![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy ostatniego kwartału 2015 cz. III
Diablica, gratulacje!
My też w miękkich paputkach od początku. Nic sie nie koslawi. Pierwsze butki maja byc maksymalnie miękkie, tam nic nie ma 'trzymać' stopy, bo stopa ma sama pracować, wzmacniać mięśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Mam miękkie niechodki z HMu
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie Daisy, paputki to jak skarpetki wiec nie ma co koslawic. My mamy ale mala woli popylac w skarpetkach wiec nie zmuszam, jak zacznie chodzic to moze wtedy sie do kapci przekona, poki co nie sa potrzebne. Co do ocieplanych to nie wiem, kup na probe i sie okaze czy dziecku podpasuja
![]()
#95 |
Raczkowanie
|
Wow diablica gratulacje!
![]() a ja sobie dzis zafundowalam fajny stanik, bylam w sklepie gdzie babeczka dobiera fajnie staniki i okazało sie ze ja nie mam rozmiaru 85 c tylko 75 E ![]() ![]() ![]() A jeszcze zapytam czy któraś mama kp nie dostała jeszcze okresu? Ja juz duzo mniej karmie a dalej nie mam, nie zebym za nim tesknilam ![]() A moj po domku śmiga w dwoch parach skarpet, butki to tylko na chwilke zeby sie przyzwyczajal do butow |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ja mam i te gumowe skarpetobuty i kapcie befado i befado jej częściej zakładam, w sumie jakoś tak wychodzi. Normalnie chyba chodzi, oprócz tego, że gibie się na boki jak kaczka
![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z okresem to zazdroszcze, moj wrocil po 7 mcach mimo regularnego kp ale w sumie moze to i dobrze bo moglam zaczac dzialac z ta nadzerka.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki jest dobry bidon ze slomka?
![]() U nas dzis progres - nauczyla sie pic ze slomki. A druga rzecz -nauczyla sie puszczac banki mydlane, umie tak dmuchnac , ze leca. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#99 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz jakieś przeczucia co do płci? G. pokazał się dopiero na połówkowym, za to junior już na pierwszym genetycznym ![]() Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;68426386]Dziewczyny, rok temu o tej porze jeszcze nic nie zwiastowało, że to właśnie dzisiaj poznam mężczyznę mojego życia. Dzień zaczął się leniwie, postanowiłam tylko poskładać furę mojego dziecka i leżeć, do terminu był ponad tydzień. No ale zaczęło się ok. 12 i o 14.20 mój największy skarb był już z drugiej strony brzucha, a dla mnie zaczęła się największa życiowa przygoda ![]() ![]() [/QUOTE] Pięknie napisane ![]() Sto lat dla synka ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;68452061]No to po imprezie ![]() ![]() ![]() No i odstawiliśmy smoczka już chyba definitywnie.[/QUOTE] Pokażesz tipi ![]() Dziś same wielkie wydarzenia - gratuluję bezbolesnego pożegnania smoka ![]() Cytat:
Spora zmiana pod względem fryzury? Jak wizyta w żłobku? Wtedy będą dzwonić o podwózkę z imprezy ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde, niby miałam już upatrzoną spacerówkę, a cały czas mam wątpliwości. Jutro kolejny sklep. Tak w ogóle to G. na własnych nóżkach chodzi, jak mu się zachce. A to nie chce zleźć tam, gdzie prowadzę; a kiedy indziej biega, bo coś zauważy. Dziś najadłam się obciachu, jak poszliśmy do punktu ksero w galerii handlowej - nie chciało mi się rozkładać wózka, bo to tylko parę kroków od auta. Zauważył kamyki przy kwiatkach na wyspie i zaczął je rozrzucać. Co złapałam i odkładałam, to znajdował nowe. Udało mi się opanować ten kryzys. Jestem już naprawdę nieporadna z tym brzuchem ![]()
![]() |
#100 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad.bidonu nie pomogę my przy lovi 360 jesteśmy 😉 widzè, że w kwestii butów różne zdania. nic, tak jak piszecie zamówię te paputki ocieplane i wypróbujemy. w razie czego mam jeszcze befado w domu, ale paputki jakoś bardziej nam leżà 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co do tych papci, to jak już pisałam, ja jestem uprzedzona, chrześniak ma bardzo silne płaskostopie i bardzo koslawi stópki. Jak byli z nim u ortopedy, to pokazywali jakie nosił paputki i buciki i tamten stwierdził, że musi być chociaż minimalnie usztywniona piętka i ja tego się trzymam, a każda mama robi przecież jak uważa
![]() MYSZKAK ja dostałam 9 miesięcy po porodzie okres. CZEKOLADA my też mamy najzwyklejszy bidon, chyba z akuku i jest super ![]() Ech dzieci mają chyba w dupce zegarek pod tytułem weekend, dziś pobudka o 7, nie żebym specjalnie narzekała, ale w tygodniu śpimy do ósmej ostatnio,nie licząc pobudek co godzinę w nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
Oj jeszcze trochę smoka jednak będzie - nad ranem młody nie potrafi usnąć i nie chce ssać piersi, więc dyduś ląduje w buzi. Ale to i tak już niewiele, więc na razie niech sobie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Tipi takie Załącznik 6788971
To nie nasze, bo naszego jeszcze nie rozłożyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
No my tez standardowo... Choć polezal ze mna spokojnie do 6.30 wiec zawsze cos...
#107 |
Zakorzenienie
|
Witek poszedl spac wpół do pierwszej
![]() Corn, kierowniczka nie zrobila na mnie zbyt dobrego wrażenia, choć żlobek sam w sobie raczej fajny. Ale widzę, że krzywo się zapatrują na pieluchy wielo. Więc chyba jednak zostaniemy przy żłobku w Niepołomicach. |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
My mamy zwykly bidon z canpolu, zalapala go w lipcu w dwa dni takze nie zmienialam na inny.
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Tak czytam o tych pobudkach o 5 czy 6 i sie wzdrygam, toz to ciemna noc. O ktorej wam dzidziole chodza spac, ze tak szybko wstaja? A moze w dzien duzo albo dlugo spia? U nas pobudka zawsze okolo 7-8, kiedys byla o 9 ale teraz szybciej kladziemy spac wiec sie przestawilo. W dzien juz dawno jedna drzemka w granicach 1-3 godziny.
#109 |
Zakorzenienie
|
Spi od 20. W dzien 2-2.5h. On po prostu tak ma.
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Choc przez pierwsze pol roku spal do 7-8. Tylko wtedy kp i czesto jadl a teraz ma ciagly sen
#110 |
Zakorzenienie
|
Catherine - Grześ zasypia o 20. W dzień śpi od 40min do 2.5h
Także norma ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- DOTKA współczuję zasypiania Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#111 |
Zakorzenienie
|
Moja ostatnio w dzień śpi 40minut do 1,5h...
A spać idzie między 20.30-21 ![]() Te pobudki nocne z płaczem mnie wykończą już chyba 5 czy 6 noc co godzinę budzi się z płaczem i trudno jej z powrotem zasnąć. Chyba zęby? |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
O kurcze to faktycznie ranne ptaszki
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Zeby, zeby. U nas tak sie czworki objawialy, masakra z tym placzem.
#113 | |
Rozeznanie
|
Ja mam jakis najzwyklejszy bidon z pepco,juz drugi i Lence sie super z niego pije
![]() Cytat:
Lenuska ma.dwie drzemki w ciagu dnia i trwaja ok godziny a zasypia mi ok22,dzis po 6sie obudzila,dalam mleko to nie chciala jesc poplakiwala caly czas,nie mogla zasnac,wkoncu wzielam ja na.klate i zasnela a o 9 tatulo nas obudzil ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Nie narzekalabym gdyby wstawal chocby 6.30-7.00. Ja tez jestem raczej ranny ptaszek. Ale 5😱 brakuje mi tej godziny snu, potem sie snuje jak zombi
#115 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my śpimy do 9:30/10:30 ale co z tego jak młoda chodzi spać o północy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Nasza wczoraj spała w południe 3,5 h i wieczorem pobiła rekord tuczenia się do 21:30! Zawsze chodzi spać o 20.
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
NOVAKIA 5 to jakiś kosmos dla mnie, chociaż do pracy wstawałam o 4:30 😛
CATHERINE, DAISY jak moja próbuję przykrywać w nocy kołdrą, to zaraz się odkopuje albo wybudza :/ Śpi już w body z długim i pajacu, bo wiecznie odkryta jest :/ A na śpiworek to ostatnio szału dostała :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
kupiłam też z pierzy, ale ciężko jest jej siè w nim przewrócić na plecy/brzuch i się wkurza, a szkoda bo fajny jest... 😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.