|
|
#3421 | |||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LX
snad niczego chwilowo
![]() zapobiegliwość i potrzeba - jeden krem do pracuni, drugi silniejszy na noc , serum na ciąg dalszy kuracji też mam trzy - z wit.C, kwasowe i różowe perełki, zużyłam hialurona a dwa oleiste stoją jako dodatek do kadłubobalsamów, bo na paszczę za tłuste ![]() Cytat:
2.po pierwsze nie czytaj, po drugie skoro widzisz, że działa to znaczy że działa , Flo pisze, że serumy rozkurczające z argireliną i hexapeptydem na nia nie działają, a na mnie działają więc stosuję i już Mało tego , są tacy co twierdzą że przez skórę w ogóle nic się nie wchłania i nie ma prawa działać, co w świetle leków podawanych w systemach transdermalnych albo przypadkach działań ogólnych leków podawanych naskórnie w nadmiarze, zwł w wypadku didów , jest jakby interesujące ![]() Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-12-15 o 13:38 |
|||
|
|
|
#3422 |
|
Piers do przodu
|
Rachel powinnaś dostać sms z linkiem do centrum mms z hasłem i loginem
wystarczy kliknąć w link i zalogować się na stronie operatora
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nie na wszystkich, ale jestem w grupie, na którą pięknie działa. chłop też zauważył, że chodzę rozanielona i słodko nieogarnięta, wbrew okolicznościom. ale ja ją biorę z nocnym silnym zamulaczem...
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. placebo, wszędzie placebo
|
|
|
|
|
#3425 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pisałem już o swoim zdziwieniu faktem działania maści xyz na bóle kostno-stawowe i moją niewiarą w jej skuteczność Idąc tym tropem - stworzenie kremu, który zrobi z twarzy cud, nie powinno być jakimś wielkim problemem (tym bardziej, że tkanki twarzy cieńsze są i delikatniejsze, niż takie kolano przykładowo) ![]() Minęło? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pobrano oznacza imo pobrano, to dzie to pobrano? Tak jak piszesz, miałam w T-Mobile, teraz jestem w Play i nie ograniam tego. ![]() Co do obrzydzania, to mnie akurat te rzeczy, o których piszecie nie brzydzą nic a nic. Brzydzę się co najwyżej śmierdzącymi menelami
|
|
|
|
|
#3427 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.noo, na przykład hormo w plastrach, nic a nic nie działajo Cytat:
2.no bo do kości to w ogóle mało co penetruje , zwłaszcza jeżeli są zmiany zwyrodnieniowe czy w ogóle jakieś uszkodzenia, to wtedy będzie bolało choćby nie wiem co , bo jest fizyczna dysfunkcja . Ale np.hormony przez skórę się wchłaniają cudownie rzecz polega nie na tym, że się nie wchłonie, tylko na mechanizmach metabolizmu skóry oraz istniejących już uszkodzeniach tejże plus rozmaite czynniki uszkadzające zewnątrzpochodne . Z wiekiem mięśnie twarzy ulegają zwiotczeniu - te dolnej połowy - i skurczeniu - wokół oczu i na czole , metabolizm zwalnia , struktury skóry są uszkadzane systematycznie przez ultrafiolet i inne czynniki zewnętrzne, mechanizmy naprawcze tracą sprawność z wiekiem, poza tym skóra jest odżywiana na końcu, więc najmniej substancji odżywczych m witamin, wody itp do niej dociera . Dlatego to nie takie łatwe zrobić cutkremwsystkorobiący, a raczej niemożliwe w ogóle. Jedyna rzecz to systematyczna stała profilaktyka od młodości, kiedy skóra jest w optymalnym stanie ![]() Zrobiłamse wczoraj maskę z papieru ryżowego, ale za krótko go moczyłam bo miałam mało czasu i błyskawicznie mi na ryju wysychał, więc go musiałam domaczać , ale jak go domoczyłam to się sprawdził , paszcza nawilżona, wygładzona i jaśniejsza
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet na plażach nie powinno się wchodzić w samym kostiumie do barów na przykład, a co dopiero świecić gołym ciałem w miejskiej przestrzeni publicznej ![]() Czy ta fluoksetyna jest na receptę?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-15 o 15:47 |
||
|
|
|
#3429 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
A tymczasem nasmażyłam schabowych, jutro lepię chinkali, cioteczka będzie miała co jeść przez weekend. Bo przyjeżdża do naszych kothów na czas, kiedy my jedziemy do Leszna. Zapisz
|
|
#3430 |
|
Piers do przodu
|
Mursz skoro wypalilo to trzymam kciuki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. "sztuczne szczęście" trzeba przyjmować i odstawiać pod kontrolą lekarza przy okazji prozak odchudza i cieplej jest na nim
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-12-15 o 19:17 |
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
ad sinupret byłam w nowej "galerii" i wyszłam z kiecką
i teraz nie wiem czy nie zbyt strojna ![]() leży bardzo ok i robi talię, dół fajnie odstaje może chociaż na sylwestra się nada
|
|
|
|
#3433 |
|
Piers do przodu
|
Betty kieca super! Taka Twoja i wcale nie za strojna
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3434 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Liczy się efekt końcowy, nie ważne, jak do niego doszło ![]() --- Mamy na komodzie małą choinkę z zielonych piórek. Kajetan już dwa razy próbował ją uprowadzić - wskakuje, bierze zdobycz w zęby i w nogi ![]() Się wzruszyłem
|
||||||
|
|
|
#3435 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Spadkobiercy wyszli na DVD!!! Właśnie zamówiłam pierwszy sezon ![]() Zapisz
|
|
#3436 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Ja pewnie założę sukienkę, którą kupiłam na niedawną pracową potańcówkę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-15 o 21:00 |
|
|
|
|
#3438 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
ale uproszczone
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oglądałam coś podobnego mi się marzyła długa suknia jak planowaliśmy typowy bal. ale w końcu jedziemy na 2 dni do lublina i będzie bardziej klubowo. szarfa nie jest doszyta przód lepiej wygląda bez myślałam żeby tylko na tyłach zamotać, ale chyba lepiej się całkiem pozbyć chuop napisał, żeby pozbyć się kokardki i zostawić
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-12-15 o 21:19 |
||
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
To nabywszy do eleganckiego płaszcza na zimę. Miało wielką szaro- czarną kokardkę, ale szarą część odprułam
![]() Wyczytałam na blogu o damach, że goła głowa zimą przystoi tylko nastolatkom, a elegancka kobieta powinna mieć jakieś nakrycie (wszak niegdyś kapelusze i tym podobne każda szanującą się dama nosiła cały rok )Radość dla moich zatok
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-15 o 21:51 |
|
|
|
#3441 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
teżyk dziś wylądował w domu z perfumowym graffiti, więc dostanie flaszkę na święta
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za!
Bo kieca bardzo taka oldschoolowo seksi Nawet wczoraj chuopu na tym domowym karaoke rzekłam, jak tęsknię za strojami z 90s Vanessa Paradis, laski z teledysków np Aerosmith Maja - kapelusz rewela!!!! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-15 o 23:40 |
|
|
|
#3444 |
|
BAN stały
|
Machnę rurzom na dobranoc
|
|
|
|
#3445 |
|
|
Halo??? Dzień dobry??
|
#3446 |
|
Piers do przodu
|
Snad
i słońca
|
#3447 |
|
|
Przyszedł mój prezent gwiazdkowy
|
#3448 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Osz... Kto go tak urządził? Poczta? Kurier? Paczkomat? ZapiszZapiszZapisz
|
|
|
|
|
#3449 |
|
|
Wygląda na to, że kurier, bo zostawił awizo, paczkę odebrałam w punkcie. Była dokładnie zafoliowana i oklejona, jak zaczęłam rozpakowywać, dziwne mi się wydało, że tyle warstw tej folii... Potem się okazało, że cały karton jest mokry, naklejka adresowa była z niego wycięta doklejona na wierzchu, też dokładnie folią przylepiona, żeby zapach się nie unosił...
Na dodatek drugi flakonik perfum też jest cały rozmoczony o zniszczony, a to było na prezent ![]() Zapisz
|
#3450 |
|
Nindżopesz
|
O kurde! Z ciekawości - skąd zamawiałaś?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

ale może coś na prezent będzie...
Tylko pytanie, skoro nie pasuje mi ten efekt to:
Mało tego , są tacy co twierdzą że przez skórę w ogóle nic się nie wchłania i nie ma prawa działać, co w świetle leków podawanych w systemach transdermalnych albo przypadkach działań ogólnych leków podawanych naskórnie w nadmiarze, zwł w wypadku didów , jest jakby interesujące 

i słońca