Scent Bar LX - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-07, 00:11   #3061
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
O kurde, na ebayu po 10-11 dolców! Podróby czy taka marża?
Chyba używałam, pamiętam, że akurat K=/=K mi służyło, a kwas mlekowy jako tonic (EDIT: jako toniK. Za dużo dżinu -_-) robił NIC.
Nosz kur dwa! Czaby się do Ebaya zapisać. Jak tam się płaci? Ja mogę only przelewem bankowym, innych płatności niet. Paypal mnie wkokufił dokumentnie bo niby tam jestem, ale już nie jestem bo dane się nie zgadzajo - no heloł, ryli? I po wysyłaniu do nich pierdyliarda wniosków NIC! To ja już paypala nie chcę Oczywista nowego konta się nie dało założyć, bo TAKA osoba już u nich istnieje. Nevermind.

A tonicu nawet nie zauważyłam, pewnie sama tak piszę non stop, jako i avocado. Choć ostatnio się postarałam.

Cytat:
Dobra, pytanie na noc.
7 lat temu zerwałam kontakt z przyjaciółką (?). Ona strzeliła focha, ja byłam zmęczona tym, że zawsze pierwsza muszę przepraszać. Żadna poważna kłótnia, po prostu akurat nie miałam czasu się spotkać na ploteczki i wzięła to mocno do siebie. A ostatnio tak mnie wzięło żeby odnowić znajomość, ale maile nie dochodzą, wracają, widać zmieniła adres.
Pisać list? LIST, taki na papierze, bo jej tel już wykasowałam i nie pomnę. Czy olać po tylu latach?
Kurde nie wiem

Wydaje mi się, że skoro chcesz, wzięło Cię, to iść za ciosem. Znaczy słać.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Pewnie biedna ma wytrzeszcz (chyba, że już po)

Mój małż - tak, opowiadam mu historie myszy z kaszubskiej szuflady - się wręcz zatroskał, że boooosz, to ją może zabić.

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ----------

Ankieta na ekspresy do kawy z kapsułek.

Która najsmaczniejsza?

Nie wiem czy dobrze pamiętam Katt chwali Tassimo - czyli Jacobsa?

Agnyska? Kupiliście ostatnio, ale nie kojarzę czy kapsułkowy?

Anybody?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-12-07 o 00:01
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-07, 00:12   #3062
gryx82
BAN stały

Cytat:
Dobra, pytanie na noc
Napisz, nic nie tracisz przecież
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Mój małż - tak, opowiadam mu historie myszy z kaszubskiej szuflady

Cytat:
- się wręcz zatroskał, że boooosz, to ją może zabić.
Wątpię, nie takie rzeczy myszy jedzą

Edit: nie uważam kawy z kapusłek

kapsułek

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2016-12-07 o 00:13
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-07, 00:25   #3063
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Wątpię, nie takie rzeczy myszy jedzą

Edit: nie uważam kawy z kapusłek

kapsułek
Nooo niby tak, ale węgiel betonuje. Niemniej Twój tekst o wytrzeszczu podziałał na moją wyobraźnię i brechtam do teraz. Mimo, że żal maleństwa.

2. No a jakie piłeś?
Ja piję mało kawy, to by było dobre dla mnie, bo nie lubię fusiar, przelewowo mi się bawić nie chce, nigdy nie trafiam z proporcją. Serio ja nie potrafię zrobić dobrej kawy. U mnie goście robią se sami kawę. Małż takoż. Kawiarka za dużo roboty. A ludzie kurcze chwalą te kapsułki, że tam pyszna kawa we środku jest. Ponadto można se szczelić jakiegoś smakowego gotowca od czasu do czasu. Hmmmmm. Nie mam u kogo skosztować. Nikt z bliskich znajomych nie ma.
Stary 2016-12-07, 00:45   #3064
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nooo niby tak, ale węgiel betonuje
W końcu się odetka, na pewno
Cytat:
Niemniej Twój tekst o wytrzeszczu podziałał na moją wyobraźnię i brechtam do teraz. Mimo, że żal maleństwa.
Ja w sumie też
Cytat:
2. No a jakie piłeś?
Nie pamiętam, to było dawno temu i nieprawda U siostry stał tydzień albo dwa w kuchni (Nespresso bodajże), a potem albo się popsuł, albo się kapsułki skończyły i tyle tej kawy by było Jeśli pijasz raz kiedyś to faktycznie dobra opcja, bo w przeciwnym wypadku to droga impreza (przeliczając ilość kawy w kapsułce) Tu słów kilka od Whiteplate
Stary 2016-12-07, 00:52   #3065
Katty_p13
Piers do przodu

Rachel ja mam Tchibo i smakuje mi najbardziej bo kawa jest kawowa a nie napojem o smaku kawy Mursz też ma taką

Idę nadrobić ....
Stary 2016-12-07, 01:06   #3066
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Rachel ja mam Tchibo i smakuje mi najbardziej bo kawa jest kawowa a nie napojem o smaku kawy Mursz też ma taką

Idę nadrobić ....
Aaaaa widzisz... Tchibo - Tassimo podobnie brzmiało Sorki.

Hmmm a jak się ma taki smak kawy kapsułkowej Tchibo do Tchibo zwykłej mielonej? Bo np Black-White nawet lubię, ale reszta Tzn kawa w "kawiarni" Tchibo nie za bardzo mi smakuje. Jak się spotykam z przyjaciółkami to tam piję, ale nigdy też nie eksperymentowałam z żadną Afrika ani nic, tylko zazwyczaj mówię duża czarna, mała - mocna, średnio mocna etc.

Czas edycji: 2016-12-07 o 01:08
Stary 2016-12-07, 01:17   #3067
gryx82
BAN stały

Cytat:
Hmmm a jak się ma taki smak kawy kapsułkowej Tchibo do Tchibo zwykłej mielonej? Bo np Black-White nawet lubię, ale reszta
Mam na stanie tę właśnie i nie podchodzi mi wcale, zbyt mocno palona Ale ja ogólnie do kaw Tchibo przekonania nie mam, wolę naszą "od lat ulubioną w rodzinie" MK Cafe 100 razy bardziej
Stary 2016-12-07, 01:23   #3068
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Mam na stanie tę właśnie i nie podchodzi mi wcale, zbyt mocno palona Ale ja ogólnie do kaw Tchibo przekonania nie mam, wolę naszą "od lat ulubioną w rodzinie" MK Cafe 100 razy bardziej
Ja właśnie preferuję mocno palone. Lubię gorzkie, a nie kwaśne. Ale chętnie poznałabym te smooth, creamy, i inne fansy szmansy, może kapsuły takie som?
Stary 2016-12-07, 01:32   #3069
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja właśnie preferuję mocno palone. Lubię gorzkie, a nie kwaśne.
Mnie kwaśne nie przeszkadzają, a z mocno palonych polecam zielonego Jacobsa (i tak jak lubię mocną kawę, tak mocno palone już nie, bo to zbyt wiele goryczy zamiast urzekającego "bukietu aromatów")
Cytat:
Ale chętnie poznałabym te smooth, creamy, i inne fansy szmansy, może kapsuły takie som?
Muszą się ekspertki wypowiedzieć
Stary 2016-12-07, 01:38   #3070
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie kwaśne nie przeszkadzają, a z mocno palonych polecam zielonego Jacobsa (i tak jak lubię mocną kawę, tak mocno palone już nie, bo to zbyt wiele goryczy zamiast urzekającego "bukietu aromatów")

Muszą się ekspertki wypowiedzieć
no widzisz, to jesteśmy na przeciwnych biegunach kawowych. Zielony Jacobs to dla mnie kwas. Nie najgorszy na świecie, ale jednak.
Stary 2016-12-07, 01:52   #3071
gryx82
BAN stały

Cytat:
no widzisz, to jesteśmy na przeciwnych biegunach kawowych. Zielony Jacobs to dla mnie kwas. Nie najgorszy na świecie, ale jednak.
Wydaje mi się tak w ogóle, że się "popsuł" na przestrzeni paru ostatnich lat, kiedyś był lepszy MK Cafe znacznie poszerzyło ofertę i teraz można wybierać w mieszankach kaw z różnych zakątków świata (piłem Brazylię i jest świetna) I jako ciekawostka: "Znajdź kawę dla siebie" (z ich strony)
Stary 2016-12-07, 02:07   #3072
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się tak w ogóle, że się "popsuł" na przestrzeni paru ostatnich lat, kiedyś był lepszy MK Cafe znacznie poszerzyło ofertę i teraz można wybierać w mieszankach kaw z różnych zakątków świata (piłem Brazylię i jest świetna) I jako ciekawostka: "Znajdź kawę dla siebie" (z ich strony)
Mój małżu pije Wosebę, to też jest mk?

O, thnx za linczka, aż se wejdę, lubie testy, i najwyraźniej nie mam ochoty na sen. Choć wstaję wcześnie.
Stary 2016-12-07, 02:20   #3073
gryx82
BAN stały

Cytat:
Mój małżu pije Wosebę, to też jest mk?

Podobno Niebiańska też jest świetna, ale nie próbowałem No i inna niemiecka klasyka, przetestowana przez pokolenia, czyli Dallmayr A nam się jak na złość ekspres ciśnieniowy popsuł i kawa ziarnista leży odłogiem (tj. świeci na czerwono, że niby "kaputt", ale muszę w końcu zdemontować takie-coś-tam-nieokreślone-w-środku, bo niby raz na ileś tam cykli parzenia trzeba to z farfocli wyczyścić, bo w przeciwnym razie die Maschine streikt, ale z moim zmysłem technicznym aż strach, no mówi się trudno...)
Stary 2016-12-07, 02:29   #3074
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Podobno Niebiańska też jest świetna, ale nie próbowałem No i inna niemiecka klasyka, przetestowana przez pokolenia, czyli Dallmayr A nam się jak na złość ekspres ciśnieniowy popsuł i kawa ziarnista leży odłogiem (tj. świeci na czerwono, że niby "kaputt", ale muszę w końcu zdemontować takie-coś-tam-nieokreślone-w-środku, bo niby raz na ileś tam cykli parzenia trzeba to z farfocli wyczyścić, bo w przeciwnym razie die Maschine streikt, ale z moim zmysłem technicznym aż strach, no mówi się trudno...)
No dobra to na kolejny prezencik zażyczę se Myvenpika. Mami sprezentowała mi Dalmajera i Illy, i żadna mi nie podchodzi Tzn Illy nie jest zła, ale żaden szał. Także ten teges. I nie, to nie jest tak, że nie lubię kawy. Mnie kawa musi zachwycać, podobnie jak herbata. I kiedyś w knajpach tak było, zamawiana kawa była pyyyyyszna, aromatyczna. A teraz pfff. nic specjalnego.

Kurcze teraz se myślę, może to kwestia modelu kawy? Mam zawsze tylko Dalmayer granatowy, może to on jest taki lichy, a reszta pyszna? Nie wiem, bo sama kawy nie kupuję, tylko pijam u rodzinki/dostaję też od rodzinki, a zatem wciąż to samo hmmmmm

Topra lecę, dziś znad melisy klikam, i jednak chyba mnie morzy.

Czas edycji: 2016-12-07 o 02:39
Stary 2016-12-07, 02:42   #3075
gryx82
BAN stały

Cytat:
No dobra to na kolejny prezencik zażyczę se Myvenpika.
Ludzie się zachwycają, ale wiesz, to znowu takie typowanie w ciemno (żeby tylko na mnie nie było później!)
Cytat:
Mami sprezentowała mi Dalmajera i Illy, i żadna mi nie podchodzi Tzn Illy nie jest zła, ale żaden szał. Także ten teges. I nie, to nie jest tak, że nie lubię kawy. Mnie kawa musi zachwycać, podobnie jak herbata. I kiedyś w knajpach tak było, zamawiana kawa była pyyyyyszna, aromatyczna. A teraz pfff. nic specjalnego
A może to o sposób parzenia chodzi? Mnie kawiarka daje +10 do smaku, serio
Cytat:
Kurcze teraz se myślę, może to kwestia modelu kawy? Mam zawsze tylko Dalmayer granatowy, może to on jest taki lichy, a reszta pyszna? Nie wiem, bo sama kawy nie kupuję, tylko pijam u rodzinki/dostaję też od rodzinki, a zatem wciąż to samo hmmmmm
No trza próbować, innej rady nie mam Ta Etiopia też mnie kusi

To tyle na dzisiaj (na teraz w sumie), spadam spać, sija
Stary 2016-12-07, 08:46   #3076
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Jaki smaczny temat

Znad wkuffa pociągowego

W poniedziałek wracałam do domu tylko 1,5h. Wczoraj pociąg się spóźnił tylko 0,5h. Dziś rano podjechało coś opisane Warszawa Wschodnia - to wsiadłam. Duszno jak w piekle, tłok jak w puszce sardynek a jak już ruszył to się okazało, ze to Płock znaczy, taki przyspieszony, który się zatrzymuje tylko na trzech stacjach i ląduje na Centralnym.

I, kurna, nie dość, ze całą drogę stałam to jeszcze do tramwaju musiałam dreptać przez dwa dworce
Stary 2016-12-07, 09:24   #3077
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Póki co wolę jednak zainwestować w takie ło kolczyki: http://arsneo.pl/przedmioty/3908889,...czne-film.html

cudne

Red, a kulezanki to może na fejsie poszukac? Albo przez wspólnych znajomych jakiegoś nr telefonu?
Stary 2016-12-07, 10:06   #3078
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nosz kur dwa! Czaby się do Ebaya zapisać. Jak tam się płaci?

Wydaje mi się, że skoro chcesz, wzięło Cię, to iść za ciosem. Znaczy słać.
1. PayPalem albo kartą :/
2. ano!

Cytat:
Napisz, nic nie tracisz przecież
3,50 na znaczek
Napiszę.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Red, a kulezanki to może na fejsie poszukac? Albo przez wspólnych znajomych jakiegoś nr telefonu?
Szukałam, ale nie znalazłam. Może ma jakiś pseudonim. Wspólnych znajomych miałyśmy raptem troje, z tego z jednym nie mam kontaktu, drugi nie ma żadnych danych bo już pytałam, a z trzecim mam taki średni kontakt więc mi się nie chce, wolę bezpośrednio pisać

W ogóle to jest skomplikowana sprawa.
O ile mi wiadomo z przypadkowych spotkań naszych matek "w mięsnym" (ta sama dzielnica), to koleżanka nie ma roboty, ciągle szuka, siedzi w domu z rodzicami, raczej nie imprezuje bo nie ma kasy. Z jednej strony trochę mi niezręcznie ją teraz zagadywać żeby nie było że rzucam jej w twarz mężem, dziećmi, stałą pracą, perfumami i magicznym pudrem. Z drugiej pogadałabym... a poza tym nie wiem, może cała szczęśliwa, że ma luz ogląda sobie seriale online?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-07, 10:26   #3079
Parabelka
Panaroja

snad kawusi
Cytat:
Dopytam jeszcze dla pewności, w ciąży (nie, chyba jeszcze nie jestem, no ale docelowo wiadomo) jak to z tymi kwasami? Bo wiem, że salicyl out, a TYLKO on trzyma w ryzach moje wągry. Co w razie ciąży, jak ratować syfiasty nos? K+K można? Bo mam. Czy tylko sam korund pozostaje?

1. Dzięksy, już klikłam tą łagodniejszą, bo nie lubię takich ostrych tarć. A zapewne trzeba było uczynić inaczej. No nic. Zobaczymy.

2.
1.istnieje też szansa , że sam się hormonalnie odsyfi
2.taki gomaż to chyba nie trze ostro , a zmywalną podejrzewam o robienie niewiele względem oczyszczenia, raczej odżywi alboco
3.
Cytat:
1. właśnie już nie wiem, piszą, że dobra pod filtr bo coś tam coś tam z rodnikami. Ino że jak siedzę w domu to się nie filtruję. Rodniki atakujo tylko za dnia? Póki co poużywam tak, bo Voluplus ważniejsze, jak z nim skończę, to na dzień będzie Juvit.
2. na blogach różnie piszą i już zgłupłam, dzięki
3. kwasów się obecnie boję coby nic nie zniszczyć. Lepsze jest wrogiem dobrego. Od biedy mam jeszcze skitrany nowy peeling K+K. No ale na maseczki raczej się skuszę bo to uczucie chłodu i nawilżenia niesamowite, mrr.

Póki co wolę jednak zainwestować w takie ło kolczyki: http://arsneo.pl/przedmioty/3908889,...czne-film.html
1.głownie za dnia rodniki atakujo, dlatego C jest właśnie na zadzień polecana
2.oboczność rz-r i ż-g - war-warzyć ( również ścinać w sęsie konsystencji jak białko w rosole w postaci farfocli) , waga - ważyć
3.ale one te co pisałam bardzo łagodne , znaczy mnie nic złego nie robio , a bielendy w łykend spróbuję tak profilaktycznie na wypadek gdybym zaczęła od razu obłazić
4.zaacne
Cytat:
O kurde, na ebayu po 10-11 dolców! Podróby czy taka marża?
Chyba używałam, pamiętam, że akurat K=/=K mi służyło, a kwas mlekowy jako tonic (EDIT: jako toniK. Za dużo dżinu -_-) robił NIC.
ooo, łyknęłabym , ale nie posiadam
Cytat:

Dobrodziejka raczy żartować Zostało jakie ćwierć funta jęczmienney, z wczora z wieczerzy, więc żem z kurzym jajem na ogniu rozrobił, doprawiwszy solą z kujawskich warzelni

Świetne wieści!

A jest w tej bajce jabłonka i dwoje nagich ludzi?

Auaaa!
1.aaa, no to insza rzecz, bom już myślała, że waszmość tak zamiast orzechów dla rozrywki przy kominie siedząc kaszę pochrupujesz
2.
3. o tym nic nie wiem , mnie to nie dotyczy , ja się tylko złuszczam , nikogo do niczego nie namawiam
Cytat:
Dobra, pytanie na noc.
7 lat temu zerwałam kontakt z przyjaciółką (?). Ona strzeliła focha, ja byłam zmęczona tym, że zawsze pierwsza muszę przepraszać. Żadna poważna kłótnia, po prostu akurat nie miałam czasu się spotkać na ploteczki i wzięła to mocno do siebie. A ostatnio tak mnie wzięło żeby odnowić znajomość, ale maile nie dochodzą, wracają, widać zmieniła adres.
Pisać list? LIST, taki na papierze, bo jej tel już wykasowałam i nie pomnę. Czy olać po tylu latach?
a czy naprawdę to była taka przyjaźń -przyjaźń , czy raczej niekoniecznie, skoro ona się sfoszyła z niezbyt istotnego powodu, a Ty zawsze byłaś zmuszona do działań pojednawczych ? I czy naprawdę masz chęć nawiązywać kontakt od nowa ? jako rasowy socjopata powiem , że mnie by się nie chciało odnawiać znajomości z kimś , kto się praktycznie bez powodu obraża , bo co to za powód , że ktoś odmawia z braku czasu spotkania na ploty . Ale ja jestem aspołeczna, więc to nie jest pogląd normalnego człowieka
Cytat:
Ankieta na ekspresy do kawy z kapsułek.

Która najsmaczniejsza?

Nie wiem czy dobrze pamiętam Katt chwali Tassimo - czyli Jacobsa?

Agnyska? Kupiliście ostatnio, ale nie kojarzę czy kapsułkowy?

Anybody?
nie pomogie mnie na hasło kawa w kapsułkach staje przed oczami cała tablica Mendelejewa , skoro z jednej kapsułki można uzyskać s jednego kraniku szklankę napoju o różnych warstwach i jeszcze z pianko na dodatek

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-07, 10:27   #3080
Maja102
Zakorzenienie

A to może matki zapytać o namiary? Znasz adres matki lub jej? Można łosobiście niby przy okazji zajrzeć i zapytac o kontakt
Stary 2016-12-07, 10:28   #3081
gryx82
BAN stały

Znad i drożdżówki
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Znad wkuffa pociągowego
Zima zaskoczyła PKP?
Cytat:
3,50 na znaczek
Stary 2016-12-07, 10:35   #3082
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Zima zaskoczyła PKP?
Niby to samo jest co roku, więc powinnam się przyzwyczaić, ale, na litość, przecież ani mrozu ani śniegu jeszcze nie ma...! Te trochę g.....a, które i tak się zaraz rozpuszcza, nie powinno im nastręczać aż takich problemów
Stary 2016-12-07, 10:41   #3083
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.głownie za dnia rodniki atakujo, dlatego C jest właśnie na zadzień polecana

a czy naprawdę to była taka przyjaźń -przyjaźń , czy raczej niekoniecznie, skoro ona się sfoszyła z niezbyt istotnego powodu, a Ty zawsze byłaś zmuszona do działań pojednawczych ? I czy naprawdę masz chęć nawiązywać kontakt od nowa ?
1. ahaaa, to może faktycznie będę używać z rana, a krem nacyckowy raz dziennie. Z tym nacyckowym też jest problem, jak nałożę na noc to mam wrażenie, że zaraz wycieram w poduchę. W ogóle za krótka doba, za dużo kremów
2. nie wiem, zawsze miałyśmy do się jakieś ale. Z drugiej strony było to coś najbliższego przyjaźni patrząc na inne moje znajomości. Kontaktu mi się od dawna chce, ino do tej pory duma mię powstrzymywała i chciałam się odciąć żeby zapomnieć o pewnych sytuacjach. A ostatnio czuję się "wyluzowana" i tego typu pierdy przestały mnie ruszać.
Co do focha to nie wiem na ile był słuszny, akurat w tamtym okresie miałam trochę umówionych imprez, spotkań i rzuciłam jakiś dalszy termin więc mogło zabrzmieć jak "na odwal".

Cytat:
A to może matki zapytać o namiary? Znasz adres matki lub jej? Można łosobiście niby przy okazji zajrzeć i zapytac o kontakt
Adres znam, ale "stacjonarny" Osobiście byłoby dziwnie zapukać do drzwi i prosić o maila, kiedy to koleżanka w drugim pokoju siedzi Zresztą nie wiem, może śmiertelnie obrażona i sobie nie życzy.

Stary 2016-12-07, 10:54   #3084
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1. ahaaa, to może faktycznie będę używać z rana, a krem nacyckowy raz dziennie. Z tym nacyckowym też jest problem, jak nałożę na noc to mam wrażenie, że zaraz wycieram w poduchę. W ogóle za krótka doba, za dużo kremów
2. nie wiem, zawsze miałyśmy do się jakieś ale. Z drugiej strony było to coś najbliższego przyjaźni patrząc na inne moje znajomości. Kontaktu mi się od dawna chce, ino do tej pory duma mię powstrzymywała i chciałam się odciąć żeby zapomnieć o pewnych sytuacjach. A ostatnio czuję się "wyluzowana" i tego typu pierdy przestały mnie ruszać.
Co do focha to nie wiem na ile był słuszny, akurat w tamtym okresie miałam trochę umówionych imprez, spotkań i rzuciłam jakiś dalszy termin więc mogło zabrzmieć jak "na odwal".
1.otóż to ale trza się starać a na długo przed spaniem go nakładasz? może daj mu się wsiąknąć trochę i dopiero do wyra ?
2. a jeżeli Cię to nie rusza, i masz chęć na luzie, to pewnie że tak

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-12-07, 10:59   #3085
gryx82
BAN stały

Cytat:
ooo, łyknęłabym , ale nie posiadam
Ginu? Z tonikiem wieki całe nie piłem, to był sztandarowy drink naszej "paczki" przy wypadach na disco
Cytat:
1.aaa, no to insza rzecz, bom już myślała, że waszmość tak zamiast orzechów dla rozrywki przy kominie siedząc kaszę pochrupujesz

Cytat:
I wpaść ze "Szlachecką paczką" przed świętami!
Cytat:
Niby to samo jest co roku, więc powinnam się przyzwyczaić, ale, na litość, przecież ani mrozu ani śniegu jeszcze nie ma...! Te trochę g.....a, które i tak się zaraz rozpuszcza, nie powinno im nastręczać aż takich problemów
Daj spokój, ja się serio zastanawiam, jak ludzie przeżyli zimy lat '70 i '80, bo teraz głupie -2 i szron paraliżują komunikację

---

Tak mi Redzia do myślenia dała, może się też z P. pogodzę? Ale nie wiem, czy naprawdę warto dawać piętnastą szansę...
Stary 2016-12-07, 11:03   #3086
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Daj spokój, ja się serio zastanawiam, jak ludzie przeżyli zimy lat '70 i '80, bo teraz głupie -2 i szron paraliżują komunikację
Nie wiem, który to był rok, 80-ty, może 81-szy - początek stanu wojennego chyba? I jedno z moich pierwszych wspomnień, to jak mnie mama odprowadza do przedszkola takim tunelem w śniegu - jej pewnie sięgał do pasa, dla mnie to faktycznie był tunel

Ojciec mój w tym czasie dojeżdżał do pracy pociągiem - i jakoś dojeżdżał - też pewnie psioczył, ale tez nie pamiętam, żeby w domu były jakieś dyskusje na ten temat, może też i za mała byłam, żeby pamiętać
Stary 2016-12-07, 11:13   #3087
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Tak mi Redzia do myślenia dała, może się też z P. pogodzę? Ale nie wiem, czy naprawdę warto dawać piętnastą szansę...
Neverending stoooryyyy trollolotrollollooo

Cytat:
a na długo przed spaniem go nakładasz? może daj mu się wsiąknąć trochę i dopiero do wyra ?
Jakieś dwie godziny a i tak mam wrażenie, że nie zdążył zadziałać bo się w ogóle nie wchłania tylko taką lśniącą, tłustą warstewką leży na skórze. No nie wiem, wklepywać go? Problem z takimi kremami, że działają bardzo punktowo i trudno to wklepać. Nakładem spiczastą końcówką od buteleczki bo nawet najmniejszy paluch mam za szeroki.

A w ogóle macham znad zapalenia spojówek (jarl mi sprzedał).

Przez Was rozmyślam nad zakupem ekspresu do kawy i kapsułek, ponoć choćby takie kapsułkowe kapuczina są o wiele lepsze niż zwykłe z saszetki.

Stary 2016-12-07, 11:30   #3088
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość

Idę nadrobić ....
Potwierdzam, mam ekspres na kapsułki i jestem bardzo zadowolona. Właśnie chłepczę kawę z niego. Plus jest taki, że zakapsułkowana kawa zawsze jest świeża, nie wietrzeje. Tylko trzeba znaleźć swój smak ulubiony. Biało-czarnych kapsułek nie kupowałam, kupuje błękitne (kawa przelewowa) i pomarańczowe (caffee crema). Lubię je, bo nie są kwaśne...

A w ogóle, to witam i bardzo proszę o informację, gdzie mogę kupić karabin. Jest u nas brama wjazdowa na osiedle, na której, jak wół, wisi wielki zakaz zatrzymywania. To nie, właściciel sklepu zwierzakowego, nie może zaparkować 20 metrów dalej, musi przez okno widzieć swój samochodzik i parkuje notorycznie w poprzek bramy. No i dzisiaj karetka na sygnale wpadła i nie mogła dojechać do chorego... Brama jest pożarowa, zamknieta na stałe, otwierana właśnie tylko na wypadek pożaru, pogotowia itp. Czy ludziom serio tak brak wyobraźni, czy też ją mają, tylko mają w dupach to, co może spotkać innych???
Zapisz

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-07, 11:33   #3089
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Jakieś dwie godziny a i tak mam wrażenie, że nie zdążył zadziałać bo się w ogóle nie wchłania tylko taką lśniącą, tłustą warstewką leży na skórze. No nie wiem, wklepywać go? Problem z takimi kremami, że działają bardzo punktowo i trudno to wklepać. Nakładem spiczastą końcówką od buteleczki bo nawet najmniejszy paluch mam za szeroki.

A w ogóle macham znad zapalenia spojówek (jarl mi sprzedał).

Przez Was rozmyślam nad zakupem ekspresu do kawy i kapsułek, ponoć choćby takie kapsułkowe kapuczina są o wiele lepsze niż zwykłe z saszetki.
1.to może być dlatego, że on do suchszej skóry przeznaczon, skoro nacycny , więc w zaopiekowaną skórę paszczy , która ma fogle inną strukturę , się nie wchłania a ciekawe, czy we właściwe sobie miejsce przeznaczenia by się wchłaniał czy tez tóstą warstwę by zostawiał ? bo mnie się zdaje , że jak leży na skórze i nie wsiąka to niewiele s tego będzie skuteczności a nie ma on aby parafiny w składzie ?
2.o masz
3.kapuczino saszetkowe to syf , brrrr fogle nie toleruję słodzonej kawy pod żadną postacią, chyba że w tragicznej sytuacji braku mleka

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-12-07, 11:34   #3090
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie wiem, który to był rok, 80-ty, może 81-szy - początek stanu wojennego chyba? I jedno z moich pierwszych wspomnień, to jak mnie mama odprowadza do przedszkola takim tunelem w śniegu - jej pewnie sięgał do pasa, dla mnie to faktycznie był tunel
Podobno w "zimę stulecia" 1978/79 był niezły hardkor ze śniegiem, zaspy sięgające parapetów okien
Cytat:
Neverending stoooryyyy trollolotrollollooo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości