Wyczekanie na obniżenie wymagań przez kobiety. - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-06, 21:03   #331
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Dot.: Wyczekanie na obniżenie wymagań przez kobiety.

krewet, ja mam jedno pytanie do ciebie, mogę?
Dlaczego Tinder? Dlaczego nie czat, portale randkowe, dlaczego nie koleżanki z pracy, dlaczego nie pub, dlaczego nie znajome znajomych, dlaczego nie koncerty itd.?
Dlaczego się uparłeś, by kobiety poznawać na Tinderze?
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:05   #332
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
ciekawe co on do niej mówił przez te 8 godzin? to jest zastanawiające
A jakie to ma znaczenie? Enrique potrzebowałby 15 min.
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;68340266]krewet, ja mam jedno pytanie do ciebie, mogę?
Dlaczego Tinder? Dlaczego nie czat, portale randkowe, dlaczego nie koleżanki z pracy, dlaczego nie pub, dlaczego nie znajome znajomych, dlaczego nie koncerty itd.?
Dlaczego się uparłeś, by kobiety poznawać na Tinderze?[/QUOTE]Przecież Tinder to portal randkowy.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:12   #333
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
krewet, ja mam jedno pytanie do ciebie, mogę?
Dlaczego się uparłeś, by kobiety poznawać na Tinderze?
znam wszystkie portale randkowe w Polsce, badoo i fotka to za dużo patologii i pasztetów (w porównaniu z tym tinder wypada mega), sympatia - zbyt poważne miejsce, odpychają mnie te opisy, gdzie laski się nawet nie kryją, że muszą znaleźć męża

a na żywo nie zagaduję, po prostu to nie dla mnie
dyskoteki mi nie leżą, do kobiet z którymi na co dzień mam styczność też nie będę zagadywać, bo jak coś nie wyjdzie to potem może być niezręcznie

z czatów miałem najwięcej kobiet, ale dziś już nie mam cierpliwości, tam też jest mnóstwo patologii, zdjęcia nie widać na początku i ciężko trafić na kogoś kto blisko mieszka i jest w zbliżonym wieku
kiedyś właśnie miałem więcej cierpliwości i siedziałem na tych czatach i faktycznie przynosiło to efekty, ale dziś już mi się nie chce

tak jak pisałem wcześniej, tinder jest mega wygodny, bo przynajmniej możesz założyć, że jak cię z kimś sparowało to ta osoba chce z tobą gadać i jej się podobasz ale jak widać też nie zawsze xd

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2016-12-06 o 21:14
krewet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:13   #334
201612090924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Marcinek111 Pokaż wiadomość
bo to obrzydliwe, żeby młodej kobiecie podobał się taki oblech. Nawet pewnie bogaty nie był, skoro razem pracowali na etacie. Jeżeli był bogaty to przepraszam.
no tak, bo gruby portfel może sprawić tylko, że kobiecie rozłożą się nogi
Cytat:
ciekawe co on do niej mówił przez te 8 godzin? to jest zastanawiające
może to, że udziela się na wizażu i lubi tindera
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;68340266]krewet, ja mam jedno pytanie do ciebie, mogę?
Dlaczego się uparłeś, by kobiety poznawać na Tinderze?[/QUOTE]
bo szczęka i jego zryty charakter sprawi, że nie zamoczy.
201612090924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:20   #335
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:23   #336
201712071518
Konto usunięte

Nie rozumiem tego masochizmu. Byc przecietnym z wygladu i cala nadzieje pokladac w portalu gdzie liczy sie tylko wyglad.
I miec pretensje, ze nie ma sie "brania". A jakikolwiek wysilek to "nie chce mi sie"
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:24   #337
TheNormalOne
Przyczajenie

Rany... Dlaczego kobiety z tego forum w ogóle dyskutują z tym trollem.
Gość przez 2 lata nastukał prawie 2500 tysiąca postów. Mogę się założyć, że na innych forach też grasuje. Żyje w piwnicy to w główce coś nie łączy.

Gościa można by ubrać w mundur wojskowy. Do jednej ręki karabin, do drugiej topór a i tak wyglądałby niemęsko. Taki ciamciaramcia bez charakteru, osobowości i wszystkiego co męskie.

I jeszcze o innych kobietach pisze per pasztety(nawet to jedno słowo pokazuje z jakim chłopaczkiem mamy do czynienia) samemu będąc niewyjściowym.

Wydaje się odpychający nawet jako kolega a co dopiero jako partner dla kobiety.
TheNormalOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:24   #338
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
To w końcu szukasz związku czy nie, że to szukanie męża jest problemem?
seks jest chyba dla mnie priorytetem

Cytat:
Nie rozumiem tego masochizmu. Byc przecietnym z wygladu i cala nadzieje pokladac w portalu gdzie liczy sie tylko wyglad.
I miec pretensje, ze nie ma sie "brania". A jakikolwiek wysilek to "nie chce mi sie"
niby tak ale od zawsze działałem w internecie, i czasem wychodziło spoko

zresztą z tindera też miałem randki
nawet umówiłem się z taką pachnącą 8/10 w wakacje
Stary 2016-12-06, 21:28   #339
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:
znam wszystkie portale randkowe w Polsce, badoo i fotka to za dużo patologii i pasztetów (w porównaniu z tym tinder wypada mega), sympatia - zbyt poważne miejsce, odpychają mnie te opisy, gdzie laski się nawet nie kryją, że muszą znaleźć męża

a na żywo nie zagaduję, po prostu to nie dla mnie
dyskoteki mi nie leżą, do kobiet z którymi na co dzień mam styczność też nie będę zagadywać, bo jak coś nie wyjdzie to potem może być niezręcznie

z czatów miałem najwięcej kobiet, ale dziś już nie mam cierpliwości, tam też jest mnóstwo patologii, zdjęcia nie widać na początku i ciężko trafić na kogoś kto blisko mieszka i jest w zbliżonym wieku
kiedyś właśnie miałem więcej cierpliwości i siedziałem na tych czatach i faktycznie przynosiło to efekty, ale dziś już mi się nie chce

tak jak pisałem wcześniej, tinder jest mega wygodny, bo przynajmniej możesz założyć, że jak cię z kimś sparowało to ta osoba chce z tobą gadać i jej się podobasz ale jak widać też nie zawsze xd
Jak Tinder wypada mega, skoro jesteś przez niego frustrowany?
Na żywo nie zagadujesz, bo co? Bo nie interesują cię kontakty z żywymi ludźmi?

Czyli generalnie ty poznajesz kobiety tylko w celu łóżkowym? Rozumiem...
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:29   #340
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
Alez to powinno byc dla Was pocieszeniem - ze skoro taki "oblech" okazal sie pociagajacy to Wy tez mozecie miec szanse
Ale co go to ma pocieszyć, bardziej od jego niedobzykania go boli, że inny bzykają. Ładne dziewczyny są potrzebne do ustalenia hierarchi, nie będzie sią łysawy pasztet rył. Krewet wykorzysta każdą okazję, żeby mu przypomnieć, gdzie jego miejsce i powiedzieć, co sądzi o dziewczynie, która śmie twierdzić, że lubi uprawiać z seks z kimś, kto jest w jego mniemaniu niżej.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:34   #341
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Tinder wypada mega, skoro jesteś przez niego frustrowany?
Na żywo nie zagadujesz, bo co? Bo nie interesują cię kontakty z żywymi ludźmi?
bo to przykre że nowoczesne pachnące kobiety nie są mną zainteresowane tak jak powinny

nie zagaduję bo to niezręczne

Cytat:
Czyli generalnie ty poznajesz kobiety tylko w celu łóżkowym? Rozumiem...
nie umiem się z laską obchodzić na luzie
spinam się i wiem, że prędzej czy później o coś się z nią pokłócę, albo napiszę coś przez co ona mnie uzna za debila
albo po prostu ona mnie oleje, bo będzie jakiś lepszy koleś (najbardziej prawdopodobne)
niby jak laska jest ładniejsza to potrafię się w niej "zakochać", ale z tyłu głowy wiem, że to wszystko i tak sztuka dla sztuki

poza tym kobiety ogólnie nie mają poczucia humoru i jest sztywno przy nich

na związek najbardziej odpowiednia jest kobieta rozwiązła seksualnie, bo przynajmniej jak cię oleje po paru spotkaniach to jest co wspominać

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2016-12-06 o 21:38
Stary 2016-12-06, 21:43   #342
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Cytat:
tak, bo jest od początku zdecydowana, a pociąg fizyczny do pięknego samca jest niestety normalny...
czym innym jest sytuacja gdzie laska najpierw nie jest zainteresowana kolesiem, on pogada z nią chwilę a ona omgomgomg bosz geniusz, seks?
Naprawdę widzisz tylko dwa atrybuty, którymi można opisać każdego człowieka: wygląd i inteligencja? Podałam ci całą listę elementów, które pojawiają się gdzieś między "pierwszym wejrzeniem" a dłuższą rozmową (a których na Tinderze nie ma), a ty je pominąłeś milczeniem, bo... to nie pasuje do twojej teorii. Przypominam, że Benedict Cumberbatch "przed Sherlockiem" by na Tinderze furory nie zrobił (bo nawet jeśli jest inteligentny, to nie dostałby szansy, żeby to okazać).

Cytat:
pisałem już, że nie zamierzam wstawiać żadnych zdjęć, bo zaraz zacznie się wyparcie, wstawianie zdjęć jakichś emerytów i targowanie się, która ma bardziej oryginalny gust
"Każdy dowód godzący w moją teorię to wyparcie i udawanie wyjątkowej śnieżynki. Bo moja teoria jest prawdziwa niezależnie od dowodów"

Cytat:
Napisane przez trzyrazypiec Pokaż wiadomość
Ale nie ma czegoś takiego jak "zachowanie kobiet" czy "zachowanie mężczyzn", bo różnimy się od siebie. Forsujesz poglądy w stylu homara, coś typu "dupy takie so"
Forsowanie poglądu, że obie płci są identyczne jest tak samo nieracjonalne, jak twierdzenie, że obie są kompletnie różne. Są pewne podobieństwa (bo jesteśmy ludźmi) i są pewne różnice (bo jesteśmy zaprogramowani do troszkę innych celów, zarówno ewolucyjnie jak i kulturowo). Czy jeśli powiem że większość kobiet chce mieć dzieci, to też uznasz, że nie wolno mi tak mówić, bo ty np nie chcesz? Jakbyśmy na tym forum rozmawiali tylko o suchych faktach i statystyce to by bardzo smutne forum było
Caudofemoralis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:48   #343
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Caudofemoralis Pokaż wiadomość
Forsowanie poglądu, że obie płci są identyczne jest tak samo nieracjonalne, jak twierdzenie, że obie są kompletnie różne. Są pewne podobieństwa (bo jesteśmy ludźmi) i są pewne różnice (bo jesteśmy zaprogramowani do troszkę innych celów, zarówno ewolucyjnie jak i kulturowo). Czy jeśli powiem że większość kobiet chce mieć dzieci, to też uznasz, że nie wolno mi tak mówić, bo ty np nie chcesz? Jakbyśmy na tym forum rozmawiali tylko o suchych faktach i statystyce to by bardzo smutne forum było
Co jest smutnego w dyskusji bez durnych stereotypów? Jeśli już się tak śmiało rzuca teorie na temat połowy ludzkości, to wypadałoby po 1. mieć jakieś konkretniejsze dane, niż przeczucie, po 2. upewnić się, że to faktycznie różnica płci, a nie że np. po prostu większości ludzi planuje dzieci w bliższej lub dalszej perspektywie.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:52   #344
201612090924
Konto usunięte

Cytat:
seks jest chyba dla mnie priorytetem

niby tak ale od zawsze działałem w internecie, i czasem wychodziło spoko

zresztą z tindera też miałem randki
nawet umówiłem się z taką pachnącą 8/10 w wakacje
zostaje Ci tylko masturbacja
Stary 2016-12-06, 21:52   #345
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caudofemoralis Pokaż wiadomość
Więc lepiej rozmawiać o idiotycznych stereotypach? A "zaprogramowania do troszkę innych celów" kompletnie nie rozumiem. Chodzi o to, że to kobiety wydają na świat potomstwo, a mężczyźni nie są do tego zdolni? Bo to jedyne "zaprogramowanie" jakie dostrzegam

Edytowane przez trzyrazypiec
Czas edycji: 2016-12-06 o 21:55
trzyrazypiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:58   #346
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Obrzydlistwo.
No tak, seks można uprawiać tylko z alvaro, aby przypadkiem nie siać zgorszenia

prazubr to nie piorun sycylijski, on uderza od razu, a na początku spotkania nie było nic. Dopiero po jakimś czasie. Z początku ot zwykły starszy facet, przy kości, zadanie jak zadanie - zdjęcia do katalogu z biżuterią. Ani to nie były akty, gdzie sytuacja jeszcze tłumaczyłaby erotyzm, nawet nie byliśmy sami. Gdy po jakiś sześciu godzinach spytał "wiem, że to nieprofesjonalne, ale czy mogę poprawić ci włosy?" to miałam już dreszcze (poza tym momentem był zupełnym profesjonalistą, to już moja wina, że tak reagowałam).

(Chyba że z piorunem sycylijskim odnosiłaś się do tego drugiego przypadku, gdy ktoś mocno w oko wpada od razu)

Zresztą wcześniej był z dziewczyną o dwadzieścia lat młodszą, więc to dla niego raczej normalka. Jest bardzo dobrym fotografem, ma częsty kontakt z młodymi dziewczynami i może ma to "coś". Przynajmniej "coś", co na mnie działa.
_Jinx_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 21:58   #347
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę widzisz tylko dwa atrybuty, którymi można opisać każdego człowieka: wygląd i inteligencja? Podałam ci całą listę elementów, które pojawiają się gdzieś między "pierwszym wejrzeniem" a dłuższą rozmową (a których na Tinderze nie ma), a ty je pominąłeś milczeniem, bo... to nie pasuje do twojej teorii. Przypominam, że Benedict Cumberbatch "przed Sherlockiem" by na Tinderze furory nie zrobił (bo nawet jeśli jest inteligentny, to nie dostałby szansy, żeby to okazać).
nie bądźmy drobiazgowi
wygląd i inteligencja to przecież dużo
to chyba tylko na filmach tak jest, że jakiś zwykły koleś podchodzi, spojrzy się, uśmiechnie i jest miłość
Cytat:
"Każdy dowód godzący w moją teorię to wyparcie i udawanie wyjątkowej śnieżynki. Bo moja teoria jest prawdziwa niezależnie od dowodów"
znam gust kobiet, wiem, jak reagują na wybranych facetów
Stary 2016-12-06, 22:00   #348
Marcinek111
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Ale co go to ma pocieszyć, bardziej od jego niedobzykania go boli, że inny bzykają. Ładne dziewczyny są potrzebne do ustalenia hierarchi, nie będzie sią łysawy pasztet rył. Krewet wykorzysta każdą okazję, żeby mu przypomnieć, gdzie jego miejsce i powiedzieć, co sądzi o dziewczynie, która śmie twierdzić, że lubi uprawiać z seks z kimś, kto jest w jego mniemaniu niżej.
To nie jest prawda. Dla przykładu ja nie miałbym nic gdyby mnie dziewczyna zdradziła z facetem, przystojnym, młodym i bogatym, ale gdyby to zrobiła z jakimś oblechem dużo strasznym, łysiejącym i do tego grubym to bym chyba zwymiotował.
Marcinek111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 22:04   #349
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
bo to obrzydliwe, żeby młodej kobiecie podobał się taki oblech. Nawet pewnie bogaty nie był, skoro razem pracowali na etacie. Jeżeli był bogaty to przepraszam.
Nie jest bogaty, jest na to za leniwy :< Dlatego pozostał w kategorii "przygody".
Stary 2016-12-06, 22:07   #350
Marcinek111
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez _Jinx_ Pokaż wiadomość
Nie jest bogaty, jest na to za leniwy :< Dlatego pozostał w kategorii "przygody".
To co Ci się w nim tak podobał, że byś z nim się przespała? Ten brzuch? owłosione ciało? czy stare jaja?
Nie rozumiem takich osób jak ty w ogóle.
Stary 2016-12-06, 22:08   #351
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
To co Ci się w nim tak podobał, że byś z nim się przespała? Ten brzuch? owłosione ciało? czy stare jaja?
No wiadomo facet po 40tce to juz do grobu sie powinien klasc bo caly wiotczeje i jaja mu sie psuja

Edytowane przez 201712071518
Czas edycji: 2016-12-06 o 22:10
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 22:14   #352
mslea1917
BAN stały

Juz kilku facetow na tinderze mi pisalo, ze wiele obecnych tam dziewczyn nie jest zainteresowana znajomoscia, tylko kolekcjonuje facetow. Niestety opis wyglada w stylu Lubie surfing i gram w siatkowke, wiec to troche malo, zeby ocenic osobe. Z tym dlaczego podoba mi sie facet ciezko stwierdzic sadze, ze pojawia sie jakas chemia, moze feromony. Mowienie, ze tylko wyglad sie liczy to upraszcanie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mslea1917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 22:14   #353
201612090924
Konto usunięte

Cytat:
No wiadomo facet po 40tce to juz do grobu sie powinien klasc bo caly wiotczeje i jaja mu sie psuja
No przeciez krewet w tej sytuacji mogby skorzystac a nie jakis stary dziad :/

Stary 2016-12-06, 22:17   #354
_Jinx_
Rozeznanie

I co jak co, ale nasz pierwszy raz pokazał mi nowy wymiar seksu. Nie miałam problemu z orgazmami, ale wcześniej zawsze osiągałam ją z "własną pomocą". On poprowadził mnie od początku do końca. Ba, zrobił to dużo lepiej niż ja bym zrobiła sama. Moje pierwsze słowa po orgazmie: "co ty zrobiłeś? jak ty to zrobiłeś?". Jakbym była kompletnie zielona. To było cudownie odświeżające. Pomyślałam wtedy, że mam w seksie jeszcze naprawdę wiele do odkrywania i ogromnie cieszyło mnie to, że go poznałam. Mieszkamy od siebie dosyć daleko, relacja między nami jest luźna, ale na pewno spotkamy się jeszcze nie raz (mamy już plany na styczeń) i prześpimy ze sobą przy każdej okazji. Wystarczy, że go widzę, a już mi w głowie szumi.

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Za szybko piszecie
Stary 2016-12-06, 22:18   #355
Marcinek111
Przyczajenie

Cytat:
Nie. Chodziło mi o perspektywę kobiety. Gdy będę miał 40+ lat to pewnie sam się będę oglądał za młodymi dziewczynami... chociaż jeżeli nie miałbym fajnego ciała, kasy, sławy to nie wiem czy w ogóle bym startował do takich

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

to ile ty masz lat Jinx?
Stary 2016-12-06, 22:27   #356
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Na pewno była jakaś chemia. On też ją mocno poczuł. Tego dnia oboje dążyliśmy do tego, by po wszystkim jeszcze choć na pięć minut się zobaczyć. Od razu zaczęliśmy wymyślać pretekst do następnej sesji.

Mówi się, że kobiety kochają mężczyzn, którzy kochają kobiety. Wiadomo, to uogólnienie, ale ze mną tak jest i tak było w tym przypadku.

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:

to ile ty masz lat Jinx?
28. On ma 47. To już prawie 20 lat różnicy
Stary 2016-12-06, 22:30   #357
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Cytat:
Napisane przez trzyrazypiec Pokaż wiadomość
Więc lepiej rozmawiać o idiotycznych stereotypach? A "zaprogramowania do troszkę innych celów" kompletnie nie rozumiem. Chodzi o to, że to kobiety wydają na świat potomstwo, a mężczyźni nie są do tego zdolni? Bo to jedyne "zaprogramowanie" jakie dostrzegam
Cytat:
In addition to biological differences, men and women differ in many psychological and behavioral aspects. For instance, men perform better on specific visuospatial aspects (e.g., mental rotation) compared to women; and women perform better on specific verbal tasks (e.g., verbal fluency) compared to men [88]. Furthermore, there is a large sex difference in sexual interests and behaviors, such as interest in casual sex, interest in multiple sex partners, and interest in visual-sexual stimuli (e.g., pornography) [89; 90]. Other examples are summarized in Table 3.
Źródło: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3030621/

Czy teraz już wolno mi mówić, że kobiety i mężczyźni różnią się czymś poza wyglądem? Czy to dalej będzie generalizacja?

Cytat:
Widzisz, ty i Krewet tego nie możecie pojąć. Jednak coś działa na kobiety poza, albo nawet pomimo wyglądu faceta.

Cytat:
nie bądźmy drobiazgowi
wygląd i inteligencja to przecież dużo
to chyba tylko na filmach tak jest, że jakiś zwykły koleś podchodzi, spojrzy się, uśmiechnie i jest miłość
Ale ciągle pomijasz bardzo ważny aspekt, który sprawia, że tyle ładnych kobiet ma średnio ładnych mężów. Bo oni są dla nich atrakcyjni, tylko ty nie wiesz jak, no bo wygląd nie działa, a inteligencja to za mało, żeby był pociąg fizyczny. No więc to musi być albo nadrabianie, albo obniżenie wymagań!

Cytat:
znam gust kobiet, wiem, jak reagują na wybranych facetów
... i wiesz to lepiej niż one same.
Caudofemoralis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 22:41   #358
201612090924
Konto usunięte

Krewet, ja sie nie dziwie, ze Ty nie mozesz sobie zbalezc dziewczyny, nawet na niezobowiazujacy seks. Jesli w normalnym zyciu jestes tak samo zrzedliwy i szowinistyczny, to wolalabym strzelic sobie w leb i umrzec jako dziewica niz sie z Toba przespac. Nawet jakbys wygladal jak milion dolarow

Stary 2016-12-06, 22:42   #359
TheNormalOne
Przyczajenie

Tak on zna gust kobiet. Poznał go w piwnicy przed ekranem komputera.
Chłopiec ledwo ponad 20 lat(umysłowo nastolatek)zna kobiety jak mało kto. Uważajcie dziewczyny bo nie wiecie czego się możecie o sobie dowiedzieć.

I drugi orzeł Marcinek111(bo przecież nie Marcin). Po 40 będzie się oglądał za młodymi kobietami(i pewnie na oglądaniu się skończy)

Edytowane przez TheNormalOne
Czas edycji: 2016-12-06 o 22:43
TheNormalOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 22:44   #360
Marcinek111
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez TheNormalOne Pokaż wiadomość

I drugi orzeł Marcinek111(bo przecież nie Marcin). Po 40 będzie się oglądał za młodymi kobietami(i pewnie na oglądaniu się skończy)
Marcin było zajęte.

A co w tym złego? Jak będę miał 40 lat to tylko mi się do grobu położyć zostanie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości