|
|
#3061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
I po wysyłaniu do nich pierdyliarda wniosków NIC! To ja już paypala nie chcę A tonicu nawet nie zauważyłam, pewnie sama tak piszę non stop, jako i avocado. Choć ostatnio się postarałam. ![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się, że skoro chcesz, wzięło Cię, to iść za ciosem. Znaczy słać. ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Mój małż - tak, opowiadam mu historie myszy z kaszubskiej szuflady - się wręcz zatroskał, że boooosz, to ją może zabić. ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- Ankieta na ekspresy do kawy z kapsułek. ![]() Która najsmaczniejsza? Nie wiem czy dobrze pamiętam Katt chwali Tassimo - czyli Jacobsa? Agnyska? Kupiliście ostatnio, ale nie kojarzę czy kapsułkowy? Anybody? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-07 o 00:01 |
||
|
|
|
#3062 | |
|
BAN stały
|
Napisz, nic nie tracisz przecież
Cytat:
![]() Edit: nie uważam kawy z kapusłek kapsułek
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-12-07 o 00:13 |
|
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No a jakie piłeś? Ja piję mało kawy, to by było dobre dla mnie, bo nie lubię fusiar, przelewowo mi się bawić nie chce, nigdy nie trafiam z proporcją. Serio ja nie potrafię zrobić dobrej kawy. U mnie goście robią se sami kawę. Małż takoż. Kawiarka za dużo roboty. A ludzie kurcze chwalą te kapsułki, że tam pyszna kawa we środku jest. Ponadto można se szczelić jakiegoś smakowego gotowca od czasu do czasu. Hmmmmm. Nie mam u kogo skosztować. Nikt z bliskich znajomych nie ma. |
|
|
|
|
#3064 | ||
|
BAN stały
|
W końcu się odetka, na pewno
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U siostry stał tydzień albo dwa w kuchni (Nespresso bodajże), a potem albo się popsuł, albo się kapsułki skończyły i tyle tej kawy by było Jeśli pijasz raz kiedyś to faktycznie dobra opcja, bo w przeciwnym wypadku to droga impreza (przeliczając ilość kawy w kapsułce)
|
||
|
|
|
#3065 |
|
Piers do przodu
|
Rachel ja mam Tchibo i smakuje mi najbardziej
bo kawa jest kawowa a nie napojem o smaku kawy Mursz też ma taką ![]() Idę nadrobić ....
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorki. Hmmm a jak się ma taki smak kawy kapsułkowej Tchibo do Tchibo zwykłej mielonej? Bo np Black-White nawet lubię, ale reszta Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-07 o 01:08 |
|
|
|
|
#3067 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie preferuję mocno palone. Lubię gorzkie, a nie kwaśne. Ale chętnie poznałabym te smooth, creamy, i inne fansy szmansy, może kapsuły takie som?
|
|
|
|
#3069 | |
|
BAN stały
|
Mnie kwaśne nie przeszkadzają, a z mocno palonych polecam zielonego Jacobsa (i tak jak lubię mocną kawę, tak mocno palone już nie, bo to zbyt wiele goryczy zamiast urzekającego "bukietu aromatów")
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie najgorszy na świecie, ale jednak.
|
|
|
|
|
#3071 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
MK Cafe znacznie poszerzyło ofertę i teraz można wybierać w mieszankach kaw z różnych zakątków świata (piłem Brazylię i jest świetna)
|
|
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, thnx za linczka, aż se wejdę, lubie testy, i najwyraźniej nie mam ochoty na sen. Choć wstaję wcześnie.
|
|
|
|
|
#3073 |
|
BAN stały
|
Podobno Niebiańska też jest świetna, ale nie próbowałem No i inna niemiecka klasyka, przetestowana przez pokolenia, czyli Dallmayr
|
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze teraz se myślę, może to kwestia modelu kawy? Mam zawsze tylko Dalmayer granatowy, może to on jest taki lichy, a reszta pyszna? Nie wiem, bo sama kawy nie kupuję, tylko pijam u rodzinki/dostaję też od rodzinki, a zatem wciąż to samo hmmmmm ![]() Topra lecę, dziś znad melisy klikam, i jednak chyba mnie morzy. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-07 o 02:39 |
|
|
|
|
#3075 | ||
|
BAN stały
|
Ludzie się zachwycają, ale wiesz, to znowu takie typowanie w ciemno (żeby tylko na mnie nie było później!)
![]() Cytat:
Mnie kawiarka daje +10 do smaku, serio ![]() Cytat:
Ta Etiopia też mnie kusi ![]() ![]() To tyle na dzisiaj (na teraz w sumie), spadam spać, sija |
||
|
|
|
#3076 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jaki smaczny temat
![]() Znad wkuffa pociągowego ![]() W poniedziałek wracałam do domu tylko 1,5h. Wczoraj pociąg się spóźnił tylko 0,5h. Dziś rano podjechało coś opisane Warszawa Wschodnia - to wsiadłam. Duszno jak w piekle, tłok jak w puszce sardynek a jak już ruszył to się okazało, ze to Płock znaczy, taki przyspieszony, który się zatrzymuje tylko na trzech stacjach i ląduje na Centralnym.I, kurna, nie dość, ze całą drogę stałam to jeszcze do tramwaju musiałam dreptać przez dwa dworce
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red, a kulezanki to może na fejsie poszukac? Albo przez wspólnych znajomych jakiegoś nr telefonu?
|
|
#3078 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ano! 3,50 na znaczek ![]() Napiszę. Cytat:
![]() W ogóle to jest skomplikowana sprawa. O ile mi wiadomo z przypadkowych spotkań naszych matek "w mięsnym" (ta sama dzielnica), to koleżanka nie ma roboty, ciągle szuka, siedzi w domu z rodzicami, raczej nie imprezuje bo nie ma kasy. Z jednej strony trochę mi niezręcznie ją teraz zagadywać żeby nie było że rzucam jej w twarz mężem, dziećmi, stałą pracą, perfumami i magicznym pudrem. Z drugiej pogadałabym... a poza tym nie wiem, może cała szczęśliwa, że ma luz ogląda sobie seriale online?
|
||
|
|
|
#3079 | ||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
2.taki gomaż to chyba nie trze ostro , a zmywalną podejrzewam o robienie niewiele względem oczyszczenia, raczej odżywi alboco ![]() 3. Cytat:
2.oboczność rz-r i ż-g - war-warzyć ( również ścinać w sęsie konsystencji jak białko w rosole w postaci farfocli) , waga - ważyć 3.ale one te co pisałam bardzo łagodne , znaczy mnie nic złego nie robio , a bielendy w łykend spróbuję tak profilaktycznie na wypadek gdybym zaczęła od razu obłazić ![]() 4.zaacne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. 3. o tym nic nie wiem , mnie to nie dotyczy , ja się tylko złuszczam , nikogo do niczego nie namawiam Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
A to może matki zapytać o namiary? Znasz adres matki lub jej? Można łosobiście niby przy okazji zajrzeć i zapytac o kontakt
|
#3081 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3082 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Niby to samo jest co roku, więc powinnam się przyzwyczaić, ale, na litość, przecież ani mrozu ani śniegu jeszcze nie ma...! Te trochę g.....a, które i tak się zaraz rozpuszcza, nie powinno im nastręczać aż takich problemów
|
#3083 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. nie wiem, zawsze miałyśmy do się jakieś ale. Z drugiej strony było to coś najbliższego przyjaźni patrząc na inne moje znajomości. Kontaktu mi się od dawna chce, ino do tej pory duma mię powstrzymywała i chciałam się odciąć żeby zapomnieć o pewnych sytuacjach. A ostatnio czuję się "wyluzowana" i tego typu pierdy przestały mnie ruszać. Co do focha to nie wiem na ile był słuszny, akurat w tamtym okresie miałam trochę umówionych imprez, spotkań i rzuciłam jakiś dalszy termin więc mogło zabrzmieć jak "na odwal". Cytat:
Osobiście byłoby dziwnie zapukać do drzwi i prosić o maila, kiedy to koleżanka w drugim pokoju siedzi Zresztą nie wiem, może śmiertelnie obrażona i sobie nie życzy.
|
||
|
|
|
#3084 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
a na długo przed spaniem go nakładasz? może daj mu się wsiąknąć trochę i dopiero do wyra ?2. a jeżeli Cię to nie rusza, i masz chęć na luzie, to pewnie że tak
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3085 | |||
|
BAN stały
|
Ginu? Z tonikiem wieki całe nie piłem, to był sztandarowy drink naszej "paczki" przy wypadach na disco
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Tak mi Redzia do myślenia dała, może się też z P. pogodzę? Ale nie wiem, czy naprawdę warto dawać piętnastą szansę...
|
|||
|
|
|
#3086 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ojciec mój w tym czasie dojeżdżał do pracy pociągiem - i jakoś dojeżdżał - też pewnie psioczył, ale tez nie pamiętam, żeby w domu były jakieś dyskusje na ten temat, może też i za mała byłam, żeby pamiętać
|
|
#3087 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
A w ogóle macham znad zapalenia spojówek (jarl mi sprzedał). Przez Was rozmyślam nad zakupem ekspresu do kawy i kapsułek, ponoć choćby takie kapsułkowe kapuczina są o wiele lepsze niż zwykłe z saszetki. |
||
|
|
|
#3088 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
A w ogóle, to witam i bardzo proszę o informację, gdzie mogę kupić karabin. Jest u nas brama wjazdowa na osiedle, na której, jak wół, wisi wielki zakaz zatrzymywania. To nie, właściciel sklepu zwierzakowego, nie może zaparkować 20 metrów dalej, musi przez okno widzieć swój samochodzik i parkuje notorycznie w poprzek bramy. No i dzisiaj karetka na sygnale wpadła i nie mogła dojechać do chorego... Brama jest pożarowa, zamknieta na stałe, otwierana właśnie tylko na wypadek pożaru, pogotowia itp. Czy ludziom serio tak brak wyobraźni, czy też ją mają, tylko mają w dupach to, co może spotkać innych??? Zapisz
|
|
#3089 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
a ciekawe, czy we właściwe sobie miejsce przeznaczenia by się wchłaniał czy tez tóstą warstwę by zostawiał ? bo mnie się zdaje , że jak leży na skórze i nie wsiąka to niewiele s tego będzie skuteczności a nie ma on aby parafiny w składzie ?2.o masz 3.kapuczino saszetkowe to syf , brrrr
|
|
|
|
#3090 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

mi służyło, a kwas mlekowy jako tonic (EDIT: jako toniK. Za dużo dżinu -_-) robił NIC.
I po wysyłaniu do nich pierdyliarda wniosków NIC! To ja już paypala nie chcę 

MK Cafe znacznie poszerzyło ofertę i teraz można wybierać w mieszankach kaw z różnych zakątków świata (piłem 

Mnie kawiarka daje +10 do smaku, serio 

znaczy, taki przyspieszony, który się zatrzymuje tylko na trzech stacjach i ląduje na Centralnym.

i drożdżówki
Ale nie wiem, czy naprawdę warto dawać piętnastą szansę...