![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#392 |
Konto usunięte
|
No właśnie najgorsze, że tak kombinuje. Przecież to są zajęcia dodatkowe, a nie obowiązkowe. Nie musi tam chodzić jak nie chce.
I jak mi kłamała prosto w oczy! Troszkę sobie przerąbała i ma tego świadomość... Paulinagm, oj dzisiaj to chyba nawet by jej się należało! Oczywiście przez to wszystko nie robiłam tych pierniczków, za bardzo byłam wkurzona. |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
Miszka, stara baba.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#394 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że jesteś uczulona bo ja popijam go od jakiegoś czasu + propolis jak czuję, że mnie coś bierze i na razie odpukac, bardzo chwalę ten sposób. Podziwiam za wycieczkę na basen i najważniejsze, że się podobało! Nie smutaj, za chwilę będziesz miała pełny dom ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
Ja czuję się dobrze. Dziękuję. Za to mąż znów chory, na antybiotyku. Oby tylko nas nie zaraził. I tak już w nocy myślałam, że Kuba zaczyna mieć katar bo miał nos zatkany ale cały dzień nic, nawet nie kichnal. Obudził się wprawdzie z temp.37.7 ale spadła pod koniec dnia. Mam nadzieję, że to nie na chorobę. Z zachowania obstawiam zęby bo cały czas gryzie palce i z rąk nie schodzi. A jak Ignacjo? ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Ja bardzo bym chciała, żeby mąż grał ze mną w planszowki ale on nie jest chetny. Kupił mi kiedyś scrabble, ale w dwójkę ciężko grać i leży ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Wstrętny niedouczony babsztyl. Kasia, obserwuj teraz siusiaka czy żadne ranki się nie robią Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Konto usunięte
|
A Ignacjo ma gila po pas i nauczył się mi ręce odpychać jak odciągam. Nieźle walczymy wtedy
![]() W dzień jest ok., katar spływa do buzi ![]() Najgorzej ze spaniem, bo nos się zatyka nawet na poduszce klin, cyc nie pomaga, bo się dusi i duuużo pobudek. Włączam nawet w nocy odkurzacz. Wydaje się wtedy jeszcze głośniejszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zadomowienie
|
Będę będę. Mamy miec u baby jeszcze jedna kontrole w marcu, ale chyba zadzwonie zmienic na inny dzien do innej lekarki.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale faktycznie, skoro 9 latka tak sobie pozwala co strach pomyśleć co przychodzi do głowy młodzieży. Ja bardzo boję się tego głupiego wieku u moich chłopaków. ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
Ile się muszę nakombinować . Niedługo chyba będę go okrakiem brała na podłodze😋 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Moja też skubana majta rękami we wszystkie strony jak ją dopadam z Fridą
![]() Parę godzin temu wstawiłam pranie, zapomniałam o tym. Przypomniało mi się jak weszłam teraz do łazienki... Ale kij z tym, jestem padnięta, nie chce mi się go wieszać. Rano wstawię je drugi raz ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- W ogóle co ja jeszcze tu robię o tej porze?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Łe, nie ma czego czytać z rana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Konto usunięte
|
Za późno poszłaś spać :P
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Rozeznanie
|
U nas zebow nie widac nawet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
Krzyś mi wczoraj dawał ciumaski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Wg mnie to nie jest powód do smutnej minki, serio! Matka natura nie dopracowała tego etapu wychodzenia zębów, bez kitu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Patrzę na promocje na stronie H&M, a tam czapka z przekreśloną ceną 29,90 i obok cena promocyjna... 31,90 ![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-12-16 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kaska straszne jest jak tak młode osoby umierają. U mojego męża w pracy była stażystka, jakieś 24 lata, spokojnie sobie żyła, nagle zaczęła omdlewać, po miesiącu zmarła, białaczka. Ni znałam jej, raz ją tylko widziałam, wygladala na zdrową, normalną dziewczynę, a przykro mi bardzo było jak mąż mi o tym opowiedział. Sliweczka to Ci mloda stracha napędziła i jaka cwana, że oczywiście, że układ świąteczny. Zapomniałam jeszcze dodać, że w piątek, po 3 dniach z nimi sam na sam, byłam w grocie solnej. Okazało soę, że z takimi maluszkami też można przychodzić, więc może się kiedyś wybierzemy. Wczoraj na szczepieniach byliśmy pieszo, bo straszne korki o tej godzinie. Wracają wstąpiliśmy do lokalu pod nazwą Family Cafe. Okazało się, że to kawiarnia, restauracja, miejsce zabaw dla dzieci i warsztaty w jednym, pomysłowe miejsce. Siedziały tam jakieś dziunie na imprezie z rodzinami i co chwilę się na nas gapiły. Z reguły nasza obecność z dzieciakami budzi zaciekawienie, ale to już było niezdrowe. Dorcia była na kolanach męża, ja po chwili wyciągałam Kingę z wózka, usłyszałam głośne hasło : "Jeszcze jedna?". Później jak chodziłam z Kinią po sali to ponoć te laski mnie ciągle mierzyły wzrokiem i obgadywały. Nie wiem co je tak zszokowało. Ubrana byłam na luzie, ale normalnie, nie był to raczej lokal tylko na suknie wieczorowe, generalnie mieliśmy z mężem pompę z tych lasek, jakikolwiek problem one miały.
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
U nas nocka przeplakana. Do 3 w miarę spoko. Od 3 co chwilę poplakiwal, smarowalam dziąsła, dałam paracetamol, widać było, że cierpi bo nawet cyca nie chciał zassać. Padam na twarz. |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Miszka też żałuję, że jestem uczulona
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Reczniki dla teściów super pomysł. Ja lubię porządne reczniki i zawsze zwracam u kogoś na to uwagę. Takie zboczenie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co za głupie laski :/ toż to dziwne, że bliźniaki ich zdziwiły. Kosmici to nie są ![]() Ja w Ikei wifzialam mamę z blizniakami. Chłopiec i dziewczynka. Na oko podobny wiek do Hani. Jedno dziecko w Tuli drugie w foteliku. Wymieniliśmy się usmiechami bo akurat dwa razy ja mijalam ![]() Honcia padlam jak pisalas o sprzątaniu obornika ![]() ![]() Sliweczko ile się strachu o Ige najadlas ![]() Dziewczynki dziękuję za kciuki w imieniu psa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że z pieskiem super. U mnie w domu też zwierzęta są na równi z ludźmi, tak samo się o nie dba , przeżywa ich choroby itp. A tak w ogóle gdzie podziała się Pikpik, też na fejsa uciekła?
Edytowane przez MariaFrancesca Czas edycji: 2016-12-16 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn.na chwilę tak, zasnął i znów się wybudzil z płaczem😥 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | ||
Zakorzenienie
|
Miszka, współczuję nocki
![]() Cytat:
Co za durne dziewuchy! Na ten głośny tekst "Jeszcze jedna?" odpowiedziałabym, że dali drugą w gratisie. Masakra, co ci ludzie mają w głowach, że się tak beszczelnie zachowują. Cytat:
![]() Co do ręczników, to właśnie ja też mam trochę hopla na tym punkcie. A u teściów właśnie te ręczniki to wszystkie bym wywaliła jak leci ![]() Super, że z psinką już lepiej! ![]() Fiazo też już się dawno nie odzywała, ale pewnie się wszystkie milczki na fejsie udzielają ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co jakiś czas komentuje że ciągle na sportowo, w kurtce sportowej. Chociaż jak jadę do miasta to ubieram się ładniej, sama dla siebie. Więc go uswiadomiam, że mieszkamy w deszczowej krainie i wychodząc na spacer muszę być przygotowana na każdą pogodę. Bo nie będę z powodu lekkiego deszczu biegła z dwójką dzieci do domu Ale i tak ostatnio dojrzałam i kupiłam sobie coś ala płaszczyk, żeby mieć do kozaków na święta. Za to wkurzam się na męża bo on chodzi w jesiennej kurtce, bez szalika, czspki i wystarczy chwila i już marznie i na katar. I oczywiście trzeba wracać do domu bo jemu jest zimno. Wkurza mnie bo zachowuje się jak dzieciak. Przecież nie trudno przewidzieć, że w grudniu jest zimno. ( Właśnie chyba przez swoją głupotę znów się rozchorował) ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Jak już się odezwa to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Rozeznanie
|
Caryca współczuję wizyty u neonatologia. Obserwuj Mieszka dokładnie,czy mu sie stulejka nie robi.
Asiu, współczuję nocek. Wczoraj nie dałam rady Was nadrobić, stwierdziłam ze dziś to już w ogóle będzie ciężko a Wy nic od wczoraj nie skrobnelyscie?:p ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Edit: skrobnelyscie 4 strony a mi nie pokazało dopóki nie wylaczylam wizażu i wlaczylam od nowa xD lece czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko dostało wczoraj prezent bo w przedszkolu był Mikołaj.
Wyjął samochody, otworzył czekoladki, polizal i stwierdził, że niedobre. Ucieszyłam się bardzo, oczy mi się zaswiecily a tu nagle słyszę: zostawimy tacie...😫 ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Dzisiejszy tekst Maksa: Kubuś, gdzie Ty masz włosy? No?! Gdzie się podziały Twoje włosy? Trzeba kupić! Musimy wpisać na listę i kupimy jak pojadę z tatusiem na zakupy😀 |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Dobry dzień
![]() Ja dziś tylko na szybko bo zaczelam robic porządki dla Jezusa ![]() ![]() MariaF dziwne zachowanie tych kobiet tym bardzuej, ze lokal raczej dla rodzin a nie AtelierAmaro czy coś... Myślę, że po prostu Ci zazdrościły pięknych córek i dobrej figury ![]() ![]() Miszka współczuję nocki ![]() ![]() Madziu dobrze, że z pieskiem lepiej ![]() Też ostatnio myślałam o PikPik, Radena też coś zamilkła... Udanego dnia ![]() ![]()
#418 |
Zadomowienie
|
Jesuu Mieszko dostal od mojej babci koszmarna halasujaca chińska zabawke. Takie niby pianinko z odglosami zwierzat ze swiatelkiem. Jeden poziom głośności
![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() AtelierAmaro ![]() Ja dziś robię racuchy drożdżowe, zawsze robiłam z jabłkami, ale mam sporo twarogu, więc będą z twarogiem tym razem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Kuba spał na dworze. Teraz na już otwarte oczy i patrzymy na siebie przez okno. Zastanawiam się czy już go wprowadzić do domu czy jednak nie. Bo w tym wózku taki spokojny a pewnie jak tylko wyjmę z wózka to będą stęki i jęki |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.