|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zawsze marzyły mi się takie bardzo wycieniowane, proste włoski![]() Był już ktoś na dworze Jest tak ciepło na jak to wygląda![]() Nie wiem w co się ubrać
|
|
|
|
|
|
#1202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
Cytat:
A poza tym, zawsze to więcej możliwości uczesania, przy dłuższych włosach, można upiąć, zakręcić, wyciągnąć na szczotce, itd. A przy kręconych włosach myślę, że cieniowanie to po prostu niepotrzebny zabieg. Lepiej nadać kształt na długości, bo faktycznie cieniowanie gubi się wśród loków ![]() A pogoda we Wrocławiu przyjazna, może nie jest bardzo wiosenna, ale ładna |
||
|
|
|
|
#1203 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki
duzo miałam postów do nadrobienia i tak siedze od 8 i czytam.Dziś do pracy na wieczór a teraz uciekam na basenik i saunę...zrobie dziś moim włoskom "dzień włosa"i posiedzę w saunie z waxem na głowie, z pewnością będą mi wdzięczne.Tak kiedyś myslałam że gdyby potrafiły mówić to z pewnością by mi podziękowały co teraz dla nich robię, a podczas kuracji Waxowej pewnie by słodko mruczały z rozkoszy i słychać by było same achy i ochy ;PPozdrawiam wszystkie świruski włosowe.Niech moc będzie z Wami
|
|
#1204 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za miałam NIVEE... balsam mi nie podpasował..ale kremu do twarzy nei miałamm ![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuje Ci... Ciężka sytuacja..skoro nawet apteczne nie które Cię uczulają..To ja powinnam dziękować Bogu za moja cerę. Bo nie dość że normalna (a nie żadna tłusta czy mieszana) to ta moja wrażliwość ukazuje się tylko czasem po nie których kosmetykach..No właśnie, jak jestem nie kulturalna - DZIEŃ DOBRY Cytat:
A ja mam dziś jechać do szkoły aby książkę (do 2 rozdz) skserować...brrrr Jak ja nie lubię chłodu, wiatru i deszczu.. ŻĄDAM WIOSNY!!
|
|
|
#1205 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ojej, ja chyba dzis po umyciu i wyschnieciu wloskow odwaze sie i wkleje swoje zdjecie albo zdementuje mit, ze krotkie wlosy przy okraglej twarzy odpadaja albo najwyzej zbiore baty, ze scielam [no, ale musialam... ]![]() a w wawie dzis sloneczko, nie ma wiatru [przynajmniej jak poszlam wypic kawke z papieroskiem do ogrodka to nie bylo...] ale jest okolo 0 stopni, wiec raczej chlodnawo!
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie wyglądają źle. Coś mi się wydaje, że w porównaniu ze mną nie macie wcale aż tak okrągłej twarzyczki![]() To czekamy na fotencje z niecierpliwością
|
||
|
|
|
|
#1208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja z krótkimi wyglądam naprawdę źle...Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
Cytat:
Również pozdrawiam A wax w saunie to połączenie przyjemnego (jeśli ktoś lubi saunę) z pożytecznym ![]() Cytat:
A ja mam pociągłą twarz i mam długie włosy, chociaż pewnie bardziej pasowałaby mi jakaś fryzurka optycznie pogrubiająca, a ja się dobrze czuję w moich włosach i to chyba najważniejsze
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu taka mała instrukcja obsługi ![]() Znajdź swój typ twarzy i przeczytaj nasze wskazówki. Owalny kształt twarzy Charakteryzuje się wysokim czołem i wydłużonym podbródkiem. Rada: Odpowiednie dla tego typu twarzy są fryzury gładkie i z delikatnymi falami. Unikaj natomiast rozpuszczonych włosów z przedziałkiem na środku głowy. Długa grzywka powinna być zaczesana na bok. Krótka powinna być równa lub postrzępiona. Kości policzkowe podkreśli cieniowanie przy policzkach lub gładkie uczesanie z tyłu głowy. Końce włosów podwijaj lub zostaw luźno. Kwadratowy kształt twarzy Charakteryzuje się wystającymi kośćmi policzkowymi, szerokim czołem i żuchwą. Rada: Odpowiednie dla tego typu twarzy są proste długie włosy z pazurkami. Unikaj półdługich włosów z grzywką i gładkich upięć. Unikaj grzywki. Jeśli jest konieczna to powinna być długa, ścięta ukośnie lub wycieniowana. ?le wygląda grzywka ciężka i prosta. Końce włosów mogą być lekko wywinięte. Powinny zachodzić na policzki. Okrągły kształt twarzy Charakteryzuje się pełnymi policzkami, zaokrągloną brodą i niskim czołem. Rada: Odpowiednie dla tego typu twarzy są proste i wycieniowanie fryzury. Unikaj krótkich włosów, fryzur odsłaniających skronie i uszy oraz gładkich upięć. Zrezygnuj z grzywki. Przedziałek rób raczej z boku. Długie proste włosy ukryją kości policzkowe. Końce powinny być wycieniowanie, podwinięte i swobodnie opadające na ramiona. Dół może być mocno postrzępiony. Rombowy kształt twarzy Charakteryzuje się wąską szczęką i czołem i szeroko rozstawionymi kośćmi policzkowymi. Rada: Twarz o takiej urodzie możemy optycznie zwęzić w policzkach i rozszerzyć w szczęce. Fryzura powinna rozszerzać się u dołu, a policzki maskować kilkoma kosmykami. Gruszkowy kształt twarzy Charakteryzuje się wąskim czołem, szeroką szczęką i policzkami. Rada: Odpowiednie dla tego typu twarzy są fryzury półdługie i kręcone. Unikaj fryzur rozszerzających się ku dołowi. Powinna rozszerzać optycznie górną część głowy. Sercowy kształt twarzy Charakteryzuje się szerokim czołem, wyraźnymi kośćmi policzkowymi i małą brodą. Rada: Odpowiednie dla tego typu twarzy są fryzury z włosów półdługich przedziałkiem na boku. Unikaj natomiast krótkich włosów (np. na jeżyka), odkrytego czoła, wystrzyżonego karku, końskiego ogona. Ładnie będziesz wyglądać z krótką grzywką. Dłuższą grzywkę powinnaś odsuwać na bok tak żeby zasłaniała kości policzkowe. Rób przedziałek z boku, włosy z jednej strony możesz zaczesać za ucho. Końce włosów powinny być puszyste lub kręcone. Same końcówki powinny być mocno wywinięte. Prostokątny kształt twarzy Charakteryzuje się wysokim czołem, szczupłymi policzkami i wydłużoną brodą. Rada: Odpowiednie dla tego typu twarzy są krótkie fryzury (np. na pazia), pofalowane lub skręcone. Unikaj fryzur bez grzywki, długich prostych włosów i koków na czubku głowy. Czoło powinno by zasłonięte grzywką. |
|
|
|
|
|
#1211 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to za jakis czas bo teraz trzymam na glowce jajo z dodatkami i jeszcze z 1-1,5godzinki potrzymalabym, a potem jak umyje to beda jak zawsze schnac same, a zanim wyschna... no, to pewnie jakos po poludniu bedzie![]() Cytat:
|
|
|
|
#1212 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Loczki są cudne Proponuje kuracje jabłkową Nie dość, że jabłka pomagają w czasie odchudzania (dzięki pektynie pęcznieją w żółądku dając uczucie sytości i poprawiają trawienie Bierzesz jakieś witaminki w postaci tabletek W okresie odchudzania powinnaś koniecznie się jakoś dodatkowo dowitaminizować![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aż sama nabrałam ochoty na jakąś maseczke
|
||||
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie cierpię tego mojego wysokiego czoła, które po wypadaniu włosów zrobiło się jeszcze wyższe, bo one jak na złość zrobiły migrację do prześwitów właśnie w tamtym miejscu...Uhhhhh Cytat:
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
Wszystko wskazuje na to, ze u mnie WIOSNA Cytat:
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ten wątek ma chyba najwięcej postów dziennie
|
|
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie miał tyle postów.... co my włosów na głowie (jak na prawdziwe włosomaniaczki przystało
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyż płodność literkowa Włosomaniaczek nie zna granic....
|
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(co prawda moje migrujące i trochę zaniżające wartość, ale jednak pozostałości są ), więc się rozpędź pożądnie i żadnego hamowania po drodze
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
A zamkną, a jakże (będzie się nam należało)
![]() Ale wypuszczą nas do bardzo chlubnej części drugiej
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
I to będzie chyba rekord szybkości w uzyskaniu 5tysiączków
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak czytam wasze posty i zastanawiam się co moge napisac i nic mi do głowy nie przychodzi
EDIT: TO JA ZAKŁADAM, ŻE JAK BĘDE SIĘ REGULARNIE WYPOWIADAĆ TO BĘDE MIAŁA ŚLICZNE WŁOSKI:d |
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyuszczam za to, że jeśli będziesz regularnie czytać rady dziewczyn doświadczonych we włosowych zmaganiach i wprowdzać je w życie to na pewno włoski się poprawią.
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
No zostawić Was na chwile no.... i juz ile czytania
Znowu mnie kusi aby kupić osobie jakiś kosmetyk ![]() na allegro znalazłam pewien błyszczyk i to o połowę taniej niż w sklepie ![]() i kusi kusi.... ale jestem nie poprawna...W domu mam z 4 ![]() macie też takie zachcianki...że znajdujecie jakąś nowość albo coś was zaciekawi i.. musicie to kupić (nawet jeżeli już macie coś z tej kategorii produktów w domu? ) Mam kumpelę która zadowala się 1 błyszczykiem, 1 kredką do oczu, 1 wodą toaletową na półce czy 1 odżywką do włosów i jest happy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

A zawsze marzyły mi się takie bardzo wycieniowane, proste włoski
Jest tak ciepło na jak to wygląda
Nie wiem w co się ubrać

A poza tym, zawsze to więcej możliwości uczesania, przy dłuższych włosach, można upiąć, zakręcić, wyciągnąć na szczotce, itd.
duzo miałam postów do nadrobienia i tak siedze od 8 i czytam.Dziś do pracy na wieczór a teraz uciekam na basenik i saunę...zrobie dziś moim włoskom "dzień włosa"i posiedzę w saunie z waxem na głowie, z pewnością będą mi wdzięczne.Tak kiedyś myslałam że gdyby potrafiły mówić to z pewnością by mi podziękowały co teraz dla nich robię, a podczas kuracji Waxowej pewnie by słodko mruczały z rozkoszy i słychać by było same achy i ochy ;P

Bo nie dość że normalna (a nie żadna tłusta czy mieszana) to ta moja wrażliwość ukazuje się tylko czasem po nie których kosmetykach..