![]() |
#4381 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | ||
Konto usunięte
|
Asiu oby ten katar wreszcie się skończył. A może masz za suche powietrze w mieszkaniu?
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;68081181]Byłam ze starsza na roratach. Lubię msze dla dzieci, jeden wielki harmider, każde lazi gdzie chce i nikt nie ma o to pretensji. Jak zesmy spacerowały do domu zauważyłam, ze sporo osób ma juz dekoracje świąteczne w oknach. Moja oczywiscie na wszystko co swieci reaguje "Ziosia chce tooooo!" Ostatnio w lidlu kupiłam naklejki Mikołaj na okno i jej obiecalam ze jutro będziemy kleic. Tylko teraz tak myślę, ze trzeba by te ufajdane okna pierw umyć [/QUOTE] Nakleisz naklejkę to nie będzie widać że brudne ![]() ![]() Haneczko też czekam na wyciąganie rączek ![]() A akcja z gatkami męża przednia ![]() Dzieci śpią, uwielbiam te chwile ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
Ja od pół roku chodze w kitce
![]() I tez jak zlapie to nie chce puścić.. na chodzenie w rozpuszczonych pozwole sobie pewnie za .. za ile?!?! ![]()
![]() |
#4384 |
Konto usunięte
|
haneczko ja miałam przy starszakach zwykłą plastikową huśtawkę kubełkową z zapięciem. Mam mieszkanie na poddaszu, więc te haki wkręciliśmy w belkę przy suficie i dzieciaki można było bezpiecznie huśtać. Nie wiem jak ze stabilnością takich na stelażach. Można też bez wiercenia zawiesić na drążku w futrynie drzwi.
masurian hamaczki fajne ![]() O właśnie, australia patrz, w sam raz na Twój balkon ![]() http://www.whamaku.pl/hamak-dla-niem...owy-rozwoj-p94 |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Eh umyje chociaż od wewnątrz A co do huśtawki to my mamy taką ba prąd/baterie z FP. Bardzo drogi interes i u nas przy Zosi się średnio sprawdziła. Za wolno buja 😂 kupilismy taką, zawieszana, mąż przykrecil do framugi drzwi i super! Parę zł a ile radości! Zosi przy chustaniu grzywa musiała fruwac, inaczej było nuuudnooo 😂 O to! Jest myśl 👌 Ostatnio zdalam sobie sprawę, ze to będą nasze pierwsze takie bardziej świadome święta z dzieckiem 😍 na pierwszych Zosia miała niecałe 3mc, przespała imprezę. Na drugich tez jeszcze nie kumala. A teraz juz czeka na Mikołaja 😍 ostatnio pisalysmy list i chce: Pierwsza myśl: lisiak! 😂😂😂 Pytam czy może jakaś zabawka? No to Masza i kucyka Pona (są kucyki pony i dla zosi jeden to kucyk pon) 😂 pon zamówiony na Ali obawiam się ze do Mikołaja nie przyjdzie ![]() W piątek będzie mikołaj w klubie malucha, a w sobotę w pracy męża. Same imprezy 😂 jak żyć 😂 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | ||
Ania
|
Cytat:
Ej, ja jeszcze z kocem nie próbowałam ![]() ![]() Cytat:
No ja mam haki już w futrynie drzwi, jeszcze my się tam huśtaliśmy ![]() Dlatego szukam jakiejś fajnej- prezent w sumie nie ja płacę, tylko chrzestny ![]() Myślałam np o takiej: http://allegro.pl/bezpieczna-kubelko...687703120.html ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;68084206]No😁 Eh umyje chociaż od wewnątrz A co do huśtawki to my mamy taką ba prąd/baterie z FP. Bardzo drogi interes i u nas przy Zosi się średnio sprawdziła. Za wolno buja 😂 kupilismy taką, zawieszana, mąż przykrecil do framugi drzwi i super! Parę zł a ile radości! Zosi przy chustaniu grzywa musiała fruwac, inaczej było nuuudnooo 😂 O to! Jest myśl 👌 Ostatnio zdalam sobie sprawę, ze to będą nasze pierwsze takie bardziej świadome święta z dzieckiem 😍 na pierwszych Zosia miała niecałe 3mc, przespała imprezę. Na drugich tez jeszcze nie kumala. A teraz juz czeka na Mikołaja 😍 ostatnio pisalysmy list i chce: Pierwsza myśl: lisiak! 😂😂😂 Pytam czy może jakaś zabawka? No to Masza i kucyka Pona (są kucyki pony i dla zosi jeden to kucyk pon) 😂 pon zamówiony na Ali obawiam się ze do Mikołaja nie przyjdzie ![]() W piątek będzie mikołaj w klubie malucha, a w sobotę w pracy męża. Same imprezy 😂 jak żyć 😂[/QUOTE] Fajnie Ci z tymi imprezami!! ![]() No a Zosia skromna po prostu ![]() No też właśnie mam haki we framudze ![]() Ja w ogóle będę chciała, żeby moje dzieci czuły magię świąt... przygotowania, dekoracje...nie mogę się doczekać! ![]() Ja już od jakiegoś czasu nie czuję świąt... jakoś tak nie jest jak powinno być. Ok, jest rodzina, i to mnie cieszy najbardziej, ale z dziećmi to inaczej!- nawet te łańcuchy nieporadnie sklejane są cudne jak robią to dzieci! ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 | |
Ania
|
Cytat:
No myślisz, że taka zwykła kubełkowa będzie lepsza?? Np taka?? http://allegro.pl/hustawka-dla-niemo...593065232.html
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Rozeznanie
|
Miszka serio trzykolowe rowerki to zło??? Ja takim jeździłam z siostrą
![]() Ja za chodzikiem i skoczkami nie jestem, i Franek nie bedzie miał. Niekapka używamy, że względu na wspomniana wcześniej babcie, mam nadzieję że jak najszybciej z niego zrezygnujemy (czyli jak Franek sam bez pomocy będzie umiał się napić z 360*) Biegowek nienawidzę. mówię stanowcze nie. Wolę trzykolowe ![]() Haneczko hahahahaha pielucha xD Ziemniak upieczony pokrojony jak frytki ![]() Tak, bo mały zostaje z nimi na weekendy kiedy jestem w szkole a ona mu nie dawała wcale pić.. Miałam chodzik, i rowerek trzykolowy. Mam kręgosłup w chinskie S spleciony, koślawe kolana, płaskostopie. Wszystkie możliwe skrzywienia. Miałam niekapki i smoczki - mam krzywy zgryz. To źle że robię wszystko by dziecku tego oszczędzić.? Moim zdaniem nie, dlatego zwracam uwagę na nowe badnaia. Co nie oznacza że przesadzam. Mały pije z niekapka, mam plan jedynie szybko go oduczyć. Asiek też jestem pokrzywiona... Polecam bujanie w chuście ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- ![]() Tutaj niezbyt szczęśliwy bo był dzień marudy ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Czuję że napisałam baaardzo chaotycznie. Przepraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A nie podobają Ci się drewniane? Jak dla mnie też są ładne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Konto usunięte
|
Ejjj, kurde sama siebie zacytowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Ania
|
Bywa
![]() Drewniane w sensie takie łooo?? http://www.epinokio.pl/product-pol-1...FUa6Gwod574Dow
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Z dnia na dzień wracam coraz później
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4395 |
Zadomowienie
|
Zadzwonilam do goscia o 20 to byl w polowie drogi... Obiecal byc jutro... Eh... Oby...
#4396 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Dwa dni mnie nie było i tyle nadrobiania
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Śliweczka da obiad rodzince ze sloiczka i będzie git ![]() Wypiłam reddsa i jestem chyba pijana ![]() Honcia Hania wręcz pokrzykuje jak widzi moje rozpuszone włosy albo jak z koka mi coś wystaję. Zykle chodzę w spiętych ze wzgledu na Hanię właśnie. Ja o naczyniu do picia dla Hani jeszcze nie myślałam. Nie wiem czy to dobrze czy zle ![]() Dziewczynki a taką hustawke montujecie na futrynie drzwi czy jak?
![]() |
#4398 |
Rozeznanie
|
Witam my się bujamy kolejna noc :/
Dziś tak Gabi kaszelkuje że az wymiotuje. Od ,1 w nocy przebralam go dwa razy, dwa razy inhalowalam a teraz bujam na rękach bo biedak spać nie może. Już mnie wszystko boli. Trzecia noc taka, a na dniu też tylko rączki. Gdyby nie to że stary teraz pracuje po 14 h to by on bujal. Przepraszam że nie odnoszę się do wypowiedzi Iedzi Waszych ![]()
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę Cię straszyć ale u nas zwykle wymioty oznaczały poważną chorobę u starszaka. Zdrówka dla Was i spokoju. Wiem jakie to męczące. U mnie teraz na dwa fronty i starszak i Tomuś. Jeszcze mnie coś zaczyna przytykać, ale co się dziwić jak w domu szpital |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Konto usunięte
|
Haneczka my mamy właśnie tą chustawke z misiem co pokazalas. A na ogródku taką jak miała Sliweczka. Ten mis Zosi przeszkadzał, zbędny Bajer. Może nie tyle jej przeszkadzał co mnie irytował, bo ona ciągle go gryzla
Zakochalam się w tej drewnianej, urocza jest 😍 za dzieciaków taką mialysny z siostrą. Muszę zapytać mamy gdzie ona jest Chudziaszku 😂 zolwik 👊 Justyna zdrowka dla Gabi, biedactwo 😙 Edytowane przez 41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde Czas edycji: 2016-11-30 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dziś w nocy tylko 2 karmienia, ale i tak jestem jakaś padnięta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;68054666]Dzięki za opinię 😙 ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Mnie tez jara jak dziecko samo je, pije 😂 więcej czasu dla siebie 😂 z doidy nie napije się samo przed 1rz, nie wierze 😂 choć chciałabym żeby któreś czerwczatko mi to pokazało 😉 My zostaniemy przy niekapku i kubku 360 ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- No, może Ignas Sofinkowy 😂[/QUOTE] Dzanet A jakiej firmy możesz polecić kubki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Często używam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() Fakt też bym chciała żeby Maja mi ładnie w nocy spała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Justynko współczuję nocy ![]() ![]() Fiazo przytulam ![]()
#4404 | |
Zakorzenienie
|
Haniu Haha nie ważne co pod ręką ważne że posłużyło
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hahaha, gacie na uroki ![]() Wczoraj na szybko zrobiłam jednak spaghetti także dałam radę ![]() Cytat:
![]() Też był golła Reddsa ![]() ![]() Cytat:
Oby przeszło Wam jak najszybciej. Mój Igor jak dużo kaszle to też wymiotuje jeszcze do teraz i nie ma to związku z żadną chorobą brzuszka tylko od kaszlu. Zdrówka ![]() Cytat:
Zdrówka i dla Was ![]() Honcia dzięki za czary! Prawdziwa czarownica z Ciebie! To była chyba najlepsza noc od kilku tygodni ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak patrzę że wasze dzieci tak ładnie leżą na brzuszku a u mnie len...to się zastanawiam czy nie iść do lekarza
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Konto usunięte
|
haneczka znalazłam tego konika
![]() http://pl.dawanda.com/product/759098...no-granat-pask |
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, że nocka lepsza ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cieszę się, ze moje czary działają ![]() Marcelina zaczela podciągać pod siebie kolanka jak lezy na brzuchu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
Ach, zapomniałam się pochwalić, że wyrobiłam wczoraj ciasto na piernik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.