|
|
#1741 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie masz wrażenia ze stosowania tej odżywki? Jakie efekty?Dobranoc i buziaki dla wszystkich |
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Wam
Zaczynam dzień z zieloną herbatą, wczoraj kupiłam rumianek na płukanki. Płukacie włosy już po nałożeniu odżywki? Czy nie sprawia, że Wasze włosy szybciej się przetłuszczają? Dziś przede mną długgi dzień, ale jakoś tak raźniej się wstaje gdy jest już jasno i całkiem ciepło. Do tego nowa płyta Erykah Badu
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Tę współczesną wersję "Romea i Julii" Józefowicza. Bilet tylko 20 zł(resztę szkoła dopłacała), więc żal nie jechać
O 17 wyjazd, powrót ok. 23, więc jutro w szkole będę dosłownie jak flaczek ![]() Miłego dnia, Włosomaniaczki, lecę do szkoły
|
|
#1745 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiosna przyszła to się w domu nie chce siedzieć i uczyć![]() Cytat:
Skąd ja to znam - jak już sobie coś upatrze to potem chodzę jak pijana dopóki tego nie kupie ![]() Kupuj kiece No i pochwal się linkiem do niej![]() U Ciebie biel to jak najbardziej wskazana Rozumiem, że Twoja fotka jest w avatarze? Czerń włosów i biel ubrań to zestaw miodzio![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Niby stosuje na końcówki (w sumie nieregularnie), ale mimo wszystko już zauważyłam, że mi się paskudnie rozdwajająCytat:
Stosuje do ostatniej płukanki i już nie spukuje. Nie wiem o jaką odzywkę Ci chodzi - jak do spłukiwania to narpierw odżywka, potem spłukanie jej wodą, a na spłukane ostatecznie już włosy rumianek, jak odzywka bez spłukiwania to normalnie nakładam ją po rumianku ![]() Nie przetłuszczają się szybciej Dzień ładnie się zapowiada - słońce świeci, właśnie wcinam śniadanko, popijam latte (nici z odwyku kawowego ). Do tego jeszcze od wczoraj po umyciu nie czesałam włosów i mam ładny bałagan na głowie![]()
|
||||||||
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry maniakalne Włosiaczki...tfu,piekne Włosomaniaczki
![]() Cytat:
![]() Nie zauważyłam nic takiego, wręcz przeciwnie. Zawsze nakładam odżywkę, bo bez niej nie rozczesałabym włosów, a płukanie np. pokrzywą powoduje, że włosy są bardziej sypkie i miękkie i dłużej świeże. |
|
|
|
|
|
#1747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Ja uwielbiam teatr ![]() Cytat:
Ja nie wiem, potrzebuję chyba kopa w tyłek, żeby się za coś zabrać. Zawsze wszystko robię na ostatnią chwilę ![]() No i też właśnie popijam kawkę |
||
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chętnie bym się wybrała tylko że ja mam wszędzie daleko- uroki mieszkania w małym mieście
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
Ledwo zyje , wręcz padam , mam jeszcze godzinkę na wkucie materiałów a potem pędze na uczelnie na laboratoria Jutro od 8 do 18 na zajęciach , a czwartek mam wolny, więc trochę tutaj posiedzę;-)MIłego dnia wszystkim
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostałam odpowiedź od Gulivere'a
![]() Zamawia się mailem, koszt wysyłki w zalezności od ilości zamówionej, między 9,5-15zł płatne u listonosza, czas oczekiwania na przesyłkę około 1 tygodnia. Myślę, że można śmiało zamawiać kremy, jak na horyzoncie nie pojawia się, żadna inna okazja, w postaci targów kosmetycznych, itp. |
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was czule
Nmzc Cytat:
Dokładnie Czasami jak mam czas ![]() Jeśli chodzi o teatr, to również zaliczam się do fanek A moja ukochana sztuka, to MAYDAY, oglądałam już trzy razy (zapewne nie ostatnie ) i za każdym razem płaczę ze śmiechu Szczerze polecam wszystkim
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Dubel
Przepraszam, nie zauważyłam, że córcia już wstawiła poprzedni post... Ehhh, ta dzisiejsza młodzież
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na razie mam kilka kremów i nie będę zamawiać kolejnego, ale jak tylko mi się skończą, to dokładnie się przyjrzę tej firmie
|
||
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko muszę się w końcu zdecydować, czego chcę
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
...i co zrobisz?? Ce la vie, kurde bele |
|
|
|
|
#1760 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
chociaz teraz zaczelam testowac sanoflore i zaskakujace jest to, ze uczulenia brak tak wiec gulivere na mnie poczeka do... najblizszej przyszlosci znajac mnie
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Hello! Witam w ten piękny dzień i biegnę zmyć tą smierdzącą rzepę w włosów...
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja ide zmywac mieszanke jajowo-rycynowo-kokosowo-cytrynowa i plucze rumiankiem
![]() ![]()
|
|
|
#1763 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Włosomaniczki
Cytat:
sama bym się na to wybrała napisz jak było![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już zamówiłam odżywke z kallosa i czekam na przesyłke
|
||||
|
|
|
|
#1764 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też już czekam , przyjdzie lada dzień;-)
|
|
|
#1765 |
|
Zadomowienie
|
Buenos dias senoritas i senioras
Melduję się Włosomaczka. Wróciłam z rozmowy kwalifakacyjnej w agencji reklamowej, poszło nieźle, trzeba czekać do przyszłego tygodnia na wyniki rekrutacji, no zobaczymy...mi na tej pracy w każdym razie baaaardzo zależy Na szczęście już się lepiej czuję i chyba zaraz wybiorę się na spacer
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelko, zamawiać chcemy kremy do twarzy, bo nie zawierają konserwantów, ani sztuczności innych.
|
|
|
|
|
#1767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Prawdziwe WŁOSOMANIACZKI Ja zaraz idę na spacerek, przy okazji zakupię rzepkę i drożdże, jak myślicie po co ?Siakiś krem Tylko jeszcze nie wiem, który, bo większość mi sie podoba ![]() Cytat:
I oczywiście trzymam kciuki za pozytywne przejście rozmowy
|
|
|
#1768 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Bry! Dawno mnie nie było, przez tą szkołę nic mi sie ostatnio nie chce.A tu jeszcze te posty jakoś sie tak szybko płodzą,że z samym czytaniem nie nadążam,a co dopiero mówić o pisaniu
a teraz sie jeszcze na to rozchorowałami od piątku jestem jakaś taka "wymieknieta" echh.Cytat:
a te piosenki... Bajka.. Właśnie od dłuższego czasu szukam chłopca , który nagrałby ze mną "świetlistą noc",ale jakoś nie mogę na nikogo takiego trafić. Tak więc mam gdzieś tam w zakamarkach komputera nagrany mój "wokal" i sobie leży i czeka na księcia o głosie słowika ![]() w ogóle to świetna szkolą jeśli dopłaciła... Cytat:
Ale po tym jak dorwała się do niego moja mama zaprzestałam. Od roku mam swojego bloga, na hasło. Tam sie wyżywam,a hasło mają tylko 4 osoby.Cytat:
a ja włosy rozczesuję na sucho. Na mokro to tylko delikatnie przeczesuje palcami. Cytat:
Ale za to "Barwy szczęścia" I ten murzynek Ech, miec takiego w domu ![]() Chlorowana woda? U mnie to zamiast wody jest mleko.
|||||
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje,ze przyjdzie w tym tygodniu
![]() Cytat:
omg jak ja ci zazdroszcze i trzymam kciuki![]() Cytat:
![]() Cytat:
o tym nie słyszałam
|
|
|
|
|
|
#1770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

Chyba poprostu nie trafiłam na taką, która by mnie jakoś zachwyciła
Te do spłukiwania sprawiają, że włosy są takie przyklapnięte, chociaż fajnie się po nich włoski czesze, a te nie do spłukiwania - w sumie nie widze różnicy w wyglądzie włosów nie ważne czy użyje czy nie.

Ale muszę to zmienić..

[6 lat albo coś koło tego], więc pewnie parę kwiatków by się znalazło
Może jutro jakiś dorwę od kogoś to Wam wkleję 

Maniaaa wizazowaniaaa

Szczerze polecam wszystkim 
dla Marioli)