|
|
#1261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
jezu, juz sama nie wiem!dziekuje;*
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstaw, może coś uradzimy wspólnie
|
|
|
#1263 |
|
Wtajemniczenie
|
mirelkaaa, w avku to tez ja, jeszcze z wlosami
|
|
|
#1264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka jak moja ![]() Niektórzy mówią że to idealny kształt i pasuje każda długość włosa do tej twarzy raz fryzurki z grzywkami i bez? Cytat:
Jestem wstanie NIEKUPIĆ następnego tylko jak kupię raz a porządnie ten co chę dokładnie co do firmy i koloru....Ta ziaja (KOKOS) to ma 1 kolor butelki-biały ..Kszałt taki sam co mydełek pod prysznic np. czekoladowego. Z serii KoKOSOWEJ jest jeszcze podobno: *balsam do ust ![]() *balsam do ciała *masło do ciała *krem do rąk Ale jeszcze nie widziałam u siebie tej serii Kurcze.... i znowu mi dzień zleciał...a za chwilę muszę się zacząć pakować i też nic nie napisze ![]() MÓJ Narzeczony będzię na mnie zły To dobrze....Taki osobisty bacik
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
a to ładne jesteście
![]() ok wstawie ale w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
|
#1266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() piękne imię, bardzo oryginalne Piękna buzia, ale na pewno nie okrągła, stawiałabym na owal, ewentualnie na podłużny kształt. |
||
|
|
|
|
#1267 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obecnie biorę belissę i bodymax. Dziękuję za radę z jabłkami Ostatnio mało ich jem, pora to zmienić![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O, ja tak samo ![]() Cytat:
Masz piękne oczy To zdrówka życzę
|
|||||
|
|
|
|
#1268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio po wizycie w USA przywiozłam całą reklamówkę lakierów, błyszczyków i szminek Poprostu nie mogłam się oprzeć, bo te kosmetyki są tam takie tanie![]() Często też wchodze do drogerii albo jakiegoś sklepu z ciuchami żeby tylko pooglądać... a wychodze z zakupami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Masz ciekawą i charakterystyczną twarzyczkę ![]() "Twarz trójkątna: Cechy charakterystyczne: szerokie czoło, wyraźne kości policzkowe i mała, szpiczasta broda." i jeszcze znalazłam: "Twarz trójkątna na której najszerszym miejscem jest czoło w kształcie prostokąta. Broda zakończona jest spiczasto a usta są długie i wąskie. Oczy osadzone blisko nosa. Cechą charakterystyczną tego typu twarzy są jej ostre rysy." |
|||
|
|
|
|
#1269 | ||
|
Zadomowienie
|
Uff, nareszcie udało mi się wszystko przeczytać.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piszę z pytaniem do włosomaniaczek - zauważyłam ostatnio coś dziwnego, wydawało mi się zawsze, włos staje się cieńszy im bliżej końcówki, a zauważyłam, że moje włosy przy cebulce są najcieńsze, końcówki są grube i ładne [pomijając uszkodzone, rozdwojone ] Czy to normalne?
|
|
|
|
#1270 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z tym chomikowaniem to mam dokladnie to samo, szczegolnie z kosmetykami do wlosow boze, to chyba wrodzony gen kobiecy![]() Cytat:
![]() edit: Milka, dzieki, w sumie chyba masz racje jak tak teraz patrze to jakie mi tam polecali fryzury?![]() zaraz sie cofne o strone buziak
|
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
A to dziękuję. Av mały więc niewiele widać. Gdzieś na począrku normalne zdj wstawiałam
Cytat:
![]() Oj dziwne to. Ja mam w drugą stronę- grubsze przy cebulce a im dalej tym cieńsze.
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Oby ten wóz wytrzymały był, bo jak z całym tym asortymentem jedziem, to może być ciężko
|
|
|
|
|
#1273 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 5 kredek do oczu, a do niedawana miałam 8 szamponów które przestały mi odpowiadać, ale wymieniłam je ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To do której klasy chodzisz i co to za szkoła? ![]() 10 godzin poza domem ![]() Cytat:
|
|
|
#1275 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja co prawda lubię po sklepach z ciuchami chodzić i... też zawsze bym z czymś wyszła..ale najpierw moje nogi prowadzą do...ROSSMANA albo innej drogerii A propos drogerii.. tym razem mama mnie zaciągnęła.. i legalnie na jej oczach kupiłam ... uwaga.... błyszczyk Ale jaki fajniutki... ha ha i 25 zł w plecy (to chyba obecnie najdroższy który mam)Wyczaiłam też fajniutką farbę do włosów-Kupie w kwietniu... Świetny brązik Farba Cytat:
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, no nie płacz, coś Ty, poradzimy sobie, byle tylko wozu Nasza Szkapa nie ciągnęła
|
|
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie polecam rzucić się na warzywa i owoce Mało kalorii a samo zdrowie.Fryzura dla Ciebie blonndee: Najlepiej jeśli będziesz nosiła włosy półdługie, wycieniowane (proste lub kręcone) z przedziałkiem z boku. Idealną fryzurą dla ciebie będzie klasyczny bob. Noś krótkie grzywki, jeśli jednak lubisz dłuższe, powinnaś zawsze odsuwać je na bok, tak aby odsłaniały część czoła i zakrywały nieco policzki. Kości policzkowe powinnaś zdecydowanie ukrywać. Dobrym rozwiązaniem jest przedziałek z boku i włosy z jednej strony zaczesane za ucho. Dolną część twarzy powinny poszerzać przez puszyste lub skręcone końce włosów. Dodatkowo ukryją podbródek i będą doskonałą przeciwwagą dla szerokiego czoła. Końcówki mogą być też mocno wycieniowanie i wywinięte Przypominasz mi Reese Winterspoon ![]() źródło: http://www.stylistka.pl/uroda/fryzur...brac-fryzure-2 |
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Jolie ty naserio jesteś podobna do Steczkowskiej
![]() a ogólnie to wy dzieczyny co pijecie na włosy? Może też powinnam
|
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokrzywę(jeszcze 10 dni), a za miesiąc pokrzywę+skrzyp
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłam dziś jeść skrzypowe tableteczki na pazurki i włosy! ![]() NAREK-pokaże pokażę...jak załaduje aparat
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie tylko soczek marchewkowy i zieloną herbatę ![]() Sweet_Jelly mnie cieszą błyszczyki kupione za grosze, bo zawsze zamiast jednego moge sobie kilka kupić A farba też za mną chodzi - platynowy blond - aż się boje ostatnio do drogerii wchodzić
|
|
|
|
|
|
#1283 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wiec teraz moja kolej na komenty do fotek
![]() Madzia bardzo młodziutko wyglądasz Sliczne włoski, wyglądają na zdrowe ![]() blonndee Jaka Ty ładna trzymam kciuki za zapuszczania, fotka w avku boooska, trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodze do szkoły plastycznej - 6 lat - gimnazjum + liceum i po prostu mam oprócz zwykłych przedmiotów plastyczne, takie jak rzeźba, kompozycja, historia sztuki, malarstwo Nie jest źle, tylko teraz takie.. zmęczenie wiosenne?Co do moich "dziwnych" włosów, zastanawiałam się też nad moją anemią, ale czy możliwe żeby ten sam włos robił sie coraz cieńszy?
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
a soczek marchwiowy i zieloną herbatke tez pijam
![]() kupie pokrzywe
|
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co to te 28...tfuuuu 27 lat
|
|
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1290 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja piję skrzyp+pokrzywa, zieloną i soczki, no i morze kawy (ale to już nie na włosy-chociaż kofeina podobniez ma niezłe efekty przy leczeniu łysienia androgenowego) ![]() Cytat:
Bogate źródło katechin. Dorzucasz jeszcze taurynę i masz inneov na włosy w duuuuużo niższej cenie![]() ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.

jezu, juz sama nie wiem!

Jestem wstanie NIEKUPIĆ następnego tylko jak kupię raz a porządnie ten co chę dokładnie co do firmy i koloru....

W okresie odchudzania powinnaś koniecznie się jakoś dodatkowo dowitaminizować

Ostatnio po wizycie w USA przywiozłam całą reklamówkę lakierów, błyszczyków i szminek

To do której klasy chodzisz i co to za szkoła?