![]() |
#2011 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |
Zadomowienie
|
Jeszcze we wtorek do lekarza prowadzącego Idę i wtedy święta pełna parą ;-) we wtorek moze pojedziemy do rodziców jupi
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2014 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6861609 1]Też już to jadłam, fajnie byłoby zjeść coś innego.. tylko nic mi nie smakuje ![]() Nie wiem jak wy, ale mnie męczy siedzenie samej w domu ![]() Tak jak dziewczyny też nie rozumiem dlaczego nie możesz robić zdjęć. Kochasz to. Ruch jest wskazany. Nie masz zagrożonej ciąży. Kurczę no nic Cię nie powstrzymuje. Ja ciągle trenuję na siłowni i pole dance i dopóki mam siły i nic się nie dzieje to ruch może wpłynąć tylko pozytywnie. Cytat:
Mężowi w tym roku portfel taki jak najcieńszy. A dziadkowi co roku kupujemy książki, płyty i perfumy. Mężowi moja mama też zazwyczaj książki. Uważam, że to świetny prezent ![]() A drugiemu dziadkowi w tym roku bieliznę termoaktywną- zobaczymy czy się ucieszy. Jest myśliwym ale nie wiem czy jest taki postępowy żeby mieć taką bieliznę a na czatowanie w zimnie to przydatne mam nadzieję. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2015 |
Zadomowienie
|
Pole dance, extra. Sama trenowalam, ale w ciazy?! Chyba bym sie nie odawzyla. Jakie figury mozna robic nie tlukac sie i nie narazajac na upadek? I bardzo aktywnie w przyczepie do rurki musi dzialac brzuch, biodra.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez kalina198 Czas edycji: 2016-12-14 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz czeka Cie niezła dieta szpitalna, te ich posiłki są wyjątkowe ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kamilla22 Czas edycji: 2016-12-14 o 16:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zadomowienie
|
Najpierw przyjeli mnie na oddzial a pozniej lekarka badala. Nic mi nie powiedziala poza tym, ze 3 razy dziennie dostane leki rozkurczowe. Zobacze czy nedzie jakis obchod wieczorny czy nie. Od kad przyjeli mnie do szpitala to raz mi brzuch stwardnial.
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cos czuje ze jutro mnie nie wypuszcza. Mam nadzieje ze nie bede tu lezala tygodnia... najgorzej ze zaraz swieta i mialam plany ale dziecko najważniejsze!!! Dowiedzialam sie jeszcze ze dziecko wazy 80 gram i lozyako mam na tylnej scianie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytalam, ze takie skurcze moga byc juz od 6 tygodnia... ale jak silne nie wiem. Oby to tylko to, i moze faktucznie leki i lezenie pomoze zdiagnozowac, czy sa niegrozne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powinnaś się cieszyć, że masz męża który cię kocha, że masz mieszkanie, bo niektóre małżeństwa mieszkają w 1 wynajętym pokoju, powinnaś się cieszyć, że będziesz mamą, bo nie każdemu to wszystko jest dane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() |
#2020 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieje, ze ro nic groznego.
Tez uwazam podobnie. Wszystko w negatywnych barwach widzisz Migotku. Zobacz nie masz kredytu na mieszkanie, wiesz jaki to "luksus"? Ja z zawodu jestem rehabilitantem, prace uwielbialam nad zycie. Ciezko bylo o koeljna w zawodzie to poszlam pracowac do sklepu, ba chodzilam na inwentaryzacje a nawet skladalam cv na produkcje. Chcialam sie gdzies zaczepic i miec pieniadze, umowe a prace w zawodzie szukalabym dalej. Migotku mozesz brac chyba zlecenia? Podpiszesz umowe o dzielo czy zlecenie i pare groszy wpadnie. Wnosic wozek bede musa do rodzicow, co prawda 2 pietro ale nwde musiala, ewentualnie zostawie na 1. Przeraza mnie to dlatego podziwiam Cie ze chcesz wnosic wozek na 5 pietro. ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Dziekuje dziewczyny za wsparcie ![]() Znowu zaczyna mi sie chciec siku i odrazu lekki bol sie pojawia. Narazie nic nie twardnieje, zobacze za chwile. Martwie sie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 | |
Zadomowienie
|
Dzisiaj w hm widziałam takie śliczne sukieneczki, boskie. Mąż mówi żeby się nie nastawiac i poczekać do polowkowego, ale ja chyba już sie nastawilam ;-)
Najważniejsze, aby zdrowe dziecko było. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() |
#2023 |
Zadomowienie
|
Wywalicie mnie stad za monotonie😂
Ja z czyms na oslode. Czekam az ktos wpadnie na herbatke. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() Jak juz tak bardzo chcesz, to mogę wezwać do Ciebie już tego kuriera ![]() ![]() A tak na poważnie, to podziwiam Cię za moc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2025 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W przyszłym tygodniu chyba 5 miesiąc zaczynam ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2026 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2027 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2028 |
Zadomowienie
|
Ponoc za godzine obchod ma byc. Zobaczymy czy czegos wiecej sie dowiem. Powiem Wam ze ta sytuacja pokazala mi, ze nie wazne jaka plec ale najwazniejsze zeby dzidziusiowi nic sie nie stalo! Marzylam o corce ale bede przeszczesliwa jak urodzi sie zdrowy synek!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
Kacperkowa super wiadomości. Widzę że jakoś się nam, dzieciatym, tak układa że póki co szykują się parki
![]() Maja będzie dobrze. Ja przez 20 tygodni miałam twardy brzuch jak tylko wstałam z łóżka. Leżałam, brałam nospe, magnez i dotrwalam do 38 tygodnia. Tak ze głowa do góry, myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze. Byłam na mieście, pochodziłam trochę i mnie brzuch boli. Idę się wykąpać i się położę trochę. Kupiłam córci taką słodką myszkę minnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2030 |
Konto usunięte
|
Gratuluję wizyt udanych.
Chyba nie powinnam gadać o pracy bo dla mnie to temat bardzo przykry jest. Podziwiam za to że macie odwagę ćwiczyć, chodzić na fitness i pole dance. Podziwiam. Ja boję się wyjść gdziekolwiek sama, wsiasc do tramwaju bym się nie przewróciła jak zachamuje. Nie boję się o siebie ale o maleństwo. Mimo że nie mam problemów z ciąża to mam mega streesa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2031 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2032 |
Zadomowienie
|
Kacperkova, jak tylko calkiem zniknie slad po krwiaku, to mysle ze bedziesz jak nowa. Tzn czysty umysl... wtedy niech sie boja te sklepy z sukienkami i falbankami😂
Zaczynam zazdroscic tym z parkami🤔. Ale moj Stasio chce chlopczyka... a moj brat gluptas straszy go jeszcze, ze to bedzie murzynka😂😂😂 on nie bardzo wie, o co chodzi ale mowi, ze nie chce murzyna. I sie zastanawiam, co bede miec... ale to zagadka nie? Wiadomo, ze zdrowie na 1 i jedynym miejscu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Konto usunięte
|
Najgorsze, że wcześniej byłam bardzo aktywna, nawet nie mam odwagi wrócić do streetchingu.
Jak widzę wasze kolorowe ciacha to mam chęć pomalować swoje ![]() Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2016-12-14 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2035 |
Zadomowienie
|
Ale Stasiowi mowie: to nie bedzie murzynka. To moge ci potwierdzic na 100%.
Mowie mu, ze wujek bedzie mial murzynke, a z nia malego murzynka i babcia bedzie mu wuzek wozic😂😂😂 i temat sie zamyka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
Nie dodało mi zdjecia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Taka do przytulania. Sama bym przygarnela... nie mialam takiej jak bylam mala😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() |
#2040 |
Konto usunięte
|
Myszka jest boska, gdzie można taką kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.