![]() |
#4411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Wtajemniczenie
|
U mnie wszystko "najpotrzebniejsze", czyli torebkę z kosmetykami i chusteczkami dostanie moja siostra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam torebki na ślubie ale mamę poprosiłam aby mi zabrała moją codzienną torebkę ( duża, czarna ze skóry). Po obiedzie i 1 tańcu jak już zrobiło się lajtowo przyniosłam tą torebkę do swojego stolika i położyłam na parapecie
![]() Nie przejmowałam się tym że to czarna skórzana torebka..zresztą nikt na to nie zwracał uwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Przyczajenie
|
<usunięte przez moderatora>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-06 o 14:16 Powód: złamanie zakazu kupna/sprzedaży |
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
strompko a ja mam takie pytanie niezwiązane z tematem.Ten bobas na zdjęciu to twoj?Pytam,bo jest po prostu boski i za kazdym razem jak patrze na Twoj avatarek to nie moge oczu oderwac ![]()
![]() |
#4418 |
Raczkowanie
|
katia0117 dziękuję za miłe słowa
![]() Bobas na zdjęciu to mój chrześniak, jest teraz starszy o jakieś 1,5 roku, ale dalej jest śliczny ![]()
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Raczkowanie
|
dziewczynki skoro juz wiemy kto trzyma torebke to co do niej wkladamy?ja wlozylabym:
-zapasowe ponczochy; -chusteczki do noska; -perfum; -patyczki higieniczne; a wlasnie a co robic zeby miec dlugo swiezy oddech?wiadomo najpierw umyje zeby a potem?gumy do zucia to raczej zuc nie bedziecie nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zamiast gumy proponuję jakieś pastylki miętowe np tic tac Pończochy obowiązkowo, chusteczki i perfum również. a komórkę zabieracie?? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Raczkowanie
|
a komórkę zabieracie??
![]() no co Ty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
ja na pewno nie biore komorki, chociaz jeden dzien bez komorki sobie zrobie, zreszta i tak najwazniejsze osoby beda ze mna, a na zadne inne wiadomosci od pozostalych nie bede czekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zapewne wezmę ze sobą korektor, bo mam zaczerwienienia przy nosie i dosć widoczne cienie pod oczami ![]() Cytat:
Cóż, komórkę mam zawsze przy sobie, ale zastanowię się jeszcze. Do kościoła można ją wyłączyć lub wyciszyć i po problemie. W zeszłym roku moja siostra chciała sobie zmienić buty i poprosiła mnie, żebym razem z ich znajomym pojechała do jej mieszkania. Butów nie umiałam znaleźć i trzeba było się z nią skontaktować jakoś - ja nie miałam komórki (ten znajomy miał), moja siostra też nie wzięła. I było trochę kombinowania, do kogo by tu zadzwonić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Raczkowanie
|
Tak naprawdę to nie zastanawiałam się nad tym poważnie.
Tak palnęłam teraz ni z gruchy ni z pietruchy ![]() Jeżeli będę brać to na uroczystość ją wyłączę
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Wtajemniczenie
|
Komórkę? Nie no komórka zdecydowanie zostaje w domu. Do torby natomiast wędrują:
- pończochy -perfumy -puder -pomadka ochronna, błyszczyk i konturówka -kredka do oczu i cienie (a może się przydadzą ![]() -chusteczki higieniczne -wkładki higieniczne pastylki miętowe i gumy też (chociaz z gumą to trzeba ostroznie, później śmiesznie to wygląda na kasecie jak ktoś buzią przewraca ![]() To chyba tyle, chociaż z czasem może cos jeszcze wpadnie mi do głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Raczkowanie
|
Komórkę zostawiam w domu. Wyłączoną. Bo niby kto będzie dzwonił skoro wszystkich będę miała obok siebie
![]() A mamie "wcisnę" do torebki: - chusteczki - puder, ew. cienie - to, co naloze na usta (jeszcze nie wiem czy to bedzie pomadka, któej nie znoszę, czy blyszczyk czy co ![]() - jakieś miętówki - perfumy - pończochy zapasowe (gdyby nie Wy to bym nie pomyślała o nich) Chyba tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Zadomowienie
|
Komórki na pewno nie biorę...A poza tym to standardowo:
-puder; -pomadella; -pończochy; -chusteczki; -mały antyperspirant; -igła i nitka(chociaz słyszałam,że to przynosi pecha),ewentualnie agrafka; -lustereczko ![]() -pilnik do paznokci,bo znając zycie pewnie gdzies któregoś zadrę.. -etc; jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to dopisze do listy ![]()
#4428 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie! pilniczek do paznokci. Też się przyda, chociaż z żelowymi raczej nie powinno być problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
4 lipca o 10 - tipsy powrócą do łask ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
ja co prawda na codzien nie nosze tipsow, ale na slub raczej zrobie jakies ladne delikatne z frenchem i moze jakims malutkim wzorkiem pasujacym do sukni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4433 |
Wtajemniczenie
|
Moje paznokcie, jeżeli są krótsze to i bez żelu są ok, ale jeżeli chciałabym je pomalować i ponosić trochę dłuższe to nic z tego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Rozeznanie
|
Ja również nie mam zamiaru brać torebki
![]() moja swiadkowa już ma zapowiedziane że będzie o kilka rzeczy cięższa tego dnia ![]() Dziś byłam na przymiarce sukni ślubnej ![]() jestem bardzo zadowolona z efektu ![]() Odbiór za miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
ja równiez nie wezme torebki
![]() ![]() ![]() ![]()
#4436 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
-chusteczkach -kosmetykach (cienie, podkład w kompakcie, konturówka, błyszczyk do ust) -antyperspirant (Herbino uwielbiam cie!) -perfumy -wkładka/podpaska na wszelki wypadek -plastry, gdyby mnie buty obtarły Takie rzeczy jak dodatkowe pończochy, nitka z igłą to dam mamie lub siostrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na ślub nie biorę.
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
Zostało mi 30 dni!
I właśnie się dowiedziałam, że nie mam fryzjerki..sic!
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY MAM SUKNIE SLUBNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!ZNALAZLAM DZIS PANI WZIELA POMIAR-JEST KOLORU SMIETANKI PROSTA NIE MA ANI JEDNEGO DODATKU...ALE WYGLADALAM W NIEJ ELEGENACKJI
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Raczkowanie
|
m.a.r.t.a. przesluchalas juz moze ten moj kawaleczek Kindla?Naprawde nie wiem co juz myslec o tym wszystkim, ale ciagle ta mysl o tym moim spiewaniu hehe, krazy po mojej glowie
![]() A co do wziecia ze soba najpotrzebniejszych rzeczy w torebeczke to obowiazkowo: -blyszczyk -perfumy, najlepiej perfumetka zeby jak najmniej miejsca zajac -chusteczki -i cos odswiezajacego oddech, proponuje Winterfresh,pastylki mietowe w granatowym opakowaniu,super odzwiezaja oddech, a przy okazji nie beda brzeczec w opakowaniu jak tic tac ![]() a reszta rzeczy czyli ponczochy, kolorowe kosmetyki do makijazu, lakier do wlosow, pilnik, buty na zmiane, ewentualnie sukienka, itd itp to wszystko zostawie w pokoiku dla mlodych ktory jest praktycznie polaczony z sala wiec nie bedzie problemu szybko sie przemknac i poprawic co nieco! A nad komorka to sie nie zastanawialam ale wpadl mi do glowy taki pomysl ze raczej powinnam wziasc bo moze ktos z gosci,nie rodzina ale znajomi beda jechac i np spoznia sie albo cos to wtedy bede wiedziala bo moze beda probowali dzwonic...tak mysle |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.