Włosomaniaczki :D - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-11, 00:12   #1741
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Kolorowych wszytskim ktore idą spać, ja jeszcze posiedze pół godzinki
I na mnie powoli pora... dobrej nocy...
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 00:32   #1742
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Również ją mam To jest odżywka na końcówki włosów, chociaż czasami stosuje na całe włosy. Ja ogólnie nie lubie po umyciu włosów niczego na nie kłaść. W skóre głowy wcieram tylko różne sera, a różne odżywki stosuje sporadycznie Chyba poprostu nie trafiłam na taką, która by mnie jakoś zachwyciła Te do spłukiwania sprawiają, że włosy są takie przyklapnięte, chociaż fajnie się po nich włoski czesze, a te nie do spłukiwania - w sumie nie widze różnicy w wyglądzie włosów nie ważne czy użyje czy nie.
Ja nakładam odżywke. bez spłukiwania od połowy długosci ku końcom bo gdybym nałożyła jaką kolwiek przy skórze to za godzinę musiałabym myć włosy jeszcze raz - takie byłyby tłuste... A jakie masz wrażenia ze stosowania tej odżywki? Jakie efekty?

Dobranoc i buziaki dla wszystkich
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 06:57   #1743
Porcelainnn
Zadomowienie

Dzień dobry Wam
Zaczynam dzień z zieloną herbatą, wczoraj kupiłam rumianek na płukanki. Płukacie włosy już po nałożeniu odżywki? Czy nie sprawia, że Wasze włosy szybciej się przetłuszczają?

Dziś przede mną długgi dzień, ale jakoś tak raźniej się wstaje gdy jest już jasno i całkiem ciepło. Do tego nowa płyta Erykah Badu

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 07:31   #1744
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Na co jedziesz do teatru?
Tę współczesną wersję "Romea i Julii" Józefowicza. Bilet tylko 20 zł(resztę szkoła dopłacała), więc żal nie jechać O 17 wyjazd, powrót ok. 23, więc jutro w szkole będę dosłownie jak flaczek

Miłego dnia, Włosomaniaczki, lecę do szkoły

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 07:46   #1745
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Chlorowana woda.. znam ten problem, w Krakowie muszę codziennie myć głowę w wodzie która do najczystszych nie należy, bardzo chlorowana, często nawet śmierdzi z kranu.
Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Virtual, jeżeli włosy są przyzwyczajone do chlorowanej wody to nie będą negatywnie reagować,
Skoro w Krakowie jest taka paskudna woda znaczy, że moje włosy już się przyzwyczaiły

Cytat:
Ja tak samo, nie mogę się zabrać do niczego ostatnio Ale muszę to zmienić..
Tylko jak to zmienić Wiosna przyszła to się w domu nie chce siedzieć i uczyć

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Bardzo fajny ten nowy nabytek
A czerwonemu nie popuszczaj
Mi ostatnio po wizycie na e-bay'u zamaniła się sukienka a'la Gothic Loli - czerwona z bolerkiem zawiązywanym z przodu i z białą puchatą halką... I oczywiście chodzę chora... Póki co jeszcze się trzymam, ale nie wiem czy bliżej maja nie kupię... Akurat będzie kreacja na wesele mojego przyjaciela [grunt, to se znaleźć pretekst ]
I jeszcze te japońskie zimowe jasne plaszczyki... Ojojoj

Toże samo... Zupełnie nie widzę siebie w pomarańczowym i w odcieniach zieleni... może z wyjątkiem takiej wpadającej w jasny błękit... Ale biel jak najbardziej - uwielbiam, nadaje wizerunkowi takiej świeżości
Dziękuje

Skąd ja to znam - jak już sobie coś upatrze to potem chodzę jak pijana dopóki tego nie kupie Czasem jaki mi się jakiś kosmetyk na KWC spodoba to potrafie zlecieć pół miasta w jego poszukiwaniu

Kupuj kiece Wesele zobowiązuje No i pochwal się linkiem do niej

U Ciebie biel to jak najbardziej wskazana Rozumiem, że Twoja fotka jest w avatarze? Czerń włosów i biel ubrań to zestaw miodzio

Cytat:
A pamiętniki, ojej... mam tego calutką szufladę, kiedyś namiętnie pisywałam, całe tomy, z ilustracjami [6 lat albo coś koło tego], więc pewnie parę kwiatków by się znalazło
A ja nigdy nie prowadziłam swojego pamiętnika - kiedyś nawet chciałam, bo panowała jakaś taka moda pamiętnikowa wśród koleżanek z podstawówki, ale skończyło się na kupnie zeszytu

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Qrcze chętnie bym się pochwaliła zawodowym włosomaniaczkom ale nie mam żadnego aparatu Może jutro jakiś dorwę od kogoś to Wam wkleję A póki co musicie wierzyć na słowo że jest fajnie.
Wierzymy ale fote mimo wszystko obejrzymy

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Ja nakładam odżywke. bez spłukiwania od połowy długosci ku końcom bo gdybym nałożyła jaką kolwiek przy skórze to za godzinę musiałabym myć włosy jeszcze raz - takie byłyby tłuste... A jakie masz wrażenia ze stosowania tej odżywki? Jakie efekty?
No właśnie żadnych Niby stosuje na końcówki (w sumie nieregularnie), ale mimo wszystko już zauważyłam, że mi się paskudnie rozdwajają Sama odżywka nie obciąża włosów i jest nawet przyjemna w stosowaniu.

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wam
Zaczynam dzień z zieloną herbatą, wczoraj kupiłam rumianek na płukanki. Płukacie włosy już po nałożeniu odżywki? Czy nie sprawia, że Wasze włosy szybciej się przetłuszczają?

Dziś przede mną długgi dzień, ale jakoś tak raźniej się wstaje gdy jest już jasno i całkiem ciepło. Do tego nowa płyta Erykah Badu
Witam

Stosuje do ostatniej płukanki i już nie spukuje. Nie wiem o jaką odzywkę Ci chodzi - jak do spłukiwania to narpierw odżywka, potem spłukanie jej wodą, a na spłukane ostatecznie już włosy rumianek, jak odzywka bez spłukiwania to normalnie nakładam ją po rumianku

Nie przetłuszczają się szybciej Lubie zapach rumianku

Dzień ładnie się zapowiada - słońce świeci, właśnie wcinam śniadanko, popijam latte (nici z odwyku kawowego). Do tego jeszcze od wczoraj po umyciu nie czesałam włosów i mam ładny bałagan na głowie
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 08:33   #1746
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Dzień dobry maniakalne Włosiaczki...tfu,piekne Włosomaniaczki
Cytat:
Qrcze chętnie bym się pochwaliła zawodowym włosomaniaczkom ale nie mam żadnego aparatu Może jutro jakiś dorwę od kogoś to Wam wkleję A póki co musicie wierzyć na słowo że jest fajnie.
To czekamy w takim razie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wam
Nie zauważyłam nic takiego, wręcz przeciwnie. Zawsze nakładam odżywkę, bo bez niej nie rozczesałabym włosów, a płukanie np. pokrzywą powoduje, że włosy są bardziej sypkie i miękkie i dłużej świeże.
Stary 2008-03-11, 09:11   #1747
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Tę współczesną wersję "Romea i Julii" Józefowicza. Bilet tylko 20 zł(resztę szkoła dopłacała), więc żal nie jechać O 17 wyjazd, powrót ok. 23, więc jutro w szkole będę dosłownie jak flaczek

Zdaj potem relację, jak było Ja uwielbiam teatr a ostatnio trafiam na same dziwne sztuki

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Tylko jak to zmienić Wiosna przyszła to się w domu nie chce siedzieć i uczyć

Dzień ładnie się zapowiada - słońce świeci, właśnie wcinam śniadanko, popijam latte (nici z odwyku kawowego).

Ja nie wiem, potrzebuję chyba kopa w tyłek, żeby się za coś zabrać. Zawsze wszystko robię na ostatnią chwilę

No i też właśnie popijam kawkę
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 09:52   #1748
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko
Ja nie wiem, potrzebuję chyba kopa w tyłek, żeby się za coś zabrać. Zawsze wszystko robię na ostatnią chwilę
Moje kolejne motto, jako wielkiego lenia: "Co masz zrobić dziś, zrób jutro, będziesz mieć dzień wolnego"
Stary 2008-03-11, 10:07   #1749
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Moje kolejne motto, jako wielkiego lenia: "Co masz zrobić dziś, zrób jutro, będziesz mieć dzień wolnego"
O, widzę, że mamy te same życiowe motta To niestety tez do mnie idealnie pasuje
Stary 2008-03-11, 10:17   #1750
atsenka
Zadomowienie

Cytat:

Jak ja dawno nie byłam w teatrze- a tak uwielbiam to robić!~Oczywiście zdaj relacje jak było Chętnie bym się wybrała tylko że ja mam wszędzie daleko- uroki mieszkania w małym mieście

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 10:24   #1751
kolmanka
Wtajemniczenie

Witam z rana
Ledwo zyje , wręcz padam , mam jeszcze godzinkę na wkucie materiałów a potem pędze na uczelnie na laboratoria Jutro od 8 do 18 na zajęciach , a czwartek mam wolny, więc trochę tutaj posiedzę;-)
MIłego dnia wszystkim

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 10:27   #1752
madziunia80
Zakorzenienie

Dziewczyny dostałam odpowiedź od Gulivere'a
Zamawia się mailem, koszt wysyłki w zalezności od ilości zamówionej, między 9,5-15zł płatne u listonosza, czas oczekiwania na przesyłkę około 1 tygodnia. Myślę, że można śmiało zamawiać kremy, jak na horyzoncie nie pojawia się, żadna inna okazja, w postaci targów kosmetycznych, itp.
Stary 2008-03-11, 10:36   #1753
virka
Zakorzenienie

Question Dot.: Włosomaniaczki :D

Witam Was czule

Cytat:
Dziękuję za rady
Nmzc

Cytat:
A ja z godz temu wróciłam od mojej fryzjerki. Wreszcie mam blond włoski
Czekamy na fotoreportaż

Cytat:
My musimy co najmniej zobaczyć włosy albo i pomacać, a co
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a kto ogląda Majewskiego?
Czasami jak mam czas

Jeśli chodzi o teatr, to również zaliczam się do fanek
A moja ukochana sztuka, to MAYDAY, oglądałam już trzy razy (zapewne nie ostatnie ) i za każdym razem płaczę ze śmiechu Szczerze polecam wszystkim Zresztą niesłabnące powodzenie tej sztuki od kilkunastu lat mówi samo za siebie

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 10:37   #1754
virka
Zakorzenienie

Question Dot.: Włosomaniaczki :D

Dubel
Przepraszam, nie zauważyłam, że córcia już wstawiła poprzedni post... Ehhh, ta dzisiejsza młodzież

Stary 2008-03-11, 10:39   #1755
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
Witam z rana
Ledwo zyje , wręcz padam , mam jeszcze godzinkę na wkucie materiałów a potem pędze na uczelnie na laboratoria Jutro od 8 do 18 na zajęciach , a czwartek mam wolny, więc trochę tutaj posiedzę;-)
MIłego dnia wszystkim
Nie martw się, do czwartku już niedaleko

Cytat:
Zamawia się mailem, koszt wysyłki w zalezności od ilości zamówionej, między 9,5-15zł płatne u listonosza, czas oczekiwania na przesyłkę około 1 tygodnia. Myślę, że można śmiało zamawiać kremy, jak na horyzoncie nie pojawia się, żadna inna okazja, w postaci targów kosmetycznych, itp.
Jak już pozamawiacie i przetestujecie, to dajcie znać, jak wrażenia Ja na razie mam kilka kremów i nie będę zamawiać kolejnego, ale jak tylko mi się skończą, to dokładnie się przyjrzę tej firmie
Stary 2008-03-11, 10:41   #1756
virka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja do nich dzwoniłam i miły Pan mi podał numer telefonu przeznaczony do zamówień Tylko muszę się w końcu zdecydować, czego chcę

Stary 2008-03-11, 10:51   #1757
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
A ja do nich dzwoniłam i miły Pan mi podał numer telefonu przeznaczony do zamówień Tylko muszę się w końcu zdecydować, czego chcę
No, no, telefonicznie też można, miałam napisać "zamawia się mailem lub telefonicznie", ale zaćmienie miałam
Stary 2008-03-11, 10:52   #1758
virka
Zakorzenienie

Cytat:
No, no, telefonicznie też można, miałam napisać "zamawia się mailem lub telefonicznie", ale zaćmienie miałam
Nie przejmuj się, zdarza się ww najporządniejszej rodzinie

Stary 2008-03-11, 10:54   #1759
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, zdarza się ww najporządniejszej rodzinie
...i co zrobisz?? Ce la vie, kurde bele
Stary 2008-03-11, 11:01   #1760
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja z godz temu wróciłam od mojej fryzjerki. Wreszcie mam blond włoski Jestem naturalną blondynka ale gdzieś przez 2 lata farbowałam na brąz (ciemny brąz) no i od wakacji starałam się rozjaśniać- pierw bardzo ciemny blond, później jasne blond pasemka aż wreszcie dzisiaj całe włosy pokryłam blondem. Jestem zadowolona- kolor ładny, włoski zabardzo nie ucierpiały, bo robiłam to stopniowo, nie wzięłam zbyt mocnego utleniacza no i ogólnie nawet fryzjerka się zdziwiła że się tak fajnie rozczesują po farbowaniu- była w szoku! No i ładne ścięcie- tzn minimalne podcięcie końcówek + podcięcie grzywki- fryzurka z pazurem A od jutra wstąpie do klubu PP
ehem, nie ma przebacz, fotki!
Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Skorzystam z faktu ze tu same włosomaniaczki, pytanie mam
Jak działa na Was kochane chlorowana woda? W domku w kranie mam dosłownie źródlaną. Pojechałam na weekend i musiałam się w chlorowanej wodzie. Moje włosy rano po wieczornym prysznicu były tłuste nie mówię już o możlliwości rozczesania ich, jeden wielki kołtun, pierwszy raz widziałam coś takiego
A tak poza tym, to znów mam nowe odżywki do testowania ( dla Marioli)
ojej, nie wspominaj o chlorze... wlosy: siano+koltuny. skora:MASAKRA! a jak jeszcze mialam b.jasny blond to mialam ZIELONY odcien na lbie!
Cytat:
Chyba coś jest na rzeczy bo u mnie od paru dni to samo z kotem... Galopka, skakanie po wszystkich meblach a dzisiaj dodatkowo śpiewanie serenad... I to akurat wtedy, kiedy chciałam uciąć sobie drzemkę
dokladnie! kocury nam sie chyba marcuja
Cytat:

ojej, kocham ta sztuke!! bylam na niej 4razy!!
Cytat:
cenne info, nie powiem... chociaz teraz zaczelam testowac sanoflore i zaskakujace jest to, ze uczulenia brak tak wiec gulivere na mnie poczeka do... najblizszej przyszlosci znajac mnie
Stary 2008-03-11, 11:26   #1761
tigresska
Zakorzenienie

Hello! Witam w ten piękny dzień i biegnę zmyć tą smierdzącą rzepę w włosów...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 11:28   #1762
blonndee
Wtajemniczenie

to ja ide zmywac mieszanke jajowo-rycynowo-kokosowo-cytrynowa i plucze rumiankiem
Stary 2008-03-11, 11:37   #1763
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Witam wszystkie Włosomaniczki
Cytat:

zazdroszcze sama bym się na to wybrała napisz jak było

Cytat:
Napisane przez madziunia80
kocham to motto

Cytat:
Czasami jak mam czas
aha

Cytat:
a co chciecie zamawiać
ja już zamówiłam odżywke z kallosa i czekam na przesyłke
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 11:40   #1764
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja już zamówiłam odżywke z kallosa i czekam na przesyłke

ja też już czekam , przyjdzie lada dzień;-)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 11:41   #1765
Luna83
Zadomowienie

Buenos dias senoritas i senioras

Melduję się Włosomaczka. Wróciłam z rozmowy kwalifakacyjnej w agencji
reklamowej, poszło nieźle, trzeba czekać do przyszłego tygodnia na wyniki rekrutacji, no zobaczymy...mi na tej pracy w każdym razie baaaardzo zależy

Na szczęście już się lepiej czuję i chyba zaraz wybiorę się na spacer

Mój blog modowy - zapraszam

http://ana-collection.blogspot.com

Mój instagram: https://instagram.com/anacollection83/

Luna83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 11:42   #1766
madziunia80
Zakorzenienie

Mirelko, zamawiać chcemy kremy do twarzy, bo nie zawierają konserwantów, ani sztuczności innych.
Stary 2008-03-11, 11:48   #1767
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Hello! Witam w ten piękny dzień i biegnę zmyć tą smierdzącą rzepę w włosów...
Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
to ja ide zmywac mieszanke jajowo-rycynowo-kokosowo-cytrynowa i plucze rumiankiem
Jestem z Was dumna
Prawdziwe WŁOSOMANIACZKI
Ja zaraz idę na spacerek, przy okazji zakupię rzepkę i drożdże, jak myślicie po co ?

Cytat:
a co chciecie zamawiać
Siakiś krem Tylko jeszcze nie wiem, który, bo większość mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez Luna83 Pokaż wiadomość
Wróciłam z rozmowy kwalifakacyjnej w agencji
reklamowej, poszło nieźle, trzeba czekać do przyszłego tygodnia na wyniki rekrutacji, no zobaczymy...mi na tej pracy w każdym razie baaaardzo zależy
Cieszę sie bardzo, że sie lepiej czujesz
I oczywiście trzymam kciuki za pozytywne przejście rozmowy

Stary 2008-03-11, 11:58   #1768
19agusia91
Zakorzenienie

Dzień Bry! Dawno mnie nie było, przez tą szkołę nic mi sie ostatnio nie chce.A tu jeszcze te posty jakoś sie tak szybko płodzą,że z samym czytaniem nie nadążam,a co dopiero mówić o pisaniu a teraz sie jeszcze na to rozchorowałami od piątku jestem jakaś taka "wymieknieta" echh.

Cytat:
Jeju, nawet nie wiesz jak zazdroszczę! Ja oglądałam to tylko w TV, kiedyś w święta leciało. Płakałam jak głupia przez kilka dni. ale ja taki wrażliwiec jestem a te piosenki... Bajka.. Właśnie od dłuższego czasu szukam chłopca , który nagrałby ze mną "świetlistą noc",ale jakoś nie mogę na nikogo takiego trafić. Tak więc mam gdzieś tam w zakamarkach komputera nagrany mój "wokal" i sobie leży i czeka na księcia o głosie słowika
w ogóle to świetna szkolą jeśli dopłaciła...

Cytat:
A pamiętniki, ojej... mam tego calutką szufladę, kiedyś namiętnie pisywałam, całe tomy, z ilustracjami [6 lat albo coś koło tego], więc pewnie parę kwiatków by się znalazło
też kiedyś pisałam Ale po tym jak dorwała się do niego moja mama zaprzestałam. Od roku mam swojego bloga, na hasło. Tam sie wyżywam,a hasło mają tylko 4 osoby.

Cytat:
Ja mam taka odżywkę, która jest bez spłukiwania Joanna z miodem i czymś tam jeszcze nakładam ją, chwilę odczekuję i biore sie za rozczesywanie grzebieniem. I jakoś idzie
Też ją mam i właśnie chciałam ja polecić! jest genialna, niby bez spłukiwania, ale w ogóle nie obciąża włosów, sa puszyste, sypkie, mięciutkie. Dokupiłam sobie jeszcze serum na końcówki. Bajka . I do tego ślicznie pachną. Chciałam dokupić szampon ale ma SLS w składzie,a u mnie to się równa swędząca skóra łba.
a ja włosy rozczesuję na sucho. Na mokro to tylko delikatnie przeczesuje palcami.

Cytat:
kto ogląda samo zycie?
nie lubię tego seriału Ale za to "Barwy szczęścia" I ten murzynek Nigdy mi się tak żaden aktor nie podobał, zawsze dziwiły się koleżanki,że się nad nikim nie zachwycam,a tu teraz czekam od tego czwartku na tą kolejną środę... Ech, miec takiego w domu

Chlorowana woda? U mnie to zamiast wody jest mleko.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 12:00   #1769
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
mam nadzieje,ze przyjdzie w tym tygodniu

Cytat:
Napisane przez Luna83
Buenos dias senoritas i senioras

Melduję się Włosomaczka. Wróciłam z rozmowy kwalifakacyjnej w agencji

Na szczęście już się lepiej czuję i chyba zaraz wybiorę się na spacer
wa gaencji reklamowej omg jak ja ci zazdroszcze i trzymam kciuki

Cytat:
Mirelko, zamawiać chcemy kremy do twarzy, bo nie zawierają konserwantów, ani sztuczności innych.
aa chyba, ze tak

Cytat:
Napisane przez virka
Jestem z Was dumna
Prawdziwe WŁOSOMANIACZKI
Ja zaraz idę na spacerek, przy okazji zakupię rzepkę i drożdże, jak myślicie po co ?

Siakiś krem Tylko jeszcze nie wiem, który, bo większość mi sie podoba

Cieszę sie bardzo, że sie lepiej czujesz
I oczywiście trzymam kciuki za pozytywne przejście rozmowy
drożdze o tym nie słyszałam
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 12:02   #1770
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez kolmanka

mam nadzieje,ze przyjdzie w tym tygodniu
ech wiem co to znaczy czekac na upragniony kosmetyk. Ja czekałam prawie miesiąc na effaclar. Myślałam ,że ugniotę listonosza. A jeszcze bardziej mnie wkurzyło , gdy przyszła paczka, myślałam,że to moje,a to była piłka dla brata , która zamówił 3 dni wczesniej ;/

Cytat:
drożdze o tym nie słyszałam
z tego co wiem to na tradzik dzialaja, ale na wlosy?
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości