Scent Bar LX - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-13, 14:28   #3331
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Cudny, ale cena cudniejsza

Ad sinupret - mama dzwoniła niedawno, że mam sobie jakieś perfumy jeszcze zamówić (kurtałkę już dostałem), ale stwierdziłem, że "nie, absolutnie, mowy nie ma!" Moje flaszki odłogiem leżą, praktycznie wcale ich nie używam, raz kiedyś jedynie, siłą rozpędu i przyzwyczajenia chyba

Chociaż w sumie... ten dreszczyk emocji kupowania w ciemno! To życie na krawędzi!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 14:59   #3332
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ad sinupret - mama dzwoniła niedawno, że mam sobie jakieś perfumy jeszcze zamówić (kurtałkę już dostałem), ale stwierdziłem, że "nie, absolutnie, mowy nie ma!" Moje flaszki odłogiem leżą, praktycznie wcale ich nie używam, raz kiedyś jedynie, siłą rozpędu i przyzwyczajenia chyba

Chociaż w sumie... ten dreszczyk emocji kupowania w ciemno! To życie na krawędzi!
A mnie znowu ciagnie do jakiś perfum
Tym razem do Shalimar Shouffle, który skandalicznie nietrwały, ale za to piekny i do Coco oraz Coco Noir
No to będę miała cele zakupowe na najblizsze pół roku

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 15:00   #3333
aileenn
Mother of Cats

Cytat:

Zapisz

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 15:04   #3334
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2016-12-13, 15:17   #3335
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A mnie znowu ciagnie do jakiś perfum
Ja uwielbiam strzały w ciemno, choć 3/4 z nich to totalne niewypały (i niewybuchy też) Tym razem eksploruję "araby", choć zarzekałem się jeszcze niedawno, że nie po drodze mi z ichnią estetyką

A może buty lepiej...
Stary 2016-12-13, 15:21   #3336
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja uwielbiam strzały w ciemno, choć 3/4 z nich to totalne niewypały (i niewybuchy też) Tym razem eksploruję "araby", choć zarzekałem się jeszcze niedawno, że nie po drodze mi z ichnią estetyką

A może buty lepiej...
Butów dość, nie mam gdzie trzymac, zreszta te co chce, za drogie i do wawki musiałabym sie kulac, a nie chce mi sie prze zpoł polszy

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-12-13, 15:44   #3337
gryx82
BAN stały

Cytat:
Butów dość, nie mam gdzie trzymac, zreszta te co chce, za drogie i do wawki musiałabym sie kulac, a nie chce mi sie prze zpoł polszy
U mnie z butami bida, szczerze mówiąc
Stary 2016-12-13, 15:46   #3338
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
U mnie z butami bida, szczerze mówiąc
W sumie to zazdroszcze, swego czasu miałam jedne adidasy, jedne sandały, jedne zimówki i byłam szczesliwa

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-12-13, 16:10   #3339
gryx82
BAN stały

Cytat:
W sumie to zazdroszcze, swego czasu miałam jedne adidasy, jedne sandały, jedne zimówki i byłam szczesliwa
O! To tak, jak ja teraz
Stary 2016-12-13, 17:12   #3340
Parabelka
Panaroja

Cytat:

1. Domkami, "normalny" skład widziałam na innej stronie, no i alkohol mają wszystkie. Ja rozumiem, promotor przejścia czy jak to tam zwą, trzymałam 25 min więc może podrażniło. Poprzednią trzymałam krócej, ale ogólnie mnie tak nie szczypała przy oczach. W każdym razie teraz się waham czy zamawiać, może przy kolejnej "kumulacji"

Za to już popełniłam kolejne zakupy i jeszcze muszę ustrzelić jakiś krem pod oczy, na celowniku mam ten żeńszeniowy i jeszcze pewien japąsky.
2. nawzajemnie!

Flakon http://neandertal.co.uk/shop/neandertal-perfume-dark/
1.mogło być za długo, chociaż generalnie w ogóle nie powinno drażnić, więc coś w składzie nie dla Cię i raczej nie ankohol
2. wciąga , nie ?
3.przekażę
4.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
chyba nie będzie co relacjować, bo zmarch ani problemów skórnych nie mam, żeby było widac jakąś róznicę
Serum jest ok, krzywdy nie robi, szybko się wchłania (można solo jak i pod krem), rano buzia ładna, miękka, no jest ok, profilaktycznie się maziam

Bar odpozdrawia Karkki
Kiedy w końcu do nas zajrzy?
tak to jest jak się jest muodym

odpozdrowię Karkki zbiorowo od Baru i przekażę wyrazy tęsknoty

ideu zmywać farbeu z guowy
Zapisz

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 17:27   #3341
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
wciąga , nie ?
A daj spokój

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 22:38   #3342
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Z oglądania seriali jednak jest pożytek Wchłonęłam ostatnio Being human, w którym jeden z bohaterów nosi wełniane bezpalczaste rękawiczki, który to widok natchnął mnie do zakupu takowych (no dopsz, tylko 30% wełny), a dzięki temu pracuję teraz w rękawiczkach i ciepło mi w dłonie, hej!
Zapisz
Cytat:
Jesteś drwalem?

Cytat:
Wspaniałość!
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-14, 00:16   #3343
gryx82
BAN stały

Śpita? No w ten sposób to my nawet na barowy czynsz nie zarobim
Stary 2016-12-14, 09:14   #3344
Parabelka
Panaroja

Pierwsza ?
snad bólu guowy i kawusi
i spod syfozy zaokiennej
Cytat:
A daj spokój
możemy założyć sobie dwuosobową grupę wsparcia i się wspierać ( w zakupach )

Baru, macie już prezęty po choinkę ?

edit- miało być pod choinkę

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
ale zaraz, co oznacza wymienione w nutach głowy Pink Pepper WC , odświeżacz do kajbla ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2016-12-14 o 09:11
Stary 2016-12-14, 09:49   #3345
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
możemy założyć sobie dwuosobową grupę wsparcia i się wspierać ( w zakupach )

ale zaraz, co oznacza wymienione w nutach głowy Pink Pepper WC , odświeżacz do kajbla ?
1. taaa... "Daj, poniosę ci siatę z kremami"
2.

Macham znad nawrotu gluta i bólu gardła.

Stary 2016-12-14, 10:00   #3346
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

do robienia piany z żeli myjących polecam butelki pianotwórcze niskociśnieniowe na ecospa mają puste, ja ma po piance do higieny intymnej z ziaji. Bierim żel, wlewamy do butli dopełniamy wodą demineralizowaną!!! i mamy piankę do mycia paszczy
proporcje trzeba wyczuć samemu i oczywiście można też coś dorzucić od siebie olejek eteryczny/wyciągi ziołowe/hialuron
do zmywania oleju z paszczy polecam takie delikatne, puchate ściereczki mikrofibrowe, mam trzy na zmianę, piorę w pralce
czytałam wcześniej, ale tera dopiero się ustosunkowywuję , spróbuję chyba , koniecznie destylowana musi być ta woda ?
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
W sieciuni widziałam jak laki robia se maski na papierze ryżowym. W sumie to mursi być fajowe, taki żelik. ale mi się jeszcze nie chciało spróbować.
czy masz na myśli to https://www.youtube.com/watch?v=O2F18zrr9Ec ? mam w kuchni skitrany papier ryżowy kupiony kiedyś w zamiarze srobienia sajgonek , których oszyfiście nie srobiłam, papier się niby przeterminował, ale skoro to i tak suche to co tu sie przeterminować może , zatem chyba spróbuję

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:

1. no so , jak ciężka daj spokój, myślisz, że ja to co ? mam dwa pudła zapasów w szafie , łazienka pęka w szwach i wszystko spada s półek i pralki jak się przechodzi , a w drugiej szafie czeka na pod choinkę duża torba z kremami , i już planuję kiedy następne zakupy i co kupić
2.

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-12-14, 10:03   #3347
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

edit- miało być pod choinkę

W związku z czym najbliższy weekend mam wolny i omijam z daleka sklepy pełne klientów ogarnietych szałm zakupowym
Jak pogoda będzie ok, to planuję w niedzielę udac się do Muzeum Powstania Warszawskiego - w wakacje kolejka była az po chodnik, może teraz ludzie pójda na zakupy, a nie do muzeum

Znad rozkmin modowych Poczytałam ostatnio trochę blogów o savoir-vivre współczesnych dam i dżentelmenów i zaczęłam wczoraj dumać co by tu zrobić, żeby się zmobilizować do noszenia eleganckich ciuchów bo tak od lat podziwiam z zachwytem elegancko ubrane kobiety, obiecuję sobie, że też się będę częściej nosić elegancko/vintage/wiktoriańsko, kupuję koszule ze stójka albo kukardką, eleganckie płaszcze i... upycham je na dnie szafy wyciagając tylko dwa razy w roku, na święta I obiecuję sobie od lat, że też zacznę sie ubierać stylowo... kiedyś A tymczasem do roboty z lenistwa głównie dżinsy, sweter/ciepła bluza, luźne kozaki a wiosną trampki w kwiatki a nigdzie indziej nie chodzę, żeby mnie to mobilizowało do dbania o outfit: żadnyh balów, rautów, teatrów... nawet randek

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
1. no so , jak ciężka daj spokój, myślisz, że ja to co ? mam dwa pudła zapasów w szafie , łazienka pęka w szwach i wszystko spada s półek i pralki jak się przechodzi , a w drugiej szafie czeka na pod choinkę duża torba z kremami , i już planuję kiedy następne zakupy i co kupić
2.
same here
po lekturze Waszych wpisów naszło mnie, żeby nakupować super kremów/serów/olejków/masek, po czym zerknęłam na stos na łazienkowym parapecie i całą torbę specyfików czekających na użycie i chyba na razie zrezygnuje z wydatków

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-12-14 o 10:33
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-14, 10:32   #3348
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
daj spokój, myślisz, że ja to co ? mam dwa pudła zapasów w szafie , łazienka pęka w szwach i wszystko spada s półek i pralki jak się przechodzi , a w drugiej szafie czeka na pod choinkę duża torba z kremami , i już planuję kiedy następne zakupy i co kupić
Cytat:
po lekturze Waszych wpisów naszło mnie, żeby nakupować super kremów/serów/olejków/masek, po czym zerknęłam na stos na łazienkowym parapecie i całą torbę specyfików czekających na użycie i chyba na razie zrezygnuje z wydatków
To ja dość grzecznie w porównaniu z Wami
Do tej pory miałam (wszystko sztuk jeden): krem do twarzy, krem pod oczy (badziew), do rąk, do stóp, na ostudę, filtr i K+K.
Do włosów: szmapon, maska, odżywka po, olej, Jantar, lakier (a co! do grzywki używam) i mus też na grzywkę. W jednym małym pudełku się mieściłam. Na zapas mam tylko podkłady, których i tak nie używam
A doszły:
wypełniacz x 2, serum z wit. C (kupiłam nowe, Liq CC Light), peeling, myjadło x 2, silikonowa szczoteczka, hydrolat, hialuron, olejek z drzewa herb., krem z peptydami na noc, krem pod oczy, serum Sidmool z astaksantyną, płatki pod oczy.
Jeszcze będę klikać maskę Agafii i w przyszłości próbki dwóch kremów SU:M37 - D-Purifying i Secret Repair No i może maseczki Innisfree I jeszcze próbki podocznych Whoo
Stwierdziłam, że będę testować tylko te wielce polecane i najlepiej poprzez próbki z ebaya.

Cytat:
Zaczęłam wczoraj dumać co by tu zrobić, żeby się zmobilizować do noszenia eleganckich ciuchów

Schowaj te "gorsze" do jakiego pudła Strój się strój póki jest okazja!
Problem jest mi obcy bo lubię się pindrzyć, no ale wygoda nade wszystko, styl elegancki (tj. wiktoriański) mnie szybko zmęczył.

Stary 2016-12-14, 10:36   #3349
gryx82
BAN stały

Cytat:
i spod syfozy zaokiennej
U mnie słońce
Cytat:
Niestety, tylko po parapet
Cytat:
To pewnie metoda pozyskania ekstraktu, water coś tam
Cytat:
"Czekaj, muszę tylko obejść wózek z żelami do mycia..."
Cytat:
Łap kulkę --->
Cytat:
mam dwa pudła zapasów w szafie , łazienka pęka w szwach i wszystko spada s półek i pralki jak się przechodzi , a w drugiej szafie czeka na pod choinkę duża torba z kremami , i już planuję kiedy następne zakupy i co kupić
Uuuu, diagnozuję PKK (przewlekły kompuls kosmetyczny)
Stary 2016-12-14, 10:37   #3350
Redhaired Witch
Nindżopesz

Zapomniałam się wywnętrzyć, że robię drugie podejście do konturowania, kliknęłam NYX Taupe bo wycieczka do stoiska Inglota jest ponad moje siły Żuchwę se będę malować, ciągle mi wywala migdały i jakoś tak chomiczo wyglądam z półprofilu.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:

Łap kulkę --->

Dzięki oj, zapomniałam, że całusami zarażę

Stary 2016-12-14, 11:22   #3351
Murszafka
To ja :)

Cytat:
A co tu takie pustki?

Uprzejmie donoszę, że po sześciu godzinach wytężonej pracy wypucowałem swój pokój na błysk! Przetarłem nawet z osobna każde kółko i każdą żabkę od karnisza, że o żeberkach kaloryfera nie wspomnę No i czystkę w długopisach poczyniłem, okazało się, że "na wierzchu" trzymam ich sztuk 22, poza tym 4 ołówki i tyleż samo piór wiecznych (do szuflady wolę nawet nie zaglądać)
Tylko 4 ołówki?? Ja mam na wierzchu 3 komplety w pudełkach, z tym jeden w drewnianym wielkim, i jeszcze dwa stojaczki a rysuję tylko jednym zestawem...
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ja bylam na imprezie - znaczy, wigilii firmowej. Wracam najedzona i z premią - na razie na papierku, ale zawsze to coś
Gratulacje, super wiadomość

A ja się kopię z końmi przez ostatnie dwa dni, wystawa mi się walić zaczęła, ktoś czegoś nie dopilnował i się zrobiła wielka lipa. Musiałam rozmawiać z bardzo niemiłymi ludźmi, aż mi z nerwów żołądek wysiadł...
Poza tym, idziemy z Katty na kolejny warsztat żywieniowy Tym razem może nie być tyle wina, ale też zapowiada się fajnie
Zapisz

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Tak tylko tutaj położę informację, że Tchibo znów ma promocję -przy zakupie 3 dużych opakowań kawy (80 zł każde), ekspres gratis...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-14, 11:30   #3352
gryx82
BAN stały

Cytat:
Żuchwę se będę malować, ciągle mi wywala migdały i jakoś tak chomiczo wyglądam z półprofilu.
Z cyklu: "Dramaty pierwszego świata"
Cytat:
Dzięki oj, zapomniałam, że całusami zarażę
Ja mam coś jakby katar, więc spoko, się wyrówna
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Tylko 4 ołówki??
Teraz mam już 3 (poza tym tyle samo długopisów i piór wiecznych)
Cytat:
A ja się kopię z końmi przez ostatnie dwa dni, wystawa mi się walić zaczęła, ktoś czegoś nie dopilnował i się zrobiła wielka lipa. Musiałam rozmawiać z bardzo niemiłymi ludźmi, aż mi z nerwów żołądek wysiadł...

Cytat:
Tak tylko tutaj położę informację, że Tchibo znów ma promocję -przy zakupie 3 dużych opakowań kawy (80 zł każde), ekspres gratis...
Faaajne
Stary 2016-12-14, 11:36   #3353
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Gratulacje, super wiadomość

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

A promocja fajna, jakbym pijała kawę w kapsułkach, rozważyłabym jeśli jeszcze mają fioletowy ten ekspress....
Stary 2016-12-14, 11:39   #3354
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Z cyklu: "Dramaty pierwszego świata"
Otóż to

Doszli płatki Petitfee Gold & Black Pearl więc recenzja Fajne, zimniutkie takie i dobrze trzymające się paszczy. Po pół godzinie trzymania pod łoczami odczuwam nawilżenie, a zmarchy podoczne są wizualnie spłycone (bo nawilżone). Skóra gładka, zblurowana. Podoba mi się, ciekawe jaki będzie efekt po 2 m-cach używania i czy się utrzyma po odstawieniu. Od tego zależy czy jeszcze kiedyś je kupię.
Trochę dziwne, że ostatnio każdy kosmetyk mi pasuje... Czekam na coś, co wypali mi twarz i przerwie dobrą passę

Stary 2016-12-14, 11:43   #3355
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Znad rozkmin modowych Poczytałam ostatnio trochę blogów o savoir-vivre współczesnych dam i dżentelmenów i zaczęłam wczoraj dumać co by tu zrobić, żeby się zmobilizować do noszenia eleganckich ciuchów bo tak od lat podziwiam z zachwytem elegancko ubrane kobiety, obiecuję sobie, że też się będę częściej nosić elegancko/vintage/wiktoriańsko, kupuję koszule ze stójka albo kukardką, eleganckie płaszcze i... upycham je na dnie szafy wyciagając tylko dwa razy w roku, na święta I obiecuję sobie od lat, że też zacznę sie ubierać stylowo... kiedyś A tymczasem do roboty z lenistwa głównie dżinsy, sweter/ciepła bluza, luźne kozaki a wiosną trampki w kwiatki a nigdzie indziej nie chodzę, żeby mnie to mobilizowało do dbania o outfit: żadnyh balów, rautów, teatrów... nawet randek

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

same here
1. długi czas marzyłam o tym , że kiedyś będę się ubierać elegancko, po czym stwierdziłam, ze skoro tylko marze, a się nie ubieram, to znaczy, że tak naprawdę wcale nie chcę i najwyraźniej jest to prawda ale Ty strój się, póki możesz i póki Ci się chce
2.
Cytat:
Do tej pory miałam (wszystko sztuk jeden): krem do twarzy, krem pod oczy (badziew), do rąk, do stóp, na ostudę, filtr i K+K.
Do włosów: szmapon, maska, odżywka po, olej, Jantar, lakier (a co! do grzywki używam) i mus też na grzywkę. W jednym małym pudełku się mieściłam. Na zapas mam tylko podkłady, których i tak nie używam
A doszły:
wypełniacz x 2, serum z wit. C (kupiłam nowe, Liq CC Light), peeling, myjadło x 2, silikonowa szczoteczka, hydrolat, hialuron, olejek z drzewa herb., krem z peptydami na noc, krem pod oczy, serum Sidmool z astaksantyną, płatki pod oczy.
Jeszcze będę klikać maskę Agafii i w przyszłości próbki dwóch kremów SU:M37 - D-Purifying i Secret Repair No i może maseczki Innisfree I jeszcze próbki podocznych Whoo
Stwierdziłam, że będę testować tylko te wielce polecane i najlepiej poprzez próbki z ebaya.
no to będziesz nadrabiać
ja się dziś wybieram po serum ( na zapas , jak mi się skończy to , które zaczęłam parę dni temu )no i muszę kliknąć tonik z kwasem i olejki myjące , bo tonik potrzebny a olejek mam tylko jeden, który napocznę jutro-pojutrze jak mi się skończy aktualnie się kończący .

Cytat:

To pewnie metoda pozyskania ekstraktu, water coś tam

Uuuu, diagnozuję PKK (przewlekły kompuls kosmetyczny)
1.
2.eeeee, a już myślałam
3.
4.alesz skąąąąąd , to tylko zapobiegliwość na wypadek wypollizowania, którą to klontfą jestem od lat obdarzona , więc muszę się zabezpieczać przed brakiem

Spaaaaać chyba zaraz pójdę konstruować drugą kawusię

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-12-14, 11:50   #3356
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ja maju od zawsze nawilżający krem na dzień i krem na noc (suchawa skóra uwielbia wszelkie tłuściochy/olejki na noc, ale na dzień się nie nadają), teraz doszedł krem pod oczy (co chwilę próbuję inny), a na noc krem albo olejek+hialuron. Peeling i maseczki eeeee... jak mi się przypomni

Cytat:
Schowaj te "gorsze" do jakiego pudła Strój się strój póki jest okazja!

tia... dopókim piękna i muoda
Chyba zawsze się bałam, ze elegancja doda mi powagi i postarzy i będe wygladać jak matrona, no ale jestem już w takim wieku, że pasuje zarówno młodziezowy luz, trampki i glany, ale i elegancja francja nie będzie wyglądać jak "stara malutka"

Cytat:
Problem jest mi obcy bo lubię się pindrzyć, no ale wygoda nade wszystko, styl elegancki (tj. wiktoriański) mnie szybko zmęczył.

Nosz właśnie u mnie tez wygrywa wygoda, ze zwykłego lenistwa i ciepełko (fajnie załozyć portki, ciepłą puchówke, sportowa czape, a nie kieckę, kozaczki eleganckie itp). A fajnie by było to przełamywać: raz sportowa bluza, raz eleganckie wdzianko itp.
Bo konsekwentne budowanie wizerunku tylko w jednym stylu, to nie dla mnie, za dużo do zrezygnowania

Moje ulubione klimaty i insiracje:

rock
http://www.stylemotivation.com/wp-co...10-620x524.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...2d8c494ada.jpg
http://www.polyvore.com/punk/set?id=182189107

gothic
http://www.polyvore.com/gothic_chic/set?id=210511478
http://www.polyvore.com/gothic/set?id=208803965
http://www.polyvore.com/gothic_bombe...t?id=155814836
http://www.polyvore.com/gothic_hallo...t?id=210528331
http://www.polyvore.com/gothic/set?id=198282097
http://www.polyvore.com/gothic_princ...t?id=207608149

Steampunk
http://www.polyvore.com/gothic_steam...t?id=205044783
http://www.polyvore.com/steampunk/set?id=211589580
http://www.polyvore.com/steampunk/set?id=212120955

Victorian
http://www.polyvore.com/victorian_go...t?id=211581712
http://www.polyvore.com/new_victoria...t?id=179848551
http://www.polyvore.com/gothic_victo...t?id=212697178
http://www.polyvore.com/victorian/set?id=179260241

Militarny
http://www.polyvore.com/new_military...t?id=207812609
http://www.polyvore.com/who_wore_it_...t?id=188283390

Dandys
http://www.bemodels.pl/application/a...s_390905kh.jpg
http://www.polyvore.com/victorian_tw...t?id=173605137
http://bi.gazeta.pl/im/46/dd/13/z208...eta-dandys.jpg
http://pu.i.wp.pl/k,NzgwMDM2MzAsNTAy..._01_medium.jpg

Vintage
http://www.polyvore.com/retro/set?id=204658351
http://www.polyvore.com/vintage/set?id=212154880
http://www.polyvore.com/vintage_vogu...t?id=183021249

Brytyjski
http://www.polyvore.com/english_style/set?id=192225291
http://www.polyvore.com/british/set?id=211501417
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...31a339ddc0.jpg

Dita
http://cf.collectorsweekly.com/uploa.../07/dita11.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...507ac3c2a3.jpg
http://jennydontbehasty.com/wp-conte...3/02/ditav.jpg

Fiona Goode z AHS
http://thedevilindetail.com/wp-conte...rror-story.jpg
http://www.stylebizarre.com/wp-conte...oode-style.jpg

Joan Holloway
https://littlemisslilly.files.wordpr...holloway-3.jpg
http://ak2.polyvoreimg.com/cgi/img-s...osQ/size/y.jpg

Bedelia du maurier i Alana Bloom
http://static.celebuzz.com/uploads/2...characters.jpg
https://secure.polyvoreimg.com/cgi/i...8cQ/size/y.jpg
http://smashcutreviews.com/wp-conten...ibal-GRD-2.jpg
http://static.spylight.com/outfit_im...jpg?1447876097

Ale pomieszanie z poplątaniem

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-12-14 o 11:51
Stary 2016-12-14, 11:51   #3357
gryx82
BAN stały

No i po słońcu...
Cytat:
4.alesz skąąąąąd , to tylko zapobiegliwość na wypadek wypollizowania, którą to klontfą jestem od lat obdarzona , więc muszę się zabezpieczać przed brakiem
W takim razie zwracam honor psze Pani

---

Najszła mnie ochota na śledzia, ale do sklepu daleko i droga niebezpieczna... Zwariuję z tymi kothami - Ryszard ganiał dziś po ogrodzie z zasuszonym, ptasim trupkiem, Kajetan z kolei chce zdekonstruować moją modernistyczną choinkę z patyków i drewnianych strużyn
Stary 2016-12-14, 12:01   #3358
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Chyba zawsze się bałam, ze elegancja doda mi powagi i postarzy i będe wygladać jak matrona, no ale jestem już w takim wieku, że pasuje zarówno młodziezowy luz, trampki i glany, ale i elegancja francja nie będzie wyglądać jak "stara malutka"

Ale pomieszanie z poplątaniem
1. wyglądasz na 17, ubierzesz się na 35 i wyjdzie średnia 26
BTW z brwiami coś robisz, malujesz, czy z natury takie gęste bez prześwitów masz?
2. Tak do połowy bardzo spójne Druga połowa już bardziej pracowa, ale fasony powtarzalne więc można iść tym tropem i miksować.

Stary 2016-12-14, 12:05   #3359
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
1. wyglądasz na 17, ubierzesz się na 35 i wyjdzie średnia 26
BTW z brwiami coś robisz, malujesz, czy z natury takie gęste bez prześwitów masz?
2. Tak do połowy bardzo spójne Druga połowa już bardziej pracowa, ale fasony powtarzalne więc można iść tym tropem i miksować.
brwi naturalnie mam krzaczaste, jeszcze musze je mocno depilować
No bo to babki z seriali, gdzie w robo siedziały głównie

No własnie chyba też spory wpływ roboty: jak siedziałam w biurze przy klientach, to potrafiłam nawet nosic portki w kancik
A teraz? Totalny luz blues w dziale, ludzie w adidasach, dżinsach i bluzach z kapturem przychodzą To i mi się jakoś nie chce wyrywać (a to własnie tym bardziej fajnie by wyglądało jakbym zrobiła na przekór i pośród facetów wygladała kobieco, a nie jak kolejny kumpel )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-12-14 o 12:08
Stary 2016-12-14, 12:30   #3360
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

czy masz na myśli to https://www.youtube.com/watch?v=O2F18zrr9Ec ? mam w kuchni skitrany papier ryżowy kupiony kiedyś w zamiarze srobienia sajgonek , których oszyfiście nie srobiłam, papier się niby przeterminował, ale skoro to i tak suche to co tu sie przeterminować może , zatem chyba spróbuję
Tak, ale widziałam to gdzies na polskim YT. Niestety nie pamiętam gdzie, bo se stwierdziłam, że takie to dla mnie only na lato. Na razie potrzebne mi jest wszystko POZA schładzaniem

Cytat:

Cytat:

Najszła mnie ochota na śledzia, ale do sklepu daleko i droga niebezpieczna... Zwariuję z tymi kothami - Ryszard ganiał dziś po ogrodzie z zasuszonym, ptasim trupkiem, Kajetan z kolei chce zdekonstruować moją modernistyczną choinkę z patyków i drewnianych strużyn
Ale to prawda

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:

No własnie chyba też spory wpływ roboty: jak siedziałam w biurze przy klientach, to potrafiłam nawet nosic portki w kancik
A teraz? Totalny luz blues w dziale, ludzie w adidasach, dżinsach i bluzach z kapturem przychodzą To i mi się jakoś nie chce wyrywać (a to własnie tym bardziej fajnie by wyglądało jakbym zrobiła na przekór i pośród facetów wygladała kobieco, a nie jak kolejny kumpel )
Popieram Cieszę się, że Ty to powiedziałaś sama na głos.
Tzn owszem, można jak się chce, ale czuję, że właśnie ta druga opcja bardziej by Ci służyła.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-12-14 o 12:31
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości