakby go obdzierali żeby mu ktoś wyjął. Ogólnie co rusz trafia mnie szlag ![]() A propos nietopsza, bo nie skończyłam historii urodzinowej. Otóż przyniósł ten bon i ciasto, bardzo ładnie, ale potem poszły z N gdzieś tam i "impreza" miała być po ich powrocie. Akurat tuż przed powrotem obudził się mały i musiałam karmić, a nietopesz już w drzwiach, jeszcze w butach i w kurtce: "dostanę tę herbatę?"
|
||
|
|
|
#2798 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Cytat:
Ale od południa jest już wszystko OK, już się tłukł z Kajetanem ![]() Cytat:
Piska? Aaaaa! Puszcza Piska? Na jednym zdjęciu się cała nie zmieści Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A już najgorzej jest wtedy, gdy sobie obmyślisz jakieś piękne imię dla dziecka, a potem poznasz bachora z piekła rodem, który ci je do szczętu zohydzi, albo co trzecie w przedszkolu tak wołają (żegnaj Danielku, żegnaj Lenko...) Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2799 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pierwsza....?
|
#2800 |
|
Panaroja
|
Druga
?Niech ktoś wreszcie wyłączy tę pogodę Katty - nie boisz się tych 70% ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Igzakili ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
2. No comment. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Też mnie lekki dreszczyk obleciał jak to przeczytałam. Co prawda chilli, nie jest jakoś zabójczo ostre, tylko smacznie ostre, ale 70% działa mi na wyobraźnię. A może będzie tylko smaczniejsze? Boję się, ale chciałabym wiedzieć
|
||
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po tym, jak kolega z robo częstował pastą z Carolina Reaper (najostrzejsza na świecie) to nic mi niestraszne ![]() habanero tez kiedyś wciągnęłam w całości
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-11-30 o 10:57 |
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tych z fansy nazwami, nawet nie tykam. |
|
|
|
|
#2804 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry
![]() Z powodu budowy metra, odcięli główną drogę dojazdową do nas i chyba dlatego kurier inpost postanowił zostawiać przesyłki dla nas 3 kilometry dalej... Także muszę dymać teraz. Mam nadzieję że w tym czasie nie przyjdzie listonosz, bo wszystko jest możliwe... A czekam na Piper Nigrum, jako nagrodę za wystawę ![]() Komu tapetę na pulpit, na grudzień???
|
#2805 | |||
|
Piers do przodu
|
Nie bo zwykle jak jadłam coś niby ostrego to dla mnie było łagodne
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2806 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snat wcurfaaa na friz. Tydzien temu byłam na odrostach, miała wsio to samo zrobić co przedostatnim razem, a odrosty wyszły jej 2 tony ciemniejsze niż reszta białych włosów, i mam te ciemnawo zoltawe, noż cur***
Tera mi to nie daje spokoju, ale nie moge iśc znowu rozjasnaic, bo to za szybko, pójde moze za 2-3 tygodnie. Nienawidże takiej fuszerki. Nie wiem co jej odbiło
|
#2807 | |||
|
BAN stały
|
Znad
i powierzchownych ran szarpanych zadanych kocimi pazurami Czeee... a nie, jednak ósmy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2808 |
|
Piers do przodu
|
Gryx - BTW dziękuję za gratki za Sosny
|
#2809 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no jest szansa , daj znać o wynikach testów ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2810 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ad sklerozy - poszłam wczoraj po pracy zrobić zakupy w Owadzie.
A następnie, korzystając z czasu przed odjazdem pociągu, poszłam się pobłąkać po Rossmanie. Ok, pobłąkałam się , wrzuciłam do koszyka co mi wpadło w oko i... chol.erka, co mi tak lekko? Jakieś zakupy przecież miałam...? No to dawaj, zrobiłam rundkę po sklepie w poszukiwaniu zaginionej ar... znaczy, torby - i na szczęście jakiś ochroniarz się nią zaopiekował i postawił przy kasie. Niedługo głowy zapomnę
|
#2811 | |
|
BAN stały
|
To Ty?!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2812 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
komórkę zostawia nagminnie w rozmaitych miejscach, ile razy latam do samochodu, żeby przynieść, nie zliczę. Po laptopa do hotelu jeździł wiceprezes, po dowód osobisty wydzwaniałam po różnych dziwnych miejscach w Warszawie (teraz zresztą też funkcjonuje bez).
|
|
#2813 |
|
BAN stały
|
Sporo też zależy od ludzkiej uczciwości. Siostra straciła portfel zostawiony przez nieuwagę pod wózkiem, na klatce schodowej. Szwagier saszetkę z portfelem i dokumentami, które zostawił na dachu samochodu, na parkingu przed blokiem (mogliby chociaż te dokumenty gdzieś podrzucić).
|
|
|
|
#2814 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Jedno, co zrobiła głupio (ale pełna dobrych chęci) to znalazła w środku jakąś "kartę stałego klienta", po niej odnalazła właściciela i chciała go poinformować o znalezisku i portfel zwrócić. O mały włos sama zostałaby zaciągnięta na policję z podejrzeniem kradzieży, jeszcze się z nią gość wykłócał, ze o jakieś 5zł mu się kasa w portfelu nie zgadzała. Tak, ze nie wiem, czy ta uczciwość taka "na miejscu".
|
|
#2815 |
|
|
A ja zgubiłam kiedyś portfel z prawkiem i koleś mnie odnalazł przez Facebooka
|
#2816 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2817 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Na 200% nie zaglądałabym w ogóle do środka
|
|
#2818 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2819 |
|
|
Pogalopowałam sobie po tej syfiastej pogodzie, wróciłam do domu, zżarłam loda, a teraz jestem sina i się trzęsę. Może cię się do mnie zwracać per "brakujące ogniwo ewolucji".
|
#2820 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

I nie uwierzy, że to mądre człowieki przepisy te wymyśliły, dopóki się nie przekona 
Dobrze, że mam zapasową (a raczej starą
) Tak się kończy machanie ręcami

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zazdroszczę braku problemów z resztą, mój chyba wdał się w nietopsza bo strzela ostatnio fochy - nie otwiera buzi do jedzenia, do przewijania potrzeba dwóch osób bo spiernicza, jak już się zdejmie pieluchę to zlewa zdejmującego ciepłym moczem (dosłownie -_-), jak mu jakaś zabawka wpadnie pod szafkę czy cuś, to wrzeszczy jakby go obdzierali żeby mu ktoś wyjął. Ogólnie co rusz trafia mnie szlag

Aaaaa! Puszcza Piska?

i powierzchownych ran szarpanych zadanych kocimi pazurami