Lutówki 2017 ❤ cz. V - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-29, 17:55   #1771
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
dziękuję za pociechę bardzo tego potrzebuję
a co do stanu przedrzucawkowego, to kiedyś czytałam, że pierwsza ciąża to zwiększone ryzyko, w kolejnych rzadko się powtarza, o ile dobrze pamietam
Zobaczysz ze bedzie ok. Najgorzej na poczatku ciazy jak cos sie dzieje. Ale teraz nasze dzieciaczki to w zasadzie juz tylko tluzczyku nabieraja 😉 mozg, serduszko- wszystko rozwieniete.

Troche mnie te mdlosci martwia bo to podobno objaw😛 no ale nic, juz niedlugo

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 18:00   #1772
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
Ale ładne kupiłaś już na 68?
Na 62

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez agniecha828 Pokaż wiadomość
A teraz opowiesci z wizyty- pobieranie przezylam!!!byla inna babeczki i zrobila to swietnie! Glukoza- ile tego bylo! Dali mi cytrynowa wiec ok. Po krecilo mi sie w glowie i bylo straszniee zimno.ale po chwili mialam poerwsze ktg i lezalam pod kocem. Potem wizyta u gina, wszystko ok, mala nadal wieksza ale juz nie o 7-8 dni lecz 5. i wazy 1200 g (28+6). To chyba malo, nie? Ja nie przytylam a wrecz schudlam ale minimalnie... Z 58,1 na 57,9.lekarz dzis mily, wszystko opisywal, chyba pamietal ostatnia akcje. Ale pierwszy raz nie dal zdjecia. Za glukoze musialam placic 30,5 euro. Mam nadzieje, ze wynik bedzie miarodajny... Przyznalam sie tylko do tortu o 20 godz. Smiali sie,ale powiedzieli, ze ok...

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Czyli jest nadzieja ze po ciazy to sie cofnie???bo ja juz mam wizje jakiegos zabiegu

Jak to płaciłas za glukoze? Ja ani centa...

W jakiej kasie jesteś?

Edytowane przez zuzkka
Czas edycji: 2016-11-29 o 18:08
zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 18:02   #1773
sQuaara
Zakorzenienie

mariea wspolczuje nerwów
Stary 2016-11-29, 18:07   #1774
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
A ja wstawiłam pierwsze pranie ale mam ciuchów duzo (dla dziecka oczywiscie )
U mnie też jedzie właśnie pralka numer 1, moja mama pyta czy trojaczki w drodze tyle tego
Cytat:
A teraz opowiesci z wizyty- pobieranie przezylam!!!byla inna babeczki i zrobila to swietnie! Glukoza- ile tego bylo! Dali mi cytrynowa wiec ok. Po krecilo mi sie w glowie i bylo straszniee zimno.ale po chwili mialam poerwsze ktg i lezalam pod kocem. Potem wizyta u gina, wszystko ok, mala nadal wieksza ale juz nie o 7-8 dni lecz 5. i wazy 1200 g (28+6). To chyba malo, nie? Ja nie przytylam a wrecz schudlam ale minimalnie... Z 58,1 na 57,9.lekarz dzis mily, wszystko opisywal, chyba pamietal ostatnia akcje. Ale pierwszy raz nie dal zdjecia. Za glukoze musialam placic 30,5 euro. Mam nadzieje, ze wynik bedzie miarodajny... Przyznalam sie tylko do tortu o 20 godz. Smiali sie,ale powiedzieli, ze ok...

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Czyli jest nadzieja ze po ciazy to sie cofnie???bo ja juz mam wizje jakiegos zabiegu

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
cześć wszystkim
mam dobre i złe wiadomości.
dobra jest taka, że żelazo w formie dwuglicynianu zadziałało i podbiło mi hemoglobine do góry. chyba po niecałym miesiącu brania skoczyło z ok. 11 (dokładnie nie pamiętam, nie chce mi się szukać czy to było 10,6 czy 11,2) do 12,4 także zawrotnie. już jestem w normie, więc tyle dobrego.

zła wiadomość jest z zębem, przepłakałam pół dnia, aż jestem cała opuchnięta. mam zapalenie w kanałach, ropa leci. lekarz mi ich nie chciał wypełnić. włożył coś przeciwzapalnego, że jest to nadzieja na ratunek jeśli ząb sie uspokoi. bez antybiotyku ani rusz, a to już długa historia o antybiotyku w ciąży. najgorzej się załamałam, że stan zapalny może być dla dziecka niebezpieczny, więc już nie funkcjonuje z nerwów....
Mariea głowa do góry! Będzie dobrze

Stary 2016-11-29, 18:17   #1775
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Jak dobrze, że sama nie jestem w tym okropnym samopoczuciu, dziś mnie nawet pupa boli, mam taki ucisk na pęcherz, że ciągle myślę że chce siusiu, boje się psiknąć, żeby nic nie wyleciało
Stary 2016-11-29, 18:30   #1776
ila26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
ok dzieki bo mi pierwszy wsykakiwał za 17zł i 100 stron do przegladania, jak do nazwy dopisywalam termometr to mi smartfony pokazywało...trololololo

dziekuje dziekuje

Pokładam w nim nadzieję - zwłaszcza, że ma dobre opinie jeśli chodzi o mierzenie temperatury wody czy pokarmów. Oby, oby. Tutaj dziewczyny go polecały, ale nie pamietam dokładnie które z nas.

Cytat:
cześć wszystkim
dobra jest taka, że żelazo w formie dwuglicynianu zadziałało i podbiło mi hemoglobine do góry. chyba po niecałym miesiącu brania skoczyło z ok. 11 (dokładnie nie pamiętam, nie chce mi się szukać czy to było 10,6 czy 11,2) do 12,4 także zawrotnie. już jestem w normie, więc tyle dobrego.

zła wiadomość jest z zębem, przepłakałam pół dnia, aż jestem cała opuchnięta. mam zapalenie w kanałach, ropa leci. lekarz mi ich nie chciał wypełnić. włożył coś przeciwzapalnego, że jest to nadzieja na ratunek jeśli ząb sie uspokoi. bez antybiotyku ani rusz, a to już długa historia o antybiotyku w ciąży. najgorzej się załamałam, że stan zapalny może być dla dziecka niebezpieczny, więc już nie funkcjonuje z nerwów....

Miałam te opatrunki przy leczeniu przed ciążą i już wtedy się stresowałam czy uda się wybrnąć przed kanałowym i udało się. Tylko trochę z tymi opatrunkami chodziłam (około miesiąca). Ale wierzę, że dadzą radę i nie odbije się to na dziecku.

Skoku żelaza zazdroszczę. Mistrzostwo.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ila26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 18:43   #1777
malawrednioszka
Zakorzenienie

mam dzis jakis dziwny dzien.. Jakos nie moge sie wbic w rozmowy z Wami

Wojtuś 30.01.2019!!!!!
malawrednioszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-11-29, 18:46   #1778
ValancyStirling
Raczkowanie

marieaa - trzymam kciuki, będzie dobrze. Nie denerwuj się, stres najgorszy dla maleństwa . Dzieciaczki nasze już całkiem spore, co to dla nich taki stan zapalny pffff.

Ja pożegnałam się dziś w pracy, poczęstowałam ciachem koleżanki, posiedziałam 4godzinki fajnie było, jak dotarłam do auta to sobie pochlipałam...ehh ciąża piękny stan umysłu reklamy allegro nie odpalam.
Stary 2016-11-29, 18:51   #1779
sreberko4
Zakorzenienie

Dobry wieczór

mariea Wszystko będzie dobrze, zobaczysz Nie Ty jedna zmagasz się w ciąży z takim kłopotem Myśl pozytywnie, to bardzo pomaga

Ja dziś nic nie zrobiłam, po południu pochodziłam po lumpkach ale już mam tyle ubranek, że zaczęłam wybrzydzać Mało tego nie podoba mi się to co dostaję albo ktoś mi kupi, tylko to co sama wybiorę niewdzięcznica Jutro szkoła rodzenia, nie chce mi się

Wszystkie mamusie, którym dokuczają dolegliwości 3 trymestru mocno mocno tulę
Stary 2016-11-29, 19:03   #1780
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila26 Pokaż wiadomość

Miałam te opatrunki przy leczeniu przed ciążą i już wtedy się stresowałam czy uda się wybrnąć przed kanałowym i udało się. Tylko trochę z tymi opatrunkami chodziłam (około miesiąca). Ale wierzę, że dadzą radę i nie odbije się to na dziecku.
Ja też teraz chodzę z opatrunkiem na zębie a za tydzień dostanę jeszcze jeden. Obyło się bez stanu zapalnego, miałam po prostu 2 plomby w bardzo kiepskim stanie i lepiej było wg dentystki założyć dwa opatrunki niż kończyć ciążę z nadzieją, że się te dwa zęby nie rozbabrają bo wtedy będzie duży problem.
Mam przyjść po porodzie i wtedy je zrobić. Już też się naczytałam, że po znieczuleniu np karmić nie można... chyba będę musiała zainwestować w laktator potem jednak
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 19:12   #1781
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez malawrednioszka Pokaż wiadomość
Ja ostatnio też tak mam, na niczym się skupić nie mogę,myślę o jednym robię drugie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-29, 19:16   #1782
malawrednioszka
Zakorzenienie

Sreberko a II to juz nie ?! hehe
Lolita25 achhhh ale dzis o dziwo nic mnie nie kluje, nie mam dyskomfortu brzucha

Wojtuś 30.01.2019!!!!!
malawrednioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 19:20   #1783
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzkka Pokaż wiadomość
Na 62

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Jak to płaciłas za glukoze? Ja ani centa...

W jakiej kasie jesteś?

Ja tez nie płaciłam.
Zuza jak miałaś robioną glukozę?

24/40
it's a boy.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 19:27   #1784
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Ja tez nie płaciłam.
Zuza jak miałaś robioną glukozę?

24/40
it's a boy.
Ja miałam mały test czyli tylko po godzinie od wypicia glukozy, powiedzieli mi, że duża z 3 kłuciami jest tylko jeśli mała glukoza wychodzi źle

Stary 2016-11-29, 19:41   #1785
Fantazja_
Zakorzenienie

My po szkole rodzenia, dziś było kąpanie maluchów, spoko

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
hej! melduje sie po długiej nieobecności. Tz wrócił ale w czwartek znowu wyjeżdża
Gratuluje wszystkich udanych wizyt, glukoz itd.
Mi też jest juz coraz ciężej, bardzo szybko się mecze.
Jutro mam wizytę, zrobiłam badania i okazało się ze mam podwyższony poziom leukocytow w moczu. Norma jest do 10 a ja mam 125..pięknie. Dr Google podpowiada ze to może być zapalenie układu moczowego. Ciekawe co gin na to. Nie mam żadnych objawów chyba. Chyba bo czasami czuje takie ukllucia jakby szpilka w cewkę. Ale w pierwszej ciąży pod koniec tez takie coś miałam i wyniki miałam wzorowe.

też miałam czasem takie ukłucia w cewkę, ale wyniki ok. Nie martw się, niech lekarz się wypowie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Czy Wam też już jest tak ciężko? Brzuch mi twardnieje, trochę pochodzę, spojenie boli, ciekawe ile już ważą moje bąki, że tak mi już ciężko, oby do czwartku
oojjjj mnie ciągnie jakby mięsień po prawej stronie żebra, nie wiem jak siedzieć, najlepiej mi siedząc lub chodząc. Z kolei jak długo chodzę, a chodzę też szybko to zaraz brzuch robi się twardy

Cytat:
cześć wszystkim

super, że z żelazem ok a ząbkiem nie martw się na zapas

Cytat:
Fantazja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 19:48   #1786
Lilotka
Zakorzenienie

Mariea współczuję. Trzymam kciuki za poprawę. Będzie dobrze. 😙

24/40
it's a boy.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Ja miałam mały test czyli tylko po godzinie od wypicia glukozy, powiedzieli mi, że duża z 3 kłuciami jest tylko jeśli mała glukoza wychodzi źle

No ja to samo. Smak porzeczkowy chyba to był. 😋 po ilu dniach miałaś wynik?

24/40
it's a boy.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Bosz... jak mnie dziś głowa boli... 😣

24/40
it's a boy.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 19:56   #1787
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Mariea współczuję. Trzymam kciuki za poprawę. Będzie dobrze. 😙

24/40
it's a boy.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

No ja to samo. Smak porzeczkowy chyba to był. 😋 po ilu dniach miałaś wynik?

24/40
it's a boy.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Bosz... jak mnie dziś głowa boli... 😣

24/40
it's a boy.
Dostałam zwykłą, rozpuszczoną z proszku, jak ulepek żadnej lux porzeczkowej... Byłam lekko zawiedziona bo wiedziałam, że ty miałaś lepszą 😃
Wynik miał być po 5 dniach, ale mój lekarz dzwoni tylko jak coś jest nie tak, żebym wujka Google nie męczyła, nie zadzwonił, więc jest wszystko ok Jutro mam wizytę, ciekawe co tam powie mądrego

Stary 2016-11-29, 20:00   #1788
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Babka obok mnie siedzi i od 15minut pije glukoze - ma jeszcze pol kubka. Ciekawe jak takie dlugie picie ma sie do testu obciazenia, bo z tego co ja wiem to trzeba jak najszybciej.
A teraz dziewczyna w kolejce padla, ocucili ja i zaraz padla kolejny raz, tak panicznie boi sie pobierania...
Ło matko. ja 3 łyki i wypite. Wolałam szybko i mieć z głowy a nie delektować się tym .. brrrrrrr.. jak sobie pomyślę to mi sie dźwiga
Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
Odliczam dni do l4, w weekend oczyiście usłyszałam od rodziców żebym jeszcze popracowała

czas najwyższy na odpoczynek
Cytat:
Napisane przez ferimori Pokaż wiadomość
Żeby nie było tak świetnie to wczoraj cały dzień na sorze zakończony diagnoza rwy kulszowej nie życzę nikomu takiego bólu, nie mogłam ani jednego kroku postawić

współczuję bardzo bólu
Cytat:
Napisane przez ferimori Pokaż wiadomość
A zapomniałam dopisac! Po pierwsze to przekroczyliśmy kilogram a po drugie lekarz który mnie badał uznał że to wcale nie dziewczynka tylko chłopiec! Aaaaa w pon ide do swojej gin sprawdzić dokładnie ta płeć

łooo. ale zaskoczenie !
może ten lekarz się pomylił. Ciekawe co jutro powie
Cytat:
Usg miałam synek jest synkiem na 99% i waży już 570 gram. 😍😍

24/40
it's a boy.
super!
Cytat:
Nie kracz!!! Ja kupiłam ostatnio tak piękną sukienkę i sweterek na lato dla małej, że nawet jakby chciała nie może już zostać chłopcem 😃

Załącznik 6765151

śliczności
Cytat:
A teraz opowiesci z wizyty- pobieranie przezylam!!!
to kciuki za wyniki!
Stary 2016-11-29, 20:11   #1789
sQuaara
Zakorzenienie

przyszedl i czas na mnie. jak trzeba to prosze o linki... (po raz setny tu na forum)

sok z zurawiny - jaki? najlepiej stacjonarnie gdzies, apteka,cos

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-29, 20:24   #1790
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
odebralam wyniki:
glukoza na czczo - 70
po 1 h - 103
po 2 h - 106
po 2 h nie powinno byc mniej ?
ojj z tego co kojarzę to ostatni wynik powinien być zbliżony do pierwszego. A Twój jest najwyższy
Cytat:
Napisane przez Fantazja_ Pokaż wiadomość
co za dzień, już padam, a jeszcze czeka nas SR moja koleżanka wczoraj, która też jest w 29 tc, wylądowała na IP - bóle brzucha, jak się okazało kolka nerkowa

W poprzedniej ciąży miałam dwa razy kolkę nerkową. OKROPNY BÓL!
Cytat:
Czy Wam też już jest tak ciężko? Brzuch mi twardnieje, trochę pochodzę, spojenie boli, ciekawe ile już ważą moje bąki, że tak mi już ciężko, oby do czwartku
Jest mi okropnie ciężko! Najgorzej tak od około godz 17. Brzuch się robi jakiś jeszcze większy, twardy. a gdzie tam jeszcze....
Cytat:
cześć wszystkim

gratuluję poprawy wyniku !
I bardzo współczuję sprawy z zębem ale będzie dobrze z dzidziusiem!
Cytat:
Jak dobrze, że sama nie jestem w tym okropnym samopoczuciu, dziś mnie nawet pupa boli, mam taki ucisk na pęcherz, że ciągle myślę że chce siusiu, boje się psiknąć, żeby nic nie wyleciało
mam tak samo. Najgorzej jak nagle mnie złapie poza domem np w sklepie to aż iść nie umiem
Stary 2016-11-29, 20:26   #1791
sQuaara
Zakorzenienie

AXN czy Tobie ciężko?
Bo ja mam się świetnie... A tu takie biedne wszystkie i samej mi Głupio
Jutro ostatni dzień w pracy.. Fakt pewnie z 10h ale i tak się jaram
Stary 2016-11-29, 20:32   #1792
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
AXN czy Tobie ciężko?
Bo ja mam się świetnie... A tu takie biedne wszystkie i samej mi Głupio
Jutro ostatni dzień w pracy.. Fakt pewnie z 10h ale i tak się jaram
No w sumie to nic takiego mi nie dolega, jedynie bezobjawowa infekcja moich siuśków Mogę więc marudzić na antybiotyki, o! I i i zaparcia miałam! Ale dziś akurat przeszło więc tak naprawdę... czuję się idealnie
Stary 2016-11-29, 20:34   #1793
justkonev
Zakorzenienie

Witam po zabieganym dniu Obecnie jestem u taty, bo jutro z rana wycieczka do Ikei Już się nie mogę doczekać
Jutro pewnie was nadrobie, bo tyyyyle tego napisałyście

justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 20:56   #1794
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
No w sumie to nic takiego mi nie dolega, jedynie bezobjawowa infekcja moich siuśków Mogę więc marudzić na antybiotyki, o! I i i zaparcia miałam! Ale dziś akurat przeszło więc tak naprawdę... czuję się idealnie
zazdro

ja oprócz mega twardnienia brzucha , ciężkości, nacisku na pęcherz i prawie codziennej nie do wytrzymania zgagi też czuję się idealnie
Stary 2016-11-29, 20:57   #1795
Lorelei24
Rozeznanie

GG do Lorelei24

Hej, ja jestem dzisiaj po wizycie. Wszystko elegancko, dziecię wazy 1500 g. Lekarz powiedział że będzie wysokie dziecko haha po tatusiu.

Co do zmiany płci to u mnie też moze być różnie. Dziecię nie chce się ładnie pokazać, na każdym usg jest odwrócone. No ale lekarz mówi że, jąder nie widzi.

Mam w końcu komodę to mogę w końcu zacząć wszystko układać i pozbyć się kartonów

Lorelei24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 20:57   #1796
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
O i świetnie bo ja tez

Jak leżę na prawym boku to mam zgage... Ale no cóż... niewazneeeee )

Dobrej nocy!!
Stary 2016-11-29, 21:02   #1797
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
O i świetnie bo ja tez

Może ktoś jeszcze dołączy do klubu dobrze się czujących? No, zgłaszać się, na pewno jeszcze ktoś jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-11-29, 21:11   #1798
Fantazja_
Zakorzenienie

Ja w sumie nie narzekam, może być gorzej, ale i tak Wam zazdroszcze Brzuch twardnieje, ale to przez moje szybkie chodzenie, w sumie ostatnio wszędzie pieszo. Jedynie ten bolący bok przy siedzeniu i czasem w nocy. Krzyż na razie przestał bolec. Póki co mogę w tym stanie tkwic
Fantazja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 21:17   #1799
MalgosiakMk
Zadomowienie

Ja mogę sie dopisać do klubu źle czujących. Koszmarna, nieprzespana noc, ból żołądka. Ehh... Nie wiem skąd mi się to przyglądał...
MalgosiakMk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 21:18   #1800
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Od dłuższego czasu już

Dziewczyny co mogłabym kupić 10latkowi na prezent?
Myślałam o jakiejś grze, ale planszowej w granicach do 50zł... Niestety chłopak ma zero zainteresowań pocza grami na konsole bez ograniczeń wiekowych - pisze tylko tytuł a rodzice kupują...
Zobacz Cardline Dinozaury na czytam. pl

Gratuluję wszystkim udanych wizyt.

Mariea będzie dobrze, nie martw się Na pewno dostałaś bezpieczny antybiotyk.

Ja przed chwilą się z martwiłam, bo na wkładce zobaczyłam brązową plamkę krwi. Mało, może kropelka, ale się zestresowalam. Nie wiem skąd się to wzięło. Miałam intensywny dzień, dużo chodzenia, stania, załatwiania, z rozpędu nawet dzwignęłam jedna rzecz myśląc, że jest lżejsza... ale przy aplikacji luteiny nic, żadnych sladow krwi. Zastanawiam się teraz czy mi w cewce moczowej nie pękło jakieś naczynko z wysiłku.

Zobaczę jak jutro będzie wyglądać sytuacja. Kciuki się oczywiście przydadzą

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości