Czerwcowe mamusie 2017 cz.II - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-16, 15:32   #2461
daiquiricubano
Zadomowienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II

Cytat:
Napisane przez SzczerbataZuzia Pokaż wiadomość
W poprzedniej ciąży ani razu nikt mi miejsca w tramwaju czy autobusie nie ustąpił, a ja zawsze już takim z 45 letnim ludzie ustępowałam. Nigdy w kolejce tez mnie nikt nie przepuscił. Dlatego od tamtej pory ustępuję tylko cieżarnym

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja miałam dokładnie tak samo. Na początku ciąży i dopóki nie było widać brzucha to ok. Ale i później, nie ważne czy tramwaj, czy sklep, czy kolejka na badania ani raz nikt mnie nie przepuścil. Zdarzyło się ze 3 razy, że kasjerka zawołała mnie bez kolejki, to było w rossmannie i w hm. A najlepsze było, jak stałam w diagnostyce i czekałam na badania 4 dni po terminie, z brzuchem potworem, cała opuchnięta, a przede mną stało z 7 osób. NIKT nie przepuścić 😶 tyle, że ja nie jestem jakaś roszczenia i tego nie wymagam, no chyba ze bym mdlala z bólu czy złego samopoczucia, ale tak to nie. Na wczesnym etapie ciąży nawet bym nie poprosiła o przepuszczenie w kolejce. Juz tak mam 😊 jeśli nic mi nie dolega, to po co? Dla mnie ciaza to nie choroba 🙂
Cytat:
Hehe dobrze, że u nas są tylko kredki, bo pisali z lidla to jadł i musiałam wyrzucić

Ale super macie te kredki, tak mocno rysują. Skąd są?
Cytat:
Napisane przez sable Pokaż wiadomość
A ja Wam chciałam coś opowiedzieć i zapytać co myślicie.

Mam fanatastyczną teściową z którą mam miłe i życzliwe relacje. Nie potrafię mówić do niej "mamo" (może dlatego że mam świetą mamę z którą jesteśmy bardzo blisko), ale ona sama przyznała, że ode mnie tego nie oczekuje. Jest za to dużo sympatii, a z jej strony naprawdę duży szacunek dla naszych decyzji, prywatności itd.

Mój mąż ma jednego brata więc ich rodzina to było trzech facetów i moja teściowa. Od czasu, kiedy zaszłam w ciążę częściej się widujemy i rozmawiamy i wiele razy wypytywała mnie, czy chciałabym córkę czy syna. Ja konsekwentnie odpowiadam, że to pierwsza ciąża więc liczy się, żeby dziecko było zdrowe i naprawdę nie mamy żadnych "typów". Natomiast ona podkreśla, że ogromnie chciałaby wnuczkę "bo w naszej rodzinie sami chłopcy się rodzą" i łapie mnie za słówka np. "czemu mówię >on< (płód, dzieciaczek, chomiczek, okruszek) a nie >ona<" bo to pewnie znaczy że jestem już przekonana, że to chłopak (z zawodem w głosie).

W pierwszej chwili mnie to rozbawiło i rozładowałam sytuację żartem, ale naprawdę kiedy słyszę jej komentarze i łapanie za słówka często, zaczyna mnie to smucić (to co, wnuk nie będzie taki kochany/akceptowany/wyczekiwany???) i wkurzać.

Próbowałam delikatnie zwracać jej uwagę, że sama nie chcę snuć wyobrażeń o płci dziecka, żeby uniknąć rozczarowań, ale wydaje mi się, że to do niej nie dociera.

Macie jakieś swoje sposoby na rozwiązywanie takich sytuacji? Mój mąż mówi, że to jego mama i trzeba jej wybaczyć "bo wiesz, jaka ona jest", albo dosadniej zwrócić jej uwagę, ale mam wrażenie że po prostu jest "twardszy", a ja - nieco bardziej wrażliwa (szczególnie teraz).
Jej, ja zupełnie nie wiem, o co chodzi z tymi dziewczynkami. Czasem mi aż głupio mówić że mam syna, bo widzę jakby politowanie. Nie raz słyszałam w ciazy, gdy mówiłam ze spodziewam się syna, slyszalam: o, może akurat następna będzie dziewczynka, albo: o, a może na badaniu się pomylili. Co to wogole znaczy?! Dla mnie to nieporozumienie. Czasem jestem wstrzasnieta, jak słyszę takie historie. Jest mi po prostu przykro 😯 biedni Ci chłopcy 😐
Cytat:
Myśmy w czerwcu kupili taki basen chyba z 8 piłkami. Basen jest u mojej mamy.Załącznik 6799906

Super basen i super czapka 😊 zdradz, gdzie kupione 😉 ale i tak najlepszy na zdjęciu to ten przystojniak 😍 przekochany 😁

Cytat:
Napisane przez Daga825 Pokaż wiadomość
Ja tak tez miałam i troche pomogło jak brałam oddzielnie nospe a godzine pozniej aspargin. Niewielka ale zawsze ulga, aczkolwiek po nospie branej przez kilka dni bolał mnie żołądek

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Ja z wyboru i dzieki możliwościom tez zostałam z córka w domu nie żałuje, to dla mnie cenny czas i rowniez pośle ja dopiero do przedszkola

Ja też z wyboru zostałam w domu. Mieliśmy taka możliwość, wiec nawet się ne zastanawiałam. A po drodze przyplatalo się następne dziecię, wiec juz wogole super. Nie potępiam osób, które oddają dzieci do zlobka, gdy muszą np. wrócić do pracy. Ale sorry, siedząc w domu i oddać? To chyba tylko z wygody 😐

daiquiricubano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 15:44   #2462
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to SzczerbataZuzia

Cytat:
Napisane przez daiquiricubano Pokaż wiadomość
Ja miałam dokładnie tak samo. Na początku ciąży i dopóki nie było widać brzucha to ok. Ale i później, nie ważne czy tramwaj, czy sklep, czy kolejka na badania ani raz nikt mnie nie przepuścil. Zdarzyło się ze 3 razy, że kasjerka zawołała mnie bez kolejki, to było w rossmannie i w hm. A najlepsze było, jak stałam w diagnostyce i czekałam na badania 4 dni po terminie, z brzuchem potworem, cała opuchnięta, a przede mną stało z 7 osób. NIKT nie przepuścić 😶 tyle, że ja nie jestem jakaś roszczenia i tego nie wymagam, no chyba ze bym mdlala z bólu czy złego samopoczucia, ale tak to nie. Na wczesnym etapie ciąży nawet bym nie poprosiła o przepuszczenie w kolejce. Juz tak mam 😊 jeśli nic mi nie dolega, to po co? Dla mnie ciaza to nie choroba 🙂

Ale super macie te kredki, tak mocno rysują. Skąd są?

Jej, ja zupełnie nie wiem, o co chodzi z tymi dziewczynkami. Czasem mi aż głupio mówić że mam syna, bo widzę jakby politowanie. Nie raz słyszałam w ciazy, gdy mówiłam ze spodziewam się syna, slyszalam: o, może akurat następna będzie dziewczynka, albo: o, a może na badaniu się pomylili. Co to wogole znaczy?! Dla mnie to nieporozumienie. Czasem jestem wstrzasnieta, jak słyszę takie historie. Jest mi po prostu przykro 😯 biedni Ci chłopcy 😐

Super basen i super czapka 😊 zdradz, gdzie kupione 😉 ale i tak najlepszy na zdjęciu to ten przystojniak 😍 przekochany 😁

Ja też z wyboru zostałam w domu. Mieliśmy taka możliwość, wiec nawet się ne zastanawiałam. A po drodze przyplatalo się następne dziecię, wiec juz wogole super. Nie potępiam osób, które oddają dzieci do zlobka, gdy muszą np. wrócić do pracy. Ale sorry, siedząc w domu i oddać? To chyba tylko z wygody 😐

Czapka ze smyka za 30 zl. We wrześniu kupiliśmy na wyprzedaży drugą taką samą rozmiar 50 za 10 zl mam.nadzieje, że na lato będzie dobra. A kredki z carefoura. Chusteczki do dupci dobrze je zmywają 1481903076110.jpg

MOJA WIELKA MIŁOŚĆ, MOJE SPEŁNIONE MARZENIE
KACPEREK 20.10.2015 godz. 13.42, 3290g, 53cm

Będzie druga dzidzia - czerwiec 2017

SzczerbataZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 15:45   #2463
ssissi21
Raczkowanie

ImageUploadedByWizaz Forum1481903079.607939.jpgmam juz świateczne paznokcie.
Jestem gotowa na swieta!
ssissi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 15:53   #2464
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Nerki to moj konik bo pisalam prace mgr na ten temat wybacz
I to ze mialabys problemy czy pieczenie przy sikaniu to tez nieprawda. Pecherz to pecherz daje inne objawy niz nerki.
Nie chce Cie straszyc, jakby cos sie dzialo to bys slabla i temperaturę bys miala. Ale juz chyba sie lepiej czujesz?

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Jaka ksoezniczka

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Słodziak

Z porównaniem do wczoraj dużo lepiej. Kręgosłup/nerki dalej mnie bolą, momentami mnie mdli, ale nic poza tym. Co do oczu, to dzisiaj chodzę w okularach do czytania i nawet ich nie ściągam.

Stary 2016-12-16, 15:53   #2465
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ssissi21 Pokaż wiadomość
Załącznik 6800121mam juz świateczne paznokcie.
Jestem gotowa na swieta!
Piękna czerwień! Jaki to lakier? Ja ostatnio zamówiłam wildfire z shellaca, mam nadzieje, ze będzie podobna 😊
Cytat:
Czapka ze smyka za 30 zl. We wrześniu kupiliśmy na wyprzedaży drugą taką samą rozmiar 50 za 10 zl mam.nadzieje, że na lato będzie dobra. A kredki z carefoura. Chusteczki do dupci dobrze je zmywają Załącznik 6800126

No to ekstra promocja. Nic tylko brać 😊 a kredki lux. Leoś tez uwielbia rysować i ogólnie bawić się kredkami, ale ja mam jakieś stare i ogólnie do niczego, bo za delikatnie rysują 😐 musze coś takiego właśnie jak wy kupić 🖒

daiquiricubano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 15:56   #2466
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daiquiricubano Pokaż wiadomość
Piękna czerwień! Jaki to lakier? Ja ostatnio zamówiłam wildfire z shellaca, mam nadzieje, ze będzie podobna 😊

No to ekstra promocja. Nic tylko brać 😊 a kredki lux. Leoś tez uwielbia rysować i ogólnie bawić się kredkami, ale ja mam jakieś stare i ogólnie do niczego, bo za delikatnie rysują 😐 musze coś takiego właśnie jak wy kupić 🖒

Fajnie rysują - maciek właśnie lodówkę próbuje doczyścić

Stary 2016-12-16, 16:03   #2467
pannaanna_87
Zakorzenienie

Pocwiczyla. Ramiona bo sie obtluszczaja .. 5 min i mroczki przed oczami..jeszcze na sklepy zaraz jade..wroze omdlenie..

pannaanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-16, 16:06   #2468
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
Pocwiczyla. Ramiona bo sie obtluszczaja .. 5 min i mroczki przed oczami..jeszcze na sklepy zaraz jade..wroze omdlenie..

Może w samej bieliźnie choć po sklepach, to nie zrobi się Tobie duszno

Stary 2016-12-16, 16:09   #2469
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Mam dzisiaj jakiś gorszy dzień. Bolą mnie plecy, głowa i cały czas chce mi się ryczeć.
Czytam Was ale coś sie nie mogę wbić w rozmowę :p

Za to zrobiłam z kuzynką deal roku Między naszymi córkami będzie dokładnie rok różnicy i ma juz dla mnie odłożone kilka reklamówek ubranek. W zamian chce za jedną reklamówkę jednego pajaca ze smyka który pewnie swoją drogą też do mnie wróci :p a nawet jeśli nie to w takiej reklamówce jest ubranek za kilka stów to i tak wychodzę na plus
Podjadę między świętami i po nowym roku do galerii to pewnie będą już promocje, to nakupię czegoś dla niej
ewelinka2311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 16:13   #2470
pannaanna_87
Zakorzenienie

A no.. Postrasze wystającym brzucholem haha.. Masakra jak ja sie czuje brzydko i grubo nie wiem co bedzie w czerwcu..mi bardzo szybo grubna ramiona dlatego chce codziennie je ćwiczyć po 10 min zeby jako tako wygladaly..zaczne chyba ta silke po nowym roku godzine jakies spacer po biezni..orbi i rowerek bo inaczej popadne w depreche tak mi ruchu brakuje a czuje soe taka slaba ze szok.

Stary 2016-12-16, 16:14   #2471
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
A no.. Postrasze wystającym brzucholem haha.. Masakra jak ja sie czuje brzydko i grubo nie wiem co bedzie w czerwcu..mi bardzo szybo grubna ramiona dlatego chce codziennie je ćwiczyć po 10 min zeby jako tako wygladaly..zaczne chyba ta silke po nowym roku godzine jakies spacer po biezni..orbi i rowerek bo inaczej popadne w depreche tak mi ruchu brakuje a czuje soe taka slaba ze szok.

a co robisz na ramiona?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-16, 16:15   #2472
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Oj ja też w poprzedniej ciąży czułam się brzydka, a jak przytyłam na buzi, to nawet w lusterko nie chciałam patrzeć

Stary 2016-12-16, 16:21   #2473
pannaanna_87
Zakorzenienie

Znalazlam hantle 1 kg ..(cwiczylam juz z 7kg na reke bo to moja mordega i po pol rocznej pracy w koncu sie ladnie zaczely rysować i ksztaltowac..a teraz jak w domu siedze nic nie robie to wiadomo..) i tymi 1 kg robie 20_30 powtorzen narazie dzis byla tylko jedna seroa biceps razem siedzac..na przemian.. Triceps za glowy..triceps wymachy do tylu..barki wznosy do gory..klatka przyciaganie ramion do siebie. Jutro zrobie cos podobnego a od pon juz cos na youtubie poszukam. W domu kiedys cwiczylam mel b 10 min naramiona z puszkami konserwowymi..na silce zaczynałam od piciu ciezarow pozniej na biceps 7 kg..barki 10..sztanga na klatke 15 a teraz to eh.. Biegalam po 10 km.. Naprawde bylam mega wysportowana dzieki ciezkiej pracy a teraz spacer z psem 5 min i dysze jak staruszka..w sklepie zaczne wyciskac chyba brzuch zeby mnie w kolejkach przepuszczali bo mdleje

Stary 2016-12-16, 16:27   #2474
jelonekhihi
Zakorzenienie

Hej Ja dziś rządziłam w pierniczkach. Jutro pewnie ubierzemy nimi choinkę1481905634307.jpg
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 16:40   #2475
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Znalazlam hantle 1 kg ..(cwiczylam juz z 7kg na reke bo to moja mordega i po pol rocznej pracy w koncu sie ladnie zaczely rysować i ksztaltowac..a teraz jak w domu siedze nic nie robie to wiadomo..) i tymi 1 kg robie 20_30 powtorzen narazie dzis byla tylko jedna seroa biceps razem siedzac..na przemian.. Triceps za glowy..triceps wymachy do tylu..barki wznosy do gory..klatka przyciaganie ramion do siebie. Jutro zrobie cos podobnego a od pon juz cos na youtubie poszukam. W domu kiedys cwiczylam mel b 10 min naramiona z puszkami konserwowymi..na silce zaczynałam od piciu ciezarow pozniej na biceps 7 kg..barki 10..sztanga na klatke 15 a teraz to eh.. Biegalam po 10 km.. Naprawde bylam mega wysportowana dzieki ciezkiej pracy a teraz spacer z psem 5 min i dysze jak staruszka..w sklepie zaczne wyciskac chyba brzuch zeby mnie w kolejkach przepuszczali bo mdleje

skoro Ty z taką kondycją po wyjściu z psem masz dość to ja już się o siebie nie martwię, bo mam to samo :p bałam się że to za szybko na takie "zdychanie" i żałowałam że zaniedbałam ćwiczenia, ale widzę że to norma w ciąży

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-12-16, 16:42   #2476
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Hej Ja dziś rządziłam w pierniczkach. Jutro pewnie ubierzemy nimi choinkęZałącznik 6800186
Ale piekne

Ja juz wyszykowana na wigilię jade do moich ludzi buziaki
Badzcie grzeczne i nie piszcie dużo

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 16:46   #2477
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Ale piekne

Ja juz wyszykowana na wigilię jade do moich ludzi buziaki
Badzcie grzeczne i nie piszcie dużo

Juz Ciebie nie będzie przed świętami?

Stary 2016-12-16, 16:51   #2478
ssissi21
Raczkowanie

daiquiricubano
Piękna czerwień! Jaki to lakier? Ja ostatnio zamówiłam wildfire z shellaca, mam nadzieje, ze będzie podobna

To lakier z OPI, nie wiem niestety jak sie nazywa. Ale z tego co widzialam to na palecie bazowej byl tylko jeden tak intensywny. Pozostale dwa byly juz bardziej bordo/wino.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Juz Ciebie nie będzie przed świętami?

Mo pewnie na wigilie do pracy pojechala
Przynajmnie tak mi sie wydaje
ssissi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 17:20   #2479
VelaLuca
Wtajemniczenie

Dziewczyny nadrobię Was później, potrzebuję tak na szybko interpretacji wyników

Robiłam posiew moczu, wyszły mi bakterie ujemne, ale mam w opisie wyhodowano grzyby drożdżopodobne. Mam rozumieć że to grzybica? Miała któraś z Was coś takiego?
Będę wdzięczna za pomoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-16, 17:25   #2480
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

Ja dziś czuję się super, nawet spać mi się nie chce, piersi mniej bolą. Paznokcie czerwone super, ja jeszcze swoich nie zrobiłam, pomaluję w Wigilię.
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 18:23   #2481
kacperkova
Zadomowienie

Cytat:
Hej Ja dziś rządziłam w pierniczkach. Jutro pewnie ubierzemy nimi choinkęZałącznik 6800186
Śliczne ;-)

i

Mamusia majowa 2017

Książki: 6 /2017
kacperkova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 18:34   #2482
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Dziewczyny nadrobię Was później, potrzebuję tak na szybko interpretacji wyników

Robiłam posiew moczu, wyszły mi bakterie ujemne, ale mam w opisie wyhodowano grzyby drożdżopodobne. Mam rozumieć że to grzybica? Miała któraś z Was coś takiego?
Będę wdzięczna za pomoc
Odczuwasz jakieś dolegliwości, pieczenie? Mogło Ci się to rozwinąć po ostatnim antybiotyku. Lekarz pewnie każe Ci powtórzyć badanie.
Stary 2016-12-16, 18:35   #2483
maajjaa88
Zadomowienie

Vela wynik jest posiewu moczu tak? Na to wychodzi, ze grzybica. Ale czy mialabys grzybice pecherza? Masz jakies objawy? Kiedy idziesz do lekarza?
maajjaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 18:40   #2484
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
Odczuwasz jakieś dolegliwości, pieczenie? Mogło Ci się to rozwinąć po ostatnim antybiotyku. Lekarz pewnie każe Ci powtórzyć badanie.
Cytat:
Napisane przez maajjaa88 Pokaż wiadomość
Vela wynik jest posiewu moczu tak? Na to wychodzi, ze grzybica. Ale czy mialabys grzybice pecherza? Masz jakies objawy? Kiedy idziesz do lekarza?
Dziękuję dziewczyny za odpowiedź!
Nigdy nie miałam grzybicy ani żadnej infekcji jedyne co to częste zapalenie pęcherza i bakterie.
Tak jest to wynik posiewu. Nie odczuwam pieczenia czasem jedynie swędzenie ale to raczej sporadycznie. Do lekarza idę dopiero 27 grudnia ale mam możliwość zostawienia mu wyników do analizy i tak właśnie zrobię w poniedziałek.
Mam nadzieję że nie jest to jakoś bardzo groźne dla dziecka? Może głupio pytam ale pierwszy raz mam coś takiego?
Stary 2016-12-16, 18:46   #2485
jelonekhihi
Zakorzenienie

Vela, wygooglałam, że to często się pojawia w ciąży, więc pewnie lekarz coś Ci przepisze i po strachu. Wiadomo, trzeba wyleczyć, bo może Ci przejść na pochwę.
Stary 2016-12-16, 18:54   #2486
maajjaa88
Zadomowienie

Wiem, ze grzybica pochwy jedt czesta w ciazy. Mozesz tez ja miec i nie miec zbyt duzych objawow. Moze to sporadyczne swędzenie to juz objaw? Nie martw sie na zapas. Lekarz na pewno po interpretacji wynikow cos Ci przepisze. Pamietaj tylko o probiotykach

Ja juz jestem taka wynudzona, ze nawet spac mi sie nie chce. Teraz zazdroszczę tym dziewczyna, ktore w ciazy maja duza sennosc i potrafia spac cala noc i jeszcze pol dnia. Jakbym spala to chociaz szybko by czas lecial. Nie mam juz czym sie zajac. Juz bym czwartek chciala!
Stary 2016-12-16, 19:01   #2487
VelaLuca
Wtajemniczenie

Dziękuję jeszcze raz Nie wiem co bym bez Was zrobiła
Panikuje bo takie rzeczy są dla mnie nowością, akurat w ciąży musiało się to przyplątać.
Uspokoilam się dzięki Wam Czekam do poniedziałku zobaczymy co gin na to powie.
Stary 2016-12-16, 19:47   #2488
Kamilla22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maajjaa88 Pokaż wiadomość
Wiem, ze grzybica pochwy jedt czesta w ciazy. Mozesz tez ja miec i nie miec zbyt duzych objawow. Moze to sporadyczne swędzenie to juz objaw? Nie martw sie na zapas. Lekarz na pewno po interpretacji wynikow cos Ci przepisze. Pamietaj tylko o probiotykach

Ja juz jestem taka wynudzona, ze nawet spac mi sie nie chce. Teraz zazdroszczę tym dziewczyna, ktore w ciazy maja duza sennosc i potrafia spac cala noc i jeszcze pol dnia. Jakbym spala to chociaz szybko by czas lecial. Nie mam juz czym sie zajac. Juz bym czwartek chciala!
Przyzwyczaisz się też dużo leże, pierwsze dni po wyjściu ze szpitala końca nie miały, a do tego ten nastrój eh. Teraz leci mi już 4 tydzień takiego ,,oszczędnego trybu życia,, i już się przyzwyczaiłam... Zleciało ekspresowo

Kamilla22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-16, 19:50   #2489
maajjaa88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamilla22 Pokaż wiadomość
Przyzwyczaisz się też dużo leże, pierwsze dni po wyjściu ze szpitala końca nie miały, a do tego ten nastrój eh. Teraz leci mi już 4 tydzień takiego ,,oszczędnego trybu życia,, i już się przyzwyczaiłam... Zleciało ekspresowo

Ale w domu cos robisz czy tylko lezysz i wstajesz do wc?
Stary 2016-12-16, 19:58   #2490
Kamilla22
Raczkowanie

1,5 tygodnia leżałam i tylko do WC i coś przekąsić. Potem mój prowadzący zalecił, żeby się oszczędzać i dużo leżeć (wiec nie cały czas) wiec zaczęłam pomału żyć. W ciągu dnia z przerwami na leżenie ,,chodzę,, ok 4-5 h a reszta czasu siesta

Kamilla22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości