|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2016 - do szpitala pomykają, bo swe dzieci już witają!
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mocno jestes poszyta? Dziewczyny po porodzie sn pamietajcie zeby za duzo i za szybko nie siedziec po porodzie, to wszystko jest tam nadwyrezone przez ciaze i porod, dajcie dojsc miesniom na swoje miejsce. Karmcie tez w pozycji lezacej jesli to mozliwe- to byly zalecenia na spotkaniu z fizjoterapeuta |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mignęło mi, że Blondi, Kamisha i Mmgi też już mają swoje dzieciaczki przy sobie. GRATULUJĘ DZIEWCZYNY!!! ![]() ![]() ![]() Buziaczki dla bobasków ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Raczkowanie
|
Ogromnie gratuluje nowym mamom, bylyscie naprawde dzielne!!!
A tym które rodzą życzę dużo sił i szybkiego spotkania z maluszkami. Mój Maks jutro kończy 4 tygodnie. Nie do wiary jak to zleciało😧. Mam juz lekkie dołki bo pogoda taka że nie ma szans nawet na spacer wyjść, a jak już gdzieś wyjde to szybko szybko bo trzeba wracać. ... Także apeluje aby już byla wiosna 😏 Trzymajcie sie ciepło i nie martwcie się tak bo napewno urodzicie...nie ma innej opcji😉😘 Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4868 |
Blond forever!
|
[QUOTE=iwona335;68555616]Ty mialas moj tp
![]() ![]() Mocno jestes poszyta? Dziewczyny po porodzie sn pamietajcie zeby za duzo i za szybko nie siedziec po porodzie, to wszystko jest tam nadwyrezone przez ciaze i porod, dajcie dojsc miesniom na swoje miejsce. Karmcie tez w pozycji lezacej jesli to mozliwe- to byly zalecenia na spotkaniu z fizjoterapeuta [QUOTE] Szczerze to nie wiem... Szyl mnie lekarz około 15min. Ja mam jeden nerw u wejścia do pochwy, który jest dla mnie utrudnieniem życiowym i niestety czuję, ze to on mnie boli, reszta jest ok. Ale np urodzenia łożyska nic nie odczulam, dostałam info, że już to nie ma. A i nacięcie spowolnilo mi nieco akcję, bo zabolało, a nie została poinformowana o tym, że jestem nacinana... Od TŻta wiem, że to było to, bo ja na partych miałam cały czas zamknięte oczy (polecam). Papaya - trzymam kciuki!!! Kaziowa - jak tam?
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Blondi2989;68558946][QUOTE=iwona335;68555616]Ty mialas moj tp
![]() ![]() Mocno jestes poszyta? Dziewczyny po porodzie sn pamietajcie zeby za duzo i za szybko nie siedziec po porodzie, to wszystko jest tam nadwyrezone przez ciaze i porod, dajcie dojsc miesniom na swoje miejsce. Karmcie tez w pozycji lezacej jesli to mozliwe- to byly zalecenia na spotkaniu z fizjoterapeuta Cytat:
Tez mam zamiar miec zamkniete oczy zeby nie do konca wiedziec co sie ze mna dzieje 😁 Na ktg 1,5 h temu zarejestrowal sie jeden skurcz, nie jakis mocny ale byl. I to dobrze wrozy bo znaczy ze cos sie dzieje i jutrzejsza kroplowka tylko mi pomoze 🙌 teraz po kapieli tez mi raz stwardnial brzuch wiec zaczynam byc dobrej mysli 😁 Juz chyba przestalam sie bac 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Kaziowa pewnie tuli juz od dawna Ize 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
Mi brzuch w ciągu ostatnich 3,5 h twardniał ok 10 razy. Ale to taki pikuś więc zwykłe ćwiczenie, tyle że dłużej trwają. Mocy księżyca przybywaj! 😜
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Kazik a jak u Ciebie? ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Idę spać, dobranoc😪 |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Papaya jakie to uczucie wiedzac ze jutro, za kilka godzin utulisz synka???
![]() ![]() Kaziowa napewno tuli Izunie ![]()
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wcinam ostatnie mandarynki, bo od 24 nie moge nic jesc. Dzis w ogole malutko zjadlam bo przez pol dnia tez mialam nie jesc i nie pic, potem sie zestresowalam inf z frontu a teraz jak juz znowu jestem glodna to nie mam czego jesc bo kazalam wszystko wziac TZowi bo wtedy chcialo mi sie rzygac 😂 no i jakas dziewczyna z oddzialu poratowala mnie mandarynkami 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- A w moim szpitalu nie ma nigdzie automatu z batonikami 😭 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- I laska ktora jest ze mna na sali od 2 godzin spi i siedze w ciemnosciach 😑 Tez w sumie powinnam sie polozyc spac, ale jakos tak nie moge 😐 Aa i ktoras sie pytala co sie stalo z moimi wodami. Odpowiadam: nie mam zielonego pojecia gdzie sie podzialy. Chyba jednak wyparowaly, bo byly byly i nagle nie ma. A ja nie zauwazylam saczenia sie wod ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- Dobranoc! 😚 💃💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Wyśpij się jutro ważny dzień
![]() ![]()
#4874 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też chyba drugim porodem trochę bardziej się stresowałam, a trzecim znowu teraz mniej ![]() Lubimy takie rozpisywanie się ![]() Kolejny piękny optymistyczny opis! ![]() ![]() Gratki dla Ciebie i tż! Cytat:
![]() Wiesz, kolejka nam się odwróciła - idzie teraz od końca ![]() ![]() Biorę kawał ciacha! ![]() Jak Wy to robicie, że tak migiem rodzicie??? ![]() Pięknie! Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hehe, ja ciągle taka spragniona Waszych porodów ![]() Kazik ![]() ![]()
![]() |
#4875 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
GRATULACJE DZIEWCZYNY ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Trzymam kciuki zeby poszło szybko i bezbolesnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Rozeznanie
|
dziewcxyny wieczorem o 21 wypilam ten koktajl poloznych i teraz polecialo mi troche wod. widze ze to wody bo byly tez kropki krwi. narazie niewiele mi odplynelo. chwile pezed tym mialam takie zaciskania podbrzusza ze sie przebudzilam. troche sie ogarne i jade na ip.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zadomowienie
|
Ciocie!
Juz jesteśmy z Iza , 3050 i 55 cm długości ✌ Napisze jutro więcej bo zaraz oddadzą mi mała, najcudowniejsz istota na ziemi! ❤ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z emocji nie moge spac! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:12 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:13 ---------- No i jak sie czujesz? I w ogole.. Kaziowa, odpoczywaj i szybko nam tu pisz! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 |
Raczkowanie
|
Jeden dzień i az 3Maluszki!Gratulacje dzielne mamusie! A papaya - ogronme kciukasy!Wiem co przeżywasz,bo ostatnio też byłam w takiej sytuacji.To co Ci mogę poradzić, to nie nastawiaj się na nic! Ty nie ma lepszej, czy gorszej opcji i liczy się tylko finał-żebyście z Julkiem byli razem,cali i zdrowi.U nszego Adasia stwierdzono "tylko"zapalenie płuc. Wczoraj odlaczyli mu rurkę i oddycha samodzielnie,a dziś jak będzie dobrze,to przeniosą go z inkubatora do łóżeczka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wierze ze widok Izy wynagradza ci ten porod 😍 A wiesz ze ja tez dzis Julka urodze? 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko będzie dobrze 💞 Mowilam ze rodzimy razem?:d Ej oddawać mi dziecko!!! 😩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ma tak bujna czupryne 😁 W karcie napisane ze 2h na obserwacji i badaniach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zadomowienie
|
Bosko kazik 🙆
Gratulacje od przyszlej tesciowej ✌ A buziaki od Karola 😚😚😚 ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- Kazik Piekna data✌ Iza - cora stanu wojennego Urodzona by wygrywać i obalac ✌ |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Uwazaj bardzo na baby blusa! ---------- Dopisano o 05:58 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ---------- Papapapaya spisz czy nadal myslisz o jedzeniu? ![]() Niech moc skurczow bedzie z Toba! ---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ---------- Ja dzis ide do krwiopijcow na ostatnie badanie, siuski elgancko przygotowane a jutro gin. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje kaziowa!!! Księżniczka Iza zdecydowała się wyjść 😍
Teraz kolej na Julusia 😊 Trzymamy za Was kciuki mocno i zyczymy z synem dużo zdrowia i siły 💪💪 A przede wszystkim mocnych rak... Bo np mój maluch znowu nie pozwoli się odłożyć od 3.00 😫 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4889 |
Zakorzenienie
|
Ale sie trzese ze stresu!
Juz polozne mowily ze niewazne jak ale mam ten komfort ze dzisiaj urodze w taka rocznice! 😁 Zaraz bedzie TZ. Odezwe sie jak bedzie po. Milego dnia ciotki 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zadomowienie
|
Papapapaya kciukasy
![]() Kaziowa wielkie gratki ![]() Aż mi łzy poplynely ze az trzy dzieciatka sie urodzily i zaraz bedzie nastepne ![]() Nie wiem ale od wczoraj wieczora chodze i płacze, hormony mi chyba bUzuja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.