|
|
#331 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wyczekanie na obniżenie wymagań przez kobiety.
krewet, ja mam jedno pytanie do ciebie, mogę?
Dlaczego Tinder? Dlaczego nie czat, portale randkowe, dlaczego nie koleżanki z pracy, dlaczego nie pub, dlaczego nie znajome znajomych, dlaczego nie koncerty itd.? Dlaczego się uparłeś, by kobiety poznawać na Tinderze? |
|
|
|
#332 |
|
BAN stały
|
A jakie to ma znaczenie? Enrique potrzebowałby 15 min.
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;68340266]krewet, ja mam jedno pytanie do ciebie, mogę? Dlaczego Tinder? Dlaczego nie czat, portale randkowe, dlaczego nie koleżanki z pracy, dlaczego nie pub, dlaczego nie znajome znajomych, dlaczego nie koncerty itd.? Dlaczego się uparłeś, by kobiety poznawać na Tinderze?[/QUOTE]Przecież Tinder to portal randkowy. |
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na żywo nie zagaduję, po prostu to nie dla mnie dyskoteki mi nie leżą, do kobiet z którymi na co dzień mam styczność też nie będę zagadywać, bo jak coś nie wyjdzie to potem może być niezręcznie z czatów miałem najwięcej kobiet, ale dziś już nie mam cierpliwości, tam też jest mnóstwo patologii, zdjęcia nie widać na początku i ciężko trafić na kogoś kto blisko mieszka i jest w zbliżonym wieku kiedyś właśnie miałem więcej cierpliwości i siedziałem na tych czatach i faktycznie przynosiło to efekty, ale dziś już mi się nie chce tak jak pisałem wcześniej, tinder jest mega wygodny, bo przynajmniej możesz założyć, że jak cię z kimś sparowało to ta osoba chce z tobą gadać i jej się podobasz ale jak widać też nie zawsze xd Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-12-06 o 21:14 |
|
|
|
|
#334 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
może to, że udziela się na wizażu i lubi tindera [1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;68340266]krewet, ja mam jedno pytanie do ciebie, mogę? Dlaczego Tinder? Dlaczego nie czat, portale randkowe, dlaczego nie koleżanki z pracy, dlaczego nie pub, dlaczego nie znajome znajomych, dlaczego nie koncerty itd.? Dlaczego się uparłeś, by kobiety poznawać na Tinderze?[/QUOTE] bo szczęka i jego zryty charakter sprawi, że nie zamoczy. |
|
|
|
|
#335 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#336 |
|
Konto usunięte
|
Nie rozumiem tego masochizmu. Byc przecietnym z wygladu i cala nadzieje pokladac w portalu gdzie liczy sie tylko wyglad.
I miec pretensje, ze nie ma sie "brania". A jakikolwiek wysilek to "nie chce mi sie" |
|
|
|
#337 |
|
Przyczajenie
|
Rany... Dlaczego kobiety z tego forum w ogóle dyskutują z tym trollem.
Gość przez 2 lata nastukał prawie 2500 tysiąca postów. Mogę się założyć, że na innych forach też grasuje. Żyje w piwnicy to w główce coś nie łączy. Gościa można by ubrać w mundur wojskowy. Do jednej ręki karabin, do drugiej topór a i tak wyglądałby niemęsko. Taki ciamciaramcia bez charakteru, osobowości i wszystkiego co męskie. I jeszcze o innych kobietach pisze per pasztety(nawet to jedno słowo pokazuje z jakim chłopaczkiem mamy do czynienia) samemu będąc niewyjściowym. Wydaje się odpychający nawet jako kolega a co dopiero jako partner dla kobiety. |
|
|
|
#338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zresztą z tindera też miałem randki nawet umówiłem się z taką pachnącą 8/10 w wakacje |
||
|
|
|
#339 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na żywo nie zagadujesz, bo co? Bo nie interesują cię kontakty z żywymi ludźmi? Czyli generalnie ty poznajesz kobiety tylko w celu łóżkowym? Rozumiem... |
|
|
|
|
#340 |
|
Konto usunięte
|
Ale co go to ma pocieszyć, bardziej od jego niedobzykania go boli, że inny bzykają. Ładne dziewczyny są potrzebne do ustalenia hierarchi, nie będzie sią łysawy pasztet rył. Krewet wykorzysta każdą okazję, żeby mu przypomnieć, gdzie jego miejsce i powiedzieć, co sądzi o dziewczynie, która śmie twierdzić, że lubi uprawiać z seks z kimś, kto jest w jego mniemaniu niżej.
|
|
|
|
#341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zagaduję bo to niezręczne Cytat:
spinam się i wiem, że prędzej czy później o coś się z nią pokłócę, albo napiszę coś przez co ona mnie uzna za debila albo po prostu ona mnie oleje, bo będzie jakiś lepszy koleś (najbardziej prawdopodobne) niby jak laska jest ładniejsza to potrafię się w niej "zakochać", ale z tyłu głowy wiem, że to wszystko i tak sztuka dla sztuki poza tym kobiety ogólnie nie mają poczucia humoru i jest sztywno przy nich na związek najbardziej odpowiednia jest kobieta rozwiązła seksualnie, bo przynajmniej jak cię oleje po paru spotkaniach to jest co wspominać Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-12-06 o 21:38 |
||
|
|
|
#342 | |||
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#343 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#344 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez trzyrazypiec Czas edycji: 2016-12-06 o 21:55 |
|
|
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
No tak, seks można uprawiać tylko z alvaro, aby przypadkiem nie siać zgorszenia
![]() prazubr to nie piorun sycylijski, on uderza od razu, a na początku spotkania nie było nic. Dopiero po jakimś czasie. Z początku ot zwykły starszy facet, przy kości, zadanie jak zadanie - zdjęcia do katalogu z biżuterią. Ani to nie były akty, gdzie sytuacja jeszcze tłumaczyłaby erotyzm, nawet nie byliśmy sami. Gdy po jakiś sześciu godzinach spytał "wiem, że to nieprofesjonalne, ale czy mogę poprawić ci włosy?" to miałam już dreszcze (poza tym momentem był zupełnym profesjonalistą, to już moja wina, że tak reagowałam).(Chyba że z piorunem sycylijskim odnosiłaś się do tego drugiego przypadku, gdy ktoś mocno w oko wpada od razu) Zresztą wcześniej był z dziewczyną o dwadzieścia lat młodszą, więc to dla niego raczej normalka. Jest bardzo dobrym fotografem, ma częsty kontakt z młodymi dziewczynami i może ma to "coś". Przynajmniej "coś", co na mnie działa. |
|
|
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląd i inteligencja to przecież dużo to chyba tylko na filmach tak jest, że jakiś zwykły koleś podchodzi, spojrzy się, uśmiechnie i jest miłość Cytat:
|
||
|
|
|
#348 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#349 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#350 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2016-12-06 o 22:10 |
|
|
|
|
#352 |
|
BAN stały
|
Juz kilku facetow na tinderze mi pisalo, ze wiele obecnych tam dziewczyn nie jest zainteresowana znajomoscia, tylko kolekcjonuje facetow. Niestety opis wyglada w stylu Lubie surfing i gram w siatkowke, wiec to troche malo, zeby ocenic osobe. Z tym dlaczego podoba mi sie facet ciezko stwierdzic sadze, ze pojawia sie jakas chemia, moze feromony. Mowienie, ze tylko wyglad sie liczy to upraszcanie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#354 |
|
Rozeznanie
|
I co jak co, ale nasz pierwszy raz pokazał mi nowy wymiar seksu. Nie miałam problemu z orgazmami, ale wcześniej zawsze osiągałam ją z "własną pomocą". On poprowadził mnie od początku do końca. Ba, zrobił to dużo lepiej niż ja bym zrobiła sama. Moje pierwsze słowa po orgazmie: "co ty zrobiłeś? jak ty to zrobiłeś?". Jakbym była kompletnie zielona. To było cudownie odświeżające. Pomyślałam wtedy, że mam w seksie jeszcze naprawdę wiele do odkrywania i ogromnie cieszyło mnie to, że go poznałam. Mieszkamy od siebie dosyć daleko, relacja między nami jest luźna, ale na pewno spotkamy się jeszcze nie raz (mamy już plany na styczeń) i prześpimy ze sobą przy każdej okazji. Wystarczy, że go widzę, a już mi w głowie szumi.
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Za szybko piszecie
|
|
|
|
#355 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- to ile ty masz lat Jinx? |
|
|
|
|
#356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mówi się, że kobiety kochają mężczyzn, którzy kochają kobiety. Wiadomo, to uogólnienie, ale ze mną tak jest i tak było w tym przypadku. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- 28. On ma 47. To już prawie 20 lat różnicy |
|
|
|
|
#357 | ||||
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Cytat:
Cytat:
Czy teraz już wolno mi mówić, że kobiety i mężczyźni różnią się czymś poza wyglądem? Czy to dalej będzie generalizacja? Cytat:
Cytat:
... i wiesz to lepiej niż one same. |
||||
|
|
|
#358 |
|
Konto usunięte
|
Krewet, ja sie nie dziwie, ze Ty nie mozesz sobie zbalezc dziewczyny, nawet na niezobowiazujacy seks. Jesli w normalnym zyciu jestes tak samo zrzedliwy i szowinistyczny, to wolalabym strzelic sobie w leb i umrzec jako dziewica niz sie z Toba przespac. Nawet jakbys wygladal jak milion dolarow
|
|
|
#359 |
|
Przyczajenie
|
Tak on zna gust kobiet. Poznał go w piwnicy przed ekranem komputera.
Chłopiec ledwo ponad 20 lat(umysłowo nastolatek)zna kobiety jak mało kto. Uważajcie dziewczyny bo nie wiecie czego się możecie o sobie dowiedzieć. I drugi orzeł Marcinek111(bo przecież nie Marcin). Po 40 będzie się oglądał za młodymi kobietami(i pewnie na oglądaniu się skończy) Edytowane przez TheNormalOne Czas edycji: 2016-12-06 o 22:43 |
|
|
|
#360 |
|
Przyczajenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.