|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II
Cytat:
![]()
![]() |
#3002 |
Wtajemniczenie
|
Mogę zapytać jak z iperfumy? czy nie są bubel i trwałe? Czy nie zamawiac?
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
W pierwszym poście masz zaufane perfumerie.
#3004 |
Wtajemniczenie
|
i co związku z tym? jeżeli wolałabym od osoby która zakupiła z tej strony perfum . bo dla mnie jest podejrzana.
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
Czujesz się jakaś specjalna i wyjątkowa, że trzeba cię szczególnie zapewniać i dawać rekomendacje? Wszyscy inni korzystają i czytają pierwszy post, ale panience trzeba paluszkiem pokazać i wytłumaczyć?
#3008 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
uważasz, ze polecane perfumerie są i tak podejrzane? to idź gdzie indziej swoje mądrosci i maniery prezentować, może gdzie indziej znajdziesz zrozumienie, tu już raczej nikt ci nie odpowie
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Przyczajenie
|
orpe.pl to teraz brasty.pl prawda?
czy ma pewno można im ufać? kupiłam próbkę poison diora i zapach różni się od oryginału jest mniej trwały i nie tak złożony. Edytowane przez moani Czas edycji: 2016-12-11 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Przyczajenie
|
Tez dostepny teraz w Douglas pachnie jakby inaczej jest bardziej trwaly i złożony. Urzekl mnie po prostu. A ten juz nie przypomina tamtego pierwszego kontaktu. Cos jest nie tak. Wstawilam tez zdjecia w watku podrobka czy oryginal 100 tek ck truth i ck euphoria man intense do oceny kupione u nich. Wygladaja na oryginały ale probki odlewki moga miec podrabiane.
Edytowane przez moani Czas edycji: 2016-12-11 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest, niby iperfumy.pl są polecane, sprawdzone, pokusiłam się na perfumy,naczytałam się na KWC o bardzo dobrej ich trwałości i co? Przyszły, ale czuje je ledwie GODZINĘ, dziś z rana psiknęłam się, żeby to sprawdzić ostatecznie, bo cały dzień siedzę w domu i faktycznie,nikt ich ode mnie po godzinie już nie czuł :/ Takiej wtopy z perfumami dawno nie miałam i zastanawiam się nad przyczyną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3016 |
Raczkowanie
|
Rihanna-Nude i dodam, że sprawdzałam ich trwałość w Rossmannie przed kupnem-psiknięty nadgarstek czuć było do wieczora :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Klientka w krawacie
|
O, te to mam, ale z e-glamour. Wcześniej miałam 15 ml z Perfumesco. Moim zdaniem one nie są są szałowo trwałe - psikałam się dzisiaj około 9, po 13 już niezbyt dobrze je czułam po przytknięciu nosa do nadgarstka.
#3018 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Miałam takie opory przed zamówieniem z neta, a po tej wpadce chyba więcej się nie zdecyduje, chociaż ceny tak kuszące, że następny koszyk mam załadowany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3019 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Jeżeli tak je lubisz, to po wypsikaniu kup w Rossmannie, Hebe albo perfumerii internetowej innej niż iperfumy i porównaj. Szczególnie, gdy w drogerii testowałaś je raz i się z miejsca zakochałaś.
![]() |
#3020 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Raczkowanie
|
Ktos tu cos napomykal o iperfumach... Oczywiscie sprzedaja oryginaly, o to nie ma najmniejszych watpliwosci - ale ja osobiscie tej perfumerii nie polecam. Zamawialam tam 3 razy i za kazdym razem cos mi sie nie podobalo, nie wiem, moze mam pecha. Za pierwszym razem wyslali mi euphorie w calym pogniecionym pudelku(ponoc wina kuriera-w co w sumie jestem w stanie uwierzyc. Wysylaja przez dpd, ktore jest chyba jedna z gorszych firm w polsce. Pracowalam w tej branzy, Choc nie u nich, to troche pojezdzilam z paczkami...). Kod na spodzie byl nie do odczytania, bo byl w polowie starty/zle wbity. Myslalam ze cos bylo majstrowane na poczatku, ale Ok, zdarza sie, niektore euphorie potrafia wcale nie miec kodow, wiec pewnie zszedl taki z tasmy. Za drugim razem kupowalam prezent mamie, i wzielam odbior osobisty w wawie na woli, bo pracuje niedaleko, a z kurierami to czasem cud sie dogadac. Po 5 minutach od zlozenia zamowienia, chcialam dodac jeszcze 2 probki dla siebie, wyslalam maila. Po 6 godzinach(!) odpisal pracownik, twierdzac ze zamowienie jest w drodze do wawy i juz nie da sie nic zmienic
![]() Za trzecim razem dali popis tym, ze zamowilam EDP, a dostalam wersje tego zapachu, ale w EDT ![]() Rozpisalam sie, no i mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie z hukiem, za to co napisalam ![]() ![]() ![]() PS nie jestem od konkurencji, na szczescie nie pracuje, nigdy nie pracowalam(i na pewno nigdy nie zamierzam) w handlu jako takim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Ja akurat z DPD jestem zadowolona, za gorszą firmę kurierską uważam UPS.
![]() |
#3023 |
Przyczajenie
|
Tez dostepny teraz w Douglas pachnie jakby inaczej jest bardziej trwaly i złożony. Urzekl mnie po prostu. A ten juz nie przypomina tamtego pierwszego kontaktu. Cos jest nie tak. Wstawilam tez zdjecia w watku podrobka czy oryginal 100 tek ck truth i ck euphoria man intense do oceny kupione u nich. Wygladaja na oryginały ale probki odlewki moga miec podrabiane.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- przy płatności kartą (debetową albo netkartą) realizują od razu, zawsze paczki docierały w terminie podanym jako "orientacyjny czas dostawy". Nie wiedziałam, że przy zwykłym przelewie tak długo to trwa..
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię kupować w iperfumy.pl bo nie mają innej opcji dostawy poza kurierem. Niestety czasami tylko tam jest to co chcę więc nie mam wyjścia, zgrzytam zębami i zamawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Raczkowanie
|
Ano widzicie, co czlowiek to opinia. Ja UPS uwazam wlasnie za jedna z najlepszych firm, wiele razy korzystalam, nigdy nie bylo zgrzytow. Z DPD odwrotnie, nie podoba mi sie doslownie wszystko, od zarzadu po zwyklych pracownikow, czyli kurierow. Zreszta nie tylko mi, to co ja sie na nich naczytalam w necie to chyba na nikogo tylu skarg nie bylo co na DPD... Choc teraz i tak sie(troche bo troche, ale przynajmniej cos
![]() ![]() ![]() No nie wiem, mi zamowienie z iperfumy ani razu nie przyszlo wtedy, kiedy ponoc powinno. Zlozone w poniedzialek przyszlo w piatek, mimo ze bylo za pobraniem. A na stronie orientacyjny dzien doreczenia to oczywiscie nastepny dzien roboczy, czyli teoretycznie powinno byc we wtorek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, za taką odzywkę, powinien być ban stały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak chce to niech sobie "wyzywa". Jak wam sie to nie podoba - po co odpisywac? Nie lepiej zignorowac i pisac dalej po swojemu? Wlasnie takie podejscie na forach jest super, zwlaszcza na wizazu. Ktos cos powie, reszta podlapie, a pozniej przez 3 nastepne strony czytam jakies slabe ironie i zupelnie nieudane sarkazmy(mnie rowniez sie to zdarzylo, jak zostalam zjechana, bo powiedzialam ze potarcie nadgarstkow po spryskaniu perfumami mnie nie denerwuje, choc sama tak nie robie ![]() ![]() moze mam dzwine podejscie, ale serio uwazam ze tu, na wizazu, sie za bardzo wszyscy spinaja. Moze taka jest natura kobiet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.