|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Luna, jaka piękna ta Twoja Luna
Zdrówka życzę, niech Ci wiosenne słonko doda energii |
|
|
|
|
#1683 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dopiero znalazłam ten watek a więc sie przyłączam, mam swira od 14 roku zycia na punkcie włosów ![]() Zawsze mi się coś w nich nie podobało, a to kolor, a to że sie podkręcają itp. |
|
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Orientujecie się, czy szczotka czy grzebień są zdrowsze? Czy to zależy od rodzaju włosów? Cytat:
![]() Cytat:
Miałam podobnego, jak byłam mała
|
|||
|
|
|
|
#1686 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Imię takie jak nick, wiek 22 Włosy: blond balejaż nudaaaaaa ale w maju farbuje sie na jasny brąz, mam dość odorstów, o zniszczeniach nie wspomnę.
|
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1688 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jednak brąz ![]() To musisz koniecznie zdjęcie wstawić. Pochwalić się kolorkiem i ogólnie włosami |
|
|
|
|
|
#1690 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a kondycja coraz gorsza moich włosów. Wstawię zdj mojego naturalnego kolorku, wygrzebałam na forum. Robione z 3 lata temu![]() Na komputerowych metamorfozach robili mi przeróbki na ciemne włosy i podoba mi się |
|
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Naturalny jest taki bez wyrazu wstawię zdj teraz co obecnie mam na głowie (zdj po zrobieniu balejażu w styczniu) tylko teraz jest już odrost. |
|
|
|
|
|
#1693 |
|
BAN stały
|
A to komputerowa metamorfoza:
i jak wam sie podoba i w których najładniej mi będzie. |
|
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz na tych zdjęciach dokładnie taki baleyage, jaki ja zawsze chciałam mieć, ale nigdy nie wychodziło, bo moje włosy są za ciemneA brąz jaki robisz? Ja ostatnio robiłam goldwellem 6SB- czyli srebrny brąz i jestem zakochana w efekcie. Nie mniej sprał mi się, bo miałam wcześniej rozjaśniane włosy i niestety farba się wypłukuje. Ale powoli, powoli myślę, że w końcu złapie i nie puści ![]() ![]() ![]() Z metamorfoz najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie, potem pierwsze i drugie |
|
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wole czesać grzebieniem z małą ilością zębów - mniej boli ![]() Witamy nową włosomaniaczkę Witaj![]() Edit: Mi się podobasz w tych ciemnych włoskach: na 2 i 5 fotce. |
|
|
|
|
|
#1696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie![]()
|
||
|
|
|
|
#1697 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
http://www.e-hairstyle.eu/advanced_s...acolor&x=0&y=0 Blond jest ładny, ale niestety bardzo niszczy włosy, odrosty są bardzo widoczne już po miesiącu. Następnie rudzieją. Moje włosy do tego ciężko sie rozjaśniają. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia masz takie ładne włoski, nie szkoda Ci ich tak katować farbami
To ja nawet takich ładnych nie mam a nie farbuje![]()
|
|
|
|
|
#1699 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
One nie są ładne, uwierz mi, kocówki rozdwojone i poszarpane mimo regularnego podcinania i stosowania olejków, serum itp. Są straszliwie suche i łamiące się, plączą sie niemiłosiernie. Fryzjerka mi powiedziała przy okazji robienia balejażu w styczniu, że warto na jakiś czas przejść na naturalne albo ciemniejsze aby odżywić włosy, farba Diacolor jest właśnie odżywiająca, mam kilka pasemek pod spodem robionych Diacolorem zmieszanych w proporcjach 1:1 na poziomie 5 i 7, czyli jasny brąz i blond. Trzyma sie ładnie kolor i końcówki na tych pasemkach są zdrowe. Teraz chyba całość tak pomaluje. Na razie zrobię u fryzjerki tym Diacolorem i jak będzie ok, zamówię sobie farbę ze strony podanej wyżej i sama będę robić. Bo farbowanie w salonie ponad 80 zł, a sama sie już boje pchać ręce do moich włosów i tak je w lipcu zeszłego roku zafarbowałam na rudo, a miał być blond. |
|
|
|
|
|
#1700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Cytat:
nakładam ją, chwilę odczekuję i biore sie za rozczesywanie grzebieniem. I jakoś idzie ![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem ostatnie zdjęcie super! |
|||
|
|
|
|
#1701 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że nie będzie potrzeby zwracać ![]() I widzę kawałek ładnych kręconych włosków się załapało ![]() Pamiętam kiedyś wklejałaś zdjęcie włosów na "Pochwalmy się swoimi włosami" i wydawało mi się, że miałaś ciemniejsze... Cytat:
Uwielbiam króliczki Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o szczotkę to zdecydowanie najzdrowsza dla włosów jest szczotka z naturalnego włosia Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
xyoko: KOCHAM twoj podpis
|
|
|
|
#1703 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1704 | |
|
BAN stały
|
Był ładny po zrobieniu teraz nie wygląda to najlepiej ![]() Cytat:
Moja mama zawsze mi powtarzała że w ciemniejszych lepiej wyglądam, kiedyś długi czas malowałam sie na brąz farbą Feria i miałam śliczne brązowe włoski z refleksami, tyle że krótkie były, a teraz mam długie i zapuszczam dalej, strasznie podobają mi sie brązowe włosy z delikatnymi lokami na końcach W zasadzie to dla męża malowałam sie na jasno, ale jak mnie poznał to byłam brunetką ![]() Ja lubię miec wszystko perfekcyjnie zrobione, przejmuje sie małymi drobiazgami, a włosy są bardzo ważne dla mnie i lubię je mieć zadbane, dlatego przyciemnię sobie, ale gdzieś za 1,5 m-ca, niech odrost zrobi sie większy. A tak poza tym czuje sie blado, nijako i bez wyrazu w tym blondzie ostatnio, w tamtym roku czułam sie świetnie ale teraz mam już dość!!! Narek Ja tez czeszę tylko na sucho, nie prostuję, a suszarki staram sie jak najrzadziej używać. Mam grzebień z szeroko rozstawionymi zębami. |
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuziunia najładniej ci w brązie ![]() Nie farbuj Jestem zła! ![]() ![]() Byłam w aptece, 2 drogeriach, sklepie zielarskim I nie kupiłam maty, szamponu ani Bebi ani Dermacolu Nigdzie nie ma ![]()
|
|
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż za wyznanie ![]() Też go lubię i staram się jego treść stosować w praktyce. Ale moim życiowym mottem chyba jednak jest "co cię nie zabije, to cię wzmocni" |
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi najdardziej podoba się 1 i 2 Naprawde fajnie |
|
|
|
|
|
#1708 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Zadomowienie
|
Pojawiłam się na chwilkę, by nagrać płytkiz nowymi filmami, bo generalnie się przed jutrem kuruję
Dziękuję za życzenia zdrówka i za komplementy pod adresem mojej królisi - w jej imieniu też piiiiknie dziękuję. Spadam i mówię dobranoc - wiem, że jeszcze wcześnie ale ja już tu nie wrócę dzisiaj, idę pod kołderkę z herbatką.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Jeszcze metki nie odciełam - tak na wszelki wypadek, bo zawsze w ciągu miesiąca mogę jeszcze zwrócić
nudaaaaaa ale w maju farbuje sie na jasny brąz, mam dość odorstów, o zniszczeniach nie wspomnę.

. A moje włosy juz po myciu szamponem ziołowym. Wiecie co, nie wiem co w tym szamponie jest, ale włosy po nim podobają mi się 10 razy bardziej niż po jakichkolwiek Panten'ach, Fructiss'ach, czy Glisskur'ach.