|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyczekanie na obniżenie wymagań przez kobiety.
|
|
|
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie i u mężczyzn też. Mi się tak zdarzyło. Facet o kilkanaście lat starszy, siwy, średniego wzrostu, z nadwagą. Nic specjalnego. Po 8 godzinach wspólnej pracy aż mnie w środku skręcało, tak bardzo miałam na niego ochotę. I dalej jak go widzę to na mnie działa. Nie wiem czemu, chemia albo inne cholerstwo, ale to był strzał w dziesiątkę - w życiu nie miałam lepszego kochanka. Po prostu się zdarza, co nie znaczy, że nigdy nie spodobał mi się ktoś od pierwszego wejrzenia. Raz bywa tak, a raz inaczej. U jednych częściej to pierwsze, a u innych drugie.
|
|
|
|
#303 | ||
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Cytat:
Cytat:
Nie na Tinderze. |
||
|
|
|
#304 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#305 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#308 | ||
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Cytat:
Marcinek: Dla mnie wygląd jest najważniejszy W: Czyli byłbyś w stanie być z idiotką, gdyby tylko była 10/10? Marcinek/Krewet: A jak zdefiniujesz idiotkę? W: [opis] Adeedra & Stewardesa: Hurr durr uważasz że jak ładna to od razu głupia? Wiem, że lubicie się pastwić nad wizażankami, ale zachowajcie w tym odrobinę logiki. Cytat:
Edytowane przez Caudofemoralis Czas edycji: 2016-12-06 o 18:46 |
||
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#310 | |
|
Konto usunięte
|
stewardesa, jeździsz Mercedesem że on Ciebie tak boli? mam pełno znajomych, którzy zbierają latami i kupują sobie używane Mercedesy, Audi czy BMW, bo chcą się pokazać na dzielni, w jakimś wątku o tym pisałam i wyjaśniałam, dlaczego stereotypowo patrzę na takie auta, nie nakręcaj się tak
![]() no i nie rozumiem, na jakiej podstawie oceniłaś że mam ból dupy o ładne dziewczyny? o heheszki rozumiem przyczepienie się, o auto też, ale ja napisałam że muszę być oderwana od rzeczywistości, bo nie wyłapuję przyszłych partnerów 10/10 na ulicy. spytałam się Marcina czy mógłby być z super piękną dziewczyną, ale za to głupią (+ zdefiniowałam taką dziewczynę dla krewety). o, jeszcze raz dla ułatwienia: Cytat:
Edytowane przez 201710231149 Czas edycji: 2016-12-06 o 19:01 |
|
|
|
|
#311 | |
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#312 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Fajnie, fajnie, tylko że w postach jest tak: Wyrobisko: Krewet jesteś idiotą, nieudacznikiem, desperatem. Dla mnie to ważna osobowość jest a nie wygląd, nawet bym na przystojniaka nie spojrzała. Marcinek: Dla mnie wygląd nie jest najważniejszy, mógłbym być z przeciętną, chyba żeby była kompletną idiotką Wyrobisko: Czyli byłbyś w stanie być z idiotką, gdyby tylko była 10/10? Krewet: A jak zdefiniujesz idiotkę? Wyrobisko: taka która na ciebie poleci. albo laska, która jest roześmiana, jeździ mercedesem, ma dziecko i ma bogatego faceta, bo one pewnie nie myślą Adeedra & Stewardesa: Edytowane przez adeedra Czas edycji: 2016-12-06 o 19:11 |
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#314 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Bo nie do pomyślenia jest nie mieć ani Mercedesa ani bólu tyłka o niego, nie? Cytat:
![]() Tak, opowiedz nam więcej o świecie i o tym jak powinniśmy postrzegać innych przez pryzmat aut, jakie posiadają, koniecznie. Cytat:
|
||||
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
laski,
gadanie o głupiej 10/10 pojawia się ZAWSZE i dla mnie to jest bez sensu, tak jakby po świecie chodziły same głupie 10/10 i geniuszki 5/10 ale ok gdybym miał do wyboru głupią 10/10 i mądrą 5/10 to brałbym tę pierwszą - od mądrych dyskusji mam was po drugie, nie bierzecie pod uwagę jednej rzeczy - tinder jest mega wygodny można założyć z dużym prawdopodobieństwem że kobieta na tinderze chce być podrywana - na żywo tego nie wiesz po trzecie - nie wyobrażam żeby stabilna emocjonalnie kobieta po 15 minutach rozmowy stwierdziła o facecie OMG jaki geniusz, proszz rozchylam nogi |
|
|
|
#316 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wyczekanie na obnizenie wymagan przez kobiety.
Cytat:
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym tinder to nie tylko wygląd - tam też się GADA
najpierw laska ocenia jak wyglądasz, potem decyduje czy jest zainteresowana żeby pogadać na żywo pogada zawsze, ale tylko dlatego, że stara się być miła, niekoniecznie jest zainteresowana i na żywo i na tinderze, cukiereczek będzie mieć branie tak, wybiera się najlepszą opcje... to bardzo dziwne, naprawdę |
|
|
|
#318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. I nie Adeedra, nie uważam kreweta za idiotę i nieudacznika, tylko za desperata, bo szuka pomocy na forum, negując przy tym to, co wszyscy piszą
Edytowane przez 201710231149 Czas edycji: 2016-12-06 o 19:40 |
|
|
|
|
#319 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
BTW: na mojego faceta gdyby umiescil na tinderze takie zdjecia jakie mial na fejsie to w zyciu bym na niego zwrocila uwagi. Na szczescie najpierw widzialam go na zywo. |
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czym innym jest sytuacja gdzie laska najpierw nie jest zainteresowana kolesiem, on pogada z nią chwilę a ona omgomgomg bosz geniusz, seks? |
|
|
|
|
#321 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Faworyt numer dwa. ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- I bardzo szybko pojawiła się trójeczka. ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
krewet, co to jest "piękny samiec"? Jak wygląda? |
||
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
użytkowniczko paranoja, pisałem już, że nie zamierzam wstawiać żadnych zdjęć, bo zaraz zacznie się wyparcie, wstawianie zdjęć jakichś emerytów i targowanie się, która ma bardziej oryginalny gust
nie chcę, żeby ten temat się w coś takiego zamienił a jeśli dobrze się bawisz przy moich postach to bardzo się cieszę pozdrawiam cię cieplutko i przesyłam pozytywną energię
|
|
|
|
#323 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#324 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#325 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#326 | ||||
|
Konto usunięte
|
A co ma wierzyć, to nie Trójca Święta, tylko coś, czego wiele osób doświadczyło.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;68336966]Zbieram złote teksty z tego tematu, na razie to jest faworyt. [/QUOTE]Ostra konkurencja, nawet Gregorius wypada blado. |
||||
|
|
|
#327 |
|
Przyczajenie
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68339261]Dlaczego Marcinku?[/QUOTE]
bo to obrzydliwe, żeby młodej kobiecie podobał się taki oblech. Nawet pewnie bogaty nie był, skoro razem pracowali na etacie. Jeżeli był bogaty to przepraszam. |
|
|
|
#328 |
|
Konto usunięte
|
Alez to powinno byc dla Was pocieszeniem - ze skoro taki "oblech" okazal sie pociagajacy to Wy tez mozecie miec szanse
|
|
|
|
#329 |
|
Konto usunięte
|
Wiem że krewet mi nie odpisze bo nie jestem żadna z jego ulubionych wizazanek, ale czytałam jego wcześniejszy wątek i jestem zafascynowana, jedyne co w tym momencie chciałabym dostać na święta to jego prawdziwe zdjęcie, bo jestem strasznie ciekawa jak wygląda. No ale zostanie to w strefie marzeń...
|
|
|
|
#330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-12-06 o 21:03 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.