![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Maja trzymam kciuki aby bylo dobrze. Dobrze zrobilas jadac do szpitala tam masz opieke, przebadaja i moze nie beda cie tam wcale dlugo trzymac.
Zielonymigotek jesli bedziesz myslec jak dotychczas ze boisz sie jezdzic tramwajem bo przewrocisz sie jak bedzie hamowal to niedlugo nie ruszysz sie z domu w obawie ze cos ci sie stanie...przewrocic mozna sie w domu, sklepie i na spacerze i jesli wciaz bedziesz myslec negatywnie to odbije sie to na dziecku. Troche optymizmu. Ja tez mam karte rossne ale jeszcze nie skorzystalam z niej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Ale mam kalafiora. Wykąpałam dziecko w moim płynie do kąpieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zadomowienie
|
No kazdy musi zaznac kiedys luksusu😂
Matka, nie przejmuj sie. Dobrze, ze nie w zelu do prania🙊. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Ja Stasia kapie w plynach z Kneippa. Uwielbiamy ten na przeziebienia, taki eukaliptusowo mietowy... sa naturalne i kapie sie w nich ja, maz i Mlody. Nic mu nie jest, a woda ma piekne kolory. I zacheca maluchy do kapieli. Polecam! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zadomowienie
|
Vanessa a lezalas w domu czy w szpitalu?
Ewelinka to chociaz wiesz ze jutro nie nakrzycza :-P Wiecie co jest najgorsze? Jak opisywalyscie tutaj swoje przygody z krwiakami, plamieniami to cholernie Wam wspolczulam a zarazem cieszylam sie ze z moja ciaza jest wszystko ok. Dobrze sie w miare czulam... za 10 dni wigilia a ja sobie naplanowalam gdzie polaze po miescie, kiedy zapakuje prezenty itp i zobaczcie ze tak naprawde z dnia na dzien cos sie dziac zaczelo... stresuje sie bo ponoc o 20 obchod ma byc. Nie cierpie szpitali, zwlaszcza jak sa lekarze ktorych nie znam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wypytuje lekarza bo pewnie sam z siebie nie nie powie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2047 |
Konto usunięte
|
Trzymam kciuki za dobre wieści
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i jestem po USG. Termin z Usg 26.06 wiec tylko dzięki wcześniej niż z ostatniej miesiączki. Ma 54 mm. Serduszko ok. Przeziernosc 1.2 kość Nosowa jest. Płci się nie udało ustalić. Nic nie było widać. Mój mąż stwierdził że woli chłopaka bo go współczesne dziewczyny przerażają. I że chłopak będzie bzykal a dziewczynka będzie bzykana i trudniej upilnowac. A jak będzie chłopak pierwszy to się jako starszy brat zaopiekuje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2050 |
Zadomowienie
|
Właśnie wysłałam męża po pizzę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2051 |
Raczkowanie
|
Zielony migotku i ja podpisuje się pod tym co dziewczyny piszą, przeraziło mnie trochę jak przeczytałam, że boisz się jeździć tramwajem w obawie, że się przewrócisz. Nie bądź zła, ale myślę że przydałaby Ci się rozmowa z kimś zaufanym, kto rozwiałby Twoje wątpliwości, bo teraz robisz sobie dużą krzywdę.
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo, taka milusia i dość duża, ok.45-50 cm będzie mieć. Już w sobotę pokupilam jej prezenty i widziałem ja w Tesco ale stwierdziłam że za dużo tych prezentów i nie wzięłam. Jednak dziś na mieście znów ja zobaczyłam i stwierdziłam że to przeznaczenie ![]() ![]() [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6862321 1]Myszka jest boska, gdzie można taką kupić?[/QUOTE] Kupiłam w sklepie zabawkowym ale w sobotę widzialam taką w Tesco. Cytat:
Leżałam w domu bo mój lekarz nie jest zwolennikiem szpitali i dopóki nie jest aż tak źle to woli żeby leżeć w domu. Obiecałam mu że będę leżeć i mi zaufał. W szpitalu dochodzi dodatkowy stres. Niestety ostatnio jak byłam na wizycie podczas badania stwierdził że z szyjka znów coś zaczyna się dziać ale uprzedził mnie na początku ciąży ze kazda kolejna ciąża zwiększa ryzyko skrócenia szyjki o 50% Tak ze byłam na to przygotowana. Dlatego boję się iść we wtorek na wizytę żeby znów przed samymi świętami nie usłyszeć tej samej diagnozy co 2 lata temu. Ale u ciebie moze to napięcie przejść po lekach i do końca ciąży moze będziesz mogła hasac, za co mocno trzymam kciuki. Zresztą tobie póki co nikt nie powiedział że to szyjka się skraca więc podkuruja Cię lekami i będzie ok. Pamiętaj że robisz to dla dzieciaczka wiec myśl pozytywnie i nie stresuj się w tym szpitalu. Zobaczysz że wszystko będzie dobrze. A dają Ci magnez w pompie albo kroplowce? No i daj znać po obchodzie. Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2016-12-14 o 19:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe czerwcowe mamusie,
po wielu latach (nie pamiętam nawet kiedy się rejestrowałam) wyłącznie czytania wizażu dopiero ciąża sprawiła, że chciałabym dołączyć do grona piszących. Więc moja OM to 08.09.2016r., TP 15.06.2017 (Boże Ciało ![]() jelonekhihi dopiszesz mnie? Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
Ja po kolacji, tz mial ochote na jajka gotowane i sie najadlam jak niewiem
![]() ![]() Ja serio odruchowo mowie maly i jakos tak sie czuje ze siedzi mi w brzuchu facet ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejna z terminem na 15.06. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Zakorzenienie
|
Tuska rozgosc sie jak u siebie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
Idę oglądać Na dobre i na źle i mam nadzieję że jak zagladne tu po serialu to zobaczę dobre wieści od Mai
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zadomowienie
|
Cos obchodu nie ma. Jeszcze siostra napisala mi ze jak wrocila ode mnie to jelitowke chyba ma. Ciagle wymiotuje. Nie wiem czy zalamalam czy to z nerwow ale zaczyna mnie mdlic. Jeszcze tego by mi brakowalo :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
Ja z cera nie mam zadnych problemow. Wrecz przeciwnie wygladzila sie i rozpromienila. Moze cos w tym jest
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeja... nie przejmuj sie, bo stres wyniszcza. Same dobre mysli i glowa do gory. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- I znów obale wasze mity. Ja przy Kacperku byłam strasznie wysypana i w ogóle brzydka Nie mogłam na siebie patrzeć, a teraz mam spokój i oby tak zostało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2066 |
Konto usunięte
|
Nie denerwuj się, ważne że jesteś pod opieką lekarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Zadomowienie
|
Nie boje sie ze mogla ja w szpitalu zalapac. Boje sie ze miala wirusa wczesniej i ja od niej go podlapalam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Konto usunięte
|
Przytulam cię majjaa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A u mnie bombki wahają się po całym domu. Mamyvtakiw styropianowe i akrylowe, wiec się nie martwię. Gorzej się mają ptaszki z choinki, bo już piórek nie mają Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2070 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.