|
|
#3331 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
![]() Ad sinupret - mama dzwoniła niedawno, że mam sobie jakieś perfumy jeszcze zamówić (kurtałkę już dostałem), ale stwierdziłem, że "nie, absolutnie, mowy nie ma!" Moje flaszki odłogiem leżą, praktycznie wcale ich nie używam, raz kiedyś jedynie, siłą rozpędu i przyzwyczajenia chyba ![]() Chociaż w sumie... ten dreszczyk emocji kupowania w ciemno! To życie na krawędzi! |
|
|
|
|
#3332 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tym razem do Shalimar Shouffle, który skandalicznie nietrwały, ale za to piekny i do Coco oraz Coco Noir ![]() No to będę miała cele zakupowe na najblizsze pół roku
|
|
#3333 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Zapisz
|
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3335 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3336 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3337 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3338 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
W sumie to zazdroszcze, swego czasu miałam jedne adidasy, jedne sandały, jedne zimówki i byłam szczesliwa
|
#3339 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3340 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. ?3.przekażę 4. Cytat:
![]() odpozdrowię Karkki zbiorowo od Baru i przekażę wyrazy tęsknoty ideu zmywać farbeu z guowy ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3341 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3343 |
|
BAN stały
|
Śpita? No w ten sposób to my nawet na barowy czynsz nie zarobim
|
|
|
|
#3344 | |
|
Panaroja
|
Pierwsza
?snad bólu guowy i kawusi ![]() i spod syfozy zaokiennej ![]() możemy założyć sobie dwuosobową grupę wsparcia i się wspierać )Baru, macie już prezęty po choinkę ? edit- miało być pod choinkę ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-12-14 o 09:11 |
|
|
|
|
#3345 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Macham znad nawrotu gluta i bólu gardła. |
|
|
|
|
#3346 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
, spróbuję chyba , koniecznie destylowana musi być ta woda ?Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
daj spokój, myślisz, że ja to co ? mam dwa pudła zapasów w szafie , łazienka pęka w szwach i wszystko spada s półek i pralki jak się przechodzi , a w drugiej szafie czeka na pod choinkę duża torba z kremami , i już planuję kiedy następne zakupy i co kupić 2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
W związku z czym najbliższy weekend mam wolny i omijam z daleka sklepy pełne klientów ogarnietych szałm zakupowym ![]() Jak pogoda będzie ok, to planuję w niedzielę udac się do Muzeum Powstania Warszawskiego - w wakacje kolejka była az po chodnik, może teraz ludzie pójda na zakupy, a nie do muzeum ![]() Znad rozkmin modowych Poczytałam ostatnio trochę blogów o savoir-vivre współczesnych dam i dżentelmenów i zaczęłam wczoraj dumać co by tu zrobić, żeby się zmobilizować do noszenia eleganckich ciuchów bo tak od lat podziwiam z zachwytem elegancko ubrane kobiety, obiecuję sobie, że też się będę częściej nosić elegancko/vintage/wiktoriańsko, kupuję koszule ze stójka albo kukardką, eleganckie płaszcze i... upycham je na dnie szafy wyciagając tylko dwa razy w roku, na święta I obiecuję sobie od lat, że też zacznę sie ubierać stylowo... kiedyś A tymczasem do roboty z lenistwa głównie dżinsy, sweter/ciepła bluza, luźne kozaki a wiosną trampki w kwiatki a nigdzie indziej nie chodzę, żeby mnie to mobilizowało do dbania o outfit: żadnyh balów, rautów, teatrów... nawet randek ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() po lekturze Waszych wpisów naszło mnie, żeby nakupować super kremów/serów/olejków/masek, po czym zerknęłam na stos na łazienkowym parapecie i całą torbę specyfików czekających na użycie i chyba na razie zrezygnuje z wydatków
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-14 o 10:33 |
|
|
|
|
#3348 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Do tej pory miałam (wszystko sztuk jeden): krem do twarzy, krem pod oczy (badziew), do rąk, do stóp, na ostudę, filtr i K+K. Do włosów: szmapon, maska, odżywka po, olej, Jantar, lakier (a co! do grzywki używam) i mus też na grzywkę. W jednym małym pudełku się mieściłam. Na zapas mam tylko podkłady, których i tak nie używam ![]() A doszły: wypełniacz x 2, serum z wit. C (kupiłam nowe, Liq CC Light), peeling, myjadło x 2, silikonowa szczoteczka, hydrolat, hialuron, olejek z drzewa herb., krem z peptydami na noc, krem pod oczy, serum Sidmool z astaksantyną, płatki pod oczy. Jeszcze będę klikać maskę Agafii i w przyszłości próbki dwóch kremów SU:M37 - D-Purifying i Secret Repair No i może maseczki Innisfree I jeszcze próbki podocznych Whoo ![]() Stwierdziłam, że będę testować tylko te wielce polecane i najlepiej poprzez próbki z ebaya. Cytat:
Schowaj te "gorsze" do jakiego pudła Strój się strój póki jest okazja! Problem jest mi obcy bo lubię się pindrzyć, no ale wygoda nade wszystko, styl elegancki (tj. wiktoriański) mnie szybko zmęczył. |
|||
|
|
|
#3349 | ||||
|
BAN stały
|
![]() U mnie słońce Cytat:
![]() Cytat:
![]() "Czekaj, muszę tylko obejść wózek z żelami do mycia..." Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3350 |
|
Nindżopesz
|
Zapomniałam się wywnętrzyć, że robię drugie podejście do konturowania, kliknęłam NYX Taupe bo wycieczka do stoiska Inglota jest ponad moje siły
Żuchwę se będę malować, ciągle mi wywala migdały i jakoś tak chomiczo wyglądam z półprofilu.---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Dzięki
|
|
|
|
#3351 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
a rysuję tylko jednym zestawem...Cytat:
![]() A ja się kopię z końmi przez ostatnie dwa dni, wystawa mi się walić zaczęła, ktoś czegoś nie dopilnował i się zrobiła wielka lipa. Musiałam rozmawiać z bardzo niemiłymi ludźmi, aż mi z nerwów żołądek wysiadł... Poza tym, idziemy z Katty na kolejny warsztat żywieniowy Tym razem może nie być tyle wina, ale też zapowiada się fajnie ![]() Zapisz ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Tak tylko tutaj położę informację, że Tchibo znów ma promocję -przy zakupie 3 dużych opakowań kawy (80 zł każde), ekspres gratis...
|
|
#3352 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz mam już 3 (poza tym tyle samo długopisów i piór wiecznych) ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3353 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A promocja fajna, jakbym pijała kawę w kapsułkach, rozważyłabym
|
|
#3354 |
|
Nindżopesz
|
Otóż to
![]() Doszli płatki Petitfee Gold & Black Pearl więc recenzja Fajne, zimniutkie takie i dobrze trzymające się paszczy. Po pół godzinie trzymania pod łoczami odczuwam nawilżenie, a zmarchy podoczne są wizualnie spłycone (bo nawilżone). Skóra gładka, zblurowana. Podoba mi się, ciekawe jaki będzie efekt po 2 m-cach używania i czy się utrzyma po odstawieniu. Od tego zależy czy jeszcze kiedyś je kupię.Trochę dziwne, że ostatnio każdy kosmetyk mi pasuje... Czekam na coś, co wypali mi twarz i przerwie dobrą passę
|
|
|
|
#3355 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
ale Ty strój się, póki możesz i póki Ci się chce 2. Cytat:
ja się dziś wybieram po serum ( na zapas , jak mi się skończy to , które zaczęłam parę dni temu Cytat:
2.eeeee, a już myślałam ![]() 3. 4.alesz skąąąąąd , to tylko zapobiegliwość na wypadek wypollizowania, którą to klontfą jestem od lat obdarzona , więc muszę się zabezpieczać przed brakiem ![]() Spaaaaać chyba zaraz pójdę konstruować drugą kawusię
|||
|
|
|
#3357 | |
|
BAN stały
|
No i po słońcu...
Cytat:
![]() --- Najszła mnie ochota na śledzia, ale do sklepu daleko i droga niebezpieczna... Zwariuję z tymi kothami - Ryszard ganiał dziś po ogrodzie z zasuszonym, ptasim trupkiem, Kajetan z kolei chce zdekonstruować moją modernistyczną choinkę z patyków i drewnianych strużyn
|
|
|
|
|
#3358 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() BTW z brwiami coś robisz, malujesz, czy z natury takie gęste bez prześwitów masz? 2. Tak do połowy bardzo spójne Druga połowa już bardziej pracowa, ale fasony powtarzalne więc można iść tym tropem i miksować.
|
|
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo to babki z seriali, gdzie w robo siedziały głównie ![]() No własnie chyba też spory wpływ roboty: jak siedziałam w biurze przy klientach, to potrafiłam nawet nosic portki w kancik ![]() A teraz? Totalny luz blues w dziale, ludzie w adidasach, dżinsach i bluzach z kapturem przychodzą To i mi się jakoś nie chce wyrywać (a to własnie tym bardziej fajnie by wyglądało jakbym zrobiła na przekór i pośród facetów wygladała kobieco, a nie jak kolejny kumpel )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-14 o 12:08 |
|
|
|
|
#3360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() Tzn owszem, można jak się chce, ale czuję, że właśnie ta druga opcja bardziej by Ci służyła.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-14 o 12:31 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

Moje flaszki odłogiem leżą, praktycznie wcale ich nie używam, raz kiedyś jedynie, siłą rozpędu i przyzwyczajenia chyba 

i jeszcze muszę ustrzelić jakiś krem pod oczy, na celowniku mam ten żeńszeniowy i jeszcze pewien japąsky.

chyba zaraz pójdę konstruować drugą kawusię