|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
ja tez nie lubie tego serialu, ale oglądam barwy szczęście?? nie cierpie tego
|
|
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry po dłuugim weekendzie (od piątku
Cytat:
Witamy witamy ![]() Ja również uwielbiam zapach rumianku- zapach i... smak ![]() Własnie popijam rumiankową herbatkę. Mogłabym mieć wszystko rumiankowe-żel pod prysznic, krem do twarzy, balsam. Rumiankowe albo oliwkowe albo ryżowe ![]() Długo mnie nie było... i wybaczcie ale nie przeczytałam wszystkim stron ..a jeno 2 ale.. tyle żeście naprodukowały Wczoraj byłam z TŻcikiem u jubilera Zrobi nam obrączki (złoto mieliśmy własne) i będą piękne: polerowane, 5mm, półokrągłe, z grawerką... na mojej będzie jego imię a na jego obrączce moje ![]() Wiecie co mój wspaniały narzeczony ostatnio pwiedział... "no dobrze możesz obciąć włosy" Hahahaaaa.... i po co ta wcześniejsza gadka że jak obetnę to się rozwiedzie.... a sam doszedł do tego że w krótkich będzie mi te bardzo ładnie...ale...nie wiem czy ja chcę jeszcze je obciąć..Taką fajną farbę widziałam: Garnier "jasny złocisty szatyn"
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kraina mlekiem i miodem płynąca...ehhh ![]() To kąpiesz się jak Kleopatra A tak są zachwalane na fryzjerskim...
|
|
|
#1774 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak na prawdziwe czarownice przystalo ciagle jakies wywaryno, uzupelniasz czarownicowe zapasy ![]() ![]() Cytat:
a nie, czasem kryminalnych ogladam jak w domu jestem![]() a, nie wspominajac o CSI... no i takich amerykancach jak oth, o.c, veronika mars. ale to na kompie chociaz jak wpadlam 2lata temu w oc-manie [jak jeszcze w pl nie bylo] to zamowilam z amazonu 3sezony
|
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja myślałam, ze tylko do ciasta
|
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Wszechstronne działanie jak widać, od włosów począwszy, na cieście kończąc
|
|
#1777 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym , rodzina ogladala to tez się załapałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko,że tam to chyba miała kozie mleko ,a to to takie jakieś... rozcienczone z woda! ![]() Cytat:
hmm, tylko nie kupujmy teraz drożdży tak masowo, bo podrożeje i wszystko stanie się droższe nawet drożdżówki
|||||
|
|
|
|
#1778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A włoski?? Myślę, że do ślubu lepsze długie, bo można koka spiąć, który jest nie wątpliwie bardzo wygodny ![]() Cytat:
Cytat:
To ja kupuje pierwsza, dzisiaj ![]() A wy się podzielcie terminami na najbliższy miesiąc
|
|
|
#1779 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to chyba jakies zarty
|
||
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja je użyję do maseczki na włosy
|
|
|
#1781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pewno doczekasz Cytat:
ej ..baby nie wykupywać masowo drożdży bo drożdżówki podrożeją i nie będzie mnie stać ![]() myślę nad ym aby udać sie do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy? Tylko czy to jest bolesne czy niee??
|
|
|
#1782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pyatnie odbiegające od tematu: Jaka piosenkę wybraliście na pierwszy taniec? (Jesli w ogóle wyprawiacie weselicho) a włosy to raczej długie, więcej z nimi mozna zrobić. Cytat:
|||
|
|
|
|
#1783 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A moja właśnie dzisiaj przyszła (z pomocą listonosza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do teatru ,to nawet ostatnio mąż mnie zabrał, bo miał grać zastępstwo ( na pianinie ) ,ale główny muzyk jednak przyszedł i tyle widziałam sztuki Ale nie rozpaczam,bo ten aktor jakiś taki dziwny, zmanierowany ,że już nie chciało mi sie go oglądać na scenie .Wolałam wyskoczyć z mężulkiem bo to było nasze DRUGIE wyjście od 2,5 roku ( bez dziecka)Więc było sie z czego cieszyć |
|||
|
|
|
|
#1784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mąż grał na weselach przez 10 lat to może cosik na ten temat powiedzieć co Młodzi wybierają
|
|
|
|
|
|
#1785 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dori, wspominalas, ze scinasz wloski... nie wiem czy mnie cos nie ominelo, ale jak tam wyszlo?
|
|
|
|
#1786 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wybralas fryzurke?
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Staram się jak mogę ![]() Drozdże na włosy? Tego jeszcze nie przerabiałam Jakie to ma działanie? Nie wysusza za bardzo?
|
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja kiedys uzywalam na buziaczek, ale to mialo wlasnie dzialanie wysuszajace...![]() no i rozumiem, ze mowimy tu o drozdzach w kosteczce?
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że czujesz się lepiej, i że wrażenia z rozmowy pozytywne Teraz trzymamy kciuki i czekamy na wyniki
|
|
|
|
|
|
#1791 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli warto jechać ![]() Napiszę, jak tylko wrócę ze szkoły w środę ![]() Cytat:
Szczerze, to nie wiem czemu szkoła dopłaca. W ogóle nie wiem, czemu była taka propozycja wyjazdu Ale głupi ma zawsze szczęście, więc korzystam, póki mogę ![]() Zajrzyj na "Grubsze i gęstsze włosy", tam jest wszystko opisane(kilka ostatnich stron).
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
I'm Back
No trochę naprodukowałyście, ale nie jest tak najgorzej ![]() Udało mi się wszystko nadrobić. Luna śliczny króliczek ![]() No i witam nowa maniaczkę Zuzię Uciekam z moją Zuzia na spacerek (bo pogoda jest
|
|
#1794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja chyba zamówie jeszcze szczotke z włosia dzika. taka moze byc? http://www.allegro.pl/item325225401_..._z_dzika_.html |
||
|
|
|
|
#1795 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Ja tez rozwazam kupno szczotki jakiejs porządnej, no i grzebień drewniany by mi sie przydał, taki do torebki, wszystko mi elektryzuje włosy eh
![]() No i oficjalnie mogę powiedzieć że idzie wiosna, włosy wypadają jak szalone, chyba muszę podciąć chociaż 5cm, chyba za ciężkie są
|
|
|
|
|
#1796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi sie najbardziej podobaja momenty na poczatku i na koniec gdzie taka para tanczy w deszczu. booossskieok, juz zaraz szukam tego watku
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ja wolę całe drewniane
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
całe drewniane są takie na allegro?
wy tez macie takie szczotki z włosia? a ten grzebien drewnainy to tez jakas różnica? |
|
|
|
|
#1799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia, będzie dobrze
Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=660 Oczywiście przeszła ona już pewne indywidualne modernizacje ![]() Tak, drożdże w kosteczce ![]() Tak bo to się robi mix kilku składników z drożdżami (post wyżej) i spłukuje się ta mieszankę Co do szczotki, może być, ale może lepiej zainwestować w firmę, która trudni się wyrobem szczotek z naturalnego włosia (ręcznie robione), wtedy masz pewność, że to 100% naturalne włosie, z tej firmy...nie wiem ![]() Cytat:
Ja kupiłam w sklepie z artykułami fryzjerskimi.https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6748368
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wiem czy są na allegro. Ja kupiłam w sklepie z art. fryzjerskimi. Chodzi oczywiscie o to, że rączka jest cała z drewna a w nią są powtykane kępki włosia. Wrzuć w wyszukiwarkę "szczotki naturalne" powinien wyskoczyć wątek, w którym dosć sporo pisałam o szczotkach.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

a teraz sie jeszcze na to rozchorowałami od piątku jestem jakaś taka "wymieknieta" echh.
a te piosenki... Bajka.. Właśnie od dłuższego czasu szukam chłopca , który nagrałby ze mną "świetlistą noc",ale jakoś nie mogę na nikogo takiego trafić. Tak więc mam gdzieś tam w zakamarkach komputera nagrany mój "wokal" i sobie leży i czeka na księcia o głosie słowika 

Hahahaaaa.... i po co ta wcześniejsza gadka że jak obetnę to się rozwiedzie.... a sam doszedł do tego że w krótkich będzie mi te bardzo ładnie...
o tym nie słyszałam
a nie, czasem kryminalnych ogladam jak w domu jestem

Staram się jak mogę