Wyczekanie na obniżenie wymagań przez kobiety. - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-06, 18:18   #301
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Dot.: Wyczekanie na obniżenie wymagań przez kobiety.

Cytat:
Napisane przez Caudofemoralis Pokaż wiadomość
Kobiety zwracają uwagę na wygląd jako część całości.
Oczywiście że tak, bo wygląd jest częścią całości
trzyrazypiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 18:25   #302
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trzyrazypiec Pokaż wiadomość
W sensie że przejście od kompletnie mnie nie jara, nie podoba mi się > 10 minut rozmowy > majtki spadają?
Okej, może. Ktoś, kiedyś. ale to pewnie zarówno u mężczyzn się zdarza, jak i u kobiet.
Pewnie i u mężczyzn też. Mi się tak zdarzyło. Facet o kilkanaście lat starszy, siwy, średniego wzrostu, z nadwagą. Nic specjalnego. Po 8 godzinach wspólnej pracy aż mnie w środku skręcało, tak bardzo miałam na niego ochotę. I dalej jak go widzę to na mnie działa. Nie wiem czemu, chemia albo inne cholerstwo, ale to był strzał w dziesiątkę - w życiu nie miałam lepszego kochanka. Po prostu się zdarza, co nie znaczy, że nigdy nie spodobał mi się ktoś od pierwszego wejrzenia. Raz bywa tak, a raz inaczej. U jednych częściej to pierwsze, a u innych drugie.
_Jinx_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 18:25   #303
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
I oczywiście na Tinderze to jacyś inni ludzie są, nieistniejący w realu.
Oczywiście, Tinder daje identyczne warunki do poznawania ludzi jak real...

Cytat:
Nie, masz tylko ból dupy o ładne dziewczyny. Nic niecodziennego
... i o pieniądze

Ta, Ty tak bardzo samodzielnie myśląca, powtarzająca wszystko po chłopakach z dzielni, zapewne ciesząca się u nich szacunkiem, nie to co te gupie wyfiokowane pindy w Mercach, które na was nie spojrzą
Aż mi się przykro robi, jak to czytam. Ten brak szacunku i woli, by zrozumieć, o co drugiej osobie chodzi, byle się popisać

Cytat:
Oczywiście że tak, bo wygląd jest częścią całości
Nie na Tinderze.
Caudofemoralis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 18:29   #304
adeedra
BAN stały

Cytat:
Zaczynasz być coraz bardziej bezsensownie czepialska. Wyrobisko oceniła po prostu, że skoro wszystkim jej postawa wydaje się dziwna, to chyba jest ona jakimś wyjątkiem (a nie, jak wolałaś ocenić, że uważa się za kogoś innego/lepszego niż wszyscy).
Tak, tak. Nie uważa się za lepszą, dlatego postanowiła spontanicznie podkreślić jak gardzi jakimiś tam dziewczynami.
adeedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 18:31   #305
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Wyjaśniłam ci dokładnie, jak Tinder działa i dlaczego kobiety zachowują się tam tak, jak się zachowują. A ty nie wierzysz, że mogę mieć rację, bo to nie pasuje do twojej teorii.

Kobiety zwracają uwagę na wygląd jako część całości. Na Tinderze zwracają uwagę tylko na wygląd. Powiedz mi, gdzie się mylę?
W poprzednim zdaniu. Na Tinderze są opisy i tak, ludzie je jak najbardziej czytają i nawiązują do nich. I owszem, interesuje ich charakter osoby, której zdjęcie im się spodobało. Nie każdego - tak jak w życiu.
Cytat:
Zaczynasz być coraz bardziej bezsensownie czepialska. Wyrobisko oceniła po prostu, że skoro wszystkim jej postawa wydaje się dziwna, to chyba jest ona jakimś wyjątkiem (a nie, jak wolałaś ocenić, że uważa się za kogoś innego/lepszego niż wszyscy).
Nie niż wszyscy, niż atrakcyjne dziewczyny o które ma ból tyłka.
Cytat:
Napisane przez wyrobisko Pokaż wiadomość
no i jestem wyjątkowym brylantem, boli Cię to, że trafiasz na same dziewczyny z szarej masy? widocznie ciągnie swój do swego, dlatego dalej tu siedzisz i się ośmieszasz. nie trzeba być aę, bułkę przez bibułkę, wege, prawo, cross-fit, czytam tylko Homera po grecku, żeby odróżniać kogoś normalnego od idioty i od kogoś naprawdę inteligentnego
A kim trzeba być? Tobą? Osoba oceniająca inteligencję po śmiechu i marce samochodu miałaby o tym decydować?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 18:33   #306
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Nie na Tinderze.
Również na Tinderze.
Stary 2016-12-06, 18:40   #307
201612090924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Jinx_ Pokaż wiadomość
Pewnie i u mężczyzn też. Mi się tak zdarzyło. Facet o kilkanaście lat starszy, siwy, średniego wzrostu, z nadwagą. Nic specjalnego. Po 8 godzinach wspólnej pracy aż mnie w środku skręcało, tak bardzo miałam na niego ochotę. I dalej jak go widzę to na mnie działa. Nie wiem czemu, chemia albo inne cholerstwo, ale to był strzał w dziesiątkę - w życiu nie miałam lepszego kochanka. Po prostu się zdarza, co nie znaczy, że nigdy nie spodobał mi się ktoś od pierwszego wejrzenia. Raz bywa tak, a raz inaczej. U jednych częściej to pierwsze, a u innych drugie.
też tak miałam. To jest chyba ten słynny piorun sycylijski
201612090924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 18:45   #308
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Tak, tak. Nie uważa się za lepszą, dlatego postanowiła spontanicznie podkreślić jak gardzi jakimiś tam dziewczynami.
Cytat:
Wyrobisko: Dla mnie ważniejsza jest osobowość niż wygląd
Marcinek: Dla mnie wygląd jest najważniejszy
W: Czyli byłbyś w stanie być z idiotką, gdyby tylko była 10/10?
Marcinek/Krewet: A jak zdefiniujesz idiotkę?
W: [opis]
Adeedra & Stewardesa: Hurr durr uważasz że jak ładna to od razu głupia?

Wiem, że lubicie się pastwić nad wizażankami, ale zachowajcie w tym odrobinę logiki.

Cytat:
W poprzednim zdaniu. Na Tinderze są opisy i tak, ludzie je jak najbardziej czytają i nawiązują do nich. I owszem, interesuje ich charakter osoby, której zdjęcie im się spodobało. Nie każdego - tak jak w życiu.
A kim trzeba być? Tobą? Osoba oceniająca inteligencję po śmiechu i marce samochodu miałaby o tym decydować?
Cytat:
Również na Tinderze.
Na Tinderze wygląd nie jest częścią całości, tylko całością (no, chyba że liczyć jeszcze wpływ krótkiego opisu na postrzeganą atrakcyjność). Brakuje baaaardzo wielu elementów atrakcyjności, i przez to mnóstwo fajnych, ale neutralnie urodziwych facetów nie ma szans się wykazać. Bo te elementy, które w realu by zwróciły uwagę, na Tinderze są niewidzialne.

Edytowane przez Caudofemoralis
Czas edycji: 2016-12-06 o 18:46
Stary 2016-12-06, 18:54   #309
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Na Tinderze wygląd nie jest częścią całości, tylko całością (no, chyba że liczyć jeszcze wpływ krótkiego opisu na postrzeganą atrakcyjność). Brakuje baaaardzo wielu elementów atrakcyjności, i przez to mnóstwo fajnych, ale neutralnie urodziwych facetów nie ma szans się wykazać. Bo te elementy, które w realu by zwróciły uwagę, na Tinderze są niewidzialne.
Może by zwróciły, może nie. No wiesz, Ameryki nie odkryłaś. Faktycznie, tonu głosu, sposobu wypowiadania słów, zapachu lub innych elementów nie mamy na Tinderze. Jednak można to rozpatrywać przecież w sposób odwrotny - w realu mogą się pojawić takie cechy, które nas zniechęcą. Ale jako tako na Tinderze wygląd też jest częścią pewnej całości - przecież są opisy, a potem czat. Ludzie zwracają uwagę na coś więcej, niż tylko i wyłącznie sam wygląd. Oczywiście niektórym wystarczy tylko to, ale, jak już stewardesa napisała - tak już bywa w życiu
Stary 2016-12-06, 18:59   #310
201710231149
Konto usunięte

stewardesa, jeździsz Mercedesem że on Ciebie tak boli? mam pełno znajomych, którzy zbierają latami i kupują sobie używane Mercedesy, Audi czy BMW, bo chcą się pokazać na dzielni, w jakimś wątku o tym pisałam i wyjaśniałam, dlaczego stereotypowo patrzę na takie auta, nie nakręcaj się tak

no i nie rozumiem, na jakiej podstawie oceniłaś że mam ból dupy o ładne dziewczyny? o heheszki rozumiem przyczepienie się, o auto też, ale ja napisałam że muszę być oderwana od rzeczywistości, bo nie wyłapuję przyszłych partnerów 10/10 na ulicy. spytałam się Marcina czy mógłby być z super piękną dziewczyną, ale za to głupią (+ zdefiniowałam taką dziewczynę dla krewety).

o, jeszcze raz dla ułatwienia:
Cytat:

Edytowane przez 201710231149
Czas edycji: 2016-12-06 o 19:01
201710231149 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 19:08   #311
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Cytat:
Może by zwróciły, może nie. No wiesz, Ameryki nie odkryłaś. Faktycznie, tonu głosu, sposobu wypowiadania słów, zapachu lub innych elementów nie mamy na Tinderze. Jednak można to rozpatrywać przecież w sposób odwrotny - w realu mogą się pojawić takie cechy, które nas zniechęcą. Ale jako tako na Tinderze wygląd też jest częścią pewnej całości - przecież są opisy, a potem czat. Ludzie zwracają uwagę na coś więcej, niż tylko i wyłącznie sam wygląd. Oczywiście niektórym wystarczy tylko to, ale, jak już stewardesa napisała - tak już bywa w życiu
Nie próbuję odkrywać Ameryki na nowo, tylko zaprzeczyć tezie, że jakoby zachowanie kobiet z Tindera można przełożyć 1:1 na zachowanie kobiet w realu. Zdjęcie, opis, i czat tekstowy to nadal bardziej taka "makieta" człowieka niż jego prawdziwy obraz. Świadomość, że rozmówca "bierze nas pod uwagę" także dodaje sztuczności całej tej interakcji.
Stary 2016-12-06, 19:09   #312
adeedra
BAN stały

Cytat:

Fajnie, fajnie, tylko że w postach jest tak:

Wyrobisko: Krewet jesteś idiotą, nieudacznikiem, desperatem. Dla mnie to ważna osobowość jest a nie wygląd, nawet bym na przystojniaka nie spojrzała.
Marcinek: Dla mnie wygląd nie jest najważniejszy, mógłbym być z przeciętną, chyba żeby była kompletną idiotką
Wyrobisko: Czyli byłbyś w stanie być z idiotką, gdyby tylko była 10/10?
Krewet: A jak zdefiniujesz idiotkę?
Wyrobisko: taka która na ciebie poleci. albo laska, która jest roześmiana, jeździ mercedesem, ma dziecko i ma bogatego faceta, bo one pewnie nie myślą
Adeedra & Stewardesa:

Edytowane przez adeedra
Czas edycji: 2016-12-06 o 19:11
adeedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 19:13   #313
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Nie próbuję odkrywać Ameryki na nowo, tylko zaprzeczyć tezie, że jakoby zachowanie kobiet z Tindera można przełożyć 1:1 na zachowanie kobiet w realu. Zdjęcie, opis, i czat tekstowy to nadal bardziej taka "makieta" człowieka niż jego prawdziwy obraz. Świadomość, że rozmówca "bierze nas pod uwagę" także dodaje sztuczności całej tej interakcji.
Ale nie ma czegoś takiego jak "zachowanie kobiet" czy "zachowanie mężczyzn", bo różnimy się od siebie. Forsujesz poglądy w stylu homara, coś typu "dupy takie so"
Stary 2016-12-06, 19:14   #314
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Jak już przytaczasz nasze odpowiedzi to te, które się pojawiły. Dlaczego nie przytoczyłaś definicji idiotki wg Wyrobiska? Bo sama się zmasakrowała.
Cytat:
Tak, jak już napisałyśmy należy jeszcze brać pod uwagę opis oraz rozmowę.
Cytat:
stewardesa, jeździsz Mercedesem że on Ciebie tak boli?
Bo nie do pomyślenia jest nie mieć ani Mercedesa ani bólu tyłka o niego, nie?
Cytat:
mam pełno znajomych, którzy zbierają latami i kupują sobie używane Mercedesy, Audi czy BMW, bo chcą się pokazać na dzielni, w jakimś wątku o tym pisałam i wyjaśniałam, dlaczego stereotypowo patrzę na takie auta, nie nakręcaj się tak
Pełno znajomych, którzy są stereotypowymi posiadaczami ww. samochodów? I są Twoimi znajomymi? Aha
Tak, opowiedz nam więcej o świecie i o tym jak powinniśmy postrzegać innych przez pryzmat aut, jakie posiadają, koniecznie.
Cytat:
no i nie rozumiem, na jakiej podstawie oceniłaś że mam ból dupy o ładne dziewczyny? o heheszki rozumiem przyczepienie się, o auto też, ale ja napisałam że muszę być oderwana od rzeczywistości, bo nie wyłapuję przyszłych partnerów 10/10 na ulicy. spytałam się Marcina czy mógłby być z super piękną dziewczyną, ale za to głupią (+ zdefiniowałam taką dziewczynę dla krewety).

o, jeszcze raz dla ułatwienia:
Skoro rozumiesz przyczepienie się, to dlaczego sama układasz tak idiotyczną definicję? A ból dupy widać po sposobie, w jaki piszesz o tych dziewczynach.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 19:24   #315
krewet
Zakorzenienie

laski,
gadanie o głupiej 10/10 pojawia się ZAWSZE i dla mnie to jest bez sensu, tak jakby po świecie chodziły same głupie 10/10 i geniuszki 5/10
ale ok gdybym miał do wyboru głupią 10/10 i mądrą 5/10 to brałbym tę pierwszą - od mądrych dyskusji mam was

po drugie, nie bierzecie pod uwagę jednej rzeczy - tinder jest mega wygodny
można założyć z dużym prawdopodobieństwem że kobieta na tinderze chce być podrywana - na żywo tego nie wiesz

po trzecie - nie wyobrażam żeby stabilna emocjonalnie kobieta po 15 minutach rozmowy stwierdziła o facecie OMG jaki geniusz, proszz rozchylam nogi
krewet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 19:28   #316
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Dot.: Wyczekanie na obnizenie wymagan przez kobiety.

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość
Oj, nie zgodzę się. Kobiety generalnie gorzej reagują od facetów na swój wiek.

27-28 lat facet dalej może mieć wyrąbane, chodzić sobie gdzieś tam na imprezy, eventy i nikt mu złego słowa nie powie, a kobiety w tym wieku to już potrafią mieć ciężką depresję.
Zbieram złote teksty z tego tematu, na razie to jest faworyt.
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 19:31   #317
krewet
Zakorzenienie

poza tym tinder to nie tylko wygląd - tam też się GADA
najpierw laska ocenia jak wyglądasz, potem decyduje czy jest zainteresowana żeby pogadać
na żywo pogada zawsze, ale tylko dlatego, że stara się być miła, niekoniecznie jest zainteresowana
i na żywo i na tinderze, cukiereczek będzie mieć branie
tak, wybiera się najlepszą opcje... to bardzo dziwne, naprawdę
Stary 2016-12-06, 19:39   #318
201710231149
Konto usunięte

Cytat:
Pełno znajomych, którzy są stereotypowymi posiadaczami ww. samochodów? I są Twoimi znajomymi? Aha Skoro rozumiesz przyczepienie się, to dlaczego sama układasz tak idiotyczną definicję? A ból dupy widać po sposobie, w jaki piszesz o tych dziewczynach.
No są moimi znajomymi, mam się nie przyznawać do ludzi, których poznałam kiedyśtam i miałam z nimi dobry kontakt w przeszłości? Fakt, definicja wyszła jak wyszła, ale to Ty z Adeedrą ją zinterpretowałyście inaczej, niż ja chciałam, żeby to zostało zinterpretowane (tak, źle ją sformułowałam, nie winię Was, od razu uprzedzam). Mój błąd, zwracam honor .

I nie Adeedra, nie uważam kreweta za idiotę i nieudacznika, tylko za desperata, bo szuka pomocy na forum, negując przy tym to, co wszyscy piszą

Edytowane przez 201710231149
Czas edycji: 2016-12-06 o 19:40
201710231149 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 19:43   #319
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość

po trzecie - nie wyobrażam żeby stabilna emocjonalnie kobieta po 15 minutach rozmowy stwierdziła o facecie OMG jaki geniusz, proszz rozchylam nogi
Ale jakby rozlozyla nogi na widok jedynej slusznej szczeki z doczepionym do niej alvarem to juz bylaby stabilna?

BTW: na mojego faceta gdyby umiescil na tinderze takie zdjecia jakie mial na fejsie to w zyciu bym na niego zwrocila uwagi. Na szczescie najpierw widzialam go na zywo.
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 19:48   #320
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jakby rozlozyla nogi na widok jedynej slusznej szczeki z doczepionym do niej alvarem to juz bylaby stabilna?
tak, bo jest od początku zdecydowana, a pociąg fizyczny do pięknego samca jest niestety normalny...
czym innym jest sytuacja gdzie laska najpierw nie jest zainteresowana kolesiem, on pogada z nią chwilę a ona omgomgomg bosz geniusz, seks?
Stary 2016-12-06, 20:13   #321
Konto usunięte

Cytat:
to jak chcesz czuć pociąg fizyczny do faceta, który już na pierwszy rzut oka wydaje ci się nieatrakcyjny? możesz go bliżej poznać, bardziej lubić, może ci imponować, ale co to ma wspólnego z pożądaniem? nic

Faworyt numer dwa.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
wydaje mi się, że jednak kanon urody męskiej jest dość surowy
I bardzo szybko pojawiła się trójeczka.

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
tak, bo jest od początku zdecydowana, a pociąg fizyczny do pięknego samca jest niestety normalny...
czym innym jest sytuacja gdzie laska najpierw nie jest zainteresowana kolesiem, on pogada z nią chwilę a ona omgomgomg bosz geniusz, seks?

krewet
, co to jest "piękny samiec"? Jak wygląda?
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 20:18   #322
krewet
Zakorzenienie

użytkowniczko paranoja, pisałem już, że nie zamierzam wstawiać żadnych zdjęć, bo zaraz zacznie się wyparcie, wstawianie zdjęć jakichś emerytów i targowanie się, która ma bardziej oryginalny gust

nie chcę, żeby ten temat się w coś takiego zamienił

a jeśli dobrze się bawisz przy moich postach to bardzo się cieszę pozdrawiam cię cieplutko i przesyłam pozytywną energię
Stary 2016-12-06, 20:25   #323
Konto usunięte

Cytat:
użytkowniczko paranoja, pisałem już, że nie zamierzam wstawiać żadnych zdjęć, bo zaraz zacznie się wyparcie, wstawianie zdjęć jakichś emerytów i targowanie się, która ma bardziej oryginalny gust

nie chcę, żeby ten temat się w coś takiego zamienił

a jeśli dobrze się bawisz przy moich postach to bardzo się cieszę pozdrawiam cię cieplutko i przesyłam pozytywną energię
To prześlij link do posta, proszę, muszę się dowiedzieć, o co my tak tutaj wszyscy walczymy.
Stary 2016-12-06, 20:35   #324
Marcinek111
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez _Jinx_ Pokaż wiadomość
Pewnie i u mężczyzn też. Mi się tak zdarzyło. Facet o kilkanaście lat starszy, siwy, średniego wzrostu, z nadwagą. Nic specjalnego. Po 8 godzinach wspólnej pracy aż mnie w środku skręcało, tak bardzo miałam na niego ochotę

Obrzydlistwo.
Marcinek111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 20:37   #325
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Marcinek111 Pokaż wiadomość
Obrzydlistwo.
Dlaczego Marcinku?
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 20:38   #326
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Ty w to naprawdę wierzysz?
A co ma wierzyć, to nie Trójca Święta, tylko coś, czego wiele osób doświadczyło.

Cytat:
ojej krewet pudło, wali mnie to jakie kto ma paznokcie i co na siebie zakłada. kompletną idiotką jest dla mnie dziewczyna hehe hihi heheszki, bez umiejętności samodzielnego myślenia, taka która myśli że złapała byka za rogi, bo ma dziecko z bogatym facetem w mercedesie. no i taka, która poleci na typa który na wizażu próbuje się nauczyć poderwać kobietę

Cytat:
Oczywiście, mogą się pojawić cechy, które w realu będą odrzucać, stąd zresztą tyle internetowych randek okazuje się niewypałem, co nie zmienia faktu, że bezpośredniego przełożenia portal randkowy-rzeczywistość nie ma, bo nie mamy wszystkich danych.

Cytat:
Ale nie ma czegoś takiego jak "zachowanie kobiet" czy "zachowanie mężczyzn", bo różnimy się od siebie. Forsujesz poglądy w stylu homara, coś typu "dupy takie so"
Ale homar zbiera tu brawa i serduszka. Brakuje "jesteś moim ulubionym wizażankiem".

Cytat:
O proszę, udało Ci się pobić obrzydliwy tekst o idiotkach w mercedesach. A przepraszam, Ty tylko wyrażasz opinię.

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;68336966]Zbieram złote teksty z tego tematu, na razie to jest faworyt. [/QUOTE]

Ostra konkurencja, nawet Gregorius wypada blado.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 20:55   #327
Marcinek111
Przyczajenie

[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68339261]Dlaczego Marcinku?[/QUOTE]

bo to obrzydliwe, żeby młodej kobiecie podobał się taki oblech. Nawet pewnie bogaty nie był, skoro razem pracowali na etacie. Jeżeli był bogaty to przepraszam.
Marcinek111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 20:57   #328
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Marcinek111 Pokaż wiadomość
bo to obrzydliwe, żeby młodej kobiecie podobał się taki oblech. Nawet pewnie bogaty nie był, skoro razem pracowali na etacie. Jeżeli był bogaty to przepraszam.
Alez to powinno byc dla Was pocieszeniem - ze skoro taki "oblech" okazal sie pociagajacy to Wy tez mozecie miec szanse
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:00   #329
201601201618
Konto usunięte

Wiem że krewet mi nie odpisze bo nie jestem żadna z jego ulubionych wizazanek, ale czytałam jego wcześniejszy wątek i jestem zafascynowana, jedyne co w tym momencie chciałabym dostać na święta to jego prawdziwe zdjęcie, bo jestem strasznie ciekawa jak wygląda. No ale zostanie to w strefie marzeń...
201601201618 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:01   #330
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Alez to powinno byc dla Was pocieszeniem - ze skoro taki "oblech" okazal sie pociagajacy to Wy tez mozecie miec szanse
ciekawe co on do niej mówił przez te 8 godzin? to jest zastanawiające

Cytat:
Wiem że krewet mi nie odpisze bo nie jestem żadna z jego ulubionych wizazanek, ale czytałam jego wcześniejszy wątek i jestem zafascynowana, jedyne co w tym momencie chciałabym dostać na święta to jego prawdziwe zdjęcie, bo jestem strasznie ciekawa jak wygląda. No ale zostanie to w strefie marzeń...
nie dzielę wizażystek na lepsze i gorsze

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2016-12-06 o 21:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości