|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2016 - do szpitala pomykają, bo swe dzieci już witają!
Cytat:
Ja jednak cieszę sie, ze bede go miala dzien przed tp. Bo moze nie bede musiala czekac na wywolanie do tego 2 stycznia. Liliana dzis jest jakas nadpobudliwa!!! Juz nie pamietam kiedy sie tak duzo ruszala. Troszke jej przeszlo po kolysankach. Nawet moj maz juz sobie pobral na telefon kolysanke, ktora ja jej puszczam od.polowy ciąży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4022 |
|
Zadomowienie
|
Po przeczytaniu o tym masażu stwierdzam, ze to oszustwo
Masaże są przyjemne A to nie wygląda Zresztą ja chyba nawet nie moglabym mieć bo czytalam ze może powodować mikrourazy i krwawienia a ja tam mam ciągle tą zmianę z CIN I . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Witaj w klubie! Edytowane przez monika0185 Czas edycji: 2016-12-08 o 22:32 |
|||
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj pojechałam na pierogi z kapusta i grzybami stwierdziłam że jak na Motylka podziałało to może i na mnie ale jakoś nic się nie dzieje
![]() Nawet wypiłam ten napar z liści malin Czekam teraz aż mąż wróci z piłki ale pewnie będzie zmęczony jak codzień żeby się tylko wymigać O Papaya podgląda, chyba nie rodzi
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4026 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak będzie w praktyce to nie wiem. bo wiem że i ja i TŻ będziemy się bali tego kikuta ![]() Cytat:
![]() ciekawe czy za kilka - kilkanascie lat Julek też będzie taki nadwyraz usłuchany ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mi położna wywróżyłą, że urodze 3 tygodnie temu ale w sumie z tego co widzę, to położne w uk bardziej się znają na ciąży nawet bez usg ![]() na czym polega ten masaż szyjki? TŻ może też tak wymasować? ![]() Cytat:
Od razu widać, że mała jest wyczekiwana przez wszystkich w rodzinie Cytat:
![]() A skoro już masz zaznaczony poród o podwyższonym zagrożeniu to podejrzewam, że i opiekę będziesz miała o wiele lepszą a co za tym idzie - zminimalizowanie jakichkolwiek powikłań. Cóż jeszcze mogę napisać - dobrze, że Lidka będzie zbadana od A do Z po porodzie - wczesne wykrycie czegokolwiek (ale oczywiscie bedzie zdrowiuśka ![]() No i wszystkie tu forumowe ciocie będziemy trzymać za was kciuki MUSI BYĆ DOBRZE ![]() Cytat:
obyś szybko stanęła na nogi!
|
|||||||
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać bo wczoraj zasnęłam dopiero przed 2... i o 6 się już obudziłam ;/ a przecież mam spać na zapas !!!
|
#4029 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ mnie lepiej masuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ty to genialna ta jedna fotke masz z TŻ! Cytat:
Cytat:
![]() no niestety ![]() a wiec jak wtedy wyszłam z domu to byliśmy z TŻ w sklepach, na poczcie, u jego mamy na chwilę. Potem przyśliśmy do domu, od razu wzięłam się za obiad, zjedliśmy i poszliśmy na kolejny spacer po papier toaletowy do biedry specjalnie do niej poszliśmy bo jest daleko ![]() po drodze zahaczyliśmy o znajomych i tak dzień minął ![]() kolejny dzień bez porodu ![]() a i przy okazji spotkałam w sklepie moją położną i powiedziała mi, że zmieniłam się na buzi już. Czyli może niedługo coś ruszy ![]() Tzn sama czuje ze spuchłam niemiłosiernie, aż sama się sobie dziwie że jeszcze nie pękłam od tej opuchlizny
|
|||||
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Papaya moja gin mi tydzień temu we wtorek powiedziała że mi się twarz zmieniła i rysy i dupa z tego wyszła więc sorry
ale nie wierz w to ![]() Mnie dziś koleżanka nie poznała... buzie mam jak chomik serio ;/
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chce nic mowic ale jeszcze troche i watek skonczymy
dobrze nam idzie ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- cos mi sie wydaje ze w next tyg porody u nas sie odbeda ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie tak mocno zapierałam, że nie chce rodzić w tym wątku.
Więc albo zaczniecie szybciej pisać, albo bede musiała jakoś odwołać to co mówiłam ![]() zmęczona jestem już, ide sie wykapac i spać... Codziennie spie od 24 do około 9-10. Ostatnio dopadł mnie totalny brak energii ![]() albo to magia tego nowego materaca |
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
musimy szybko skonczyc
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- ja zasypiam ok 2 w nocy.. a dzis sie obudzilam spocona jak szczur :/ cale spodnie i koszulka mokra.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze jedno
mewka jak karol zareagował na twoje awokado? coś mu było czy lekko przełknął mleczko bez problemu?
|
|
|
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
Monia jem wszystko co zdrowe
Nie mam specjalnej diety i niby wiem że nie ma diety kp Ale cytrusów boję się tykac Boje się zepsuć to co mamy z Karolem Tzn względny spokój z karmieniem i brzuszkiem 😩 Papaya Avocado przeszło bez echa Teraz wsuwam codziennie kawałek zamiast masła ✌ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Papaya Z tym kikutem To sprawa taka chyba że jest parę sposobów wiązania pępka U mnie wglebienia nie ma...chyba🤔 Jutro obyczaje porządnie temat 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Maffin 💪 Jak tam? Liczę że poszło gładko i przyjemnie ✌ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Jestem kompletnie niekompatybilna z synem Ja od 22 do 24 zaliczam mega zjazd A on wtedy jest najbardziej aktywny Tz musi ogarniać temat wtedy w 100% Ja tylko na polsnie cycka daje😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4037 | |
|
Zadomowienie
|
Właśnie obudzil mnie bol podbrzusza i nie mige teraz zasnąć. :/ a za godzine i tak wstaje zrobic sniadanko dla tz wiec chyba juz nie oplaca sie nawet zmuszac do zasniecia. Maly oklada mnie z każdej strony
ale najgorzej ze on w ta bozenke tak lomocze:/---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ---------- Cytat:
nie wiem czemu ale no jakos tak no u kazdego malego dziecka u ktorego widzialam taka jakas odraze we mnie budzil
|
|
|
|
|
#4038 | ||
|
Raczkowanie
|
Mmgi ogromne gratulacje🌷🌹. Witamy Jasia😀
Cytat:
Tez mam ochote na mandarynki ale i jakies opory przed ich zjedzeniem 😕moze do swiat sie przelamie hehe... Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4039 |
|
Zadomowienie
|
Jbb jedziemy dolkadnie na tym samym wózku ✌
W tym samym składzie ✌ Dzień dobry Wam My serwujemy właśnie prawa pierś 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Karol zje a ja będę szykować nas do lekarza🙆 w co się synku wystroic ? 🤔 Wiem spośród tych wszystkich kreacji wybieramy legginsy ciążowe Dzisas ciekawe kiedy się z nich wygramole 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mewkaa Czas edycji: 2016-12-09 o 06:56 |
|
|
|
#4040 |
|
Raczkowanie
|
Mewka moj zasypial przy lewej ale zlapala go czkawka i probuje kupe wycisnac wiec....witaj nowy dniu😯
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4041 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Próbuje dopic go lewa Ale stawia opór Symulujac sen 😎 Nie ze mną te numery synku ☝ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- 1:0 dla Karola Śpij słodko synku Ja idę pod prysznic i jak czasu starczy wszamac coś 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Ps zanim wrócę do Was laski Podłoga lub materac niech będzie mokra u którejś ✌ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4042 |
|
Zadomowienie
|
Odeszły mi wody
Ale to był tylko sen Baaardzo realistyczny Ale jednak tylko sen 😩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tu o...sen
|
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Kazik nie strasz !!! Przeczytalam tylko odeszly mi wody i mi sie przegladarka wyłaczyla ale mialam nerwa i szybko wlączałak na nowo a Ty sobie tak z rana zartujesz!!!
Mój mąż sie śmieje ze pierwsze co wstaje to wyglądam nowych maluszkow na fejsie ![]() Marcysia może tak do jutra popołudnia jeszcze posiedzieć to mama pojedzie na ostatni szoping
|
#4045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj maz sie smieje takjak twoj. Najpierw przez sen daje mu buziaka jak do mnie podchodzi przed wyjściem do pracy, a zaraz po tym odpalam wizaz sprawdzić czy nowy szkrabek pojawil sie na swiecie. I ten post Kaziowej.... juz myslalam, ze jest na porodowce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4047 |
|
Zadomowienie
|
Jak wczesniej tak odwlekalismy, ze jeszcze nie bo cos tam,
tak teraz jak wstaje i znowu nic To jest mi źle ... Aż sobie poplakalam jak się obudzilam 😩😩😩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Nikt nie rodzi? Czekamy na pełnie? Ja dzisiaj nie rodzę do godz. 19 bo wtedy moja położna prowadzi wykład😆
|
|
|
|
#4050 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może to sen proroczy! Nie martw się, już ostatnia prosta ![]() Dzień doberek! ![]() 🏼️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Jasia przywitalismy już o 10.30
wizyta we wtorek
ale jak będzie w praktyce to nie wiem. bo wiem że i ja i TŻ będziemy się bali tego kikuta 

Będzie dobrze! Już niedługo i Ty się doczekasz. Już bliżej niż dalej 

obyś szybko stanęła na nogi! 

🏻

🏼️